Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

22-02-24

19:40
Ναι και μένα μου άρεσε που έδειξε τις Σέρρες, η μάνα μου είναι από ένα μικρό χωρίο στις Σέρρες και όταν ήμου μικρός πήγαινα κάθε καλοκαίρι εκεί.Πραγματικά!
Επίσης προσωπικά μου άρεσε πολύ που έδειξε με μια όμορφη ματιά τις Σέρρες! Είναι όμορφο μέρος με πολλά ωραία χωριά, αρκετά αδικημένη! Ειναι κοντά το χωριό μου σχετικά και η Θεσσαλονίκη και χάρηκα που είδαμε κάτι στα πιο βόρεια.![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

22-02-24

19:46
Εμείς πάμε με τον παππού πολύ στη Νιγρίτα γιατί έχει "πελατεία" και φίλους προς τα εκεί.Ναι και μένα μου άρεσε που έδειξε τις Σέρρες, η μάνα μου είναι από ένα μικρό χωρίο στις Σέρρες και όταν ήμου μικρός πήγαινα κάθε καλοκαίρι εκεί.
Έχω πάει μερικές φορές στο Κουβουκλιο, Καμήλα, σκουταρι, χμ αυτά θυμάμαι τώρα.
Στη πόλη των Σερρών έχω πολύ καιρό να πάω και θα ήθελα η αλήθεια είναι. Έχουν ανοίξει πολύ ωραία μαγαζιά έχω δει.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

22-02-24

23:58
Δεν έχω πάει σε αυτά τα χωριά, δεν μπορώ να πω ακριβώς που είναι το χωριό της μάνας μου αλλά είναι παράλληλα με τις γραμμές του τρένου προς Αλεξανδρούπολη. Αλλά έχω πάει στη πόλη των Σερρών,στη λίμνη Κερκίνη, στα Ανω Πορόια, Αγγίτη και άλλα διάφορα μέρηΕμείς πάμε με τον παππού πολύ στη Νιγρίτα γιατί έχει "πελατεία" και φίλους προς τα εκεί.
Έχω πάει μερικές φορές στο Κουβουκλιο, Καμήλα, σκουταρι, χμ αυτά θυμάμαι τώρα.
Στη πόλη των Σερρών έχω πολύ καιρό να πάω και θα ήθελα η αλήθεια είναι. Έχουν ανοίξει πολύ ωραία μαγαζιά έχω δει.
Δυστυχώς λόγω συγκυριών έχω να πάω από το 2019 Σέρρες. Θέλω πολύ να πάω ξανά Μακεδονία κάποια μέρα για λίγες μέρες.
Είμαι κυρίως στη Αθήνα για σπουδές και στο πατρικό μου στα Χανιά Κρήτης.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

25-04-24

13:43
Άκουσα πως θα βγεί 2η σεζόν Σέρρες και το θεωρώ πολύ λάθος απο την στιγμή που έφυγε απο την ζωή ο ηθοποιός.
Πιστεύω ο Καπουτζίδης θα έπρεπε να κλείσει την σειρά με εναν ωραίο επίλογο κι αν ήταν θέμα συμβολαίων κτλ να ετοίμαζε κάτι νέο.
Μπορεί να είναι εξωπραγματικό για το πρακτικό του ζητήματος αυτό που λέω αλλά δεν μου αρέσει να συνεχίσει με άλλον ηθοποιό σαν να μην συνέβη τίποτα
Πιστεύω ο Καπουτζίδης θα έπρεπε να κλείσει την σειρά με εναν ωραίο επίλογο κι αν ήταν θέμα συμβολαίων κτλ να ετοίμαζε κάτι νέο.
Μπορεί να είναι εξωπραγματικό για το πρακτικό του ζητήματος αυτό που λέω αλλά δεν μου αρέσει να συνεχίσει με άλλον ηθοποιό σαν να μην συνέβη τίποτα
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

25-04-24

13:48
Θα βγει όντως έχει ανακοινωθεί αλλά είπαν πως θα είναι μάλλον διαφορετική ιστορία.Άκουσα πως θα βγεί 2η σεζόν Σέρρες και το θεωρώ πολύ λάθος απο την στιγμή που έφυγε απο την ζωή ο ηθοποιός.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

26-04-24

14:28
Έχω δει μόνο τα 3 πρώτα επεισόδια (sorry βαρέθηκα εύκολα
), αλλά κάτι που έχω δει 3 φορές χωρίς να βαρεθώ είναι το ακόλουθο.
Όλες οι σκηνές με τη θεία Σταματίνα!

Όλες οι σκηνές με τη θεία Σταματίνα!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

28-04-24

10:30
Του έδωσα άλλη μια ευκαιρία χθες βράδυ, πρέπει να έφτασα ή 5ο ή 6ο επεισόδιο. Καλούτσικο είναι, έχει ενδιαφέρον που έρχεται κοντά με τον πατέρα του.
Η παρουσία της μητέρας πάντα με συγκινεί.
Η παρουσία της μητέρας πάντα με συγκινεί.
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-04-24

11:58
Που το βλέπετε;
Scandal
Διαχειριστής

28-04-24

15:02
Antenna plus, έτρεχε μια προσφορά της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν.Που το βλέπετε;
Skiyo
Διάσημο μέλος

28-04-24

15:04
Στο NetflixΠου το βλέπετε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Scandal
- camil
- rafaela11
- Kate1914
- AK-92
- charmander
- Wonderkid
- giannhs2001
- jj!
- Memetchi
- fmarulezkd
- taketrance
- Hased Babis
- Joji
- Ryuzaki
- Maraki4you
- Sosstoss
- New member
- fretoe
- Αναστασία197
- edouardos
- Athens2002
- User2350
- Mt73
- Idontknoww
- fockos
- Libertus
- tslef8
- Pharmacist01
- Jack of Spades
- snowy
- SlimShady
- Kassiopi
- Εχέμυθη
- Unboxholics
- Ria99
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.