Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 780 μηνύματα.

31-08-25

12:32
με SUV ;Εσύ κλείσε το κλιματιστικό και πάνε στο μέτωπο να σώσεις την δημοκρατία μας.

paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.215 μηνύματα.

31-08-25

12:39
Κοίταξε να δείς, δεν μπορείς να αραδιάζεις βρισίδια για τις επιλογές των άλλων και μετά να λες δικαίωμα σου να ζείς οπως θέλεις.
Ή μάλλον μπορείς εσύ, εγώ θα ντρεπόμουν να το κάνω.
Απο κεί και πέρα είμαι πολύ σίγουρη πως διαχρονικά στην ιστορία η βιαιότητα των αντρών (δεν είναι σεξιστικό είναι δεδομένα, οι γυναίκες ούτε 100 χρόνια δεν έχει που έχουν δικαιώματα) έχει επιφέρει πολλά περισσότερα δεινά στο ανθρώπινο βίωμα απο οτι η επιλογή ορισμένων να συμβιώνουν με γάτες.
Μπερδεύεις τον θεσμό μιας υγιούς και αρμονικης οικογένειας με προσωπικότητες τύπου Τζένγκις Χαν. Ενας αχταρμάς δλδ.
Εγώ θα ντρεπόμουν να θεωρώ ανωμαλία την ύπαρξη μιας φυσιολογικής οικογένειας ως εμπόδιο στην ελευθερία ενός ατόμου (ανδρός ή γυναικός ) και να νομίζω ότι όσοι ζουν ( ή θέλουν να ζουν) σε μια τέτοια κατάσταση, ότι είναι βίαιοι αλκοολικοί δυνάστες που θέλουν απλά να εκμεταλλεύονται τον ίδιο τον οίκο τους. Ο,τι να ναι δλδ.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.702 μηνύματα.

31-08-25

12:41
Εγώ πότε τα είπα αυτά;Εγώ θα ντρεπόμουν να θεωρώ ανωμαλία την ύπαρξη μιας φυσιολογικής οικογένειας ως εμπόδιο στην ελευθερία ενός ατόμου (ανδρός ή γυναικός ) και να νομίζω ότι όσοι ζουν ( ή θέλουν να ζουν) σε μια τέτοια κατάσταση, ότι είναι βίαιοι αλκοολικοί δυνάστες που θέλουν απλά να εκμεταλλεύονται τον ίδιο τον οίκο τους. Ο,τι να ναι δλδ.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.266 μηνύματα.

31-08-25

12:41
Έχω πολλάκις αναφερθεί στο θέμα. Φιλόσοφοι όπως η Μποβουάρ και ο Σαρτρ αλλά και σχολές σκέψης όπως αυτή της Φρανκφούρτης ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια. Ουσιαστικά δεν είχαν πιστεύω και θέσεις αλλά αντί-θέσεις και αποδομητικό λόγο.Εσύ άνοιξες ολόκληρη κουβέντα περί άσχετου ζητήματος , μόνο επειδή ο άλλος είπε ότι στην σημερινή δύση δεν υπάρχουν άτομα με πυγμή και αρχές ν άγουν ένα κράτος . Χαρακτηριστικά τα οποία εξελικτικά ανήκουν στο αρσενικό φύλο (το οποιο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανευρίσκονται και σε γυναίκες).
Εγώ ανέφερα ότι σε κοινωνίες όπου οι ρόλοι των φύλων γίνονται ένας αχταρμάς και όπου και τα 2 φύλα δεν ξέρουν τι θέλουν ο ένας από τον άλλον(τόσο από την πλευρά των αντρών αλλά και γυναικών) , έχουμε φαινόμενα μοναξιάς κοκ, όπου καθένας προσπαθεί να τα αποσυμπιέζει με κενες μεθόδους (πχ γάτες κοκ).
Δικαίωμα του καθενός να επιλέγει ο,τι θέλει , και να ζει όπως θέλει. Τα παραπάνω όμως οδηγουν με μαθηματική ακρίβεια στην κατάντια της σημερινής κοινωνίας , όπως ήδη το βλέπουμε σήμερα.
Ακόμα και σήμερα, οι αηδίες που ακούς ότι τα φύλα είναι άπειρα, ότι δεν υπάρχουν ρόλοι των φύλων, ότι δεν υφίστανται διαφορές μεταξύ των εθνών κοκ, είναι απόρροια αυτών των πολιτικοφιλοσοφικών ρευμάτων. Στόχος τους ήταν να παταχθεί ένας φανταστικός εχθρός (πατριαρχία) και μια έννοια καραμέλα (ρατσισμός) για να βγει ένας καινούριος κόσμος απεκδυμένος από όλες τις σταθερές. Έπρεπε να χτυπηθεί οικογένεια, θρησκεία και πατρίδα. Και χτυπήθηκαν.
Δεν έχω καταλήξει ακόμα στην αιτία. Υπάρχει η πολύ εύλογη θεωρία ότι αυτό σπρώχτηκε από Σοβιετικούς κατασκόπους (αν ισχύει, έκαναν τέλεια δουλειά) για τον εκφυλισμό της δύσης, μπορεί σίγουρα να ήταν και απόρροια του καπιταλιστικού συστήματος, που σίγουρα το βολεύει οι άνθρωποι να μην έχουν πιστεύω και συνεκτικούς δεσμούς.
Όπως και να έχει, πάντα καταλήγω στο ότι ούτε ο διεθνισμός ούτε η ίδια η αθεϊα δεν έκαναν τόσο κακό στις δυτικές κοινωνίες όσο ο φεμινισμός. Το γιατί, ακριβώς μπροστά σου.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.215 μηνύματα.

31-08-25

12:45
Εγώ πότε τα είπα αυτά;
Έτσι όπως απαντάς , νομίζει κανείς ότι επειδή κάποιοι θέλουμε μια οικογένεια με 1 άντρα και 1 γυναίκα , όπου υπάρχουν 2 διακριτοί ρόλοι , και ο ένας βοηθά την άλλον, ότι αυτό αποτελεί αναχρονισμό και παλαιολιθικοτητα.
Λες και όλοι άντρες που ζητάν κάτι τέτοιο είναι υβρίδια νεαντερταλ και αυστραλοπίθηκου.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.273 μηνύματα.

31-08-25

12:45
Να μιλας για τον εαυτο σου καλη μου ...Να αφησεις τις γυναικεςΗ σκληρή αλήθεια είναι πως οι γυναίκες δε θέλουν πλέον ουγκάνια και αυτό σας θα πονάει πολύ για όσο αρνείστε να γίνετε κι εσείς άνθρωποι

Εγω και πολλες που ξερω θα ηθελαν παρα πολυ εναν ανδρα με την ηθικη και την συμπεριφορα του Ηλια εδω μεσα ..
Κυριος σε ολα του ,δεν προσβάλει γυναικες δε μιλάει υποτιμητικά ,δεν μιλαει για τις προσωπικες του στιγμες ,δε χρησιμοποιεί το μόριο του για να δείξει τον ανδρισμος του ,μορφωμενος καλλιεργημενος ..
Θελει κατι αλλο μια γυναίκα ..
Ειπαμε κανουμε πλακα αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα εδω μεσα ...

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.266 μηνύματα.

31-08-25

12:47
Να μιλας για τον εαυτο σου καλη μου ...Να αφησεις τις γυναικες
Εγω και πολλες που ξερω θα ηθελαν παρα πολυ εναν ανδρα με την ηθικη και την συμπεριφορα του Ηλια εδω μεσα ..
Κυριος σε ολα του ,δεν προσβάλει γυναικες δε μιλάει υποτιμητικά ,δεν μιλαει για τις προσωπικες του στιγμες ,δε χρησιμοποιεί το μόριο του για να δείξει τον ανδρισμος του ,μορφωμενος καλλιεργημενος ..

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.702 μηνύματα.

31-08-25

12:48
Τι λες ρε φίλε; Πότε είπα εγώ τέτοιο πράγμα;Έτσι όπως απαντάς , νομίζει κανείς ότι επειδή κάποιοι θέλουμε μια οικογένεια με 1 άντρα και 1 γυναίκα , όπου υπάρχουν 2 διακριτοί ρόλοι , και ο ένας βοηθά την άλλον, ότι αυτό αποτελεί αναχρονισμό και παλαιολιθικοτητα.
Λες και όλοι άντρες που ζητάν κάτι τέτοιο είναι υβρίδια νεαντερταλ και αυστραλοπίθηκου.
Όλη η συζήτηση ξεκίνησε απο τον χαρακτηρισμό «θηλυπρεπής» απέναντι σε άλλους άντρες που είναι υποτιμητικός. Αυτό λέω σε τόσα μηνύματα, όσοι τον χρησιμοποιούν το κάνουν απο ανασφάλεια και όσους ξέρω που το χρησιμοποιούν είναι προβληματικοί άνθρωποι με βίαιες συμπεριφορές.
Πότε είπα εγώ πως οποιος θέλει να κάνει οικογένεια με μια γυναίκα είναι αλκοολικός νεάντερταλ;
paskmak
Διάσημο μέλος

31-08-25

12:58
Έχω πολλάκις αναφερθεί στο θέμα. Φιλόσοφοι όπως η Μποβουάρ και ο Σαρτρ αλλά και σχολές σκέψης όπως αυτή της Φρανκφούρτης ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια. Ουσιαστικά δεν είχαν πιστεύω και θέσεις αλλά αντί-θέσεις και αποδομητικό λόγο.
Ακόμα και σήμερα, οι αηδίες που ακούς ότι τα φύλα είναι άπειρα, ότι δεν υπάρχουν ρόλοι των φύλων, ότι δεν υφίστανται διαφορές μεταξύ των εθνών κοκ, είναι απόρροια αυτών των πολιτικοφιλοσοφικών ρευμάτων. Στόχος τους ήταν να παταχθεί ένας φανταστικός εχθρός (πατριαρχία) και μια έννοια καραμέλα (ρατσισμός) για να βγει ένας καινούριος κόσμος απεκδυμένος από όλες τις σταθερές. Έπρεπε να χτυπηθεί οικογένεια, θρησκεία και πατρίδα. Και χτυπήθηκαν.
Δεν έχω καταλήξει ακόμα στην αιτία. Υπάρχει η πολύ εύλογη θεωρία ότι αυτό σπρώχτηκε από Σοβιετικούς κατασκόπους (αν ισχύει, έκαναν τέλεια δουλειά) για τον εκφυλισμό της δύσης, μπορεί σίγουρα να ήταν και απόρροια του καπιταλιστικού συστήματος, που σίγουρα το βολεύει οι άνθρωποι να μην έχουν πιστεύω και συνεκτικούς δεσμούς.
Όπως και να έχει, πάντα καταλήγω στο ότι ούτε ο διεθνισμός ούτε η ίδια η αθεϊα δεν έκαναν τόσο κακό στις δυτικές κοινωνίες όσο ο φεμινισμός. Το γιατί, ακριβώς μπροστά σου.
Ο υλισμός είναι η βαθύτερη αιτία (δλδ ο καπιταλισμός).
Βάζουν τον κόσμο σαν τα χαμστερακια σ ένα κλουβί , τον τρέχουν , τον απομυζανε και μετά ο επόμενος.
Οταν έχεις τον κόσμο σου έτσι αποβλακωμένο, να του τάζεις και να του τάζεις , λέγοντας του ότι μπορεί να πετύχει κάνοντας 2-3 δουλειές παράλληλα, τι οικογένεια και τι συνεκτικούς δεσμούς με τους συνανθρώπους του να σκεφτεί. Εκεί διαλύονται όλα. Στον εγωισμό ότι εγώ είμαι τα πάντα και ότι εγώ μπορώ να πετύχω τα πάντα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τι λες ρε φίλε; Πότε είπα εγώ τέτοιο πράγμα;
Όλη η συζήτηση ξεκίνησε απο τον χαρακτηρισμό «θηλυπρεπής» απέναντι σε άλλους άντρες που είναι υποτιμητικός. Αυτό λέω σε τόσα μηνύματα, όσοι τον χρησιμοποιούν το κάνουν απο ανασφάλεια και όσους ξέρω που το χρησιμοποιούν είναι προβληματικοί άνθρωποι με βίαιες συμπεριφορές.
Πότε είπα εγώ πως οποιος θέλει να κάνει οικογένεια με μια γυναίκα είναι αλκοολικός νεάντερταλ;
Α κλα συγκνωμη τότε.
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 780 μηνύματα.

31-08-25

13:07
Βάζουν τον κόσμο σαν τα χαμστερακια σ ένα κλουβί , τον τρέχουν , τον απομυζανε και μετά ο επόμενος.
Κανε escape απο το matrix τοτε.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.539 μηνύματα.

31-08-25

16:36
Μας είναι αδιάφορο βασικά το σεξουαλικό status του καθενός. Άλλως τε υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί άνθρωποι που συμπεράσματα όπως «όλες θέλουν αρρενωπούς άντρες» ή «όλες θέλουν cute άντρες» είναι βεβιασμένα. Σκέτες γενικεύσεις.Ακόμα κι αν το νιώθεις ετσι, οι ρίζες τέτοιων χαρακτηρισμών (γυναικωτοί, θηλυπρεπείς) πάνε βαθειά στην σεξουαλική αποδοχή και στο πως κοινωνικά ορίζεται η «αντρική αξία» και η «αρρενωπότητα».οταν κάποιος που δεν ταιριάζει στο στερεότυπο του «σκληρού, αρρενωπού άντρα» έχει απήχηση ή δείχνει ευαλωτότητα, οι άλλοι άντρες μπορει να τον μειώνουν για να προστατεύσουν το δικό τους σεξουαλικό status. (αυτό που εντωπίζω δηλαδή εγώ εδώ)
Έτσι, ο όρος λειτουργεί σαν κοινωνικός μηχανισμός ελέγχου, που στηρίζεται στην ανασφαλεια και στον φόβο απωλειας αυτου του κύρους.
αυτή είναι η γνώμη μου κάθε φορά που τα διαβάζω και δεν θα αλλάξει
Έτσι για το γαμώτο πάντως, παρά του ότι όντως δεν τρεντάρει στη νέα γενιά το «ο άντρας ο βαρύς» στα λόγια, στις πράξεις άλλα φαίνονται. 15χρονες κολλημένες με Αλβανούς διότι σε αυτούς είναι πιο συχνό το πρότυπο του καγκουροαληταραίου. Να μην αναφερθούμε και στις ΗΠΑ, που από εκεί με τα gender wars προέρχονται όλες αυτές οι βλακείες (τύπου male loneliness epidemic που οι γυναίκες δεν θέλουν μάτσο και τέτοια), αυτές που συνήθως τα υποστηρίζουν αυτά είναι οι «I date black guys only» και με τους μαύρους δεν εννοούν τους καλούς κουστουμαρισμένους και τέτοια αλλά τους ξεβράκωτους gangsta thug style των ghetto που τις γκαστρώνουν και μετά εξαφανίζονται. Πως γίνεται πάλι στη ματσίλα να καταλήγουν όλα...
Αλλά όπως είπα, το θέμα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα με τους cutie (έτσι για να μη λέτε πως θίγουμε κανέναν) είναι ότι όντες απόρροιες του ειρηνικού δυτικού καιρού νομοτελειακά, βάσει της ιστορικής εμπειρίας, θα δημιουργήσουν σκληρούς καιρούς (ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται παντού η παρακμή γύρω μας). Επίσης, σε τέτοιους χαλαιπούς καιρούς θα είναι οι πλέον ακατάλληλοι, έως και επικίνδυνοι, για να αφεθούν να υπερασπισθούν τη γη τους (και εννοώ και τα γυναικόπαιδα πριν γράψεις πόσο αδιάφορο σε είναι). Μάντεψε τι θα επακολουθήσει όταν ο άλλος ο «τοξικά αρρενωπός» λαός προελάσει...
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

31-08-25

16:45
Αυτό που λες είναι κοινωνικό φαινόμενο, η ψυχολογία λέει πως μας ελκύει το οικείο. Ιστορικά οσο πας πιο πίσω τόσο αυτοί οι σκληροπυρηνικοί άντρες παλιάς κοπής μοιάζουν με τον πατέρα τους και έτσι τις ελκύουν.Έτσι για το γαμώτο πάντως, παρά του ότι όντως δεν τρεντάρει στη νέα γενιά το «ο άντρας ο βαρύς» στα λόγια, στις πράξεις άλλα φαίνονται. 15χρονες κολλημένες με Αλβανούς διότι σε αυτούς είναι πιο συχνό το πρότυπο του καγκουροαληταραίου. Να μην αναφερθούμε και στις ΗΠΑ, που από εκεί με τα gender wars προέρχονται όλες αυτές οι βλακείες (τύπου male loneliness epidemic που οι γυναίκες δεν θέλουν μάτσο και τέτοια), αυτές που συνήθως τα υποστηρίζουν αυτά είναι οι «I date black guys only» και με τους μαύρους δεν εννοούν τους καλούς κουστουμαρισμένους και τέτοια αλλά τους ξεβράκωτους gangsta thug style των ghetto που τις γκαστρώνουν και μετά εξαφανίζονται. Πως γίνεται πάλι στη ματσίλα να καταλήγουν όλα...
Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει καμία κοπέλα που έχει κάνει δουλειά με τον εαυτό της και να την ελκύουν άντρες με τοξική αρρενωπότητα, το ξέρω δε θα σου αρέσει αυτός ο όρος αλλά αυτός είναι.
Αντιθέτως ξέρω αμέτρητες που είναι σε ατέρμονο κύκλο δράματος με βαριά νταλκαδιασμένα αρρενωπά αγόρια με πολλά κιλά αρχίδια που δε δείχνουν συναίσθημα και είναι βαριοί και ασήκωτοι κι ετσι.. πολύ άντρακλες και βαράνε και το χέρι στο τοίχο και το τραπέζι οταν χρειαστεί.
Δεν πειράζει, όρο προχωράμε αυτοι οι “cuties” , «θηλυπρεπείς», «γυναικωτοί» θα γίνονται πατέρες, θα θέτουν σωστά και γερά θεμέλια στις σχέσεις με τις κόρες τους οι οποίες ολοένα και περισσότερο θα δίνουν πόδι στους «αντρες παλαιάς κοπής» συλλογικά.

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.647 μηνύματα.

31-08-25

16:49
Εγω σε οσες εχω φερθει σωστα απο προσεγγιση εως και συντροφο μου εχουν φερθει σκαρτα μεχρι αηδιας...Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει καμία κοπέλα που έχει κάνει δουλειά με τον εαυτό της και να την ελκύουν άντρες με τοξική αρρενωπότητα, το ξέρω δε θα σου αρέσει αυτός ο όρος αλλά αυτός είναι
Να εχουν ολες θεμα; Μπορει δεν ξερω...
Zukov_v2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 346 μηνύματα.

31-08-25

16:52
ΤΟ προτυπο ειναι ψηλος κουστουματος μελαχρινος με σλικ μπακ μαλλι, λεφτα, μπρατσαρας αντρας δυναμικος σκληροτραχηλος αλλα ρομαντικος με την κοπελα, πρωην αλητης,αθλητης του ραγκμπι ή της πυγμαχιας που εγινε πετυχημενος επιχειρηματιας.
ilias90
Περιβόητο μέλος

31-08-25

17:00
Αρχικά, επειδή εγώ έκανα την πρώτη αναφορά στους σχετικούς όρους, το έκανα για έναν αρχηγό κράτους, όχι για τον απλό άνθρωπο. Για τον Θεό, δηλαδή. Έπειτα συνδέεις την αρρενωπότητα (φυσιολογική κατάσταση του άνδρα) με αυτό που ονομάζεις τοξική αρρενωπότητα (να είναι δηλαδή ο άλλος ούγκανος και καθίκι.) Υπάρχει και μια μέση λύση, δεν είναι το ένα ή το άλλο.Αυτό που λες είναι κοινωνικό φαινόμενο, η ψυχολογία λέει πως μας ελκύει το οικείο. Ιστορικά οσο πας πιο πίσω τόσο αυτοί οι σκληροπυρηνικοί άντρες παλιάς κοπής μοιάζουν με τον πατέρα τους και έτσι τις ελκύουν.
Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει καμία κοπέλα που έχει κάνει δουλειά με τον εαυτό της και να την ελκύουν άντρες με τοξική αρρενωπότητα, το ξέρω δε θα σου αρέσει αυτός ο όρος αλλά αυτός είναι.
Αντιθέτως ξέρω αμέτρητες που είναι σε ατέρμονο κύκλο δράματος με βαριά νταλκαδιασμένα αρρενωπά αγόρια με πολλά κιλά αρχίδια που δε δείχνουν συναίσθημα και είναι βαριοί και ασήκωτοι κι ετσι.. πολύ άντρακλες και βαράνε και το χέρι στο τοίχο και το τραπέζι οταν χρειαστεί.
Δεν πειράζει, όρο προχωράμε αυτοι οι “cuties” , «θηλυπρεπείς», «γυναικωτοί» θα γίνονται πατέρες, θα θέτουν σωστά και γερά θεμέλια στις σχέσεις με τις κόρες τους οι οποίες ολοένα και περισσότερο θα δίνουν πόδι στους «αντρες παλαιάς κοπής» συλλογικά.![]()
Τώρα σε όλα τα άλλα που λες, κι εγώ δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα που της αρέσουν θηλυπρεπείς άνδρες. Και με τον όρο αυτόν παίζει να εννοούμε κάτι άλλο, εσύ μάλλον εννοείς τους ευγενικούς γλυκούληδες, εγώ εννοώ αυτό ακριβώς που σημαίνει η λέξη, αυτούς δηλαδή που έχουν γυναικεία συμπεριφορά και γυναικεία χαρακτηριστικά (γιατί προφανώς υπάρχουν διαφορές μεταξύ των φύλων.)
Όμως συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λέει ο Γιάννης, πολλοί τέτοιοι που λες μπορεί να κάνουν και οικογένεια και τα πάντα με μια γυναίκα αλλά η γυναίκα νομοτελειακά θα τους ρίξει το κέρατο με έναν άντρα, άντρα γιατί αυτόν ψάχνει κατά βάθος. Και όσο στη δύση θα συνεχίσουμε να γινόμαστε οι άντρες μαλθακοί και τρυφηλοί τόσο θα γίνεται πιο σίγουρο ότι θα αντικατασταθούμε από κανονικούς άντρες όπως οι λάθρο και οι μαύροι.
ή δεν έβγαζαν αυτό το κάτι των bad boys που τις ξεσηκώνει.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.539 μηνύματα.

31-08-25

17:04
Εν μέρει και βιολογικό. Τις ελκύει η ασφάλεια και η προστασία που μπορούν να παρέχουν όλοι αυτοί (κάγκουρες, ghetto thugs κλπ). Άλλωστε και στα gender wars των ΗΠΑ το επιχείρημα των γυναικών ενάντια στους μάτσο είναι πως ζητάνε θηλυκότητα χωρίς να μπορούν να παρέχουν τα όσα απαιτεί η αρρενωπότητα (οικονομική συντήρηση, επισκευές στο σπίτι κλπ). Πάλι στη ματσίλα δηλαδή...Αυτό που λες είναι κοινωνικό φαινόμενο, η ψυχολογία λέει πως μας ελκύει το οικείο
Ναι, ωραία και κάποιοι εδώ θα απαντήσουν πως ξέρουν ατελείωτα «good boys» που ακριβώς επειδή είναι καλοί άνθρωποι έφαγαν κέρατο ή απόρριψη ή τους παράτησαν τέλος πάντων γιατί ήταν πληκτικοί ή δεν έβγαζαν αυτό το κάτι των bad boys που τις ξεσηκώνει.Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει καμία κοπέλα που έχει κάνει δουλειά με τον εαυτό της και να την ελκύουν άντρες με τοξική αρρενωπότητα, το ξέρω δε θα σου αρέσει αυτός ο όρος αλλά αυτός είναι.
Όπως όλα δείχνουν μάλλον δεν θα κάνουν παιδιά. Θα κάνουν οι «τοξικά αρρενωποί» αφροασιάτες που θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τα παραδοσιακά gender roles και όχι με they/them και έτσι θα δίνεται πόδι στους «άντρες νέας κοπής» συλλογικά.Δεν πειράζει, όρο προχωράμε αυτοι οι “cuties” , «θηλυπρεπείς», «γυναικωτοί» θα γίνονται πατέρες, θα θέτουν σωστά και γερά θεμέλια στις σχέσεις με τις κόρες τους οι οποίες ολοένα και περισσότερο θα δίνουν πόδι στους «αντρες παλαιάς κοπής» συλλογικά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.793 μηνύματα.

31-08-25

17:05
ΤΟ προτυπο ειναι ψηλος κουστουματος μελαχρινος με σλικ μπακ μαλλι, λεφτα, μπρατσαρας αντρας δυναμικος σκληροτραχηλος αλλα ρομαντικος με την κοπελα, πρωην αλητης,αθλητης του ραγκμπι ή της πυγμαχιας που εγινε πετυχημενος επιχειρηματιας.
βρηκε εναν η Τειλορ Σουιφτ... ξανθος όμως... ενας ΜΠΟΥΑΣ.
Αμα τον δεις σαν το Κενταυρο ειναι ο τύπος. Τη βάζει κατω της αλλάζει τη μπαναγια.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

31-08-25

17:08
Συλλυπητήρια στον bro, τα ήθελε και τα έπαθε...βρηκε εναν η Τειλορ Σουιφτ
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

31-08-25

17:13
Το οτι θα έκανα μάχη με άντρες για να αναγνωριστούν τα δικαιώματα τους στο να έχουν και να εκφράζουν συναισθήματα, να αντιμετωπίζονται ισόνομα και να αποτάξουν απο πάνω τους τα σκληρά δεσμά και βάρη που τους έχει επιβάλλει διαχρονικά η πατριαρχία και αυτοκτονούν κατα κόρον δεν το περίμενα ποτέ στην ζωή μου.
Αποσύρομαι, αν μη τι άλλο αυτές ήταν οι αρχές του φεμινισμού που ήθελα να φωτίσω καθώς η πατριαρχία είναι αγκάθι για όλους μας. Απο κει και πέρα εγώ δεν είμαι Μεσσίας, ούτε και πιστεύω σε Μεσσίες αν εσείς γουστάρετε να ζείτε εγκλωβισμένοι και αποκομμένοι απο το συναίσθημα, σκλάβοι μιας κοινωνίας που σας θέλει overachievers χρηματικά, σωματικά και κοινωνικά και να γίνεστε κρέας στις πολεμικές μηχανές be my guest.
Τουλάχιστον οταν μιλώ περι φεμινισμού είμαι δίκαιη και με πονάει αρκετά και η πλευρά του άντρα.
Απο κεί και πέρα, δεν θα σώσει κανείς κανένα αν μη τι άλλο όποιος θέλησε να σωθεί το έκανε με κόπο και με αίμα. Τουλάχιστον μην υπονομεύετε αυτόν τον κόπο με χαρακτηρισμούς ή κάντε το αλλά θα μείνετε μόνοι σας να κάνετε circe jerking, οι υπόλοιποι μάτια έχουμε και βλέπουμε κι αυτό που βλέπουμε επι της ουσίας είναι σοβαρά προβλήματα με γιγάντιες ρίζες.
Δεν καταφέρνουν να τις κόψουν όλοι.
Εδώ τελειώνει και η δική μου συμβολή στο θέμα, και δεν χρειάζεται να πω και κάτι παραπάνω εξάλλου αυτοί οι «θηλυπρεπείς» έχουν περίσσεια αυτοπεποίθηση για να γελάνε γοερά με κάτι τέτοια.
Αποσύρομαι, αν μη τι άλλο αυτές ήταν οι αρχές του φεμινισμού που ήθελα να φωτίσω καθώς η πατριαρχία είναι αγκάθι για όλους μας. Απο κει και πέρα εγώ δεν είμαι Μεσσίας, ούτε και πιστεύω σε Μεσσίες αν εσείς γουστάρετε να ζείτε εγκλωβισμένοι και αποκομμένοι απο το συναίσθημα, σκλάβοι μιας κοινωνίας που σας θέλει overachievers χρηματικά, σωματικά και κοινωνικά και να γίνεστε κρέας στις πολεμικές μηχανές be my guest.
Τουλάχιστον οταν μιλώ περι φεμινισμού είμαι δίκαιη και με πονάει αρκετά και η πλευρά του άντρα.
Απο κεί και πέρα, δεν θα σώσει κανείς κανένα αν μη τι άλλο όποιος θέλησε να σωθεί το έκανε με κόπο και με αίμα. Τουλάχιστον μην υπονομεύετε αυτόν τον κόπο με χαρακτηρισμούς ή κάντε το αλλά θα μείνετε μόνοι σας να κάνετε circe jerking, οι υπόλοιποι μάτια έχουμε και βλέπουμε κι αυτό που βλέπουμε επι της ουσίας είναι σοβαρά προβλήματα με γιγάντιες ρίζες.
Εδώ τελειώνει και η δική μου συμβολή στο θέμα, και δεν χρειάζεται να πω και κάτι παραπάνω εξάλλου αυτοί οι «θηλυπρεπείς» έχουν περίσσεια αυτοπεποίθηση για να γελάνε γοερά με κάτι τέτοια.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.793 μηνύματα.

31-08-25

17:14
Το οτι θα έκανα μάχη με άντρες για να αναγνωριστούν τα δικαιώματα τους στο να έχουν και να εκφράζουν συναισθήματα, να αντιμετωπίζονται ισόνομα και να αποτάξουν απο πάνω τους τα σκληρά δεσμά και βάρη που τους έχει επιβάλλει διαχρονικά η πατριαρχία και αυτοκτονούν κατα κόρον δεν το περίμενα ποτέ στην ζωή μου.
Εσυ είπες έφαγες τη ντίλωσες και ήρθες έτοιμη για μάχη... τωρα τι... το πούλο... τη κοπανάμε;

τωρα ζεστάθηκε το θέμα. Εγω δέρνομαι με τη Μαργαριτα στο άλλο θρεντ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- User2350
- Wonderkid
- American Economist
- johnsala
- Paragontas7000
- Luludaki
- AggelikiGr
- Entropy24
- taketrance
- GeorgePap2003
- charmander
- Jack of Spades
- Scandal
- Kate1914
- giannhs2001
- Unboxholics
- many of Filip
- Memetchi
- camil
- rafaela11
- bibliofagos
- Drscientist
- ChristosM89
- Ilma
- teacher_40
- dreamer!!
- MarcoReus
- Advocatus diaboli
- ayahuasca97
- Μήτσος10
- A350
- Maraki_lar_1980
- Hased Babis
- phleidhs
- Joji
- thenutritionist
- marww
- Ωρορα
- ana.roi
- χημεια4λαιφ
- Anastasia_01
- spring day
- Εχέμυθη
- fourkaki
- arko
- ΛΑΡΑ7427
- Idontknoww
- Sevasti
- J.Cameron
- Δροσουλίτης
- ΘανάσοςG4
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- jj!
- ggl
- Mhtrogoal
- Pipitsa
- louminis
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.