Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.236 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2021 στις 16:31 Η Pak έγραψε: #1 07-11-21 16:31 Γεια σας!! Θελω να ξεκινήσω ενα είδος πολεμικής τέχνης, εχω κανει μια ερευνα στο ίντερνετ αλλα θα ήθελα πριν παω να ρωτήσω στα γυμναστήρια της περιοχής μου να ακούσω κάποιες γνώμες. Δεν θελω να μαθω ακριβώς καποια πολεμική τεχνη απλα θελω να "διασκεδάσω "(αν καταλαβαίνετε πως το εννοω). Επίσης δεν θα παω μονη μου θα παω με τον κολλητό μου οποτε θα ήθελα να ειναι κατάλληλη και για τα δυο φύλα . Σας ευχαριστώ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2021 στις 18:05 Ο Guest 881237: #2 07-11-21 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γεια σας!! Θελω να ξεκινήσω ενα είδος πολεμικής τέχνης, εχω κανει μια ερευνα στο ίντερνετ αλλα θα ήθελα πριν παω να ρωτήσω στα γυμναστήρια της περιοχής μου να ακούσω κάποιες γνώμες. Δεν θελω να μαθω ακριβώς καποια πολεμική τεχνη απλα θελω να "διασκεδάσω "(αν καταλαβαίνετε πως το εννοω). Επίσης δεν θα παω μονη μου θα παω με τον κολλητό μου οποτε θα ήθελα να ειναι κατάλληλη και για τα δυο φύλα . Σας ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα σου πρότεινα το kick boxing sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 02:34 Η sunsetpp έγραψε: #3 13-11-21 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγώ θα σου πρότεινα το kick boxing Click για ανάπτυξη... και εγω αυτο θα ελεγα! εχω κανει και γνωριζω καποια πραγματα! ειναι και φοβερη γυμναστικη και εκτονωση παιδια! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sunsetpp Unboxholics giannhs2001 charmander physicscrazy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας!! Θελω να ξεκινήσω ενα είδος πολεμικής τέχνης, εχω κανει μια ερευνα στο ίντερνετ αλλα θα ήθελα πριν παω να ρωτήσω στα γυμναστήρια της περιοχής μου να ακούσω κάποιες γνώμες. Δεν θελω να μαθω ακριβώς καποια πολεμική τεχνη απλα θελω να "διασκεδάσω "(αν καταλαβαίνετε πως το εννοω). Επίσης δεν θα παω μονη μου θα παω με τον κολλητό μου οποτε θα ήθελα να ειναι κατάλληλη και για τα δυο φύλα . Σας ευχαριστώ
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2021 στις 18:05 Ο Guest 881237: #2 07-11-21 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γεια σας!! Θελω να ξεκινήσω ενα είδος πολεμικής τέχνης, εχω κανει μια ερευνα στο ίντερνετ αλλα θα ήθελα πριν παω να ρωτήσω στα γυμναστήρια της περιοχής μου να ακούσω κάποιες γνώμες. Δεν θελω να μαθω ακριβώς καποια πολεμική τεχνη απλα θελω να "διασκεδάσω "(αν καταλαβαίνετε πως το εννοω). Επίσης δεν θα παω μονη μου θα παω με τον κολλητό μου οποτε θα ήθελα να ειναι κατάλληλη και για τα δυο φύλα . Σας ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα σου πρότεινα το kick boxing sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 02:34 Η sunsetpp έγραψε: #3 13-11-21 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγώ θα σου πρότεινα το kick boxing Click για ανάπτυξη... και εγω αυτο θα ελεγα! εχω κανει και γνωριζω καποια πραγματα! ειναι και φοβερη γυμναστικη και εκτονωση παιδια! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Γεια σας!! Θελω να ξεκινήσω ενα είδος πολεμικής τέχνης, εχω κανει μια ερευνα στο ίντερνετ αλλα θα ήθελα πριν παω να ρωτήσω στα γυμναστήρια της περιοχής μου να ακούσω κάποιες γνώμες. Δεν θελω να μαθω ακριβώς καποια πολεμική τεχνη απλα θελω να "διασκεδάσω "(αν καταλαβαίνετε πως το εννοω). Επίσης δεν θα παω μονη μου θα παω με τον κολλητό μου οποτε θα ήθελα να ειναι κατάλληλη και για τα δυο φύλα . Σας ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ θα σου πρότεινα το kick boxing
sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 02:34 Η sunsetpp έγραψε: #3 13-11-21 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγώ θα σου πρότεινα το kick boxing Click για ανάπτυξη... και εγω αυτο θα ελεγα! εχω κανει και γνωριζω καποια πραγματα! ειναι και φοβερη γυμναστικη και εκτονωση παιδια!
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγώ θα σου πρότεινα το kick boxing Click για ανάπτυξη... και εγω αυτο θα ελεγα! εχω κανει και γνωριζω καποια πραγματα! ειναι και φοβερη γυμναστικη και εκτονωση παιδια!