Guest 209912
Επισκέπτης

Ναι αλλά αν σκέφτεστε συνέχεια βυζγιά, με την ίδια λογική, δεν είναι τα δικά τους.![]()
Αφού σας αγαπάμε μωρέ αβυζες τι το σκαλιζετε περεταιτερω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Γι αυτό Χιλεμα αυτές που δεν έχουν βυζια είναι τυχερές, γιατί όταν είμαστε μαζί τους ξέρουν ότι δεν τις αγαπάμε για τα βυζια τους![]()
Τις αγαπάτε ίσως για τον πωπό τους;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τις αγαπάτε ίσως για τον πωπό τους;![]()
Η πολύ απλά οι συγκεκριμένες που έχουν βάλει στο μάτι για τώρα δεν έχουν βυζιά και αγαπάνε τις άβυζες. Αν αύριο βάλουν στο μάτι μια βυζαρού θα αγαπάνε τις βυζαρούδες.

Μια άποψη ενός ψυχολόγου, στο facebook
![]()
Τότε είμαι γυναίκα. Well, πάντα το υποψιαζόμουν ότι στα αισθηματα ήμουν κάτι ενδιάμεσο, αλλά για να το λέει ο κυρ Θανάσης, σόρρυ ο κυρ Γιώργος, ο Θανάσης...εν πάση περιπτώσει το καταλάβατε!

Guest 186240
Επισκέπτης

Scandal
Διαχειριστής

Τότε είμαι γυναίκα. Well, πάντα το υποψιαζόμουν ότι στα αισθηματα ήμουν κάτι ενδιάμεσο, αλλά για να το λέει ο κυρ Θανάσης, σόρρυ ο κυρ Γιώργος, ο Θανάσης...εν πάση περιπτώσει το καταλάβατε!![]()
Ναι συμφωνώ! Η εικόνα εστιάζει στο στερεότυπο του χαλαρουά άντρα που τα έχει όλα γραμμένα και περνάει έτσι τη μέρα του. Τελείως εφηβικό.

Guest 209912
Επισκέπτης

Ναι συμφωνώ! Η εικόνα εστιάζει στο στερεότυπο του χαλαρουά άντρα που τα έχει όλα γραμμένα και περνάει έτσι τη μέρα του. Τελείως εφηβικό.![]()
Εγώ πάντως έτσι είμαι, λες να περνάω ακόμα εφηβεία?
Scandal
Διαχειριστής

Για σένα δεν ξέρω, για τον έφηβο ανιψιό μου ξέρω σίγουραΕγώ πάντως έτσι είμαι, λες να περνάω ακόμα εφηβεία?

Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια ειναι η απαντηση στο αιωνιο διλλημαΗ πολύ απλά οι συγκεκριμένες που έχουν βάλει στο μάτι για τώρα δεν έχουν βυζιά και αγαπάνε τις άβυζες. Αν αύριο βάλουν στο μάτι μια βυζαρού θα αγαπάνε τις βυζαρούδες.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=HagcHqOiaVY&t=0m44s
Resaldis
Δραστήριο μέλος

Πηγή: Stuff«Γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες θα πρέπει να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη διαπίστωση ότι η γυναίκα μου διαθέτει πολύ υψηλότερη συναισθηματική νοημοσύνη από εμένα. Ομοίως κι εκείνη δεν αισθάνεται αμηχανία όταν μου ζητά να βγάλω το αμάξι από το στενό μας γκαράζ. Το ένα δεν είναι καλύτερο του άλλου, απλώς έχουμε διαφορετικές δεξιότητες. Θα ήταν υπέροχα να έπαιζαν περισσότερες γυναίκες σκάκι και μάλιστα σε υψηλότερο επίπεδο, ωστόσο αντί να μας ανησυχεί αυτή η ανισότητα, μάλλον θα έπρεπε να την αποδεχτούμε διακριτικά ως γεγονός.» Nigel Short
Resaldis
Δραστήριο μέλος

arko
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πιστεύω είναι παράλογο να παραξενευόμαστε που ακόμα οι άντρες κυριαρχούμε σε αρκετούς τομείς, ενώ αυτό ισχύει για χιλιετίες. Όπως έχουν επιβιώσει στερεότυπα της δουλείας που ίσχυε για τόσα χρόνια, έτσι και με αυτό.
Ωστόσο και στις δυο περιπτώσεις φθίνουν σημαντικά οι διχαστικές αντιλήψεις και όλο περισσότερο αποσαφηνίζεται η σημασία των επίκτητων, έναντι των εγγενών χαρακτηριστικών (nature vs nurture).
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος

Αύριο μεθαύριο περιμένω σχόλιο να λες ότι είσαι non binaryΤότε είμαι γυναίκα. Well, πάντα το υποψιαζόμουν ότι στα αισθηματα ήμουν κάτι ενδιάμεσο, αλλά για να το λέει ο κυρ Θανάσης, σόρρυ ο κυρ Γιώργος, ο Θανάσης...εν πάση περιπτώσει το καταλάβατε!![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Δεν εχω δωσει δικαιωματα φαντασιόπληκτου.Αύριο μεθαύριο περιμένω σχόλιο να λες ότι είσαι non binary
Τι ξεθαψες απο το 2019 ρε;

Δεν ξέθαψα μωρε, μου βγήκε στην αρχική το θρεντ γτ σχολίασε χθες η τιτσερ. Το πάτησα και βγήκες εσυ.Δεν εχω δωσει δικαιωματα φαντασιόπληκτου.
Τι ξεθαψες απο το 2019 ρε;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Καλά δε με ενδιαφέρει ιδιαιτερα, απλα ηθελα να απαντησω σε αυτο που πέταξες.Δεν ξέθαψα μωρε, μου βγήκε στην αρχική το θρεντ γτ σχολίασε χθες η τιτσερ. Το πάτησα και βγήκες εσυ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Scandal
- teacher_40
- dreamer!!
- MarcoReus
- Advocatus diaboli
- Kate1914
- Paragontas7000
- ayahuasca97
- rafaela11
- taketrance
- charmander
- Memetchi
- Μήτσος10
- giannhs2001
- Jack of Spades
- AggelikiGr
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- A350
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- camil
- Hased Babis
- phleidhs
- Joji
- Wonderkid
- johnsala
- thenutritionist
- marww
- User2350
- Ωρορα
- ana.roi
- χημεια4λαιφ
- Anastasia_01
- spring day
- Εχέμυθη
- Unboxholics
- fourkaki
- arko
- ΛΑΡΑ7427
- Idontknoww
- Sevasti
- J.Cameron
- Δροσουλίτης
- ΘανάσοςG4
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- jj!
- ggl
- Mhtrogoal
- Pipitsa
- louminis
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.