Γενική συζήτηση για την ακρίβεια!

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.
εγώ την υγειά μου τη βρήκα μόνο σε my market πάντως, όλοι οι άλλοι με ξεβράκωναν
Ε ναι αυτος ξεβρακωνει τους υπαλλήλους του αλλα ελα μωρε λεπτομεριες οταν ειναι για την δικη μου τσεπουλα ....

Κατ αλλα το δικιο της εργατιας εργατοπατερα μου :laugh: :laugh: :laugh:

Σκλαβενιτης καλυτερος εγοδοτης στο τομεα του και εχει επιλέξει να μην δινει χρηματα σε διαφημίσεις απλα επενδυει στην εσωτερικη διαφιμηση και στην στηριξη του προσωπικου του !

Καποτε ηταν και ο Μασουτης σε αυτο ,αλλα οταν εφυγε και ανελαβαν τα παιδια του εγινε και αυτος απλησιαστος και φυσικα αλλαξε και προς τους υπαλληλους του ...

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.655 μηνύματα.
Οι νέοι φόροι στα τσιγάρα απειλούν την οικονομία (πίνακας)

Με τις υπό εξέταση αλλαγές, η μέση τιμή πώλησης ενός πακέτου 20 τσιγάρων στην Ελλάδα, από 4,17 ευρώ (εκ των οποίων τα 2,73 ευρώ είναι ειδικός φόρος) εκτιμάται ότι θα αυξηθεί σε 6 ή έως και… 28 ευρώ το πακέτο, αναλόγως πού θα κάτσει η μπίλια της αύξησης στους πάγιους ή και στους αναλογικούς φόρους για τα καπνικά.

Δηλαδή:

■ Σε 5,91 ευρώ το πακέτο, το λιγότερο (το πλέον «αισιόδοξο» σενάριο).

■ Σε 6,37 ευρώ ή 7,55 ευρώ (ήπιο σενάριο).

■ Σε 8,15 ευρώ ή σε 9,02 ευρώ («συγκρατημένο» σενάριο).

■ Σε 9,06 ή σε 9,73 ευρώ (μέσο σενάριο).

■ Σε 11,58 ευρώ ή 13,82 ευρώ (αρνητικό σενάριο).

■ Σε 18,29, ή 23,39, ή 27,92 ευρώ (στο ακραία αρνητικό σενάριο).

***** Εγώ κορόιδα γατάκια τo έχω κόψει εντελώς εδώ και τρία (3) χρόνια ! ! !
(Αν πάνε στα 8€, εγώ που κάπνιζα 3 πακέτα την ημέρα, θα ήθελα 720€ το μήνα ή 8.640€ χρόνο μόνον για τσιγάρα)

chicken cigarettes GIF

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.553 μηνύματα.
Οι νέοι φόροι στα τσιγάρα απειλούν την οικονομία (πίνακας)

Με τις υπό εξέταση αλλαγές, η μέση τιμή πώλησης ενός πακέτου 20 τσιγάρων στην Ελλάδα, από 4,17 ευρώ (εκ των οποίων τα 2,73 ευρώ είναι ειδικός φόρος) εκτιμάται ότι θα αυξηθεί σε 6 ή έως και… 28 ευρώ το πακέτο, αναλόγως πού θα κάτσει η μπίλια της αύξησης στους πάγιους ή και στους αναλογικούς φόρους για τα καπνικά.

Δηλαδή:

■ Σε 5,91 ευρώ το πακέτο, το λιγότερο (το πλέον «αισιόδοξο» σενάριο).

■ Σε 6,37 ευρώ ή 7,55 ευρώ (ήπιο σενάριο).

■ Σε 8,15 ευρώ ή σε 9,02 ευρώ («συγκρατημένο» σενάριο).

■ Σε 9,06 ή σε 9,73 ευρώ (μέσο σενάριο).

■ Σε 11,58 ευρώ ή 13,82 ευρώ (αρνητικό σενάριο).

■ Σε 18,29, ή 23,39, ή 27,92 ευρώ (στο ακραία αρνητικό σενάριο).

***** Εγώ κορόιδα γατάκια τo έχω κόψει εντελώς εδώ και τρία (3) χρόνια ! ! !
(Αν πάνε στα 8€, εγώ που κάπνιζα 3 πακέτα την ημέρα, θα ήθελα 720€ το μήνα ή 8.640€ χρόνο μόνον για τσιγάρα)

chicken cigarettes GIF
Θα το κόψουν όλοι τότε. Πιο φτηνή θα γίνει η κάνναβη

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.856 μηνύματα.
Καλά σοβαρά τώρα μας λέτε για τα τσιγάρα ;;;; κανονικά θα έπρεπε να το έχετε κόψει όλοι χθες. Όσοι καπνιζετε.

Πωπω συμφορά ανεβαίνουν τα τσιγάρα... Έπαθα θλίψη τώρα.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.230 μηνύματα.
καιρος να το κοψω κι εγω.

ηδη θελω πανω απο 100€ το μηνα για μια μαλακια που μου κανει κακο και βρωμαει.

:worry:

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.155 μηνύματα.
καιρος να το κοψω κι εγω.

:worry:
Θα ακολουθήσω ( εγώ θέλω πολυ λιγότερα χρήματα λόγω καπνού)
Αφού δεν το παίρνουμε απόφαση, φροντίζουν άλλοι να ληφθεί.

Ήδη έβαλα φρένο και στους καφέδες.
Επιστροφή στη 🌿🍃φυση.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.918 μηνύματα.
Πόσο καπνίζεις;;;

Την αμαρτία μου θα τη πω πως τελευταία λόγω peak στρες στα γεράματα έκανα κι εγώ κανα δυό απο φίλους.
ευτυχώς δεν με τραβάει και το κοψα γρήγορα, η ιστορία να διήρκησε κανα δίμηνο.

Πάντως πέρα απο κακό είναι και ακριβό σπόρ, αν πίνει κιόλας γάμησε τα

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.230 μηνύματα.
@amarelia @glayki

Θελω 12€ καθε 2-3 μερες περίπου

- ενα μεγάλο καπνο
- δυο πακετα χαρτακια
- φιλτρακια

Βασικά τωρα που το σκέφτομαι, χαλαω εως και 180€ το μηνα

🙈

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.155 μηνύματα.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.918 μηνύματα.
Λογικά ήταν τα τελευταία κρουασανάκια που είχε στη πιατέλα της η βασίλισσα πριν πεθάνει

IMG_4014.jpeg

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.659 μηνύματα.
Λογικά ήταν τα τελευταία κρουασανάκια που είχε στη πιατέλα της η βασίλισσα πριν πεθάνει

View attachment 153557
Να μην περνάς ούτε απέξω από το Βασιλόπουλο, όχι να μπεις και μέσα. Εγώ μια δυο φορές που έπρεπε να μπω μέσα από ανάγκη να πάρω ένα πράγμα πάω στο ταμείο και μου λέει η ταμίας "έχετε κάρτα ΑΒ;" και την κοίταξα με αηδία σε φάση "ούτε να τη φτύσω την κάρτα". Μιλάμε για κλέφτες.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.863 μηνύματα.
Να μην περνάς ούτε απέξω από το Βασιλόπουλο, όχι να μπεις και μέσα. Εγώ μια δυο φορές που έπρεπε να μπω μέσα από ανάγκη να πάρω ένα πράγμα πάω στο ταμείο και μου λέει η ταμίας "έχετε κάρτα ΑΒ;" και την κοίταξα με αηδία σε φάση "ούτε να τη φτύσω την κάρτα". Μιλάμε για κλέφτες.
Αυτό είναι στο my market. Ο Βασιλόπουλος είναι πιο εξελιγμένος, έχουν ηλεκτρονικές ταμπέλες τιμών. Τώρα η κάρτα ΑΒ είναι κάρτα πόντων, εχω εξοικονομήσει αρκετά ευρώ με αυτή. Δε καταλαβαίνω τόση απέχθεια για κάρτα πόντων, σε αλλά σουπερμάρκετ έχουν κάρτα πόντων όπως Κρητικός, lidl κτλ. Για τιμές του ΑΒ να καταλάβω.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Να μην περνάς ούτε απέξω από το Βασιλόπουλο
Αυτό εννοείται, δεν έχω πάει ποτέ. Το παράδοξο είναι οτι τα βρήκα σε αυτή τη τιμή στο My Market που γενικά έχει νορμάλ τιμές και τα προτιμώ εδώ και καιρό.

Μάλλον αυτή η τιμή είναι απο τη ψωνάρα που τα παράγει

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.306 μηνύματα.

View attachment 153557
Ουτε εδώ δεν εχουν τετοια τιμή τα κρουσάν λολ. Δεν πάει καλά ο κόσμος..
Σκλαβενίτη να πηγαίνετε μόνο, αν θελετε να στηρίξετε ελληνικό μάρκετ.

Himela

Συντονίστρια

Σκλαβενίτη να πηγαίνετε μόνο, αν θελετε να στηρίξετε ελληνικό μάρκετ.
Δε με νοιάζει να στηρίξω κανέναν, επιλέγω αυτόν με την καλύτερη τιμή και κυρίως την καλύτερη εξυπηρέτηση. Παραγγέλνω από το σκλαβενίτη εδώ και χρόνια και τις ελάχιστες φορές που έκαναν λάθος ή άργησαν ένα μισάωρο με αποζημίωσαν. Οι κοπέλες ευγενικές, εξυπηρετικές, οι τιμές σχετικά καλές, πάντα στην ώρα τους, πάντα στέλνουν πίσω ακόμα και 1 λεπτό του ευρώ παραπάνω αν έχεις πληρώσει με κάρτα, σε ενημερώνουν αν κάτι δεν υπάρχει να στείλουν κάτι άλλο κλπ. Με λίγα λόγια σε εκτιμούν ως πελάτη και αυτό για μένα είναι δέκα φορές καλύτερο κι από μια καλύτερη τιμή.

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.306 μηνύματα.
Δε με νοιάζει να στηρίξω κανέναν, επιλέγω αυτόν με την καλύτερη τιμή και κυρίως την καλύτερη εξυπηρέτηση. Παραγγέλνω από το σκλαβενίτη εδώ και χρόνια και τις ελάχιστες φορές που έκαναν λάθος ή άργησαν ένα μισάωρο με αποζημίωσαν. Οι κοπέλες ευγενικές, εξυπηρετικές, οι τιμές σχετικά καλές, πάντα στην ώρα τους, πάντα στέλνουν πίσω ακόμα και 1 λεπτό του ευρώ παραπάνω αν έχεις πληρώσει με κάρτα, σε ενημερώνουν αν κάτι δεν υπάρχει να στείλουν κάτι άλλο κλπ. Με λίγα λόγια σε εκτιμούν ως πελάτη και αυτό για μένα είναι δέκα φορές καλύτερο κι από μια καλύτερη τιμή.
Πόσο βολικό εν τω μεταξύ; Στα φερνουν στην πόρτα σου και ούτε χρειάζεται να πας μεχρι το φυσικό κατάστημα. Μεχρι και πελετ επαιρνα για τις γάτες εγώ που διαφορετικά θα μου εβγαινε η μεση μεχρι να το φερω σπίτι. Μου λειπει ο Σκλαβενίτης, πραγματικά.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.233 μηνύματα.
Ο Σκλαβενίτης είναι με διαφορά το καλύτερο supermarket, με λογικές τιμές σε πολλά προϊόντα λόγω των προσφορών που βάζει.​

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.787 μηνύματα.
Και εγώ προτιμώ Σκλαβενίτη κυρίως για τον συνδυασμό λογικών τιμών με παράδοση στο σπίτι, βολεύει πάρα πολλές φορές.

Αλλά ούτε αυτός είναι φτηνός.
Απλά λίγο φθηνότερος από τους άλλους σε κάποια προϊόντα, συνολικά είναι και αυτός πανάκριβος δυστυχώς σε σχέση με 1-2 χρόνια πίσω.

Himela

Συντονίστρια

Και εγώ προτιμώ Σκλαβενίτη κυρίως για τον συνδυασμό λογικών τιμών με παράδοση στο σπίτι, βολεύει πάρα πολλές φορές.

Αλλά ούτε αυτός είναι φτηνός.
Απλά λίγο φθηνότερος από τους άλλους σε κάποια προϊόντα, συνολικά είναι και αυτός πανάκριβος δυστυχώς σε σχέση με 1-2 χρόνια πίσω.
Έτσι είναι, όλα έχουν ακριβυνει, δεν μπορούμε να περιμένουμε ο Σκλαβενίτης να μείνει φτηνός. Μη χείρον βέλτιστο εδώ που φτάσαμε .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια