Ρε Πεσκανδρίτσα, πολύ προφητεία, παραφιλολογία, μυθοπλασία... Ολο γύρω απο κει το τριγυρνάς. Τόσο πολύ απογοητευμένη εισαι απο τα εγκόσμια που έχεις αγκυλωθεί στο υπερφυσικό;
Κι εμένα μου αρέσουν, ψοφάω για τέτοια, αλλά ονειρευομαι και κανα σεξάκι με το ρωσιδάκι όσο ρουφάω τα πούρα κι ακούω τη τζαζ μου.
Εσυ, ούτε τι τρως, ούτε τι σου αρεσει να πινεις, ούτε αγαπημενη σειρά, ούτε σεξουαλικές απορίες (καλά γι αυτές έχουμε άλλα μέλη να το υπερκαλύπτουν, έχουμε κορεστεί στο γαμήσι εδω μέσα, οπτικώς και θεωρητικώς), αλλά αυστηρά και μόνο τα πολύ φευγάτα θέματα.
Με προβληματίζεις.
Πουλιμ καλο, εχω γραψει στο περιπου τι τρωω, κανω ομως διαλειμματικη νηστεια 3 φορες την εβδομαδα και γενικα κανω οσο μπορω υγιεινη διατροφη και ετσι δεν εχω να γραψω και πολλα. Πχ, τα γλυκα, τα εκοψα μαχαιρι. Αν ζηλεψω λίγο, τρωω λίγη κουβερτουρα ή λίγο μελι. Οποτε, καταλαβαινεις οτι ουτα στα νηματα με γλυκα μπορω να συμμετεχω. :-) Επισης, εχω κόψει τους πολλους υδατανθρακες, τα δημητριακα, τα τοστ, το γαλα, τα πολλα τυρια κτλ. Προσπαθω να τρωω περισσοτερη πρωτεινη με σαλατες και καποια φρουτα. Παει το φαι.
Απο ποτα, πινω λίγη μπυρα ή λίγο κόκκινο κρασι πιο πολυ οταν βρεθω με παρεα, οχι τοσο μονη μου.
Απο αγαπημενη σειρα, εβλεπα περυσι την Ηλεκτρα, που φετος την βαρεθηκα, και τα Παιχνιδια Εκδικησης, που κι αυτα τα βαρεθηκα. Σχεδον δεν βλεπω τιποτα πλεον στην τηλεοραση, εκτος και αν εχει καμια καλη ταινια. Ξενη ή ελληνικη.
Απο σεξουαλικες αποριες, νομιζω οτι δεν εχω πια. Νιωθω καπως σαν γιαγια σ αυτο το θεμα. Είναι καπως σαν να εχω χορτασει και το σεξ (παρότι ειχα ελαχιστες σχεσεις, αλλα η ενταση ηταν τοσο μεγαλη που με εφτασε ως τον Θεο) και τον αυνανισμο...Η μονη απορια που εχω για τον εαυτο μου ειναι αν ειμαι οντως τελικα στρεητ ή μπαι.
Νομιζω δεν εχει αλλο σημασια.
Ειχα όμως απο μικρη καπως μια ιδιαιτερη σχεση με το "θειο" γενικα και παντα μου αρεσε να μιλω και να συζητω για πνευματικα και υπερφυσικα θεματα. Είναι ο κυριος λόγος που μπηκα σε φορουμς. Όπως και το δικο σας. Αν σας κουραζω όμως, να μου το πειτε!