Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

23-11-22

12:40
Προσωπικά εμένα μου φαίνεται ότι η Ελλάδα πάει πολύ καλά με Κούλη. Το 2019 που είχα κατέβει vs 2021+2022 έχω δει τρομερή διαφορά.
Συγγενείς και φίλους έχουμε που εργάζονται και βλέπουμε πόσο καλά πάνε τα πράγματα για τους λίγους.
Για ρώτα τι κάνει η πλειοψηφία που αμείβεται με 700-1000 ευρώ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Α) Ψηφοποίηση του κράτους σε μεγάλο βαθμό. Πραγματικά πλέον ανοίγεις λογαριασμούς σε τράπεζα , κανείς εγγραφές στα σχολεία , εκδίδεις πιστοποιητικά , κανείς τις δηλώσεις σου κτλ όλα από το internet. Συν ότι έχουμε ταυτότητα , e-pay , διαβατήριο στο κινητό μας. Πραγματικά πήγαμε μπροστά σε αυτό το κομμάτι.
Β) Αύξηση των μισθών. Υπήρχε μια αύξηση του μέσου μισθού στην Ελλάδα. Το 2019 ήταν στα 970€ καθαρά ενώ τώρα είναι 1.070€, το θέμα είναι ότι η αύξηση αυτή εξανεμίστηκε με την υπερβολική άνοδο του πληθωρισμού.
Γ) Μείωση της φορολογίας και κατάργηση του απαράδεκτου φόρου με όνομα : Έκτατη εισφορά αλληλεγγύης. Ένας φόρος που ήταν καθαρά για να σε κλέβει. Προφανώς το 44% max tax rate είναι ακόμα υπερβολικά υψηλό για τα δεδομένα της Ελλάδας και πρέπει να πέσει κάτω από το 40%.
Δ) Προσέλκυση επενδύσεων όπως είναι οι Microsoft, Google, Cisco , Exxonmobil . Αυτές οι εταιρείες θα δημιουργήσουν αθροιστικά 36.000 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα μέχρι το 2030 δίνοντας έτσι ελπίδα στους νέους.
Ε) Διεθνοποίηση των πανεπιστημίων καθώς πλέον συνεργάζονται με αμερικανικά και βρετανικά πανεπιστήμια δίνοντας ευκολότερα την ευκαιρία για χορήγηση υποτροφιών στους φοιτητές ενώ ταυτόχρονα τα ελληνικά πανεπιστήμια θα δανείζονται γνώσεις / άρθρα των ξένων αυτών πανεπιστημίων.
Με αλλά λόγια ενώ η οικονομία πάει καλά , δηλαδή το ΑΕΠ αυξάνεται ταχύτατα
Ψηφιοποίηση της γραφειοκρατίας έγινε.Α) Ψηφοποίηση του κράτους σε μεγάλο βαθμό. Πραγματικά πλέον ανοίγεις λογαριασμούς σε τράπεζα , κανείς εγγραφές στα σχολεία , εκδίδεις πιστοποιητικά , κανείς τις δηλώσεις σου κτλ όλα από το internet. Συν ότι έχουμε ταυτότητα , e-pay , διαβατήριο στο κινητό μας. Πραγματικά πήγαμε μπροστά σε αυτό το κομμάτι.
Μακριά από το άνοιγμα λογαριασμού online και φυσικά της πιστωτικής κάρτας.
Εικονική. Δεν ισχύει στην πραγματική αγορά, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν έλεγχοι !Β) Αύξηση των μισθών. Υπήρχε μια αύξηση του μέσου μισθού στην Ελλάδα. Το 2019 ήταν στα 970€ καθαρά ενώ τώρα είναι 1.070€, το θέμα είναι ότι η αύξηση αυτή εξανεμίστηκε με την υπερβολική άνοδο του πληθωρισμού.
Δες εδώ για την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης : https://www.enikonomia.gr/my-money/eisfora-allilengyis-poia-katargeita/422960/Γ) Μείωση της φορολογίας και κατάργηση του απαράδεκτου φόρου με όνομα : Έκτατη εισφορά αλληλεγγύης. Ένας φόρος που ήταν καθαρά για να σε κλέβει. Προφανώς το 44% max tax rate είναι ακόμα υπερβολικά υψηλό για τα δεδομένα της Ελλάδας και πρέπει να πέσει κάτω από το 40%.
και όσον αφορά τη φορολογία, σε κάνω την εξης ερώτηση :
Ανακοινώθηκε ότι ο προΫπολογισμός είναι πλεονασματικός το 2022. Δεν το αμφισβητεί κανένας εφόσον το είπε η κυβέρνηση. Σήμερα υπάρχει δημοσίευμα για τις τρύπες στον προϋπολογισμό λόγω φοροαπαλλαγών 13 δις.
Για να υπάρχει πλεόνασμα και ταυτόχρονα 13 δις φοροαπαλλαγές, δεν θα πρέπει να έχουν αυξηθεί οι φόροι (άμεσοι και έμμεσοι) ;

Τρύπα στον Προϋπολογισμό οι φοροαπαλλαγές 13 δισ. ευρώ
Οι φοροαπαλλαγές αυξήθηκαν κατά 4 δισ. ευρώ μέσα σε διάστημα ενός έτους, ενώ καταγράφουν αύξηση σχεδόν 10 δισ. ευρώ από το 2016.
Η πρώτη αγνοείται εδώ και 2 χρόνια. Οι υπόλοιπες με σκεπτικισμός.Δ) Προσέλκυση επενδύσεων όπως είναι οι Microsoft, Google, Cisco , Exxonmobil . Αυτές οι εταιρείες θα δημιουργήσουν αθροιστικά 36.000 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα μέχρι το 2030 δίνοντας έτσι ελπίδα στους νέους.
Σου έδωσα τις προάλλες τα νούμερα για την google και τις ερωτήσεις, αλλά δεν έλαβα απάντηση.
Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για αμερικάνεικες και βρετανικές συνεργασίες πέρα από το ΕΜΠ και το columbia για το dual degree που υπήρχε από πριν συνεργασία.Ε) Διεθνοποίηση των πανεπιστημίων καθώς πλέον συνεργάζονται με αμερικανικά και βρετανικά πανεπιστήμια δίνοντας ευκολότερα την ευκαιρία για χορήγηση υποτροφιών στους φοιτητές ενώ ταυτόχρονα τα ελληνικά πανεπιστήμια θα δανείζονται γνώσεις / άρθρα των ξένων αυτών πανεπιστημίων.
Τι θα γίνει το 2023, που ο πληθωρισμός θα αρχίσει να υποχωρεί και η ΕΕ θα οδηγηθεί σε ύφεση ; .....Με αλλά λόγια ενώ η οικονομία πάει καλά , δηλαδή το ΑΕΠ αυξάνεται ταχύτατα
Έχουμε εικονική πτώση χρέους λόγω πληθωρισμού.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.

23-11-22

14:26
Την ακρίβεια όμως δεν την έφερε η ΝΔ αλλά οι παγκόσμια αναταραχή , είναι σημαντικό να το γνωρίζουμεΕιχε δώσει αναδρομικά το 2018 - 2019.
Ασε τωρα οι ταξεις γονατίστηκαν επι Μητσοτακη με την ακριβεια που υπάρχει. Κάθε μηνα έχω ελλειμα 150 ευρω και βγάζω πανω απο 1300. Απλα Φώτη ακομη δεν εχεις βγει να τα δείς δεν μπορουμε να τα συζητησουμε.


Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

23-11-22

14:39
@Volkswagen Fan Πώς εξηγείς το γεγονός ότι η ρουμανική οικονομία έχει ξεπεράσει την ελληνική;
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.158 μηνύματα.

23-11-22

14:41
Οποιοσδηποτε και να τα εκανε αυτα ειτε τον λένε Κούλη είτε Τσίπρα πρέπει να χαιρόμαστε γι αυτό...Ψηφιοποίηση της γραφειοκρατίας έγινε.
Μακριά από το άνοιγμα λογαριασμού online και φυσικά της πιστωτικής κάρτας.
Οκ απλά δεν θα μπορείς να πας σινεμάφυσικά της πιστωτικής κάρτας.


Για όσους δεν το ξέρουν στο The Mall Athens στα Village δεν μπορείς να πληρώσεις με μετρητά τίποτα πια

Πριν απο λίγο ξεκίνησε συνεργασία με το Yale το ΕΚΠΑ και έρχεται η ΑΣΣΟΕ-ΠΑΠΕΙ και Πάντειο...Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για αμερικάνεικες και βρετανικές συνεργασίες πέρα από το ΕΜΠ και το columbia για το dual degree που υπήρχε από πριν συνεργασία.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.

23-11-22

14:56
Αρχικά η Ρουμανία έχει έναν πληθυσμό 20 εκατομμύρια ενώ εμείς 10,4 εκατομμύρια, δεδομένου ότι η Ρουμανία πλέον είναι ένα κράτος που έχει αναπτυχθεί ήταν λογικό να μας περάσει σε συνολικό ΑΕΠ. Σε ότι αφορά όμως το κατά κεφαλην ΑΕΠ είμαστε ακόμα μπροστά καθώς η Ελλάδα έχει ΑΕΠ 18.000€ ανα κάτοικο ενώ η Ρουμανία 14.900€, ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα στον δείκτη HDI είναι θέση 33 έναντι της θέσης 52 που είναι η Ρουμανία. Η Ελλάδα έχασε το ΑΕΠ των 237 δις που είχε το 2008 (τώρα έχει 190 δις ) επειδή δεν είχαμε βιομηχανία , βλέπεις τα κόμματα την φορολογήσαν μέχρι θανάτου και έκλεισε όλη την δεκαετία του 1990-2000.@Volkswagen Fan Πώς εξηγείς το γεγονός ότι η ρουμανική οικονομία έχει ξεπεράσει την ελληνική;
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

23-11-22

14:58
Α ναι ; Η ακρίβεια είναι εισαγωγική ;Την ακρίβεια όμως δεν την έφερε η ΝΔ αλλά οι παγκόσμια αναταραχή , είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε![]()
Ούτε μία απάντηση σε αυτά που έγραψα. Ούτε μία.
Μα δεν υπάρχει μείωση της γραφειοκρατίας. Υπάρχει ψηφιοποίησή της !Οποιοσδηποτε και να τα εκανε αυτα ειτε τον λένε Κούλη είτε Τσίπρα πρέπει να χαιρόμαστε γι αυτό...
Για όσους δεν ξέρουν, η Πειραιώς στις πιστωτικές πχ. μέχρι 4000 σου ανανεώνει αυτόματα το όριο μέχρι τα 7000 όταν είσαι πολύ κοντά...Οκ απλά δεν θα μπορείς να πας σινεμάΓια όσους δεν το ξέρουν στο The Mall Athens στα Village δεν μπορείς να πληρώσεις με μετρητά τίποτα πια
![]()
Πριν απο λίγο ξεκίνησε συνεργασία με το Yale το ΕΚΠΑ και έρχεται η ΑΣΣΟΕ-ΠΑΠΕΙ και Πάντειο...
Όποιοι πήγαιναν πριν στο Yale, πάνε και τώρα και θα πάνε. Αυτοί που έχουν τα αντίστοιχα πορτοφόλια. Τα dual degree προγράμματα είναι για αυτούς που έχουν χοντρό πορτοφόλι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.622 μηνύματα.

23-11-22

15:30
Την ακρίβεια όμως δεν την έφερε η ΝΔ αλλά οι παγκόσμια αναταραχή , είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε![]()

Το καθαρό ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης και τα στοιχεία που την διαμορφώνουν
Όλη η αλήθεια για τους μισθούς και τις παροχές των νέων βουλευτών

ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ κινησης τι ειναι ; οτι καθε μηνα τους πληρωνουν 300 ευρω βενζίνη ; τις έχουν ακομη ;
Γιατι ένας Αξιωματικος που θα κληθει να πάει στη πρώτη γραμμη να υπερασπιστεί το Έθνος να μην εχει τέτοιες αποζημιωσεις και να τις έχουν οι βουλευτες ;
Τουλαχιστον ο Τσιπρας έδωσε κ κανα φράγκο.
Και αυτες ειναι πληροφοριες ποου ειναι σημαντικό να τις γνωρίζουμε.
ΨΩΜΙ ΠΑΙΔEΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! Χωρις να νοσταλγώ τη χουντα αλλα τη κανανε καλα τη δουλειά τους απο παλιά

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.

23-11-22

15:37
Κατάλαβε αρχικά ότι η παγκόσμια οικονομία έχει πληθωρισμό πάνω του 10% πλέον και μετά λέμε για τα 1.200€ που υποτίθεται ότι σου έδωσε ο Τσιπρας![]()
Το καθαρό ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης και τα στοιχεία που την διαμορφώνουν
Όλη η αλήθεια για τους μισθούς και τις παροχές των νέων βουλευτώνwww.news.gr
ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ κινησης τι ειναι ; οτι καθε μηνα τους πληρωνουν 300 ευρω βενζίνη ; τις έχουν ακομη ;
Γιατι ένας Αξιωματικος που θα κληθει να πάει στη πρώτη γραμμη να υπερασπιστεί το Έθνος να μην εχει τέτοιες αποζημιωσεις και να τις έχουν οι βουλευτες ;
Τουλαχιστον ο Τσιπρας έδωσε κ κανα φράγκο.
Και αυτες ειναι πληροφοριες ποου ειναι σημαντικό να τις γνωρίζουμε.
ΨΩΜΙ ΠΑΙΔEΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! Χωρις να νοσταλγώ τη χουντα αλλα τη κανανε καλα τη δουλειά τους απο παλιά![]()


Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

23-11-22

15:45
Γιατί το αμφισβητείς ότι του έδωσε 1200 ευρώ ;Κατάλαβε αρχικά ότι η παγκόσμια οικονομία έχει πληθωρισμό πάνω του 10% πλέον και μετά λέμε για τα 1.200€ που υποτίθεται ότι σου έδωσε ο Τσιπρας![]()
Εδώ εσύ μας λες ότι μειώθηκαν οι συντάξεις και το έχεις κάνει καραμέλα, επειδή συνέβη στον δικό σου κύκλο.
Θα απαντήσεις για την τρύπα 13 δις που δημιουργήθηκε και πώς γίνεται ο προϋπολογισμός ακόμη και έτσι να είναι πλεονασματικός ;
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.158 μηνύματα.

23-11-22

16:07
Αφού τα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών είναι δωρεάν κ παίρνεις κ χρηματοδότησηΌποιοι πήγαιναν πριν στο Yale, πάνε και τώρα και θα πάνε. Αυτοί που έχουν τα αντίστοιχα πορτοφόλια. Τα dual degree προγράμματα είναι για αυτούς που έχουν χοντρό πορτοφόλι.

Ποια πορτοφόλια ;
α δηλαδή ότι εγώ μπορώ να κάνω τα πάντα από το κινητό μου χωρίς ν χαλάσω ούτε μισό χαρτί δεν είναι μείωση της γραφειοκρατίας;Μα δεν υπάρχει μείωση της γραφειοκρατίας. Υπάρχει ψηφιοποίησή της !
Οκ…
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτό κανεις δεν το ξέρει!Α ναι ; Η ακρίβεια είναι εισαγωγική ;
κανεις δεν ξέρει αν ο πληθωρισμός είναι προσωρινός ή όχι !
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

23-11-22

16:11
Τι είναι ; χαχαχαχαχαχα. Σου βάζουν και 1 εκατομμύριο στον τραπεζικό λογαριασμό για να κινείσαι.Αφού τα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών είναι δωρεάν κ παίρνεις κ χρηματοδότηση
Ποια πορτοφόλια ;
Εντάξει. Δεν συνεχίζω άλλο.
Νέες ακαδημαϊκές συνεργασίες παρουσιάστηκαν στο Pharos summit, στην εκδήλωση της Συνόδου Ελληνικών και 30 κορυφαίων Αμερικανικών Πανεπιστημίων.
Μεταξύ αυτών ενδεικτικά, τρεις συνέργειες που δρομολογήθηκαν στο πλαίσιο του διεθνούς ακαδημαϊκού προγράμματος συνεργασιών που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2019:
α. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Πανεπιστήμιο Columbia,
β. Ιόνιο Πανεπιστήμιο και Πανεπιστήμιο Johns Hopkins,
γ. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πανεπιστήμιο Yale.
Οι εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων αναφέρθηκαν στα σχέδια και τις προσδοκίες τους από τα νέα προγράμματα, που αναμένεται να ωφελήσουν τα Πανεπιστήμια και των δύο πλευρών του Ατλαντικού, να προάγουν την έρευνα και την ανταλλαγή καλών πρακτικών.
Αξιοσημείωτη είναι η νέα συνεργασία μεταξύ του ΕΚΠΑ και του Yale η οποία προβλέπει την ανταλλαγή φοιτητών από τα δύο ιδρύματα και την παρακολούθηση μαθημάτων άνευ διδάκτρων.
Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές του ΕΚΠΑ θα μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας ενός εξαμήνου ή ενός έτους στις θετικές επιστήμες και τις πολυτεχνικές, ιατρικές, περιβαλλοντολογικές σχολές του Yale, τα οποία θα προσμετρώνται στην απόκτηση του πτυχίου τους.
Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί πρότυπο για την δημιουργία νέων συνεργασιών που θα επιφέρουν απτά οφέλη στους φοιτητές της χώρας μας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και ευκαιρίες.
Επίσης, η εν λόγω συνεργασία θα προωθήσει την προσέλκυση αριστούχων φοιτητών από το Yale, συνδράμοντας στην ενδυνάμωση της χώρας ως παγκόσμιου πόλου εκπαίδευσης.
Τέλος, με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Υγείας του ΕΚΠΑ θα συν-διδάσκουν καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Yale.
α δηλαδή ότι εγώ μπορώ να κάνω τα πάντα από το κινητό μου χωρίς ν χαλάσω ούτε μισό χαρτί δεν είναι μείωση της γραφειοκρατίας;
Οκ…
Όχι. Αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει μείωση γραφειοκρατίας ;
Αντί να χρειάζομαι 2 έγγραφα, να χρειάζομαι 1 !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ξέρουμε μήπως τι θα γίνει με τα 13 δις τρύπα ;Αυτό κανεις δεν το ξέρει!
κανεις δεν ξέρει αν ο πληθωρισμός είναι προσωρινός ή όχι !
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

23-11-22

16:22
Μακαρι λουκετο και μποικοταζ στις πιστωτικες. Μονο τυπωμενο χρημα.Για όσους δεν το ξέρουν στο The Mall Athens στα Village δεν μπορείς να πληρώσεις με μετρητά τίποτα πια![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.622 μηνύματα.

23-11-22

17:24
Γιατί το αμφισβητείς ότι του έδωσε 1200 ευρώ ;
Εδώ εσύ μας λες ότι μειώθηκαν οι συντάξεις και το έχεις κάνει καραμέλα, επειδή συνέβη στον δικό σου κύκλο.
Θα απαντήσεις για την τρύπα 13 δις που δημιουργήθηκε και πώς γίνεται ο προϋπολογισμός ακόμη και έτσι να είναι πλεονασματικός ;
Κοίτα ο Τσίπρας στα εθνικά ήταν χάλια αλλά τουλαχιστον τονώσε κάπως το ηθικό των ενστολων με τα αναδρομικά.
Το πραγμα έχει καταντήσει σαχλαμάρα Ανα πασα στιγμή μπορεί να σε στείλουν Ανατολικό Αιγαίο με 80 ευρώ επίδομα μεθορίου το μήνα.
Να μη μιλήσω για όσους πανε διοικητές κάπου κ δεν παιρνουν καν ένα έξτρα επίδομα ευθυνης.
Αλλά εντάξει ο Μητσοτάκης βλέπει ανάπτυξη.
Ο Φώτης απαντάει ακαδημαϊκά κλασσικά. Δεν έχει βγει ακόμη έξω να δει πως ειναι και τον συντηρούν άλλοι. Όταν βγει κ δει ότι δεν έχει σχέση η ακρίβεια εάν σου πληρωνουν την βενζίνη να κινείσαι κ άρα ο μισθός σου έχει πλεον κ άλλη δυναμη τότε θα πει δε γαμιεστε όλοι καπιταλιστές δεξιοί εγώ βλέπω εγώ πως περναω. Τώρα τι μαλακιες λέει ο κωλοτουμπας ο Γεωργιάδης στα κανάλια πριν 10 χρόνια έβριζε τη ΝΔ κ τον Σαμαρά.
Πλεον τον έχουν μόνιμο καρτουν στο LUBEN.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

23-11-22

18:35
Δεν ισχύει, το Σάββατο εκεί ήμουν.απλά δεν θα μπορείς να πας σινεμά
Για όσους δεν το ξέρουν στο The Mall Athens στα Village δεν μπορείς να πληρώσεις με μετρητά τίποτα πια![]()
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πολιτικός μηχανικός. Έχει γράψει 1.967 μηνύματα.

23-11-22

18:36
Το θεμα ειναι οτι καμια κυβερνηση δεν λειτουργει σε εναν κοσμο οπου ολα δουλευουν ρολοι.Την ακρίβεια όμως δεν την έφερε η ΝΔ αλλά οι παγκόσμια αναταραχή , είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε![]()
Κρινεται απο το ποσο αποτελεσματικα αντιμετωπιζει τις κρισεις που παρουσιαζονται.
Π.χ. ο Συριζα δεν ευθυνοταν για τα μνημονια και την προιστορια πισω απο αυτα. Και γι αυτο αναδειχθηκε για να τα διαχειριστει.
Ψηφισε τελικα μετρα λιτοτητας, κριθηκε ανεπαρκης και πηγε σπιτι του.
Το ιδιο και τωρα με τη ΝΔ, εαν καταφερνε να διαχειριστει αποτελεσματικα τη νεα οικονομικη κριση και γαμω, δεν εχω τετοια δειγματα ομως.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.

23-11-22

18:38
Με τι διαφορά ότι ο Συριζα προκάλεσε μόνος του τα Capital controls, το τρίτο μνημόνιο και γενικά το χάος στην Ελλάδα επειδή νόμιζε ότι μπορεί να πάει ενάντια στο παγκόσμιο χρηματοπιστοτικό σύστημα.Το θεμα ειναι οτι καμια κυβερνηση δεν λειτουργει σε εναν κοσμο οπου ολα δουλευουν ρολοι.
Κρινεται απο το ποσο αποτελεσματικα αντιμετωπιζει τις κρισεις που παρουσιαζονται.
Π.χ. ο Συριζα δεν ευθυνοταν για τα μνημονια και την προιστορια πισω απο αυτα. Και γι αυτο αναδειχθηκε για να τα διαχειριστει.
Ψηφισε τελικα μετρα λιτοτητας, κριθηκε ανεπαρκης και πηγε σπιτι του.
Το ιδιο και τωρα με τη ΝΔ, εαν καταφερνε να διαχειριστει αποτελεσματικα τη νεα οικονομικη κριση και γαμω, δεν εχω τετοια δειγματα ομως.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πολιτικός μηχανικός. Έχει γράψει 1.967 μηνύματα.

23-11-22

19:11
Διαφωνω πολυ με την παραπανω "αναλυση". Επειδη την εζησα ως ενηλικας την παραπανω φαση και οχι στο γυμνασιο-δημοτικο, ειναι τρομερα αφελες και ανακριβες αυτο που αναφερεις.Με τι διαφορά ότι ο Συριζα προκάλεσε μόνος του τα Capital controls, το τρίτο μνημόνιο και γενικά το χάος στην Ελλάδα επειδή νόμιζε ότι μπορεί να πάει ενάντια στο παγκόσμιο χρηματοπιστοτικό σύστημα.
Με την ιδια προσεγγιση η ΝΔ αφησε την διαπλοκη και τα κορακια της αγορας να οργιαζουν ανενοχλητα.
Και στις δυο περιπτωσεις, αρνητικες συνεπειες στον πολιτη.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.

23-11-22

19:13
Αν θεωρείς ότι είναι ανακριβής η ανάλυση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίστηκε καταστροφικά την ελληνική κρίση το Α εξάμηνο του 2015 μάλλον έχεις πολλές προκαταλήψεις.Διαφωνω πολυ με την παραπανω "αναλυση". Επειδη την εζησα ως ενηλικας την παραπανω φαση και οχι στο γυμνασιο-δημοτικο, ειναι τρομερα αφελες και ανακριβες αυτο που αναφερεις.
Με την ιδια λογικη η ΝΔ αφησε την διαπλοκη και τα κορακια της αγορας να οργιαζουν.
Και στις δυο περιπτωσεις, αρνητικες συνεπειες στον πολιτη.


Δεν το συνεχίζω όμως καθώς δεν θέλω να βγαίνουνε off.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πολιτικός μηχανικός. Έχει γράψει 1.967 μηνύματα.

23-11-22

19:19
Καταστροφικα; Νοτ. Δεν ειχαμε εικονες 11-13.Αν θεωρείς ότι είναι ανακριβής η ανάλυση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίστηκε καταστροφικά την ελληνική κρίση το Α εξάμηνο του 2015 μάλλον έχεις πολλές προκαταλήψεις.
Δεν το συνεχίζω όμως καθώς δεν θέλω να βγαίνουνε off.
Απετυχε σε σχεση με τις αρχικες του θεσεις; Τρομερα.
Καταφερε αυτο που δεν καταφεραν οι προηγουμενοι χωρια και συνδυασμενα; Κυριως ναι.
Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι δεν μπορει να αποτελει δικαιολογια υο "εχουμε κριση καθολικα παγκοσμια". Καλεισαι να την διαχειριστεις.
Αν τα καταφερεις καλως, αν οχι σπιτι. Παντα ετσι γινεται και πρεπει να γινεται.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

23-11-22

19:22
Τι άλλο θα διαβάσουμε...Αν θεωρείς ότι είναι ανακριβής η ανάλυση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίστηκε καταστροφικά την ελληνική κρίση το Α εξάμηνο του 2015 μάλλον έχεις πολλές προκαταλήψεις.
Δεν το συνεχίζω όμως καθώς δεν θέλω να βγαίνουνε off.
Μαθηματικά τύπου Ρεγκλινγκ
Ευτυχώς όμως με τα Κουλικα οικονομικά έχουμε πλεόνασμα με 13δις τρύπα. Συμπέρασμα σανοφαγων:Μειώθηκε η φορολογία.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- phleidhs
- gaidouri
- chester20080
- Ilma
- J.Cameron
- Kate1914
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- giorgos5002
- giannhs2001
- Memetchi
- KTr!
- jj!
- Joji
- Ryuzaki
- back2967
- camil
- Scandal
- American Economist
- Paragontas7000
- charmander
- taketrance
- Δροσουλίτης
- fmarulezkd
- Maraki4you
- Alessandra Eliza
- ggl
- Abiogenesis
- Human being
- DimitraA.
- parrot/παπαγάλος
- Libertus
- Shadowban
- epote
- Countdown
- Αντικειμενικός
- P.Dam.
- yellow
- Esperos1
- Jim175
- arko
- touvlo
- Fernando_A
- Μαυρίκιος
- Arianara S3
- χημεια4λαιφ
- exotic xo
- ΘανάσοςG4
- marww
- jims
- Obi-Wan Kenobi
- synthnightingale
- Johnny15
- fourkaki
- grtt
- User2350
- D_G
- johnsala
- Εχέμυθη
- augustine
- rafaela11
- Τodoroki
- hirasawayui
- Sherlockina
- aggorf
- NickTheQuick
- aggelosst9
- ag97
- giannis256
- Στεφανος56
- Maria_Xagorari
- AK-92
- SlimShady
- bigthor
- Ness
- maios
- petrosln
- Jack of Spades
- tsiobieman
- Εριφύλη
- Unboxholics
- fockos
- Αλκίμαχος
- spring day
- FreeNotes
- elenaki92
- lepipini
- Sevasti
- Metalhead_4_life
- Wilsongeo
- thenutritionist
- Roulaki
- qwertyuiop
- ESTELLA
- Johnman97
- Angelo
- Galini66
- G.BOTAS
- Best Quality Vacuum
- Giii
- Klaus132
- kajamix
- allall1
- MaikeHan21
- Lila955
- Appolon
- Intruder123
- Χρονοταξιδιώτης
- geordimi10
- AnnaVrt12
- Melina.
- oups
- Stres
- constansn
- alexd99
- tfghp
- snowy
- Ωρορα
- louminis
- ougka pougka
- Morelo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.