Loreley
Περιβόητο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος

mindcircus είσαι.. καλλιτέχνης!![]()
Oh! Τι καλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος

DrHouse επείδη τα γράμματα σου (με όλο το θάρρος) πηγαίνουν λίγο βάρκα γιαλό:
Στις περιπτώσεις που στο ίδιο χειρόγραφο ενός ατόμου εμφανίζονταιλέξεις ή γράμματα με διαφορετικές κλίσεις, αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για χαρακτήρα εύστροφο, αυθόρμητο αλλά και ταυτόχρονα υπερβολικά ευέξαπτο, με ελάχιστο αυτοέλεγχο, που αντιδρά έντονα και έχει ευμετάβλητη διάθεση. Eπιπλέον δυσκολεύεται να αναλάβει μεγάλες ευθύνες.
Mπορώ να σου πω μόνο αυτό...
Ολα ισχυουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τίποτα!Oh! Τι καλά!Danke schön!
![]()

Ολα ισχυουν![]()
![]()

Ιωάννα δεν φαίνονται καλά..

Σου την στέλνω την ανάλυση στον τοίχο σου!

Loreley
Περιβόητο μέλος

Ιωάννα δεν φαίνονται καλά..Αλλα εγώ βλέπω..
Σου την στέλνω την ανάλυση στον τοίχο σου!![]()
Το ξέρω, δεν φαίνονται επειδή είναι από κινητό.
Οκ, ευχαριστώ!

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχεις γράψει σε λευκό χαρτί και αν βλέπω καλά τα γράμμες σου έχουν μια τάση να πηγαίνουν προς τα πάνω..
Τα γράμματα σου τείνουν να κλίνουν προς τα αριστερά σήμαινει ότι είσαι άνθρωπος ντροπαλός, που διστάζει να εκφραστεί και μάλλον μοναχικός. Δεν αρέσκεται στις συναισθηματικές δεσμεύσεις και εκτιμά την ειλικρίνεια.Όταν οι γραμμές τείνουν προς τα πάνω, δηλώνουν άνθρωπο αισιόδοξο, ενεργητικό και με αυτοπεποίθηση.
Τα γράμματα σου επίσης δεν είναι κολλημένα μεταξύ τους και δηλώνουν ότι είσαι άνθρωπος του πνεύματος και σχολαστικός, που πάντα σκέφτεται προτού πράξει.
Τα κενά μεταξύ των λέξεων σου είναι μάλλον στενά, και δηλώνουν άνθρωπο ενεργητικό, που αρέσκεται να μιλά πολύ.

Έχεις ανεβασμένη αυτοεκτίμηση γιατί τα κεφαλαία έχουν σχετικά μεγάλη διαφορά ύψους απο τα πεζά.
Το γράψιμο σου είναι σχετικά μικρό, (τα γράμματα σου, στην πλειοψηφία τους, δεν ξεπερνούν τα τρία χιλιοστά,) συνεπώς:
Να σε ρωτήσω γράφεις γρήγορα η αργά; Το στυλό το πατάς;το μικρό γράψιμο είναι χαρακτηριστικό δημιουργικών ανθρώπων με αίσθηση της λεπτομέρειας, που προσαρμόζονται εύκολα στις περιστάσεις, δεν είναι ιδιαίτερα φιλόδοξοι και χαρακτηρίζονται από μετριοφροσύνη
Αυτά !

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Να επισημάνω ότι αυτά είναι τα γράμματα που κάνω...συνήθως...
Χάλια το ξέρω...

Συνημμένα
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Περισσότερα εδώ να λυθούν οι απορίες σας!“Δείξε μου το φίλο σου αν σου πω ποιος είσαι” λέει η παραδοσή μας αλλά καλύτερα μάλλον να ήταν “Δείξε μου το γραφικό σου χαρακτήρα να σου πω ποιος είσαι”. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο τρόπος που γράφουμε φανερώνει πολλά για την προσωπικότητα μας καθώς και για την εκάστοτε ψυχολογική μας κατάσταση. Όπως λένε οι ειδικοί, η διαδικασία του γραψίματος ελέγχεται από το κεντρικό νευρικό σύστημα καθώς συμμετέχουν πολλοί μυς όπως του μπράτσου, του αγκώνα, του χεριού, των δαχτύλων και της ωμοπλάτης. Άν κανετε υπομονή μέχρι το τέλος, στα δείγματα γραφής που ακολουθούν και στην ερμηνεία τους, ίσως κάποιοι συναντήσετε τον εαυτό σας ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.
ΓΕΝΙΚΑ:
- Ο ειλικρινής = μεγάλα στρογγυλά και ομοιόμορφα γράμματα, σε ευθεία γραμμή.
- Ο φιλότιμος = στρογγυλά γράμματα και τονίζει τα σημεία στίξης – σημάδι ανθρώπου με προσοχή στη λεπτομέρεια.
- Ο οικονόμος = προσεχτικά και ομοιόμορφα, με ελαφριά κλίση στις γραμμές και χωρίς να τονίζει τα κεφαλαία.
- Ο γενναιόδωρος = ευρύχωρα και καθαρά, ξεχωρίζοντας έντονα τα μεγάλα γράμματα και τα κεφαλαία από τα υπόλοιπα γράμματα.
- Ο ταπεινός = μικρά, απλά και ομοιόμορφα γράμματα, ενώ οι γραμμές τείνουν να κάνουν ζικ-ζακ.
- Ο μελαγχολικός = ξεχωρίζει από την έντονη κλίση των γραμμάτων του. Η πίεση είναι στην αρχή σταθερή, αλλά σιγά-σιγά χάνεται. Τα σημεία στίξης είναι αρχικά έντονα, αλλά καθώς προχωρά το γραπτό, τείνουν να εξαφανίζονται.
- Ο υπερήφανος = μεγάλα γράμματα, τονισμένα κεφαλαία, ενώ το τελευταίο γράμμα κάθε λέξης φαίνεται να είναι πιο έντονο από τα υπόλοιπα.
- Ο καλλιτέχνης = καλλιγραφικά και το μέγεθος των γραμμάτων τείνει να μικραίνει καθώς προχωρά το γραπτό.
- Ο αλτρουιστής = με έντονη κλίση και πίεση. Τα γράμματα είναι στρόγγυλα και τα κεφαλαία σχεδόν καλλιγραφικά.
- Ο διακριτικός = μικρά γράμματα, με ελαφριά πίεση και οι γραμμές τείνουν προς τα πάνω. Τα γράμματα τείνουν να έχουν αρκετές σπείρες και καμπύλες, αλλά το τελευταίο γράμμα κάθε λέξης είναι μάλλον σεμνό και περιορισμένο.
- Ο αλαζόνας = τονίζει υπερβολικά τα κεφαλαία γράμματα και συνήθως η υπογραφή του είναι μεγάλη και πολύπλοκη, καταλήγοντας σε περιττές “διακοσμήσεις” με κάμπυλες γραμμές.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Evdokia...
Νεοφερμένο μέλος

Εν μέρη ακούγεται λογικό από τη στιγμή που ελέγχεται απο τον εγκέφαλο, να συνδέεται κατά κάποιο τρόπο και με τον χαρακτήρα μας. Αλλά δεν νομίζω πως αυτές οι ερμηνείες είναι ακριβής και αναμφίβολες. Συνδέεται...αλλά όχι ολοκληρωτικά. Πιστευώ πως είναι σωστές αλλά ως προς ένα μέρος.

Oρίστε κι ο δικός μου. https://img850.imageshack.us/img850/8224/20120528010214.jpg
Απ' τα πιο ωραια γραμματα ειλικρινα. Μου θυμιζουν τα γραμματα μιας καθηγητριας που 'χαμε φετος. Καραρα, συμμαζεμενα, ομορφα, ουτε μεγαλα ουτε μικρα. Μπραβο.

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Τα δικά μου τι λένε για μένα;

Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Μοντέλο αντώωωνη έχεις γράμματα πολυτεχνείτη ρε φίλε!!!![]()
Τα δικά μου τι λένε για μένα;![]()
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Προς το παρόν καλά. Πόσταρε τα γράμματά σου στο τέλος του 1ου και του 2ου έτους για σύγκριση.![]()
Τα δικά μου τι λένε για μένα;![]()

Furnham, Adrian; Barrie Gunter (1987), "Graphology and Personality: Another Failure to Validate Graphological Analysis.", Personality and Individual Differences 8 (3): 433–435,
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- jj!
- Kate1914
- rafaela11
- Scandal
- Μήτσος10
- fourkaki
- marww
- giannhs2001
- MarcoReus
- Sevasti
- Joji
- camil
- SlimShady
- Athens2002
- ggl
- charmander
- chester20080
- Nickx
- Unboxholics
- globglogabgalab
- L0st
- snowy
- Viedo
- eukleidhs1821
- Myrtilo
- tsiobieman
- harry akritas
- panamixagr97
- T C
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- Nefeloula
- Libertus
- Alexandros36k
- ShadowS
- ΘανάσοςG4
- Κλημεντίνη
- fretoe
- KaterinaL
- Memetchi
- allall1
- American Economist
- azula
- Mhtrogoal
- hirasawayui
- orchidea
- Νηματολάγνος
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.