moysatos_
Νεοφερμένο μέλος

Αγαπητέ, τα έχω δει αυτά τα τσιγάρα εδώ και καιρό. Αλλά μην πάρουμε και φωτιά.. ενώ καπνίζουμε.
ΥΓ: έχω βρει κάτι όπως σας είπα, περιμένω να το δοκιμάσω ο ίδιος για να πειστώ.
Ποιο εχεις βρει;Απο που;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babylonx
Νεοφερμένο μέλος

BABYLONXS έχεις δίκιο αλλά τώρα θα ξυπνήσουν και θα τα χρεώνουν αλλιώς στο τελωνίο.
Δεν χρεώνουν ποτέ τίποτα αλλιώς στο τελωνείο. Τα παραπάνω δεν ισχύουν μόνο για τα e-cig αλλά για τα πάντα. Δεν είναι θέμα το να ξυπνήσουν. Είναι καθαρά θέμα τύχης με πολύ μικρή (αλλά υπάρχουσα) πιθανότητα να πάει κάτι στραβά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos eleutheriou
Νεοφερμένο μέλος

Το τελωνείο είναι μπάχαλο.. Δες εισαγωγή Ι.Χ από γερμανία. Αλλα σου λένε την μια φορά και άλλα την άλλη.. δεν υπάρχει λίστα..
pasak
Νεοφερμένο μέλος

Διάβασα το φόρουμ σας μετά από μια μικρή αναζήτηση που έκανα στο google για το e-cigarete και συγκεκριμένα για το Gamucci. Έπεσε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο που αναφερόταν σ' αυτό και το ψάχνω για να δω αν αξίζει. Αναφέρατε ότι υπάρχει καθυστέρηση στο να παραλάβετε τις αμπούλες. Γιατί από που έρχονται. Το φυλλάδιο έλεγε κάτι για Μπραχάμι. Και τέλος από γεύση τι λέει ; Μοιάζει με τσιγάρο ή τραβάς αέρα κοπανιστό;
FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλησπέρα σε όλους.
Διάβασα το φόρουμ σας μετά από μια μικρή αναζήτηση που έκανα στο google για το e-cigarete και συγκεκριμένα για το Gamucci. Έπεσε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο που αναφερόταν σ' αυτό και το ψάχνω για να δω αν αξίζει. Αναφέρατε ότι υπάρχει καθυστέρηση στο να παραλάβετε τις αμπούλες. Γιατί από που έρχονται. Το φυλλάδιο έλεγε κάτι για Μπραχάμι. Και τέλος από γεύση τι λέει ; Μοιάζει με τσιγάρο ή τραβάς αέρα κοπανιστό;
Μπραχάμι; Πρώτη φορά το ακούω...(το ότι υπάρχουν στο Μπραχάμι, όχι την συνοικία!) :-)
Εμείς το βρήκαμε ή στον φίλτατο trojy στην Κρήτη ή στο site της smokevapour στην Αγγλία.
Και ναι, θυμίζει έντονα τσιγάρο. Μάλλον καλύτερη είναι η γεύση του και από το ίδιο το τσιγάρο (τουλάχιστον με γεμάτες μπαταρίες και νέο catridge)

pasak
Νεοφερμένο μέλος

[FONT=Courier, Courier New, monospace]Πράγματι η γεύση του είναι καλή σε ξεγελάει αρκετά ώστε να αφήσεις το τσιγάρο.[/FONT]
[FONT=Courier, Courier New, monospace]Το πλήρωσα 85? και μου έδωσαν και 5 αμπούλες έξτρα. Μάλιστα με ενημέρωσαν ότι μπορώ να παραγγέλνω αμπούλες και να μου τις φέρνουν σπίτι την επομένη. Δεν είναι και άσχημα. Σας ευχαριστώ για τις πρώτες γνώμες!!![/FONT]
trojy
Νεοφερμένο μέλος

Δεν κάνω πλάκα. Προτιμώ να κρατάω μία ταμπακιέρα που να περιέχει θήκες για - 2 άδεια cartridges, 1 atomiser, 2 μπαταρίες.
Κάτι σαν...
https://ruyanxpress.com/product_info.php?products_id=82
https://ruyanxpress.com/product_info.php?cPath=33&products_id=63
Αν κάποιος έχει κανέναν γνωστό να μας φτιάξει, μπορώ να του δώσω τόσα κομμάτια παραγγελία, ώστε να βγει οικονομικό.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Γιατί δεν αγοράζεις από τη Ruyanxpress την ταμπακιέρα για το Janty Classic (όχι το KISSbox) ?Λοιπόν...πρέπει να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε για ταμπακιέρα..
Δεν κάνω πλάκα. Προτιμώ να κρατάω μία ταμπακιέρα που να περιέχει θήκες για - 2 άδεια cartridges, 1 atomiser, 2 μπαταρίες.
Κάτι σαν...
https://ruyanxpress.com/product_info.php?products_id=82
https://ruyanxpress.com/product_info.php?cPath=33&products_id=63
Αν κάποιος έχει κανέναν γνωστό να μας φτιάξει, μπορώ να του δώσω τόσα κομμάτια παραγγελία, ώστε να βγει οικονομικό.
Είμαι σίγουρη ότι μια χαρά θα ταιριάζει το Gamucci εκεί.
pasak
Νεοφερμένο μέλος

Ξέχασα να σας πω το Gamucci βγαίνει και σε μαύρο !!!!!! . Πιο ωραίο από το λευκό.
Θα ανεβάσω Φώτο .
Subject to change
e-steki.gr Founder

trojy
Νεοφερμένο μέλος

Το ξέρουμε καλέ, και το δικό μου μαύρο ήταν![]()
Χμμμ... λέτε σε λίγο να μου ζητάνε από εκείνα τα τσιγάρα... τα μαύρα

Λέτε να πουλάω σε λίγο μαύρο; (τσιγάρο εννοώ)
Σε τί κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;
Πέρα από την πλάκα.. προσέχετε με τα μαύρα τσιγάρα, γιατί εύκολα μπορείτε να βγάλετε κανά μάτι. Όταν πάτε για βραδυνή έξοδο, θα με θυμηθείτε..
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ξεκινάω με ορισμένα tips που ανακάλυψα εγώ:
- Αν διαπιστώσετε ότι το e-cig σας δεν βγάζει όσο καπνό μπορεί για αρκετές τζούρες στη σειρά, τότε βγάλτε το cartridge (καλό είναι να έχετε πάντα κρατημένη μια θήκη cartridge για τέτοιες περιπτώσεις) και βάλτε το σκέτο mouthpiece που ήρθε μαζί με το e-cig. Καπνίστε το έτσι μέχρι να σταματήσει να βγάζει καπνό (έτσι καθαρίζετε το atomizer). Όταν σταματήσει να βγαίνει καπνός από το mouthpiece αυτό, δοκιμάστε για λίγο χωρίς καθόλου mouthpiece πριν ξαναβάλετε το cartridge (προσοχή μην το σαλιώσετε!). Ενίοτε δε, το καθάρισμα του atomizer είναι πιο απολαυστικό (=περισσότερος και πυκνότερος ατμός) και από το ίδιο το e-smoking με cartridge, ίσως επειδή ουσιαστικά είναι το ίδιο με το λεγόμενο "dripping" (το οποίο δεν το έχω δοκιμάσει).
- Αν δυσκολεύεστε να ρουφήξετε όσο δυνατά χρειάζεται για να βγει αρκετός καπνός, δοκιμάστε το εξής: Πριν από κάθε "κανονική" τζούρα, να ρουφάτε 2-3 φορές χωρίς να εισπνέετε παράλληλα (κάτι που είναι λιγότερο κουραστικό προφανώς), μέχρι να πάρει μπρος για τα καλά το atomizer (συνήθως ακούγεται και ένας μικρός θόρυβος όταν ανάβει) και να μπορείτε να απολαύσετε μια γερή τζούρα με πολύ λιγότερο κόπο.
Σημείωση Συντονιστή:Το μήνυμα προήλθε έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα " Συμβουλές και tips που ανακαλύψατε!"
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτό το έγραψα και στο θέμα που άνοιξα για τα tips.Κάτι που παρατήρησα με το Ruyan, καλό είναι μετά από κάθε cartridge να βάζετε το "dummy" έτσι ώστε να καθαρίζετε το atomizer. Προσωπικά είδα μεγαλή διαφορά

Καλό είναι τέτοια να τα γράφουμε εκεί, για να μην θάβονται σε άσχετα θέματα.

FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειδικά για το Gamucci το οποίο βγάζει αρκετό υγρό πολύ συχνά:
Διαπίστωσα ότι ο καλύτερος τρόπος για να μην βγάζει υγρό είναι να το κρατάω με την "καύτρα" λίγο προς τα κάτω κι όχι σε εντελώς οριζόντια θέση.
Επίσης, σε κάθε αλλαγή catridge και έχοντας ήδη βγάλει το παλιό catridge φυσάω για μερικά δευτερόλεπτα το τσιγάρο από την πλευρά της καύτρας έχοντας ένα χαρτομάντηλο στην πίσω πλευρά. Έτσι και καθαρίζει και περιορίζει το υγρό που αλλιώς θα κατέληγε στο στόμα μου.
alexandros-pilotos
Νεοφερμένο μέλος

markosrma
Νεοφερμένο μέλος

Βλέπω το έχετε αναγάγει σε επιστήμη και σαν καινούργιος στο Forum, που είδα στο google ψάχνοντας για ηλεκτρονικό τσιγάρο,
θέλω να ρωτήσω πoιο να πάρω...
Στην εταιρία που δουλεύω έχουν πάρει 2 Kiss box, το πολυαναφερόμενο GAMUCCI (το οποίο δεν πρόλαβαν να το πολυχαρούν , και NOBACCO όλα απο e-shop. Εγώ βέβαια έχω βρει και άλλα σε ξένα site.
Τα παραπάνω τα έχω δοκιμάσει. Πoιο να πάρω?? τα λεφτά δεν είναι και λίγα.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

markosrma
Νεοφερμένο μέλος

Πιο δυνατό σε γεύση μου φάνηκε το Gamucci ΚΑΙ Nobacco αλλά μπορεί να είχαν πιο δυνατή νικοτίνη.
Όλα ΄εχουν τα προβληματάκια τους, το θέμα είναι το after sale, αν μου χαλάσει κάτι τί κάνω; το καταπίνω ή το αλλάζουν; το πληρώνω ή το αλλάζουν δωρεάν; Το Nobacco είχε άμεση εξυπηρέτηση για αντικατάσταση, αλλά φτάνει μόνο αυτό;

Το Janty είναι το kissbox ; ή άλλη μάρκα.
Τι είναι το DUMMY?? Πώς καθαρίζει το atomizer και το πουλάνε μαζί;
Sorry για τις χαζές ερωτήσεις....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.