Έγραψες καλά κάνει και τα παίρνει.... και ήθελα να οριοθετήσω αυτή την αυθαιρεσία με τον Κώδικα Ιατρικης Δεοντολογίας... δεν κάθεσαι να διαβασεις προσεκτικά τι σου γράφει ο άλλος... μάλλον σε έπιασε το ταπεραμέντο το εκρηκτικό του ελευθερου επαγγελματια "χρεωωνω οτι γουστάρω" δεν ειναι έτσι.
Συγγνώμη, αλλά τώρα λες βλακείες...
Ποιο ταπεραμέντο, βρε πάνθηρα; Μεταφέρθηκα μετά από ατύχημα σε δημόσιο νοσοκομείο και αν ο άντρας μου δεν είχε πιάσει τον γιατρό γρήγορα, εγώ σήμερα στη χειρότερη θα ήμουν παράλυτη από το ένα πόδι και κλινήρης, εφόσον είχα ατύχημα στη μέση και στο ισχιακό νεύρο...
Σφαδαζα από τους πόνους και έπρεπε να περιμένω τη σειρά μου σε δημόσιο νοσοκομείο, χωρίς να με πιάνει τίποτα...ουτε μορφινες ουτε τιποτα ...
Δόξα τω Θεο, χειρουργήθηκα και έφυγα όρθια... 10 χρόνια μετά, όχι μόνο κάθε χρόνο στέλνω ευχές στον γιατρό μου, αλλά όταν πηγαίνω, πάντα του κάνω μια αγκαλιά...
Βγήκα όρθια και περπατάω...κανω τα παντα ,ζω και θα μιζεριαζω για τα 200 και τα 300 ευρω ..
Να τα χέσω τα λεφτά... Ναι, πλήρωσα πολλά και;
Να τα είχα τώρα, τι να τα έκανα;
Να ήμουν κλινήρης και να μη χαιρόμουν τίποτα ή να τα πληρωνα στις νοσοκομες να με βοηθούν ...καλυτερα να πέθαινα ..
Είπαμε, προσοχή τι γράφουμε και διαβάζω πολυ καλα ,μάλλον εσυ δεν διαβασες για ποια περίπτωση μιλουσα ...
Θα το ξαναπω ...μην σου τύχει ..Η ζωη ειναι υπέροχη για να την μετραω σε ευρω σε τετοιες περιπτώσεις..παντου οι νομοι καταντά παράλογο...
Να ηξερα οτι δεν πλήρωνε τον γιατρο ο ανδρας μου και καθόταν και εκανε παζάρια ;
Νυχτα θα τον χωριζα ...αυτο ειναι αγαπη ; Να την βρασω