Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 12:04 Η Himela έγραψε: #61 26-01-25 12:04 Που γεννήθηκα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 12:23 Η Υδροχόος έγραψε: #62 26-01-25 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Που γεννήθηκα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααα... Λες και ήταν στο χέρι σου... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:11 Η Himela έγραψε: #63 26-01-25 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααα... Λες και ήταν στο χέρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν εκτιμώ να γελάς με κάτι το οποίο θεωρώ σοβαρό και απάντησα με πολλή σοβαρότητα... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #64 26-01-25 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν εκτιμώ να γελάς με κάτι το οποίο θεωρώ σοβαρό και απάντησα με πολλή σοβαρότητα... Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς, αν έτσι. Νόμιζα ότι αστειεύεσαι. Δε θα γελούσα, αν πίστευα ότι σοβαρολογείς. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.962 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:19 Η amarelia έγραψε: #65 26-01-25 13:19 Δεν μετανιώνω ακριβώς, αλλά θα ήθελα να είχα τη γνώση που έχω τώρα και να ξεκινούσα απο την αρχή. Αν και νιώθω πως αυτό το έχουν όλοι. Εύχομαι να είχα ακούσει περισσότερο το παιδί μέσα μου και να μην ζούσα στο άγχος παίρνοντας αρκετές σκληρές και παγερά λογικές αποφάσεις μόνο και μόνο λόγω αυτού. Αλλά πολλά απο τα βιώματα δεν τα επέλεξα κιόλας. Οπότε είναι εν τέλει τι μετανιώνω εγώ απο τα πεπραγμένα ή η ύπαρξη γενικότερα που σε προκαθορίζει πλήρως απο τα παιδικά χρόνια και σε παραλύει ως ενήλικα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Himela έγραψε: #66 26-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Με συγχωρείς, αν έτσι. Νόμιζα ότι αστειεύεσαι. Δε θα γελούσα, αν πίστευα ότι σοβαρολογείς. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #67 26-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το πω ; Αλλοίμονο αν, ειδικά στην ηλικία που είμαι, δε ζητάω συγγνώμη αν νιώσω ότι την "χρωστάω"... Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Kate1914 bouk0u johnsala American Economist taketrance iew Memetchi Scandal Μήτσος10 ROM32 giannhs2001 charmander camil Angelikaaa bibliofagos Ωρορα fourkaki Jack of Spades GeorgePap2003 Libertus Ilma Paragontas7000 lepipini Ariana2018 malenaaa Luke. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 12:23 Η Υδροχόος έγραψε: #62 26-01-25 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Που γεννήθηκα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααα... Λες και ήταν στο χέρι σου... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:11 Η Himela έγραψε: #63 26-01-25 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααα... Λες και ήταν στο χέρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν εκτιμώ να γελάς με κάτι το οποίο θεωρώ σοβαρό και απάντησα με πολλή σοβαρότητα... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #64 26-01-25 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν εκτιμώ να γελάς με κάτι το οποίο θεωρώ σοβαρό και απάντησα με πολλή σοβαρότητα... Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς, αν έτσι. Νόμιζα ότι αστειεύεσαι. Δε θα γελούσα, αν πίστευα ότι σοβαρολογείς. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.962 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:19 Η amarelia έγραψε: #65 26-01-25 13:19 Δεν μετανιώνω ακριβώς, αλλά θα ήθελα να είχα τη γνώση που έχω τώρα και να ξεκινούσα απο την αρχή. Αν και νιώθω πως αυτό το έχουν όλοι. Εύχομαι να είχα ακούσει περισσότερο το παιδί μέσα μου και να μην ζούσα στο άγχος παίρνοντας αρκετές σκληρές και παγερά λογικές αποφάσεις μόνο και μόνο λόγω αυτού. Αλλά πολλά απο τα βιώματα δεν τα επέλεξα κιόλας. Οπότε είναι εν τέλει τι μετανιώνω εγώ απο τα πεπραγμένα ή η ύπαρξη γενικότερα που σε προκαθορίζει πλήρως απο τα παιδικά χρόνια και σε παραλύει ως ενήλικα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Himela έγραψε: #66 26-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Με συγχωρείς, αν έτσι. Νόμιζα ότι αστειεύεσαι. Δε θα γελούσα, αν πίστευα ότι σοβαρολογείς. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #67 26-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το πω ; Αλλοίμονο αν, ειδικά στην ηλικία που είμαι, δε ζητάω συγγνώμη αν νιώσω ότι την "χρωστάω"... Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Kate1914 bouk0u johnsala American Economist taketrance iew Memetchi Scandal Μήτσος10 ROM32 giannhs2001 charmander camil Angelikaaa bibliofagos Ωρορα fourkaki Jack of Spades GeorgePap2003 Libertus Ilma Paragontas7000 lepipini Ariana2018 malenaaa Luke. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Που γεννήθηκα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαααα... Λες και ήταν στο χέρι σου...
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:11 Η Himela έγραψε: #63 26-01-25 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααα... Λες και ήταν στο χέρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν εκτιμώ να γελάς με κάτι το οποίο θεωρώ σοβαρό και απάντησα με πολλή σοβαρότητα... Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #64 26-01-25 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν εκτιμώ να γελάς με κάτι το οποίο θεωρώ σοβαρό και απάντησα με πολλή σοβαρότητα... Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς, αν έτσι. Νόμιζα ότι αστειεύεσαι. Δε θα γελούσα, αν πίστευα ότι σοβαρολογείς. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.962 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:19 Η amarelia έγραψε: #65 26-01-25 13:19 Δεν μετανιώνω ακριβώς, αλλά θα ήθελα να είχα τη γνώση που έχω τώρα και να ξεκινούσα απο την αρχή. Αν και νιώθω πως αυτό το έχουν όλοι. Εύχομαι να είχα ακούσει περισσότερο το παιδί μέσα μου και να μην ζούσα στο άγχος παίρνοντας αρκετές σκληρές και παγερά λογικές αποφάσεις μόνο και μόνο λόγω αυτού. Αλλά πολλά απο τα βιώματα δεν τα επέλεξα κιόλας. Οπότε είναι εν τέλει τι μετανιώνω εγώ απο τα πεπραγμένα ή η ύπαρξη γενικότερα που σε προκαθορίζει πλήρως απο τα παιδικά χρόνια και σε παραλύει ως ενήλικα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Himela έγραψε: #66 26-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Με συγχωρείς, αν έτσι. Νόμιζα ότι αστειεύεσαι. Δε θα γελούσα, αν πίστευα ότι σοβαρολογείς. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #67 26-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το πω ; Αλλοίμονο αν, ειδικά στην ηλικία που είμαι, δε ζητάω συγγνώμη αν νιώσω ότι την "χρωστάω"... Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Kate1914 bouk0u johnsala American Economist taketrance iew Memetchi Scandal Μήτσος10 ROM32 giannhs2001 charmander camil Angelikaaa bibliofagos Ωρορα fourkaki Jack of Spades GeorgePap2003 Libertus Ilma Paragontas7000 lepipini Ariana2018 malenaaa Luke. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χαχαχαααα... Λες και ήταν στο χέρι σου... Click για ανάπτυξη... Δεν εκτιμώ να γελάς με κάτι το οποίο θεωρώ σοβαρό και απάντησα με πολλή σοβαρότητα...
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #64 26-01-25 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν εκτιμώ να γελάς με κάτι το οποίο θεωρώ σοβαρό και απάντησα με πολλή σοβαρότητα... Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς, αν έτσι. Νόμιζα ότι αστειεύεσαι. Δε θα γελούσα, αν πίστευα ότι σοβαρολογείς. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.962 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:19 Η amarelia έγραψε: #65 26-01-25 13:19 Δεν μετανιώνω ακριβώς, αλλά θα ήθελα να είχα τη γνώση που έχω τώρα και να ξεκινούσα απο την αρχή. Αν και νιώθω πως αυτό το έχουν όλοι. Εύχομαι να είχα ακούσει περισσότερο το παιδί μέσα μου και να μην ζούσα στο άγχος παίρνοντας αρκετές σκληρές και παγερά λογικές αποφάσεις μόνο και μόνο λόγω αυτού. Αλλά πολλά απο τα βιώματα δεν τα επέλεξα κιόλας. Οπότε είναι εν τέλει τι μετανιώνω εγώ απο τα πεπραγμένα ή η ύπαρξη γενικότερα που σε προκαθορίζει πλήρως απο τα παιδικά χρόνια και σε παραλύει ως ενήλικα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Himela έγραψε: #66 26-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Με συγχωρείς, αν έτσι. Νόμιζα ότι αστειεύεσαι. Δε θα γελούσα, αν πίστευα ότι σοβαρολογείς. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #67 26-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το πω ; Αλλοίμονο αν, ειδικά στην ηλικία που είμαι, δε ζητάω συγγνώμη αν νιώσω ότι την "χρωστάω"... Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Kate1914 bouk0u johnsala American Economist taketrance iew Memetchi Scandal Μήτσος10 ROM32 giannhs2001 charmander camil Angelikaaa bibliofagos Ωρορα fourkaki Jack of Spades GeorgePap2003 Libertus Ilma Paragontas7000 lepipini Ariana2018 malenaaa Luke. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν εκτιμώ να γελάς με κάτι το οποίο θεωρώ σοβαρό και απάντησα με πολλή σοβαρότητα... Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς, αν έτσι. Νόμιζα ότι αστειεύεσαι. Δε θα γελούσα, αν πίστευα ότι σοβαρολογείς.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.962 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:19 Η amarelia έγραψε: #65 26-01-25 13:19 Δεν μετανιώνω ακριβώς, αλλά θα ήθελα να είχα τη γνώση που έχω τώρα και να ξεκινούσα απο την αρχή. Αν και νιώθω πως αυτό το έχουν όλοι. Εύχομαι να είχα ακούσει περισσότερο το παιδί μέσα μου και να μην ζούσα στο άγχος παίρνοντας αρκετές σκληρές και παγερά λογικές αποφάσεις μόνο και μόνο λόγω αυτού. Αλλά πολλά απο τα βιώματα δεν τα επέλεξα κιόλας. Οπότε είναι εν τέλει τι μετανιώνω εγώ απο τα πεπραγμένα ή η ύπαρξη γενικότερα που σε προκαθορίζει πλήρως απο τα παιδικά χρόνια και σε παραλύει ως ενήλικα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Himela έγραψε: #66 26-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Με συγχωρείς, αν έτσι. Νόμιζα ότι αστειεύεσαι. Δε θα γελούσα, αν πίστευα ότι σοβαρολογείς. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #67 26-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το πω ; Αλλοίμονο αν, ειδικά στην ηλικία που είμαι, δε ζητάω συγγνώμη αν νιώσω ότι την "χρωστάω"... Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Kate1914 bouk0u johnsala American Economist taketrance iew Memetchi Scandal Μήτσος10 ROM32 giannhs2001 charmander camil Angelikaaa bibliofagos Ωρορα fourkaki Jack of Spades GeorgePap2003 Libertus Ilma Paragontas7000 lepipini Ariana2018 malenaaa Luke. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μετανιώνω ακριβώς, αλλά θα ήθελα να είχα τη γνώση που έχω τώρα και να ξεκινούσα απο την αρχή. Αν και νιώθω πως αυτό το έχουν όλοι. Εύχομαι να είχα ακούσει περισσότερο το παιδί μέσα μου και να μην ζούσα στο άγχος παίρνοντας αρκετές σκληρές και παγερά λογικές αποφάσεις μόνο και μόνο λόγω αυτού. Αλλά πολλά απο τα βιώματα δεν τα επέλεξα κιόλας. Οπότε είναι εν τέλει τι μετανιώνω εγώ απο τα πεπραγμένα ή η ύπαρξη γενικότερα που σε προκαθορίζει πλήρως απο τα παιδικά χρόνια και σε παραλύει ως ενήλικα;
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.684 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Himela έγραψε: #66 26-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Με συγχωρείς, αν έτσι. Νόμιζα ότι αστειεύεσαι. Δε θα γελούσα, αν πίστευα ότι σοβαρολογείς. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #67 26-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το πω ; Αλλοίμονο αν, ειδικά στην ηλικία που είμαι, δε ζητάω συγγνώμη αν νιώσω ότι την "χρωστάω"... Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Με συγχωρείς, αν έτσι. Νόμιζα ότι αστειεύεσαι. Δε θα γελούσα, αν πίστευα ότι σοβαρολογείς. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #67 26-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το πω ; Αλλοίμονο αν, ειδικά στην ηλικία που είμαι, δε ζητάω συγγνώμη αν νιώσω ότι την "χρωστάω"...
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σε ευχαριστώ που το λες, ναι σοβαρολογούσα γιατί με πονάει. Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το πω ; Αλλοίμονο αν, ειδικά στην ηλικία που είμαι, δε ζητάω συγγνώμη αν νιώσω ότι την "χρωστάω"...