christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο θέμα, τα έχω πετάξει αρκετές φορές σε παραλίες που έχουν κυρίως ξένους (δεν παρεξηγούν αυτοί, ούτε παίρνουν μάτι) αλλά είναι σπαστικό που μετά θέλω φίκι φίκι και ο boyfriend θέλει απλά να λιαστεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orignokos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

....τον γυμνισμό τον αντιλαμβάνομαι πλέον περισσότερο ως άμεση επαφή με το νερό και την φύση γενικά και αποτελεί για μένα πλέον πηγή ατελείωτης χαλάρωσης και ευχαρίστησης....
.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Red Hot Chili L
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν ναι, κάνετε τακτικά ή περιστασιακά; Ποιες είναι οι αγαπημένες σας παραλίες ανά την Ελλάδα; Για ποιο λόγο σας αρέσει;
Αν όχι, γιατί; Τι δεν σας αρέσει? Κάτω από ποιες συνθήκες θα κάνατε;
Εγώ κάνω γυμνισμό αρκετά χρόνια, αν και είχα διακόψει κάποια στιγμή για μεγάλο διάστημα, ξανάρχισα το 2003 και κάνω μέχρι σήμερα. Αγαπημένες παραλίες μου για γυμνισμό είναι ο η Σούγια, ο Δισκός και ο Τράφουλας στην Κρήτη, η Ιταλίδα και το Πορί στο μικρό Κουφονήσι και η κεντρική παραλία του μεγάλου Κουφονησιού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Θεωρώ ότι κάποιος που επιδιώκει να κάνει γυμνισμό δεν το κάνει με στόχο να "πάρει μάτι" άλλους ή/και άλλες στην παραλία. Νομίζω ότι είναι το τελευταίο που τον απασχολεί. Η όλη φάση είσαι εσωτερική. Το κάνεις για σένα. Η αίσθηση είναι μοναδική! Εξάλλου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι "ενοχοποιημένο" το γυμνό ανθρώπινο σώμα. Ο καθένας μας έχει στο σώμα του κάτι που δεν έχει όλος ο κόσμος;

Red Hot Chili L
Εκκολαπτόμενο μέλος

sunflower_
Νεοφερμένο μέλος

Θα ήθελα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orange crush
Δραστήριο μέλος

aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Οι κίνδυνοι από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου είναι υπαρκτοί. Η διαφορά με ή χωρίς μαγιό είναι μικρή. Σε όλες τις περιπτώσεις οι προφυλάξεις είναι απαραίτητες. Όχι πολλή ώρα στον ήλιο, πάντα ομπρέλα, συχνές βουτιές και φυσικά αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Ειδικά για το γυναικείο στήθος που έχει ιδιαίτερη ευαισθησία, υπάρχουν ειδικές πιο ισχυρές αντηλιακές κρέμες.....οι βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου σε τόσο ευαίσθητο δέρμα...
Είναι θέμα γούστου και αυτό. Για κάποιους οι λευκές γραμμές μπορεί να είναι έξτρα ερεθιστικές. Ίσως να αισθάνονται ότι έχουν στη διάθεσή τους περιοχές τις οποίες ούτε ο ήλιος δεν μπόρεσε να δει.Ειναι τερμα αντιαισθητικο ενα ωραιο μαυρισμενο σωμα με λευκες ταινιες.

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

σωστά Δία! απλά να υπενθυμίσω ότι ο ήλιος είναι μέχρι τις 7-8 . Το βράδυ τις περιοχές αυτές μόνο ο ήλιος δεν τις έχει δειΕίναι θέμα γούστου και αυτό. Για κάποιους οι λευκές γραμμές μπορεί να είναι έξτρα ερεθιστικές. Ίσως να αισθάνονται ότι έχουν στη διάθεσή τους περιοχές τις οποίες ούτε ο ήλιος δεν μπόρεσε να δει.

cat-wtvr
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά αν βρεθώ κάποια στιγμή σε παραλία γυμνιστών, δε θα είχα πρόβλημα!
Και μακάρι να μπορούσαμε όσες θέλουμε να κυκλοφορούμε topless στις παραλίες, χωρίς να τραβάμε όλα τα βλέμματα και χωρίς οι γύρω μας να "σοκάρονται" βλέποντας γυναικείες ρώγες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Όταν θα περάσεις από τη θεωρία στην πράξη του γυμνισμού, θα σου φαίνεται αστείο αυτό που έγραψες.Και μακάρι να μπορούσαμε όσες θέλουμε να κυκλοφορούμε topless στις παραλίες, χωρίς να τραβάμε όλα τα βλέμματα και χωρίς οι γύρω μας να "σοκάρονται" βλέποντας γυναικείες ρώγες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Η αίσθηση του νερού είναι πολύ ωραία, αλλά οκ. Και ποτέ να μην το ξανάκανα δεν θα με πείραζε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 454371
Επισκέπτης

Από εκεί και πέρα, είναι ο καθένας πως έχει μεγαλώσει. Προσωπικά, δεν πήρα πίεση από το σπίτι μου, γι αυτό ειμαι και απελευθερωμένος στη ζωή μου. Το να κάνω γυμνισμό, στο σπίτι μου, και στα μέρη που ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, με κάνει να νιώθω άνετα, απελευθερώνεται και καθαρίζει το μυαλό μου και αισθάνομαι μια ηρεμία και γαλήνη. Με κάνει να ξεχνάω τη τοξικότητα της καθημερινότητας από διαφόρους ανθρώπους στη δουλειά μου, από το κομπλεξισμό και τη συντηρητικότητα μερικών ανθρώπων, που αναγκαστικά λόγω δουλειάς ή σπουδών τους έχω στο κεφάλι μου.
Είμαστε περίεργη χώρα, και "φοβόμαστε να κάνουμε πράγματα" που μας ευχαριστούν. Ένα από αυτά είναι και ο γυμνισμός. Γιατί τι θα πει ο γείτονας, τι θα πουν οι γονείς, τι θα πουν οι φίλοι. Γιατί να πρέπει να απολογηθεί κάποιος για όλα αυτά, και να μην είναι περήφανος για το σώμα του και τις αντιλήψεις του. Το συμπέρασμα είναι ότι είμαστε μια χώρα που είμαστε έτη φωτός πίσω, και ένα από αυτά είναι ο ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ που στο Εξωτερικό, είναι κάτι συνηθές φαινόμενο. Εξού, και οι τουρίστες-στριες που έρχονται από άλλα μέρη το καλοκαίρι
nPb
Επιφανές μέλος

Στην Ελλάδα είμαστε νομίζω λίγο των άκρων και ακραίων απόψεων: ή είσαι ετερόφυλος ή τα άλλα περί γυμνισμού σε καθιστούν ομοφυλόφιλο. Γιατί απλά τον γυμνισμό τον αντιμετωπίζουν με σεξουαλική διάθεση και όχι με ψυχολογική ευχάριστη διαδικασία όπου απολαμβάνεις τη σωματική ελευθερία. .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- durhen
- Andante
- Wilsongeo
- Robert_6
- Fernando_A
- boubis
- charmander
- Dark_kronos
- J.Cameron
- Wonderkid
- User2350
- Libertus
- orchidea
- starman
- Mhtrogoal
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- fockos
- fretoe
- pinkheart
- Memetchi
- louminis
- Rene2004
- American Economist
- Meow
- Snoopy Doo
- fmarulezkd
- Κλημεντίνη
- giannhs2001
- tslef8
- olga_serb
- Βλα
- MarinChrysanthi
- PolGR1509
- kogba
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.