Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Εντάξει δε σε λιθοβολήσαμε κιόλα (έβαλα και προσωπάκι αφού!)Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:My mistake... Whip me!!!
Πολύ πιθανό να γίνεται αλλά το θέμα είναι ότι δεν το κάνουν!Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Έχω την εντύπωση οτι στις ελληνικές κωδικοσελίδες μιας γραμματοσειράς όμως υπάρχουν και αγγλικοι χαρακτήρες, no? Άρα θα έπρεπε να γίνεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σαν απάντηση η Verisign κατέθεσε αγωγή κατά της ICANN κατηγορώντας της για κατάχρηση εξουσίας και παρακώλυση ανταγωνισμού.
Ωστόσο πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι θα είναι διαχειρηστής των διαδικτυακών καταλήξεων .com μέχρι το 2012, ως αντάλλαγμα για την απόσυρση της αγωγής...
Οι όροι που υπέβαλλε η Verisign διατηρεί τον έλεγχο της βάσης δεδομένων με τις περίπου 35 εκατομμύρια διευθύνσεις .com και θα κερδίζει 6 δολάρια ανά διεύθυνηση ανα χρόνο.
Η συμφωνία ανακοινώνεται σε μια περίοδο κατά την οποία η ICANN αντιμετωπίζει τις επιθέσεις χωρών όπως η Κίνα, το Ιράν αλλά και η ΕΕ, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ο έλεγχος του Διαδικτύου θα πρέπει να ανατεθεί σε διεθνή οργανισμό, αντί σε μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που ελέγχεται από την αμερικανική κυβέρνηση.
με πληροφορίες από in.gr
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τελικά έχει δικαίο ο N. Δήμου που τονίζει ότι ο άνθρωπος έφτασε να νιώθει ενοχή για το ωραίο και τύψεις για την τέρψη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι η πορνογραφία, τουλάχιστον με τη μορφή της βιομηχανίας σήμερα, μπορεί να χαρακτηριστεί ως "ερωτική τέχνη".Και είναι πολλές φορές που και βρώμικη και ανήθικη και ανώμαλη γίνεται.Μάλλον δεν είναι ο Πλάτωνας υπεύθυνος για το ότι είναι στιγματισμένη η πορνογραφία.
Στην Ινδία απ'όσο ξέρω είναι πολύ πιο συντηρητικοί από τα περισσότερα μέρη του κόσμου.Νομίζω απαγορεύονται τα φιλιά σε δημόσια θέα.Δεν είναι η Ινδία ακριβώς το πρότυπο της προόδου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χμμ δεν ειπα οτι ειναι υπεθυνος αλλα αυτος το ξεκινησε με την φραση οτι το "σωμα ειναι η φιλακη της ψυχης" ...
Αν θελεις ψαξε για τα γλυπτα που υπαρχουν στον ναο Khajuraho και θα καταλαβεις τι εννω

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Θεωρείς τη σημερινή πορνοβιομηχανία ως χώρο παραγωγής ερωτικής τέχνης?Άλλο ερωτική φωτογράφιση κι άλλο πρόστυχη, που λέμε.Και μάλλον προς το πρόστυχο τείνει η συντρηπτική πλειοψηφία της παραγωγής της πορνοβιομηχανίας.Άλλο να έχει μια ταινία ερωτικές σκηνές και άλλο να μπλέκει στην υπόθεση ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι ερωτικό σ'όλα αυτά.Είναι ικανοποίηση των ενστίκτων περισσότερο και των βιολογικών αναγκών, παρά ανώτερων συναισθημάτων όπως ο έρωτας.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Είναι ικανοποίηση των ενστίκτων περισσότερο και των βιολογικών αναγκών, παρά ανώτερων συναισθημάτων όπως ο έρωτας.
Και που είναι το κακό στην ικανοποίηση των ενστίκτων;
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Νομίζω κακώς που το απαγορεύσανε το xxx καθώς θα βοηθούσε και στον καλύτερο έλεγχο των πορνογραφικών sites αλλά κ στην προστασία των ανηλίκων...
Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

αν ψαξεις ... θα βρεις και ερωτικες ταινιες ... αυτα που κυκλοφορουν δωρεαν ειναι συνηθως τσοντες ... σε αυτο συμφωνωΑρχική Δημοσίευση από MonaXoS:Παιδιά, θα συμφωνήσω με κάτι που υπόθηκε πιο πάνω: άλλο ερωτικός και άλλο πρόστυχος. Έτσι, άλλο πορνοταινία και άλλο τσόντα!Το ίντερνετ είναι γεμάτο τσόντες και όχι ερωτικές ταινίες (πορνοταινίες), κατά τη γνώμη μου.
Νομίζω κακώς που το απαγορεύσανε το xxx καθώς θα βοηθούσε και στον καλύτερο έλεγχο των πορνογραφικών sites αλλά κ στην προστασία των ανηλίκων...
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εγώ επαναλαμβάνω: Τι κακό έχει το πρόστυχο;
Τίποτα κακό. Περί ορέξεως...
Για κάποιον που έχει το νιανια να αποφασισει δεν έχει τίποτα το κακό. Για τα παιδιά βρίσκω το πρόβλημα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ακόμα και τα παιδιά, πιστεύω οτι τα προσατεύουμε υπερβολικά. Δεν λεω οτι είναι σωστό να δουν κάποια "ανωμαλία" (εντός εισαγωγικών γιατί ελάχιστα πράγματα - if any- τα θεωρώ ανωμαλίες) αλλά πχ τι κακό έχει να δουν μια φωτογραφία γυμνού σώματος (οποιουδήποτε φύλου) ή δύο ανθρώπους να κάνουν έρωτα;
Αυτο που περιγράφεις δεν είναι πρόστυχο είναι ερωτικό

Εξάλλου και το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας μας το πρόστυχο είναι υποκειμένικο... κι εγώ ελάχιστα πράγματα τα λαμβάνω ως πρόστυχα ή ως ανωμαλίες, πχ δεν μου φαίνεται πρόστυχο δυο άνθρωποι να κάνουν έρωτα(έστω κι δεν το κάνουν τόσο τρυφερά όσο το περιγράφεις) αλλά να βλέπεις σε βίντεο ή φώτο κάποιον να επιδίδεται στο σπορ με μικρά παιδιά ή διάφορα ζωάκια ε όσο να πεις είναι κάπως........
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Όταν τα παιδιά επιδίδονται στο σπορ του μπανιστιριού χωρίς κάποια καθοδήγηση λαμβάνουν λανθασμένα σεξουαλικά πρότυπα τα οποία δεν μπορούν να επεξεργαστούν λόγου του διαφορετικού (ποιοτικού κ ποσοτικού) επιπέδου γνωστικής επεξεργασίας που μπορούν να κάνουν σε σχέση με έναν ενήλικα. Αποτέλεσμα αυτού είναι η συνεισφορά (προσέξτε! όχι η αποκλειστική ευθύνη) των σεξουαλικών εικόνων σε προβλήματα ταυτότητας, αλλά και προσωπικότητας.
Σίγουρα τα παιδιά πρέπει να εκτίθενται και σε τέτοιες εικόνες για να τις απενοχοποιούν και να μην ντρέπονται να μιλήσουν "για τις μελισσούλες και τα λουλουδάκια"
Υ.Γ. σόρυ αν υπάρχον ορθογραφικά στα παραπάνω. Είμαι με 2 ώρες ύπνο! ΖΖζζζζζζζζ
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Αυτο που περιγράφεις δεν είναι πρόστυχο είναι ερωτικό![]()
Εξάλλου και το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας μας το πρόστυχο είναι υποκειμένικο... κι εγώ ελάχιστα πράγματα τα λαμβάνω ως πρόστυχα ή ως ανωμαλίες, πχ δεν μου φαίνεται πρόστυχο δυο άνθρωποι να κάνουν έρωτα(έστω κι δεν το κάνουν τόσο τρυφερά όσο το περιγράφεις) αλλά να βλέπεις σε βίντεο ή φώτο κάποιον να επιδίδεται στο σπορ με μικρά παιδιά ή διάφορα ζωάκια ε όσο να πεις είναι κάπως........
Δεν θεωρώ οτι αυτό είναι πρόστυχο. Για 2 διαφορετικά θέματα μιλούσα στο ίδιο μήνυμα. Αν και πολλοί γονείς δεν επιτρέπουν ούτε κάτι τέτοιο στα παιδιά τους. Έχω άδικο;
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Δεν θεωρώ οτι αυτό είναι πρόστυχο. Για 2 διαφορετικά θέματα μιλούσα στο ίδιο μήνυμα. Αν και πολλοί γονείς δεν επιτρέπουν ούτε κάτι τέτοιο στα παιδιά τους. Έχω άδικο;
Ελπίζω αυτο που δεν θεωρείς πρόστυχο να είναι το bold στην παράθεση κι όχι τα παράκατω.....σε αυτο το σημείο συμφωνούμε.
Οι γονείς όσο απελευθερωμένοι κι αν είναι οι περισσότεροι το θεωρούν ταμπού να μιλήσουν στα παιδιά τους για σεξ, οπότε αφήνοντας τους να δουν κάτι ανάλογο το παιδί μοιραία θα αρχίσει τις ερωτήσεις(ελπίζω όταν λες παιδί να εννοούμε το ίδιο δλδ κατω απο 10).Και για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση του το ξεκόβουν λέγοντας "αυτο είναι κακο-αυτό δεν είναι για μικρά παιδιά κ.α."
Τα περισσότερα παιδιά συζητούν τις απορίες τους με φίλους, αν περίμεναν απο τους γονείς αντί για σεξ θα παρατηρούσαν μελισσούλες και θα περίμεναν πελαργους(τουλάχιστον η δική μου γενιά για την νεότερη δεν ξέρω).
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Οι γονείς όσο απελευθερωμένοι κι αν είναι οι περισσότεροι το θεωρούν ταμπού να μιλήσουν στα παιδιά τους για σεξ, οπότε αφήνοντας τους να δουν κάτι ανάλογο το παιδί μοιραία θα αρχίσει τις ερωτήσεις(ελπίζω όταν λες παιδί να εννοούμε το ίδιο δλδ κατω απο 10).Και για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση του το ξεκόβουν λέγοντας "αυτο είναι κακο-αυτό δεν είναι για μικρά παιδιά κ.α."
Τα περισσότερα παιδιά συζητούν τις απορίες τους με φίλους, αν περίμεναν απο τους γονείς αντί για σεξ θα παρατηρούσαν μελισσούλες και θα περίμεναν πελαργους(τουλάχιστον η δική μου γενιά για την νεότερη δεν ξέρω).
Έτσι όμως το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μείνει στο παιδί η αίσθηση οτι "αυτό είναι κακό" και να νιώθει ενοχές για το ίδιο του το σώμα και τις φυσιολογικότατες ορμές του. Άσε που απο φίλους, εξίσου άσχετους συνήθως, παίρνει λάθος πληροφορίες και γίνονται ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Η γνώση ΠΟΤΕ δεν είναι κακό πράγμα.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.