Jim60
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Εγώ έχω μυωπία-αστιγματισμό και φοράω ενναλάξ φακούς και γυαλιά.Εσείς;
Μια από τα ίδια!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312
Επισκέπτης

Guest 186240
Επισκέπτης

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ έχω μυωπία-αστιγματισμό και φοράω ενναλάξ φακούς και γυαλιά.Εσείς;
Και εγώ φοράω φακούς επαφής.Οχι πολλες ώρες. Τα γυαλιά βολεύουν περισσότερο.
Το έχω πάρει απόφαση. Η μυωπία μου δεν θα σταθεροποιηθεί ποτέ. Αν και καλόγρια ακόμα μου αυξάνεται.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Δε μπήκα καν σε διαδικασία φακών, γιατί τα φοράω μόνο όταν διαβάζω ή είμαι στον υπολογιστή.
Ανεμομαζώματα
Νεοφερμένο μέλος

Παλιότερα σκεφτόμουν το λέιζερ για να ξεμπερδέψω με όλα αυτά τα βασανιστικά πλέον όμως δε μου κάνει αίσθηση.
Είναι βέβαια κουραστικό,είτε να έχεις την έγνοια να μην λερωθούν ,να μην σχιστούν οι φακοί,από την άλλη τα γυαλιά μην σπάσουν.

Gate4
Επιφανές μέλος

8 βαθμοί εδώ.Έχω 7 βαθμούς μυωπία και φοράω εναλλάξ γυαλιά και φακούς.
Παλιότερα σκεφτόμουν το λέιζερ για να ξεμπερδέψω με όλα αυτά τα βασανιστικά πλέον όμως δε μου κάνει αίσθηση.
Είναι βέβαια κουραστικό,είτε να έχεις την έγνοια να μην λερωθούν ,να μην σχιστούν οι φακοί,από την άλλη τα γυαλιά μην σπάσουν.![]()

Και εγώ μια από τα ίδια, ενώ παλιά σκεφτόμουν το λέιζερ με έχει γίνει συνήθεια να φοράω γυαλιά και φακούς οπότε δεν είναι ότι τρελαίνομαι κιόλας να μπω σε αυτή τη διαδικασία.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Αν δεν έχω να πάω κάπου και είμαι σπίτι, γυαλιά.
Λέιζερ δε θα έκανα, φοβάμαι.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Φακούς καθημερινά, δυστυχώς όοολη μέρα από πρωί ως αργά το βράδυ.
Αν δεν έχω να πάω κάπου και είμαι σπίτι, γυαλιά.
Λέιζερ δε θα έκανα, φοβάμαι.
Δεν σε ενοχλούν τόσες ώρες;; Έχεις υγρό μαζί σου και τους αφήνεις λίγο εκεί;
prinCess.
Επιφανές μέλος

Δεν σε ενοχλούν τόσες ώρες;; Έχεις υγρό μαζί σου και τους αφήνεις λίγο εκεί;
Όχι, ευτυχώς δεν με ενοχλούν.
Έχω δοκιμάσει άπειρους φακούς, πριν 2 χρόνια περίπου είχα πρόβλημα και δε δεχόταν κανένα φακό το μάτι μου, κατέληξα σε ένα κατάστημα οπτικών που είχε φακούς πολύ απαλούς, από τότε έχω βολευτεί πάρα πολύ, φτου φτου.
Το καλοκαίρι με πιάνει καμιά ενόχληση από τα κληματιστικά και την ζέστη, αλλά όχι τίποτα τραγικό.
Gate4
Επιφανές μέλος

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις δάκρυα (έτσι λέγονται νομίζω) για να μη ξεραίνετε το μάτι.Όχι, ευτυχώς δεν με ενοχλούν.
Έχω δοκιμάσει άπειρους φακούς, πριν 2 χρόνια περίπου είχα πρόβλημα και δε δεχόταν κανένα φακό το μάτι μου, κατέληξα σε ένα κατάστημα οπτικών που είχε φακούς πολύ απαλούς, από τότε έχω βολευτεί πάρα πολύ, φτου φτου.
Το καλοκαίρι με πιάνει καμιά ενόχληση από τα κληματιστικά και την ζέστη, αλλά όχι τίποτα τραγικό.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω 7 βαθμούς μυωπία και φοράω εναλλάξ γυαλιά και φακούς.
Είναι βέβαια κουραστικό,είτε να έχεις την έγνοια να μην λερωθούν ,να μην σχιστούν οι φακοί,από την άλλη τα γυαλιά μην σπάσουν.![]()
Και εγώ σκεφτόμουν να κάνω λέιζερ παλιότερα. Πλέον μου έχει φύγει η κάψα. Φοράω φακούς εδώ και 12 χρόνια και είναι οκ. Απλά μερικές φορές με κουράζει η τόσο αποστειρωμένη διαδικασία την οποία ακολουθώ τόσα χρόνια κατά γράμμα. Δλδ πλύνε χέρια, καθαρή πετσέτα, βγάλε φακό, βάλε υγρό στη θήκη και λοιπά.
Επίσης, έχω τρομερό πρόβλημα με το μπάνιο στη θάλασσα. Δεν φοράω φακούς φυσικά αλλά ούτε γυαλιά στη θάλασσα.... αφού δεν έχω παει ακόμα να κάτσω σε καμία άλλη πετσέτα πάλι καλά.

Guest 092312
Επισκέπτης

Έχετε κανένα τιπ για γυμναστική με γυαλιά; Δεν σας γλιστράνε;

McManus
Δραστήριο μέλος

Θερμοσυστελλόμενα να παρεις Ολίβια.
Οπτικός ειμαι κι οπτομέτρης δηλαδή εχω το δικαίωμα να γραφω συνταγή σαν τον οφθαλμίατρο αλλά όχι στην Ελλαδα σύμφωνα με τον νομο που ισχύει ή ίσχυε.
Πλεον τα έχω παρατησει και κανω αλλη δουλειά.
Αρνούμαι σπαστό ωραριο και μαλακιες.
(ετσι πες τα ρε μάγκα)

Χιμελα εγραψες την λεξη σέξυ και έφυγαν τα πηρουνια μου.
Τα λέμε...

The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχετε κανένα τιπ για γυμναστική με γυαλιά; Δεν σας γλιστράνε;![]()
Δύο εξαιρετικές στυλιστικές επιλογές.

McManus
Δραστήριο μέλος

Καλημέρα παιδιά.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Απλά το υπομένειςΈχετε κανένα τιπ για γυμναστική με γυαλιά; Δεν σας γλιστράνε;![]()

Περαστικά σου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.