Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα ΙΙ

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.048 μηνύματα.
Πουλιμ καλο, εχω γραψει στο περιπου τι τρωω, κανω ομως διαλειμματικη νηστεια 3 φορες την εβδομαδα και γενικα κανω οσο μπορω υγιεινη διατροφη και ετσι δεν εχω να γραψω και πολλα. Πχ, τα γλυκα, τα εκοψα μαχαιρι. Αν ζηλεψω λίγο, τρωω λίγη κουβερτουρα ή λίγο μελι. Οποτε, καταλαβαινεις οτι ουτα στα νηματα με γλυκα μπορω να συμμετεχω. :-) Επισης, εχω κόψει τους πολλους υδατανθρακες, τα δημητριακα, τα τοστ, το γαλα, τα πολλα τυρια κτλ. Προσπαθω να τρωω περισσοτερη πρωτεινη με σαλατες και καποια φρουτα. Παει το φαι.

Απο ποτα, πινω λίγη μπυρα ή λίγο κόκκινο κρασι πιο πολυ οταν βρεθω με παρεα, οχι τοσο μονη μου.

Απο αγαπημενη σειρα, εβλεπα περυσι την Ηλεκτρα, που φετος την βαρεθηκα, και τα Παιχνιδια Εκδικησης, που κι αυτα τα βαρεθηκα. Σχεδον δεν βλεπω τιποτα πλεον στην τηλεοραση, εκτος και αν εχει καμια καλη ταινια. Ξενη ή ελληνικη.

Απο σεξουαλικες αποριες, νομιζω οτι δεν εχω πια. Νιωθω καπως σαν γιαγια σ αυτο το θεμα. Είναι καπως σαν να εχω χορτασει και το σεξ (παρότι ειχα ελαχιστες σχεσεις, αλλα η ενταση ηταν τοσο μεγαλη που με εφτασε ως τον Θεο) και τον αυνανισμο...Η μονη απορια που εχω για τον εαυτο μου ειναι αν ειμαι οντως τελικα στρεητ ή μπαι.
Νομιζω δεν εχει αλλο σημασια.
Ευχαριστώ, καλύφθηκα!
Αν σας κουραζω όμως, να μου το πειτε!
Κάτσε δω τωρα που σε βρήκαμε, να χω κάποιον να πειράζω.

Όλο κατι LGBTQIABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ===+++*/ γράφονταν τα τελευταία χρόνια ή όλο διπλά ακκάουντ.

Καλωσήρθες.

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 128 μηνύματα.
Ευχαριστώ, καλύφθηκα!

Κάτσε δω τωρα που σε βρήκαμε, να χω κάποιον να πειράζω.

Όλο κατι LGBTQIABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ===+++*/ γράφονταν τα τελευταία χρόνια ή όλο διπλά ακκάουντ.

Καλωσήρθες.
Οκ λοιπόν, καλως σας (σε) βρηκα!!!

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.016 μηνύματα.

Πολυ κακό για το τίποτα.

Ο καθηγητής θα έπρεπε να ζητήσει από τον εκκλησιαστικό φορέα της περιοχης επίσημα την θέση της εκκλησίας και τους κανόνες ενδυμασίας γραπτώς και από που προβλεπονται. Επειδή δεν μπορουμε να κάνουμε συζήτηση με το τι χαλάει τον Μητροπολίτη η κάποιον άλλο σεβασμιωτατο... Αν και υπάρχουν εξαιρετικοι ιερείς που τους εκτιμώ βαθύτατα διότι όντως προσφερουν.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.598 μηνύματα.

Πολυ κακό για το τίποτα.

Ο καθηγητής θα έπρεπε να ζητήσει από τον εκκλησιαστικό φορέα της περιοχης επίσημα την θέση της εκκλησίας και τους κανόνες ενδυμασίας γραπτώς και από που προβλεπονται. Επειδή δεν μπορουμε να κάνουμε συζήτηση με το τι χαλάει τον Μητροπολίτη η κάποιον άλλο σεβασμιωτατο... Αν και υπάρχουν εξαιρετικοι ιερείς που τους εκτιμώ βαθύτατα διότι όντως προσφερουν.
Τυχαίο που γίνονται πρώτο θέμα αυτά και όχι όλες οι υπόλοιπες ενέργειες αξιόλογων ανθρώπων που βρίσκονται στο κλήρο;
Είπαμε παντού υπάρχουν και αυτοί...

Κουραστικο πλέον όλο αυτό...ήθελα να ξερά ποιος ασχολείται...μόνο τα κανάλια για να αποσπούν τον κόσμο από τα ουσιαστικά θεματα που τον απασχολούν...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.016 μηνύματα.
Τυχαίο που γίνονται πρώτο θέμα αυτά και όχι όλες οι υπόλοιπες ενέργειες αξιόλογων ανθρώπων που βρίσκονται στο κλήρο;
Είπαμε παντού υπάρχουν και αυτοί...

Κουραστικο πλέον όλο αυτό...ήθελα να ξερά ποιος ασχολείται...μόνο τα κανάλια για να αποσπούν τον κόσμο από τα ουσιαστικά θεματα που τον απασχολούν...

Ε καλά θα γινόταν θέμα, όταν κτυπάει τη μαγκούρα ο σεβασμιώτατος και σου λέει πέρασε έξω λές και εισαι στο σπίτι του... θα γινει θέμα , δεν θα γινει ; νομιμοποιείται με βάση τη σύνοδο και την εκκλησιαστική οδηγία να κάνει αυτού του είδους την επιπληξη ; αυτο ειναι το βασικό ερώτημα για μένα.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.598 μηνύματα.
Ε καλά θα γινόταν θέμα, όταν κτυπάει τη μαγκούρα ο σεβασμιώτατος και σου λέει πέρασε έξω λές και εισαι στο σπίτι του... θα γινει θέμα , δεν θα γινει ; νομιμοποιείται με βάση τη σύνοδο και την εκκλησιαστική οδηγία να κάνει αυτού του είδους την επιπληξη ; αυτο ειναι το βασικό ερώτημα για μένα.
Δεν είναι μαγαζάκι του.
Άστους να χτυπιούνται...Να λένε ότι θέλουν..
Έχουν μετατρέψει τις εκκλησίες σε εισπρακτικές...

Όταν κάποιοι αντιληφθούν ότι δεν πάμε στην εκκλησία για τον κάθε Μητροπολίτη ίσως αντιληφθούν το νόημα αυτού...

Α ρε Χριστοδουλε που εισαι ...

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 128 μηνύματα.
Δεν είναι μαγαζάκι του.
Άστους να χτυπιούνται...Να λένε ότι θέλουν..
Έχουν μετατρέψει τις εκκλησίες σε εισπρακτικές...

Όταν κάποιοι αντιληφθούν ότι δεν πάμε στην εκκλησία για τον κάθε Μητροπολίτη ίσως αντιληφθούν το νόημα αυτού...

Α ρε Χριστοδουλε που εισαι ...
Και γω πολλες φορες τον θυμαμαι τον Χριστοδουλο! Κριμα που εφυγε νωρις.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.391 μηνύματα.

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια