Γιατί παραιτείται πλέον κόσμος από το Δημόσιο;

Το πρόβλημα Μαργαρίτα κάποιες φορές ειναι οτι παίρνεις τα πράγματα και τον λόγο επί προσωπικού.
Όχι προβολές σε εμένα Πάνθηρα μου ...

Δεν υπάρχει θέμα που να μην το γυρίσεις εσύ σε προσωπική ιστορία :laugh: :laugh: :laugh:

Άστο σου λέω αγαπημένε...
Ίδιοι είμαστε κάποιες φορές, όλοι τα κάνουμε...

Ειμαι και εγω πεισματάρα σαν και εσένα μην νομίζεις απλά με έσωσε το γεγονός ότι σταμάτησα τη γενίκευση και να τσουβαλοποιω και κάπου το έσωσα...

Μην μου το πας και εσύ στο παιδικό, όχι εγώ εσύ το κάνεις και δεν κλείνει αυτός ο κύκλος μέχρι να αποδείξεις ότι ίσως κάπου έχεις διαφορετική άποψη και είναι λογικό!!!

Άλλωστε στο έχω πει, εγώ μαζί σου μονο με παρουσία δικηγόρου μου θα έπινα καφέ ...Αλλιώς θα επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής :whistle::whistle:

Ώρες ώρες πραγματικά μου βγάζεις την εικόνα του κακομαθημενου παιδιού που δεν περνάει το δικό του και κλαίει και "χτυπιεται ""

Πάμε παρακάτω ναι ; :air_kiss:

Την επόμενη φορά που θα σας ρωτήσει κάποιος «γιατί είναι τόσο χαμηλοί οι μισθοί στην Ελλάδα» απλά δείξτε του αυτό το βίντεο!:rolleyes:
Δεν γίνομαι κατανοητη πραγματικά. Μιλάω για ανάγκες ζωής και επενδύσεις ζωής και μου λένε πως θέλω να πάω στο Ντουμπάι και είμαι προσκολλημένη σε υλικά αγαθά.

Λυπάμαι που σκέφτεστε τόσο ρηχά σε μια χώρα όπου για να κάνεις ένα χειρουργείο θα πεθάνεις στην αναμονή στο δημόσιο ή θα χρειαστείς ενα σοβαρό ποσό να την κάνεις ιδιωτικά.

Κι αυτό είναι ένα απο τα προβλήματα που μπορούν να εμφανιστούν και θέλουν κεφάλαια.

Τι να πω παιδιά, όπως σας είπα ο κάθε ένας βλέπει την ζωη και μεριμνά για αυτή απο το δικό του πρίσμα.
Στην Ελλάδα έχουμε φτάσει στο σημείο (εδώ και πολλά χρόνια, όχι τώρα) να θεωρείται φυσιολογικό να είσαι 30+ χρονών και να μένεις με τους γονείς σου ή να εξαρτάται το αν θα βγάλεις το μήνα ή όχι από κάποιο περιουσιακό στοιχείο που ίσως σου αφήσει κάποιος, ενώ το φυσιολογικό είναι το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή π.χ. αν σου άφησαν κάτι οι γονείς σου ν' αφήσεις στα δικά σου παιδία ΚΑΙ την περιουσία των γονέων σου ΚΑΙ τη δική σου (μικρή ή μεγάλη, ό,τι καταφέρεις τελοσπάντων)...τι να λέμε, σ' αυτό το θέμα σαν χώρα και λαός είμαστε για τα σκουπίδια απ' όπου κι αν το πιάσεις!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back