Γνώμη για πολεμικές τέχνες

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.
Γεια σας!!

Θελω να ξεκινήσω ενα είδος πολεμικής τέχνης, εχω κανει μια ερευνα στο ίντερνετ αλλα θα ήθελα πριν παω να ρωτήσω στα γυμναστήρια της περιοχής μου να ακούσω κάποιες γνώμες.

Δεν θελω να μαθω ακριβώς καποια πολεμική τεχνη απλα θελω να "διασκεδάσω "(αν καταλαβαίνετε πως το εννοω). Επίσης δεν θα παω μονη μου θα παω με τον κολλητό μου οποτε θα ήθελα να ειναι κατάλληλη και για τα δυο φύλα .

Σας ευχαριστώ 👼

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γεια σας!!

Θελω να ξεκινήσω ενα είδος πολεμικής τέχνης, εχω κανει μια ερευνα στο ίντερνετ αλλα θα ήθελα πριν παω να ρωτήσω στα γυμναστήρια της περιοχής μου να ακούσω κάποιες γνώμες.

Δεν θελω να μαθω ακριβώς καποια πολεμική τεχνη απλα θελω να "διασκεδάσω "(αν καταλαβαίνετε πως το εννοω). Επίσης δεν θα παω μονη μου θα παω με τον κολλητό μου οποτε θα ήθελα να ειναι κατάλληλη και για τα δυο φύλα .

Σας ευχαριστώ 👼
Εγώ θα σου πρότεινα το kick boxing

sunsetpp

Νεοφερμένο μέλος

Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...