underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δε νομίζω ότι απαγορεύεται, δύσκολα όμως θα πείσεις τον δήμαρχο.
βρε εδώ δεν τους πείθεις να μην είναι Τετάρτη πρωί... λες να τον πείσεις να πάτε και παραλία?

αυτός θέλει άρων άρων να ξεμπερδεύει

γιαυτό λέω ότι όλα είναι σκοπιμότητες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Οι πολιτικοί γάμοι που γίνονται στο εξωτερικό, ισχύουν στην Ελλάδα;όχιμη χαίρεσαι
![]()
underwater
Περιβόητο μέλος

βρε εδώ δεν τους πείθεις να μην είναι Τετάρτη πρωί... λες να τον πείσεις να πάτε και παραλία?![]()
Αν είναι του χωριού σου και του δώσεις κατιτίς?

(Αν ισχύει ότι το λέει ο 1250/82)
dooo
Διακεκριμένο μέλος

νομίζω ναι..εφόσον προσκομίσεις τα αντίστοιχα χαρτιά.Οι πολιτικοί γάμοι που γίνονται στο εξωτερικό, ισχύουν στην Ελλάδα;
FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι πολιτικοί γάμοι που γίνονται στο εξωτερικό, ισχύουν στην Ελλάδα;
Ναι, ισχύουν κανονικά, παντρεύτηκε μια κολλητή μου στη Γαλλία σε δημαρχείο και όλα είναι απολύτως νόμιμα στην Ελλάδα.

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Aν ειναι στο χερι μου μονο και η γυναικα που θα παντρευτω εχει τις ιδιες αποψεις με μενα,δε θα κανω θρησκευτικο γαμο.Ενα πολιτικο και ενα γλεντι με τους πολυ στενους συγγενεις και φιλους..Και το γλεντι οχι απαραιτητα σε αυτες τις αχαρες αιθουσες για γλεντια.Στο τελος ολοι οι γαμοι μου φαινονται ιδιοι και μου φαινεται οτι ολα γινονται για τους γονεις..
Απο την αλλη αν η συντροφος μου ηθελε να κρατησει τις παραδοσεις για να μην δυσαρεστησει τις οικογενειες,τοτε θα υποχωρουσα..
ευγενής προσέγγιση, τουλάχιστον επειδή λίγο πολύ όλες μας χαζεύουμε νυφικά ανεξαρτήτως όλων των άλλων παραμέτρων (ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, παρελθόν παρόν μέλλον κλπ) αλλά μην ξεχνάς ότι εάν η επιλογή του γάμου έχει να κάνει με την ευρύτερη σχέση του ατόμου με τη θρησκεία και την κοσμοθεωρία του τότε η κοινή επιλογή τυπικού του γάμου δείχνει κι άλλα πράγματα...
άλλωστε το τυπικό μέρος της τελετής θα έπρεπε να είναι μια διαδικαστική ενέργεια ενώπιον του συντεταγμένου κράτους και το υπόλοιπο ένα τρελό πάρτυ με όλους όσους αγαπάμε και μας αγαπούν.
το εάν κάποιος θέλει να του δώσει οπωσδήποτε και θρησκευτική χροιά θα έπρεπε να είναι σε δεύτερο στάδιο επιλογή του ζευγαριού και ίσως να βοηθούσε και στο να απαλλαγεί ο θρησκευτικός γάμος ως τελετή από τα βαρίδια που τον έχουν απαξιώσει
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ε ορίστε η λύση τότε για ωραίο πολιτικό γάμονομίζω ναι..εφόσον προσκομίσεις τα αντίστοιχα χαρτιά.

Και δεν νομίζω να βγαίνει και τόσο πιο ακριβό από το μέσο θρησκευτικό (μαλλον φτηνότερο)

dooo
Διακεκριμένο μέλος

αρκεί να μην ναυλώσεις τσάρτερ για να μεταφέρεις τους καλεσμένουςΕ ορίστε η λύση τότε για ωραίο πολιτικό γάμο
Και δεν νομίζω να βγαίνει και τόσο πιο ακριβό από το μέσο θρησκευτικό (μαλλον φτηνότερο)![]()

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

αρκεί να μην ναυλώσεις τσάρτερ για να μεταφέρεις τους καλεσμένους![]()
βασικά και αυτό να κάνεις, τουλάχιστον ένας πολιτικός γάμος προσφέρει περισσότερη φαντασία στα έξοδα αν θέλει κάποιος να το κάνει υπερπαραγωγή, όχι το τυποποιημένο εξοδολόγιο του θρησκευτικού τυπικού
...τελικά μάλλον ένας γάμος κοστίζει όσα θέλει κανείς να ξοδέψει...
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αν σε λένε Ωνάση, έχεις δυνατότητες

Loupo
Νεοφερμένο μέλος

Και στο Δημαρχείο αν εχεις φαντασία και χρήμα μπορείς να κάνεις ότι θες και φιλαρμονική να φέρεις και χαβαλέ να κάνεις...
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Γλέντι το Σάββατο το βράδι σπίτι.
Μετά το γάμο θα κάνω το δικό μου γλέντι στο σπίτι με τον συζυγο πλέον.
love_angel
Επιφανές μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Γιατί έχω χρήματα για χάσιμο.![]()
Και γιατί άμα παίξουν καθυστερήσεις οι προηγούμενοι γάμοι (γιατί ανά μισάωρο τους κλείνουν στην Αθήνα τουλάχιστον τα Σάβατα) θα μπερδευτούν οι καλεσμένοι μου με τους προηγούμενους μη σας πω και με τους επόμενους και στο video θα δείχνει ΜπενΧουρ το event!!!

(Κάτι συγγενείς ακόμα ψάχνουν στο βίδεο τους δικούς τους καλεσμένους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stelios75
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.