Γενική συζήτηση για την ακρίβεια!

έχω τόσα χρόνια να πάρω που την είχα αφήσει στα 4€ την κρέπα.
Γύρο εννοείς σουβλάκι ή το κρέας; Σουβλάκια κάνω στο σπίτι κανονικά με πίτες και homemade τζατζίκι αλλά το έξω είναι πιο νόστιμο
Πιτόγυρο, γύρο ρε παιδί μου, τέτοιο να συνεννοηθούμε:
1772302769169.png

...ε, αν θες να τρως βρωμιές τις τρως απ' έξω... αν τις κάνεις εσύ χάνεται η μαγεία. Σουβλάκια έχω κάνει κι εγώ αλλά τα θέλω με πολύ λίπος, αν είναι σκέτο ψαχνό είναι για τα σκουπίδια και εννοείται μόνο χοιρινό και πάλι εννοείται μόνο σε σχάρα με κάρβουνο. Πίτσα τώρα να κάθεσαι να ανοίγεις ζύμη, αμαρτία από τον Θεό είναι. Πάρε τηλέφωνο ή e food και χαλάλι τα λεφτά. Δουλεύουμε στη δουλειά, δεν θα δουλεύουμε και για να φάμε ανθυγιεινά.

Σουβλάκια έχω κάνει κι εγώ αλλά τα θέλω με πολύ λίπος, αν είναι σκέτο ψαχνό είναι για τα σκουπίδια και εννοείται μόνο χοιρινό και πάλι εννοείται μόνο σε σχάρα με κάρβουνο. Πίτσα τώρα να κάθεσαι να ανοίγεις ζύμη, αμαρτία από τον Θεό είναι. Πάρε τηλέφωνο ή e food και χαλάλι τα λεφτά. Δουλεύουμε στη δουλειά, δεν θα δουλεύουμε και για να φάμε ανθυγιεινά.
Αν επιλέξω να κάνω σπίτι δεν είναι για τα λεφτά αλλά επειδή γενικά έχω ακούσει διάφορα για τις κουζίνες της εστίασης-πολύ τρομακτικές ιστορίες- οπότε και δεν παίρνω από όπου να’ναι.

Πίτσα για να κάνεις σπίτι και να ανοίξεις και ζύμη πρέπει να είσαι εντελώς ψυχανώμαλος.

Πάντως τι πίτσα τι μπέργκερ τι σουβλάκι όλα σχεδόν έχουν φτάσει διπλάσια τιμή.

Πίτσα για να κάνεις σπίτι και να ανοίξεις και ζύμη πρέπει να είσαι εντελώς ψυχανώμαλος.

δεν έχεις φάει σπιτική πιτσα από τη μανούλα μου, με δική της ζύμη και φρέσκια ντοματούλα, για αυτό το λες. :tongue:

Εγώ πάντως θα συνεχίσω ν΄ αναρωτιέμαι πώς γίνεται όλοι μας να παραπονιόμαστε για την ακρίβεια και από την άλλη να υπάρχουν μακροσκελείς λίστες με προτεραιότητα για ν΄αγοράσουν το Samsung Galaxy S26 που η τιμή του κυμαίνεται από 1000 μέχρι 1800ευρώ.
Ποιοι είναι αυτοί τέλος πάντων;
Πού κρύβεται όλος αυτός ο πλούτος;

Εγώ πάντως θα συνεχίσω ν΄ αναρωτιέμαι πώς γίνεται όλοι μας να παραπονιόμαστε για την ακρίβεια και από την άλλη να υπάρχουν μακροσκελείς λίστες με προτεραιότητα για ν΄αγοράσουν το Samsung Galaxy S26 που η τιμή του κυμαίνεται από 1000 μέχρι 1800ευρώ.
Ποιοί είναι; Ψώνια με υπερκαταναλωτική μανία. Δηλαδή να είσαι με βασικό μισθό και να θες να φαίνεται το μήλο της apple ή αυτό που λες εσύ. Κι όσο για τον πλούτο, πολλοί μπορεί να έχουν το κινητό που λες και να ψάχνουν να βάλουν κάρτα, για το νοίκι, τους λογαριασμούς κ.λπ.
Εγώ πάντα το πιο φθηνό έπαιρνα, ένα εκεί όποιο βρω με εκατό ευρώ. Τι να το κάνεις το καλό κινητό αν δεν το χρειάζεσαι για τη δουλειά σου; Α, θα σου πω, θα σ' αρέσει εσένα ειδικά. Γνωστός που του είχα κάνει αυτή την ερώτηση παλιά μου είχε πει «πήρα το τάδε κινητό γιατί έχει καλή κάμερα κι αυτό που με γεμίζει εμένα είναι να ανεβάζω φώτο στο ίνσταγκραμ», κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Ε, τέτοιοι αγοράζουν ακριβά κινητά (και πράγματα) ενώ δεν έχουν λεφτά...

Αν δεν μιλάμε για το 3% του πληθυσμού που το φυσάει, στην πλειοψηφία δυστυχώς είναι πιτσιρίκια που πάνε σεζόν, γυρνάνε μένουν με γονείς και ξοδεύουν όλα τα λεφτά που έβγαλαν με τόσο κόπο σε μαλακίες.

Το να βάζεις δύο μηνιάτικα σε ένα κινητό δεν είναι ένδειξη πλούτου αλλά ηλιθιότητας θεωρώ ή τουλάχιστον λάθος προτεραιοτήτων.

Εστίασε και σε αυτά που δεν βλέπεις στο internet. Ο άλλος μπορεί να έχει iPhone κινητό αλλά τρύπιο βρακί και να ζει σε σπίτι σαν παράγκα ας πούμε.

Δεν ξέρω, παιδιά.
Παράνοια είναι όλη αυτή η κατάσταση.

Οι γλυκές οι κρέπες πραγματικά δεν αξίζει με την καμία να τις αγοράσεις εξω
Φρούτα, μια πραλίνα και τα υλικά της κρέπας έχει ο περισσότερος κόσμος σπίτι και την ευχαριστιέσαι κατά την γνώμη μου πολύ περισσότερο από όσο έξω

Η κρέπα που αξίζει να αγοράσεις έξω είναι καθαρά η αλμυρή που με 8€ μπορείς να βάλεις της Παναγιας τα μάτια μέσα να μην κλείνει

Τώρα σουβλάκια κτλ εννοείται έξω, καμία σχέση με το σπιτικό. Όχι ότι είναι άσχημα βέβαια να κάνεις και στο σπίτι
Μόνο όρεξη να έχεις, είτε έξω είτε στο σπίτι ο,τι μπορεί και θέλει ο καθένας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

IMG_796146AE-9418-412F-8E9A-234ADFDB003D.jpeg

Καλησπέρα από την ψυχανωμαλη 😂😂😂😂
Με αλεύρι 00 κάνεις φοβερό ζυμαρακι για πίτσα, μισή ωριτσα παίρνει
Δεν είναι λεπτό ιταλικό αλλά όχι και κακό ❤️

Τελευταία επεξεργασία:
Ψυχανώμαλος για τα δικά μου δεδομένα, οπως κι εγώ Ραφαέλα, πραγματικά αν σου πω τι τρώω, καλύτερη άποψη για μένα δεν θα εχεις. :P

Χαρά στην υπομονή σου οχι απλά δεν ξερω τι σημαίνει «ανοίγω φύλλο» ή «κάνω ζύμη» αλλά μου είναι παντελώς άγνωστα. Δεν έκανε τέτοια πράγματα η μάνα μου ή ο πατέρας μου στο σπίτι οπότε δεν εχω καμία επαφή.

Φαίνεται πολύ ωραία, καλή σας όρεξη!

Ψυχανώμαλος για τα δικά μου δεδομένα, οπως κι εγώ Ραφαέλα, πραγματικά αν σου πω τι τρώω, καλύτερη άποψη για μένα δεν θα εχεις. :P

Χαρά στην υπομονή σου οχι απλά δεν ξερω τι σημαίνει «ανοίγω φύλλο» ή «κάνω ζύμη» αλλά μου είναι παντελώς άγνωστα. Δεν έκανε τέτοια πράγματα η μάνα μου ή ο πατέρας μου στο σπίτι οπότε δεν εχω καμία επαφή.

Φαίνεται πολύ ωραία, καλή σας όρεξη!
Α δεν είναι σημερινό, αλλά ευχαριστώ ❤️

Αλήθεια σου λέω μόνο όρεξη θέλει είναι τόσο εύκολο ! Η πίτσα δηλαδή ειναι το πιο εύκολο
Αγαπάμε ντελίβερι μην νομίζεις και εγώ το έχω εύκολο φουλ να πάρω απέξω
Αλλά όταν έχω χρόνο και είμαι χαλαρή το απολαμβάνω και γλιτώνω και χρήματα έτσι

Αν θες καμιά μέρα να κάνεις στείλε να σου πω χωρίς να λερώσεις και πολλά πολλά γιατί συχαινομαι τη λατζα προσωπικά 😂

Ωραία φαίνεται. Εμένα το φύλλο μ' αρέσει όσο πιο χοντρό γίνεται και φουλ κασέρια και τυριά και λαδίλα να στάζει κανονικά να ευχαριστηθείς χοληστερίνη. Αλλά πρέπει να σου αρέσει πολύ για να το κάνεις, εγώ βαριέμαι τελείως... αλλά πχ θα καθαρίσω έντερα το Πάσχα για Μαγειρίτσα ή θα ασχοληθώ από πρωί πρωί με το σούβλισμα γιατί κι αυτά τα λατρεύω αλλά σ' αυτά δεν έχει ντελίβερυ...

Ωραία φαίνεται. Εμένα το φύλλο μ' αρέσει όσο πιο χοντρό γίνεται και φουλ κασέρια και τυριά και λαδίλα να στάζει κανονικά να ευχαριστηθείς χοληστερίνη. Αλλά πρέπει να σου αρέσει πολύ για να το κάνεις, εγώ βαριέμαι τελείως... αλλά πχ θα καθαρίσω έντερα το Πάσχα για Μαγειρίτσα ή θα ασχοληθώ από πρωί πρωί με το σούβλισμα γιατί κι αυτά τα λατρεύω αλλά σ' αυτά δεν έχει ντελίβερυ...
Βλέπεις ; Εγώ πχ με έντερα κτλ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και νομίζω αν το κάνω θα το κάνω και χάλια ! Μπράβο σου !

Τώρα εδώ η πίτσα, καλή είναι με δικό μου ζυμάρι είναι η 2η που κάνω στη ζωή μου, θα μάθω μωρέ καλύτερα σιγά σιγά

Όταν ξέρεις τι τρως πάντως είναι το καλύτερο !

Αλλα και η βρωμια είναι βρωμια.. και τη χρειαζόμαστε και αυτή 🫠

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back