Και αυτός εδώ
Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Κω σε βάρος του Παναγιώτη Δημητρά, διευθυντή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), για εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση μεταναστών.
www.iefimerida.gr
Μηνυσεις συμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο έκανε μόνο που οι μηνυσεις ήταν στο κεφάλι του.
Εννοείται προσωπικα θα μηνυσω κάποιον ειδικά εάν στη δουλειά μου με αποκαλέσει ρατσιστή.
Ρατσιστή η σεξιστή.
Οι παρανοικες φαντασιώσεις καποιων κ να βλέπουν παντου φαντάσματα θα πρεπει να τελειώσουν.
Δεν είσαι ρατσιστής επειδή λες την άποψη σου δεν είσαι σεξιστής επειδή κανεις το ίδιο.
Αν εσυ δεν το δέχεσαι θα το αποδείξει κ θα σε διαψευσει το δικαστήριο.
Και ακόμη κ αν δεν δεχτείς την απόφαση εμένα δεν με ενδιαφέρει. Η απόφαση θα μ αρκουσε.
Αρκετά με την ηλιθιότητα ορισμένων. Δεν ξέρουν καν τι σημαίνουν οι όροι κ τους χρησιμοποιουν. Θα καταδικαστούν για να μάθουν.
Ξαναλέω... Οποιοσδήποτε τολμούσε να με αποκαλέσει ρατσιστη στην δουλειά μου θα ερχόταν αντιμέτωπος με κλητηριο για δικαστήριο εκτός κ αν το έπαιρνε πισω.
Να προσεχουμε τι λέμε κ τι σημαίνουν αυτά π λέμε αν δεν ξέρουμε απόλυτα δεν τα χρησιμοποιουμε.