Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μιλάω για το που θα περάσεις καλύτερα, είμαστε παρέα, αλλά πια άσκηση θα σε κάνει να νιώσεις το σώμα σου να γυμνάζετε και να μεγαλώνει. Πολύ μου λένε πως εάν δεν σηκώσεις βάρη, δεν πρόκειτε να φτιάξεις σώμα και μυς, άλλοι λένε η αντίσταση του νερού πιέζει περισσότερο τα χέρια, το στήθος, την πλάτη και τα πόδια και κάνει πιο αποτελεσματική δουλειά. Ποιο άραγε είναι το καλύτερο?!
Είχα δει ένα τύπο στο ίντερνετ που έλεγε πως με 200 κάμψεις και 50 έλξεις σε μονόζυγο καθημερινά, κάνουν πραγματικά δουλειά στο σώμα σου. Το έκανα και σε ένα μήνα είχα φτιάξει στήθος. Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε μόνο σε αυτό.
Ποιο πιστεύετε κάνει την δουλειά?!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Σ Ετσι πιστευω δεν εκανα κολυμβηση,εκανα απλως βαρη.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Εγω πηγαινα personal trainer ενα μηνα και ειδα πολυ ωραια αποτελεσματα. Ολο το σωμα κομματια (εκτος απο ποδια), αλλα κουραστηκα και βαρεθηκα. Τωρα γυμναστηριο λογικα θα εχει διαφορετικο προγραμμα και παραπανω μηχανηματα οποτε δεν θα βαρεθεις.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eγώ θα σου πρότεινα να γραφτείς σε κάποιο γυμναστήριο.θα μπορούσες βέβαια να κοιτάξεις και την Καλλισθενική γυμναστική(ασκήσεις με βάρος σώματος) ή και το crossfit.Έχω ένα δίλημμα, ποιο πιστεύετε είναι το καλύτερο για να φτιάξει κανείς σώμα και μυς, το γυμναστήριο ή το κολυμβητήριο?!
Δεν μιλάω για το που θα περάσεις καλύτερα, είμαστε παρέα, αλλά πια άσκηση θα σε κάνει να νιώσεις το σώμα σου να γυμνάζετε και να μεγαλώνει. Πολύ μου λένε πως εάν δεν σηκώσεις βάρη, δεν πρόκειτε να φτιάξεις σώμα και μυς, άλλοι λένε η αντίσταση του νερού πιέζει περισσότερο τα χέρια, το στήθος, την πλάτη και τα πόδια και κάνει πιο αποτελεσματική δουλειά. Ποιο άραγε είναι το καλύτερο?!
Είχα δει ένα τύπο στο ίντερνετ που έλεγε πως με 200 κάμψεις και 50 έλξεις σε μονόζυγο καθημερινά, κάνουν πραγματικά δουλειά στο σώμα σου. Το έκανα και σε ένα μήνα είχα φτιάξει στήθος. Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε μόνο σε αυτό.
Ποιο πιστεύετε κάνει την δουλειά?!![]()
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

γυμναστηριο: μυες αλλα με περισσοτερους κραδασμους, γραμμωση μεν.. αλλα οχι κατι αεροβιο δε... εκτος αν εισαι σε προγραμματακι ομαδικης ασκησης.. που το προτιμυν οι γυναικες περισσοτερο γιαι οι αντρες επικεντρωνουν κυριως στην μυικη μαζα..
κολυμβητηριο: γραμμωση ελαφρως αλλα εξασκηση πολυ καλης φυσικης καταστασης χωρις κραδασμους καταπιεσεις σε γονατα και μεση.. κατα τη γνωμη μου καλυτερη για τους ανδρες γτ στις γυναικες αντροποιει λιγο το σωμα..
εγω παλι ως αντιφαν του γυμναστηριου προτιμω απλως τρεξιμο στο παρκο με συνοδεια διατασεων κοιλιακων κτλ και εχω το σωμα που μου χρειαζεται σαν γυναικα.. τιποτα υπερβολικο..
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Και το κολυμβητήριο βοηθά αλλά δε θα σου χτίσει μυς. Από την άλλη μπορώ να βρω αρκετούς λόγους να αρέσει σε κάποιον σαν ασχολία.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Πρωτον γιατι μου βρωμαει το χλωριο κ γενικως θεωρω τις πισινες βρωμικες που κατουρανε και σιγα μην τις καθαριζουν ολη την ωρα, τιποτα δεν πιστευω! κ δευτερον το γυμναστηριο με φυλακιζει αναμεσα σε ενα καρο μαντραχαλαδες που βρωμανε ιδρωτιλας και φαρμακιλας!
Αχ... Περιμενω να ανοιξει ο καιρος να ξεκινησω μπανακια στη θαλασσα...
Θαλασσα το καλοκαιρακι... Πολυ κολυμπι πρωι απογευμα..
Πεζοποριουλες στο βουνο τον χειμωνα...
Ελευθερια... Καθαρος αερας... Οξυγονο... Φυση...!!!
Μου χουν λειψει πολυ!!!!
Guest 875331
Επισκέπτης

Τώρα όσον αφορά το κολύμπι είναι πολύ καλύτερη μορφή αερόβιας από τις βλακείες που μπορείς να κάνεις στο γυμναστήριο(δίαδρομο, ελλειπτικό κλπ) για mid intensity ή high intensity(βέβαια το HIIT στο κολύμπι είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα την παλέψεις). Επίσης το κολύμπι το θεωρώ καλύτερο από το τρέξιμο καθώς δεν θα σου καταστρέψει τα γόνατα και τη μέση, δουλεύει όλο το σώμα και θα ανοίξει τις πλάτες σου(αν και αυτό το κάνουν και τα pull ups).

Γυμναστήριο χτίζεις μύες πιο εύκολα, είναι πιο διασκεδαστικό και όχι τόσο ρουτινιάρικο, αλλά αν δε προσέχεις μπορεί να τραυματιστείς, και δε δουλεύεις τόσο πολύ το αερόβιο κομμάτι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.
Οπότε η απάντηση βρίσκεται στο τι θέλεις να πετύχεις: Θέλεις καλή φυσική κατάσταση και γράμμωση; Τότε πάνε κολυμβητήριο. Θέλεις να αποκτήσεις μύες και όγκο; Τότε γυμναστήριο! I'ts up to you

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

εγω πάω γυμναστηριο αλλα χωρις διατροφή δεν φτιάχνεις τιποτα. Ειτε πάς γυμναστηριο ειτε κολυμβητηριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.