palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.

26-10-22

01:36
Έλα τώρα, κατευθείαν όλοι οι καχυπόπτοι, μη δείτε απευθείας αναθέσεις και έξω εταιρείες, να το βγάλετε σκάνδαλο.
Στην τελική αν υπάρχει σκάνδαλο θα γίνει κάποια εξεταστική.
Στην οποία θα κάνει κουμάντο η πλειοψηφία και το προεδρείο.
Και τα πρακτικά θα 'ναι σε γραμμική Β κλειδωμένα στο συρτάρι ενός εξοχικού, σε όποια πόλη πέσει το δάχτυλο όσο στριφογυρνάμε μία υδρόγειο.
Σεβαστείτε τους θέσμους λίγο πια.
Και τα πρακτικά θα 'ναι σε γραμμική Β κλειδωμένα στο συρτάρι ενός εξοχικού, σε όποια πόλη πέσει το δάχτυλο όσο στριφογυρνάμε μία υδρόγειο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα.

26-10-22

07:27
Ποσό μου αρέσει που εμφανίζεσαι δυο- τρεις φορες το μήνα για να κράξεις την ΝΔ και μετά χάνεσαι.Έλα τώρα, κατευθείαν όλοι οι καχυπόπτοι, μη δείτε απευθείας αναθέσεις και έξω εταιρείες, να το βγάλετε σκάνδαλο.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.091 μηνύματα.

26-10-22

11:30
Η νέα Δεξιά κυβέρνηση της Σουηδίας συνεχίζει το έργο της προηγούμενης σοσιαλδημοκρατικής κυβερνήσεως.
Όπως δήλωσαν είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τα τουρκικά αιτήματα δια την ένταξιν στο ΝΑΤΟ. Άρθηκε το εμπάργκο όπλων στην Τουρκία.
Είναι που ο Ερντογάν τρώει φάπες από τους συμμάχους μας.
www.skai.gr
Όπως δήλωσαν είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τα τουρκικά αιτήματα δια την ένταξιν στο ΝΑΤΟ. Άρθηκε το εμπάργκο όπλων στην Τουρκία.
Είναι που ο Ερντογάν τρώει φάπες από τους συμμάχους μας.

Σουηδία: Έτοιμη να καλύψει τους όρους της Τουρκίας για να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ
Συνέντευξη του νέου υπουργού Εξωτερικών της Σουηδίας Τομπίας Μπίλστρεμ στο Γαλλικό Πρακτορείο
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

26-10-22

11:35
Δλδ όλη σας η έννοια είναι να μην κράξουμε τη ΝΔ; και γιατί οχι; το άγιο δισκοπότηρο είναι.
Πάρτε άλλη μία.
Πάρτε άλλη μία.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα.

26-10-22

11:37
Ε καλά όλη σας η δραστηριότητα στο φόρουμ σε αυτό αποσκοπεί .Δλδ όλη σας η έννοια είναι να μην κράξουμε τη ΝΔ; και γιατί οχι; το άγιο δισκοπότηρο είναι.
Πάρτε άλλη μία.

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

26-10-22

11:38
Ε καλά όλη σας η δραστηριότητα στο φόρουμ σε αυτό αποσκοπεί .![]()
Να επέρχεται μια ισορροπία εναντια στη δική σου δραστηριότητα, του Ζιουστ και άλλων κομματικώνν κυνών.
American Economist
Επιφανές μέλος

26-10-22

11:41
Εμένα μάνα μου ούτε το 20% των συνολικών μηνυμάτων μου δεν είναι στο θέμα πολιτική εν αντίθεση με άλλων που το 100% είναι να κράζουν τη ΝΔ η το ΣΥΡΙΖΑ ανάλογα.Να επέρχεται μια ισορροπία με βάση τη δική σου δραστηριότητα, του Ζιουστ και άλλων κομματικώνν κυνών.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

26-10-22

11:43
Έρχεται και στις μεγάλες στιγμές του τένις.Ποσό μου αρέσει που εμφανίζεσαι δυο- τρεις φορες το μήνα για να κράξεις την ΝΔ και μετά χάνεσαι.![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

26-10-22

11:45

Γερμανία: «Ναι» της κυβέρνησης στη συμμετοχή της Cosco στο λιμάνι του Αμβούργου, αλλά με μικρότερο ποσοστό
Η κυβέρνηση της Γερμανίας ενέκρινε σήμερα τον συμβιβασμό που πρότεινε ο Όλαφ Σολτς, για ένα ζήτημα που είχε διχάσει σε σημαντικό βαθμό τον συνασπισμό.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-10-22

12:10
Εκτός από αυτό μέχρι και τα άβαταρ τους πολιτικά είναι... Προφανώς εκφράζουν μια γενική σκέψη για την πολιτική...Εμένα μάνα μου ούτε το 20% των συνολικών μηνυμάτων μου δεν είναι στο θέμα πολιτική εν αντίθεση με άλλων που το 100% είναι να κράζουν τη ΝΔ η το ΣΥΡΙΖΑ ανάλογα.

Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πολιτικός μηχανικός. Έχει γράψει 1.967 μηνύματα.

26-10-22

14:31
20% X 18.813 = 3.763 μηνυματα για πολιτικη ο @Volkswagen Fan (εστω)Εμένα μάνα μου ούτε το 20% των συνολικών μηνυμάτων μου δεν είναι στο θέμα πολιτική εν αντίθεση με άλλων που το 100% είναι να κράζουν τη ΝΔ η το ΣΥΡΙΖΑ ανάλογα.
Παμε και στους πολεμιους του επιχειρην, που ποσταρουν 100% για να κραξουν ΝΔ:
@Ryuzaki = 1580 μηνυματα συνολικα
@Lasher = 879 μηνυματα συνολικα
@chrisjhon02 = 1661 μηνυματα συνολικα
Συνολο = 4120 μηνυματα.
ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

American Economist
Επιφανές μέλος

26-10-22

16:18
Μονο που τα δικά σας είναι 100% στην πολιτική , εγώ τουλάχιστον έχω γράψει και 13.000 μηνύματα σε αλλά θέματα.20% X 18.813 = 3.763 μηνυματα για πολιτικη ο @Volkswagen Fan (εστω)
Παμε και στους πολεμιους του επιχειρην, που ποσταρουν 100% για να κραξουν ΝΔ:
@Ryuzaki = 1580 μηνυματα συνολικα
@Lasher = 879 μηνυματα συνολικα
@chrisjhon02 = 1661 μηνυματα συνολικα
Συνολο = 4120 μηνυματα.
ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ![]()

26-10-22

16:46
Το γεγονός πως οι αριστερές ή οι αναρχικές ιδέες είναι στο περιθώριο δεν σημαίνει πως είναι λανθασμένες. Το επιχείρημα που υποστηρίζει ο φολκς, δηλαδή : ''η πλειοψηφία του κόσμου δεν τα ασπάζεται αυτά, άρα ό,τι λέτε είναι μπούρδες'' χωλαίνει διότι η μάζα πάντα πίστευε σε ανοησίες αλλά και σε ό,τι της φορούσε η εκάστοτε πολιτική και οικονομική εξουσία.
Παλιότερα η μάζα αντιμετώπιζε τις γυναίκες σαν κάτι κατώτερο και ακόμα πιο πίσω πίστευαν ότι η γη είναι το κέντρο του σύμπαντος. Αλλά αφού αυτή ήταν η κυρίαρχη άποψη υποθέτω πως ήταν σωστή. Οκ.
Παλιότερα η μάζα αντιμετώπιζε τις γυναίκες σαν κάτι κατώτερο και ακόμα πιο πίσω πίστευαν ότι η γη είναι το κέντρο του σύμπαντος. Αλλά αφού αυτή ήταν η κυρίαρχη άποψη υποθέτω πως ήταν σωστή. Οκ.
American Economist
Επιφανές μέλος

26-10-22

16:52
Εξαρτάται τι εννοείς με τις αριστερές / αναρχικές ιδέες που λες: Αν μου λες ότι υπάρχουν ανισότητες , αδικία , ότι το οικονομικό σύστημα παρουσιάζει κρίσεις ανα 10-15 χρόνια τότε ναι οι αριστεροί έχετε δίκιο σε αυτό 100% .Το γεγονός πως οι αριστερές ή οι αναρχικές ιδέες είναι στο περιθώριο δεν σημαίνει πως είναι λανθασμένες. Το επιχείρημα που υποστηρίζει ο φολκς, δηλαδή : ''η πλειοψηφία του κόσμου δεν τα ασπάζεται αυτά, άρα ό,τι λέτε είναι μπούρδες'' χωλαίνει διότι η μάζα πάντα πίστευε σε ανοησίες αλλά και σε ό,τι της φορούσε η εκάστοτε πολιτική και οικονομική εξουσία.
Παλιότερα η μάζα αντιμετώπιζε τις γυναίκες σαν κάτι κατώτερο και ακόμα πιο πίσω πίστευαν ότι η γη είναι το κέντρο του σύμπαντος. Αλλά αφού αυτή ήταν η κυρίαρχη άποψη, υποθέτω πως ήταν σωστή. Οκ.
Αν εννοείς ότι είναι οκ να σπάμε τράπεζες , να χτυπάμε τραπεζίτες και βουλευτές , ότι οι μολότοφ είναι οκ και γενικά αν μου λες ότι είναι οκ να υπάρχει ένα χάος τότε καταλαβαίνεις ότι σε αυτά τα επιχειρήματα κανένας φυσιολογικός άνθρωπος με με παιδεία δεν θα συμφωνήσει με αυτές τις θεωρίες τρέλας που υποστηρίζουν οι αναρχικοί. Εκτός αν θεωρείς ότι είναι το ίδιο πραγμα η αμφισβήτηση των δικαιωμάτων των γυναικών με την άποψη ότι πρέπει να υπάρχει αναρχία.
Αυτά δεν σου τα λέω μόνο εγώ αλλά τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πολιτικός μηχανικός. Έχει γράψει 1.967 μηνύματα.

26-10-22

16:58
Μονο που τα δικά σας είναι 100% στην πολιτική , εγώ τουλάχιστον έχω γράψει και 13.000 μηνύματα σε αλλά θέματα.![]()
Δημιουργικη στατιστικη;
Ο υπολογισμος εγινε με την ακραια υποθεση για να σε βοηθησω, οτι 3 ατομα (εγω, λασερ και χριστογιαννης) αφιερωνουμε το 100% των σχολιων μας στο να κραζουμε ΝΔ - που δεν το κανουμε, ο καθενας απο τη σκοπια του εχει κι αλλα ενδιαφεροντα.
Ταυτοχρονα χρεωσα σε εσενα το δικο σου αυθαιρετο 20% που ανεφερες παραπανω .
Πηρα δηλαδη, τα χειροτερα δυνατα σεναρια για εμας, και το ευνοικοτερο για εσενα.
Συμπερασμα:
Σε καθαρες φορουμο-εργατοωρες, δηλαδη, στην καλυτερη για εσενα και στη χειροτερη για εμας, η ενασχοληση σου με τα πολιτικα ειναι ουσιαστικα εφαμιλη ΚΑΙ ΜΕ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΑΣ συνδυασμενα.
Να πληρωνεται κανεις για να το κανει να το καταλαβω, να το κανει τσαμπα...
Αλλοι πληρωνονται γι'αυτο τελος παντων.
American Economist
Επιφανές μέλος

26-10-22

17:57
Ε ναι γιατί σε κάθε μήνυμα μου γράφω ψηφίστε ΝΔ η έχω σαν avatar τον Μητσοτακη. Εκτος αν εννοείς δεξιά προπαγάνδα το ότι δεν θέλω αναρχία , κάψιμο τραπεζών και επειδή σχολιάζω τον Τσίπρα αρνητικά όταν βγαίνει και λέει ότι θα τα κάνει όλα δημόσια .Δημιουργικη στατιστικη;
Ο υπολογισμος εγινε με την ακραια υποθεση για να σε βοηθησω, οτι 3 ατομα (εγω, λασερ και χριστογιαννης) αφιερωνουμε το 100% των σχολιων μας στο να κραζουμε ΝΔ - που δεν το κανουμε, ο καθενας απο τη σκοπια του εχει κι αλλα ενδιαφεροντα.
Ταυτοχρονα χρεωσα σε εσενα το δικο σου αυθαιρετο 20% που ανεφερες παραπανω .
Πηρα δηλαδη, τα χειροτερα δυνατα σεναρια για εμας, και το ευνοικοτερο για εσενα.
Συμπερασμα:
Σε καθαρες φορουμο-εργατοωρες, δηλαδη, στην καλυτερη για εσενα και στη χειροτερη για εμας, η ενασχοληση σου με τα πολιτικα ειναι ουσιαστικα εφαμιλη ΚΑΙ ΜΕ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΑΣ συνδυασμενα.
Να πληρωνεται κανεις για να το κανει να το καταλαβω, να το κανει τσαμπα...
Αλλοι πληρωνονται γι'αυτο τελος παντων.

Πάμε τώρα σε κάτι σχετικά με το thread.
Στην Γερμανία το σκηνικό παραμένει σταθερό. Το CDU είναι στο 27% ενώ το SPD με τους πράσινους που κυβερνάνε έχουν κατά μέσο όρο ένα 20% ο καθένας τους.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

26-10-22

19:35
"Δεν φταίμε εμείς που οι περισσότερες κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ του ναι"Το γεγονός πως οι αριστερές ή οι αναρχικές ιδέες είναι στο περιθώριο δεν σημαίνει πως είναι λανθασμένες. Το επιχείρημα που υποστηρίζει ο φολκς, δηλαδή : ''η πλειοψηφία του κόσμου δεν τα ασπάζεται αυτά, άρα ό,τι λέτε είναι μπούρδες'' χωλαίνει διότι η μάζα πάντα πίστευε σε ανοησίες αλλά και σε ό,τι της φορούσε η εκάστοτε πολιτική και οικονομική εξουσία.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- phleidhs
- gaidouri
- chester20080
- Ilma
- J.Cameron
- Kate1914
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- giorgos5002
- giannhs2001
- Memetchi
- KTr!
- jj!
- Joji
- Ryuzaki
- back2967
- camil
- Scandal
- American Economist
- Paragontas7000
- charmander
- taketrance
- Δροσουλίτης
- fmarulezkd
- Maraki4you
- Alessandra Eliza
- ggl
- Abiogenesis
- Human being
- DimitraA.
- parrot/παπαγάλος
- Libertus
- Shadowban
- epote
- Countdown
- Αντικειμενικός
- P.Dam.
- yellow
- Esperos1
- Jim175
- arko
- touvlo
- Fernando_A
- Μαυρίκιος
- Arianara S3
- χημεια4λαιφ
- exotic xo
- ΘανάσοςG4
- marww
- jims
- Obi-Wan Kenobi
- synthnightingale
- Johnny15
- fourkaki
- grtt
- User2350
- D_G
- johnsala
- Εχέμυθη
- augustine
- rafaela11
- Τodoroki
- hirasawayui
- Sherlockina
- aggorf
- NickTheQuick
- aggelosst9
- ag97
- giannis256
- Στεφανος56
- Maria_Xagorari
- AK-92
- SlimShady
- bigthor
- Ness
- maios
- petrosln
- Jack of Spades
- tsiobieman
- Εριφύλη
- Unboxholics
- fockos
- Αλκίμαχος
- spring day
- FreeNotes
- elenaki92
- lepipini
- Sevasti
- Metalhead_4_life
- Wilsongeo
- thenutritionist
- Roulaki
- qwertyuiop
- ESTELLA
- Johnman97
- Angelo
- Galini66
- G.BOTAS
- Best Quality Vacuum
- Giii
- Klaus132
- kajamix
- allall1
- MaikeHan21
- Lila955
- Appolon
- Intruder123
- Χρονοταξιδιώτης
- geordimi10
- AnnaVrt12
- Melina.
- oups
- Stres
- constansn
- alexd99
- tfghp
- snowy
- Ωρορα
- louminis
- ougka pougka
- Morelo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.