Αυτα πρέπει να τα ξέρει ενας 30αρης οταν βγαινει ραντεβου και επισης να ξέρει και τι θέλει. Αμα περιμένει απο τις 25 και κάτω να του δώσουν συμβουλές κάτι δεν πάει καλά.
Ναι εντάξει κατάλαβα. Κοιταξε να δεις για μένα κάποιες ενδειξεις ειναι στάνταρ με τις γυναικες.
Οι αρνητικές ειναι οι εξής :
- Δεν σε φέρνει σε επαφή με φιλες της
αυτο σημαινει οτι μάλλον εχεις ημερομηνια λήξης και δεν θέλει να σε μάθουνε.
- Δεν σε ρωτάει πράγματα και για σένα.
αυτο σημαινει οτι δεν ενδιαφέρεται και οτι απαντάει απο καθαρή ευγενεια.
- Αποφευγει να πάτε καπου μονοι σας.
δεν ειναι σιγουρη για σενα και για το μέλλον της γνωριμιας σας.
- Οποτε βγαινετε θέλει να φυγει γρηγορα και δεν κάθεται ποτέ αρκετά.
Μια κοπέλα η οποια θέλει να ειναι μαζι σου θα βρει λυσεις ακομη και να πει στην μανα της που ειναι περιεργη και ρωτάει οτι βγηκε με μια φιλη της ή κάτι τελοςπαντων.
Μια κοπελα η οποια ενδιαφέρεται ρωτάει για σένα , σου στέλνει κάποιο μηνυμα , δέχεται να πάτε εναν περιπατο μαζι κάπου πιο απομερα κτλπ κτλπ
ειναι ξεκάθαρο οτι δεν θέλει να κάνεις κάποια κινηση για αυτο δεν δέχεται να "απομονωθειτε" σε κλειστο χωρο μπαινοντας στο αυτοκινητο σου. Εμενα δεν θα με εκανε να νευριασω αλλα κατα 60% θα έλεγα πάει άπατη η φάση. Θα το ήξερα απο πριν δηλαδη.
Τα θετικά απο την άλλη ειναι τα αντιθετα
δηλαδη δέχεται να πάτε κάπου πιο απομερα , σου στελνει και αυτη , ενδιαφέρεται σε ρωτάει τι κανεις πως εισαι , μπορει να σε συστησει και σε μια φιλη της. Και φυσικα.... σου απαντάει
ρωτανε ανθρωποι .... της έστειλα μηνυμα και δεν απαντησε τι να κάνω τωρα... ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ άστην δεν θέλει απλά!
Πιές ενα καφέ ξεκουράσου!!! Αυτα ειναι τα βασικά τα οποια εγω οσο τα τηρώ δεν εχω βρεθει ποτέ στη κακη θέση να γυρισει κάποια να μου πει "Ρε μεγαλε χαζος εισαι αφου το οχι ειναι οχι και δεν γουστάρω"
ποτέ αυτο τα τελευταια 7 χρονια τουλάχιστον.
Αυτα εγω για να τα μάθω απο τα 18 μου βγαινω ραντεβού .. τι να μου πει τωρα ενα κοριτσάκι 18-19-20-22 χρονων σορρυ κιολας εχει βγει τοσα ραντεβου οσα εχω βγει εγώ και εχει δει συμπεριφορές αν δωσει μια συμβουλη θα ειναι καθαρα για το ατομο της !