mindcircus
Περιβόητο μέλος
Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.956 μηνύματα.

06-01-15

02:31
Μην κοιμαστε με βρεγμενς μαλλια. Απαγορευμενο απο ολους τους ορθοπεδικους. Κινδυνος για αυχενικο και ακομα χειροτερο να αρπαξετε γερο κρυωμα στο κεφαλι.
Καποτε συνηθιζα να κανω μπανιο βραδυ ή πριν βγω εξω.
Τα κοψα αυτα μετα απο ενα ηπιο αυχενικο που αποκομισα κι ευτυχως με φυσιοθεραπειες περασε. Αλλα τοτε η ορθοπεδικος μου μου χε απαγορεψει να κοιμαμαι λουσμενη. Γενικα να κρατατε ζεστο τον αυχενα σας παντα! Κανω μπανιο οταν ξερω πως θα ειμαι σπιτι τουλαχιστον ενα 3 ωρο να στεγνωσουν τα μαλλια φυσικα κι οχι ξαπλωμενη βεβαια να παω για υπνο κατευθειαν οπως εκανα.
Καποτε συνηθιζα να κανω μπανιο βραδυ ή πριν βγω εξω.
Τα κοψα αυτα μετα απο ενα ηπιο αυχενικο που αποκομισα κι ευτυχως με φυσιοθεραπειες περασε. Αλλα τοτε η ορθοπεδικος μου μου χε απαγορεψει να κοιμαμαι λουσμενη. Γενικα να κρατατε ζεστο τον αυχενα σας παντα! Κανω μπανιο οταν ξερω πως θα ειμαι σπιτι τουλαχιστον ενα 3 ωρο να στεγνωσουν τα μαλλια φυσικα κι οχι ξαπλωμενη βεβαια να παω για υπνο κατευθειαν οπως εκανα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.