ρε είστε με τα καλά σας κάποιοι; Θέλετε να πληρώνετε την βενζίνη 3-4€ και επιπλέον αύξηση στα ενεργειακά; Νομίζεις αν εσύ μειώσεις τις εκπομπές διοξειδίου θα σώσεις τον πλανήτη, την ίδια στιγμή που οι αμερικάνοι και οι Ασιάτες αδιαφορούν πλήρως γι αυτό και ασυδοτούν , αδιαφορώντας για τα διοξείδια και τ άζωτα ;
εμένα, ούτε που με νοιάζει, αν η βενζίνη πάει και 10 το λίτρο. Δηλ να έχω εγώ τώρα φτηνά καύσιμα και σε 20 χρόνια να πνιγούν τα παιδιά μου, απ την αύξηση της επιφάνειας της θάλασσας;
Ασφαλώς και πιστεύω, πως η Γερμανία, σαν μεγάλη βιομηχανική δύναμη, θα συμπαρασύρει και την Ευρώπη, να γίνει ένα βήμα.
Δε σας καταλαβαίνω.
Δηλ πιστεύεις, πως αν αφεθούμε, θα χαρούμε τα <πλούτη> μας για πόσο καιρό; Πώς βλέπεις το μέλλον μας, δηλ; Νέα παιδιά! Εμείς σε 40 χρόνια θα σας βλέπουμε από τα συννεφάκια. Εσείς τι θα κάνετε; Αναρρωτηθήκατε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Φεβρουαρίου 2025
Ρε παιδιά, τη Σάρα, πόσοι ψήφοι της έλειπαν, για να μπει στη βουλή; Έφτασε 4,97%. Θα κάτσω να λογαριάσω.
Πάντως δε θα την ψήφιζα, αλλά είναι......
!
Την έχω δει από κοντά, επιτρέψτε μου να σας πω την εντύπωση: Πριν 10 χρόνια, δεν την ήξερα ακόμη, ήμουν σε διαδήλωση κατά του να στείλει η Ευρώπη όπλα στη Συρία, το 2015, ένα κρύο βράδυ στο Bradenburger Tor. Kai πάνω στην εξέδρα που είχαν στήσει, ανέβηκε μια γυναίκα...
....αστέρι! Έγινε η νύχτα μέρα! Φορούσε ένα κόκκινο, μεσάτο παλτό, ήταν κούκλα, κορμοστασιά, αέρα, θεωρία.....Εγώ, που είμαι γυναίκα, έμεινα κάγκελο. Και όταν άρχισε να μας λέει τα ειρηνηκά της πλάνα, δηλ με άφησε άφωνη. Μαγεύτηκα!
Τώρα βέβαια, χάρηκα που έμεινε έξω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Φεβρουαρίου 2025
τα λέω, για να χαλαρώσει λίγο και το κλίμα.