Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο;

Μετανιώνω για όσα δεν έκανα ενώ μπορούσα να τα κάνω ή έκανα με αποτέλεσμα να "πέσω".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που δεν ενέδωσα σε ένα τσικάκι και έχει γίνει απωθημένο.:wall: :whatever:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που έγινα πρόεδρος στην τάξη μου.:lol:Δεν μπορούμε συνεννοηθούμε.Άσε που είμαι και συνέχεια μεσ΄το άγχος...

Δε μετανιώνω γενικά...
Θα θελα ας πουμε να είχα γνωρίσει τον άντρα μου η το στυλ αυτου σε νεαρότερη ηλικία γιατί όσοι γνώρισα ήταν για κλάμματα. Προφανώς ήμουν κι εγώ τοτε γι'αυτό κολλουσα... Ο άντρας μου είναι ο πιο άξιος άνθρωπος που γνώρισα ποτε στη ζωή μου. Αισθάνομαι πολυ τυχερή. Και λυπάμαι που αν τον γνώριζα νεαρή ουτε που θα γυρνουσα να τον κοιτάξω. Κρίμα. Έχασα πολλά μαθήματα αν ημουν πλαι του. Αλλά κάλλιο αργά παρα ποτε. Έχουμε μια ζωή μπροστά μας. Ελπίζω. 💗

Που πέρασα καιρό (χρόνια...) να στεναχωριέμαι για το πώς με βλέπουν οι άλλοι και να προσπαθώ να προσαρμόσω τα θέλω μου για να γίνω αποδεκτή. Θα ήθελα να μπορούσα να τους γράψω όλους στα @@ μου από τα 20. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Που δεν διάβαζα στο λύκειο :dash1:

Μετανιώνω που δημιούργησα μια κενή ύπαρξη, που δεν αναπτύχθηκε ποτε σε πραγματικό άνθρωπο.

Που ήμουν πολύ αντικοινωνική μικρή.

Που δεν εμαθα να λεω οχι οταν ημουν μικρος

Που απομακρύνθηκα για χρόνια από τον Θεό.
Που δεν χώρισα νωρίτερα και ταλαιπωρήθηκε κι αυτή κι εγώ.
Που σταμάτησα το ποδόσφαιρο στα 20, αντί να το συνεχίσω έστω για την πλάκα μου.

Εσένα σε κόβω να καις πολλές καρδιές όταν μάθεις πραγματικά να λες όχι ;)
Σιγά. Παντα την δικια μου καιγανε και σπαζαν.. Και δε κοβω να μαθαινω συντομα, αλλα ελπιζω να τα καταφερω

Σιγά. Παντα την δικια μου καιγανε και σπαζαν.. Και δε κοβω να μαθαινω συντομα, αλλα ελπιζω να τα καταφερω
Άι βρε, 17 είσαι ακόμα... κοίτα να απολαύσεις τη νιότη και μην τρελαίνεσαι (ακόμα) με τα γκομενικά. Θα χάσεις όμορφεςσ στιγμές που δεν γυρνάνε πίσω. Αλλά όπως το νιώθεις.

Θα χάσεις όμορφεςσ στιγμές που δεν γυρνάνε πίσω
Σιγα τις ομορφες στιγμες.. ολη μου η μαθητικη ζωη σκατα ητανε, αγχος στρες και επιβαρυμενος απο τη παθηση μου. Δεν ειχαν και μεγαλη αποκλιση απο αυτο οι παρεες και η ιδια η οικογενεια. Εχουν να πεσουν τα χ του αιωνα οταν γινω 18 και φοιτητης...

Γυρνωντας στο θεμα, επισης μετανιώνω
Να μην εψω αποκτησει την ικανοτητα να θετω ορια
Να μην εχω ξεκινησει μαθηματα ρωσικων
Που σταματησα τα μαθηματα αραβικων
Που εκανα εγγραφη σε κομματικη νεολαια απο τοσο μικρη ηλικια
Που δεν ξεκοψα εξ αρχης τοξικα ατομα

Επίσης, ενίοτε μετανιώνω που δεν είμαι σκατοχαρακτήρας, περνάνε καλύτερα αυτοί.

• Που δεν κάλυψα τα κενά μου στα μαθηματικά για να πάω θετική
  • Που δεν σκέφτηκα να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον αθλητισμό
  • Που άργησα να μιλήσω σε κοπέλα που μου άρεσε

• Που για μία δεκαετία και βάλε καταναλώνω μιντιακό περιεχόμενο άνευ ουσίας.
  • Που δεν ρώτησα μέχρι τα 6 μου τους γονείς μου για το τί σημαίνει να πεθαίνει κάποιος, για να μη μάθω με απότομο τρόπο σχετικά με την θνητότητα του ανθρώπου.
@Valder

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Οτι κι ο από πάνω για το περιεχόμενο.

1. Οτι σπαταλάω χρόνο
2. Οτι δεν γυμνάστηκα ξανα μετα τα 18
3. Ότι δεν έφυγα εξωτερικό στα 26 μου.

...και οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρά. Ναι, αυπνίες.

Για αρκετά, με κορυφαία τα εξής :

1ον λόγω αναβλητικότητας βιώνω τεράστιο άγχος μετά για να καλύψω τις υποχρεώσεις ( απο την άλλη βέβαια είμαι αποδοτική σε τέτοιες συνθήκες)

2ον που λόγω ανασφάλειας άργησα να πάρω κρίσιμες αποφάσεις για τη ζωή μου ( ακόμα το πληρώνω)

3ον που λόγω ήπιου χαρακτήρα δεν είμαι διεκδικητική όσο πρέπει βάζοντας στη θέση τους ,όσους το εκμεταλλεύονται( αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back