Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

24-12-20

16:47
Please say οτι είναι ψυχολογίας ή κάτι παρεμφερές τουλάχιστον![]()
Αναρωτιέμαι τι γράμματα κάνει ένας party pooper...

Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-12-20

16:47
Ναι αλλα δεν το μοιράζονταν με left brain αμύητους. DON'T TELL THE SECRETS GURL.Ακόμη και οι μάγισσες είχαν βιβλίο με ξόρκια, everybody knows thaaaat
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

24-12-20

16:49
Δεν είναι το πιο dirty μου,αλλά το προσεγγίζει. Έτσι γράφω στο κανονικό μου mode.Οχι πιο dirty από μένα.
Για ενθουσίασε με και εσύ με τα δικά σου

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

24-12-20

16:51
Ναι αλλα δεν το μοιράζονταν με left brain αμύητους. DON'T TELL THE SECRETS GURL.
Αποκαλύπτω 2-3 για να νομίζουν ότι τα είπα όλα και να μην αναρωτιούνται μετά, κατάλαβες; Τυράκι είναι.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

24-12-20

16:54
@SamaelΔεν είναι το πιο dirty μου,αλλά το προσεγγίζει. Έτσι γράφω στο κανονικό μου mode.
Για ενθουσίασε με και εσύ με τα δικά σου.
View attachment 73397
The chaos

Speechless
Ποσο μπερδεμενο εαυτο έχεις βρε αγορι μου?
Τα χαπια μου παιδια κι ενα ταξι να φυγω

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

24-12-20

16:59
@Samael
The chaos
Speechless
Ποσο μπερδεμενο εαυτο έχεις βρε αγορι μου?
Τα χαπια μου παιδια κι ενα ταξι να φυγω![]()
Δεν μπορείς να φανταστεις...

Εδώ ίσως λίγο καλύτερα ; Νομίζω είναι τα καλύτερα που έχω κάνει στην ζωή μου. It doesn't get better than this .
Guest 209912
Επισκέπτης

24-12-20

17:10
Δεν είναι το πιο dirty μου,αλλά το προσεγγίζει. Έτσι γράφω στο κανονικό μου mode.
Για ενθουσίασε με και εσύ με τα δικά σου.
View attachment 73397
Μια γεύση από τον απαγορευμένο καρπό.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

24-12-20

17:15
View attachment 73399
Τα γράμματα είναι πολύ καλά νομίζω,και διακρίνω και πλούσιο εσωτερικό κόσμο,
ποιητικό πνεύμα πρέπει να είσαι.Μην το αφήσεις,εαν και υπάρχει κίνδυνος να σε αφήσει εκείνο

ΥΓ. Στην αρχή διάβασα "κλανιάς" και όχι "κολόνιας"

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

24-12-20

17:17
View attachment 73399
ΠΝΙΓΗΚΑ ΚΑΙ Μ ΕΠΙΑΣΕ ΒΗΧΑΣ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

24-12-20

17:20
Τωρα ενταξειΔεν μπορείς να φανταστεις...
Εδώ ίσως λίγο καλύτερα ; Νομίζω είναι τα καλύτερα που έχω κάνει στην ζωή μου. It doesn't get better than this .
View attachment 73398

Λεω δεν μπορει, δεν ησυχαζει ποτε?
Ατίθασος αλλα οργανωτικος απο τις καμπυλωσεις που κανουν τα γραμματα σου, θελεις διαρκώς ή να φευγεις ή να εξερευνεις κατι, μου βγαζει κατι τερμα dark σα να συχναζες σε τιποτα κακοφημα στεκια ξερω γω

Μου κανεις εικονα το Sons of Anarchy

Αντιδραση πολλη χαος σιγουρα απορω αν υπαρχουν στιγμες που εισαι στο mute.
Ευχαριστουμε που το μοιραστηκες! Να εισαι καλα!

Guest 209912
Επισκέπτης

24-12-20

17:24
Το ήξερα ότι θα σε ρίξω.Τα γράμματα είναι πολύ καλά νομίζω,και διακρίνω και πλούσιο εσωτερικό κόσμο,
ποιητικό πνεύμα πρέπει να είσαι.Μην το αφήσεις,εαν και υπάρχει κίνδυνος να σε αφήσει εκείνο.
ΥΓ. Στην αρχή διάβασα "κλανιάς" και όχι "κολόνιας".
ΠΝΙΓΗΚΑ ΚΑΙ Μ ΕΠΙΑΣΕ ΒΗΧΑΣ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
Το πιο ωραίο είναι πως μπήκε η μάνα μου πριν λίγο και το διάβασε και μου λέει "αγόρι μου το γύρισες;"

24-12-20

17:28
Πολύ πελατεία έχετε πάντως κορίτσια , δεν το περίμεναΣχολιάστε ελεύθερα,και ναι είναι γυναικεία τα γράμματα.
Είναι από τις σημειώσεις στην σχολή αυτά βρήκα πιο πρόσφατα σχετικά.

Samael
Τιμώμενο Μέλος

24-12-20

17:33
Συνήθως γράφω ως προς την πρώτη εικόνα,η δεύτερη είναι όταν είμαι όντως πολύ calm δηλαδή σπανιόταταΤωρα ενταξειανακουφιστηκα.
Λεω δεν μπορει, δεν ησυχαζει ποτε?
Ατίθασος αλλα οργανωτικος απο τις καμπυλωσεις που κανουν τα γραμματα σου, θελεις διαρκώς ή να φευγεις ή να εξερευνεις κατι, μου βγαζει κατι τερμα dark σα να συχναζες σε τιποτα κακοφημα στεκια ξερω γωσορρυ κιολας
Μου κανεις εικονα το Sons of Anarchy
Αντιδραση πολλη χαος σιγουρα απορω αν υπαρχουν στιγμες που εισαι στο mute.
Ευχαριστουμε που το μοιραστηκες! Να εισαι καλα!![]()

Πέφτεις μέσα στο οτι σπάνια είμαι mute, και εαν είμαι συνήθως υπάρχει πολύ κακός λόγος

Τα δικά σου γραμματάκια που είναι να ρίξω μια ματιά,τα έχεις ποστάρει ;

Το ήξερα ότι θα σε ρίξω.
Το πιο ωραίο είναι πως μπήκε η μάνα μου πριν λίγο και το διάβασε και μου λέει "αγόρι μου το γύρισες;"
Στις κοπέλες πιάνει η μέθοδος ; ή μόνο εμένα ρίχνεις έτσι;

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

24-12-20

17:37
@SamaelΣυνήθως γράφω ως προς την πρώτη εικόνα,η δεύτερη είναι όταν είμαι όντως πολύ calm δηλαδή σπανιότατα.
Πέφτεις μέσα στο οτι σπάνια είμαι mute, και εαν είμαι συνήθως υπάρχει πολύ κακός λόγος. Πάντως μου έχουν ξαναπεί οτι έχω χαρακτήρα που ταιριάζει σαν Sons of Anarchy αλλά δεν έχω καταλάβει απο ποια άποψη με ταυτίζουν γιατί δεν έχω δει καθόλου την σειρά.
Τα δικά σου γραμματάκια που είναι να ρίξω μια ματιά,τα έχεις ποστάρει ;
Στις κοπέλες πιάνει η μέθοδος ; ή μόνο εμένα ρίχνεις έτσι;![]()
Στην αρχη αυτου του ποστ αμα δεις θα καταλαβεις

Δες ενα τρειλερ τουλάχιστον στο Sons of Anarchy για να καταλαβεις τι λεμε

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα.

24-12-20

17:38
Τέλεια, αυτό θα το πω σημάδι σταλμένο από το σύμπαν, πάω να διαβάσω αρχαία ξαναδίνω πανελλήνιες τον Ιούνη.(χαραμίζεσαι στη νομική).

Guest 209912
Επισκέπτης

24-12-20

17:44
Σου δίνω την άδεια να με κοπιαρεις αγαπητέ για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.Στις κοπέλες πιάνει η μέθοδος ; ή μόνο εμένα ρίχνεις έτσι;![]()

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Samael
Τιμώμενο Μέλος

24-12-20

17:47
@Samael
Στην αρχη αυτου του ποστ αμα δεις θα καταλαβεις
Δες ενα τρειλερ τουλάχιστον στο Sons of Anarchy για να καταλαβεις τι λεμε![]()
Δεν είμαι ειδικός αλλά,τουλάχιστον σε εμένα και βάσει γνωστών που ξέρω που γράφουν με παρόμοιο τρόπο, βγάζουν οτι είσαι πολύ ισορροπημένο και ευχάριστο άτομο με αρτιότητα στον λόγο και τις θέσεις σου. Είναι αρκετά όμορφα αλλά ταυτόχρονα δεν είναι λες και τα έκανε ρομπότ.Που πολλοί άνθρωποι που κάνουν ωραία γράμματα έτσι γράφουν,και οκ εαν και φαίνεται οργανωμένο,φαίνεται επίσης και αφύσικο. Εσύ είσαι τέλεια ισορροπημένη μεταξύ των δυο νομίζω,όμορφα αλλά ταυτόχρονα και φυισκά.
Θα δω, πρέπει να ανακαλύψω τις ρίζες μου μάλλον

Samael
Τιμώμενο Μέλος

24-12-20

17:49
Καταβάθος θέλεις να φάω χαστουκάκια ε ; Έλα παραδέξου τοΣου δίνω την άδεια να με κοπιαρεις αγαπητέ για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.![]()

24-12-20

17:54
Δε φαίνεται μόνο σε μένα προστυχάτζα αυτό ε;Αργώ,αλλά πάντω φτάνω να το ξέρεις![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- jj!
- Kate1914
- rafaela11
- Scandal
- Μήτσος10
- fourkaki
- marww
- giannhs2001
- MarcoReus
- Sevasti
- Joji
- camil
- SlimShady
- Athens2002
- ggl
- charmander
- chester20080
- Nickx
- Unboxholics
- globglogabgalab
- L0st
- snowy
- Viedo
- eukleidhs1821
- Myrtilo
- tsiobieman
- harry akritas
- panamixagr97
- T C
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- Nefeloula
- Libertus
- Alexandros36k
- ShadowS
- ΘανάσοςG4
- Κλημεντίνη
- fretoe
- KaterinaL
- Memetchi
- allall1
- American Economist
- azula
- Mhtrogoal
- hirasawayui
- orchidea
- Νηματολάγνος
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.