High_Voltage
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear:Εγώ αυτό που ήθελα να πω, είναι πως η κοπέλα αυτή που μετά από ένα σωρό σεξουαλικές περιπέτειες θα ωριμάσει και θα πήξει το μυαλό της.. μπορεί να αφίσει πληγωμένες καρδιές στο διάβα της χωρίς κανένα έλεος και να συνεχίσει τη ζωή της σαν να μην τρέχει τίποτα.
μπορει ναι... μπορει και οχι...
εκτος της νοητικης ωριμανσης ενδέχεται να αρχίσει να παγωνει συναισθηματικα... οπως το πες... να συνεχισει τη ζωη της σαν να μην τρεχει τιπουα (φαινομενικα) αλλα με πρώτο θύμα την ίδια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Από την άλλη αν γνώρισε 1000 και πήγε με τους 100, θα έλεγα ότι αυτό το άτομο είναι ΥΠΕΡ-κοινωνικό![]()

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear:Ευχαριστώ για την (υπο)στήριξη. Εγώ αυτό που ήθελα να πω, είναι πως η κοπέλα αυτή που μετά από ένα σωρό σεξουαλικές περιπέτειες θα ωριμάσει και θα πήξει το μυαλό της.. μπορεί να αφίσει πληγωμένες καρδιές στο διάβα της χωρίς κανένα έλεος και να συνεχίσει τη ζωή της σαν να μην τρέχει τίποτα.
Αυτό που πληγώνει σε τέτοιες περιπτώσεις και τους άντρες και τις γυναίκες,είναι η ανειλικρίνια του άλλου.Το παραμύθιασμα.Διαφορετικά πρόκειται για μια συνειδητοποιημένη επιλογή,τις συνέπειες της οποίας επωμιζόμαστε και είναι αντίστοιχα ανώριμο να τις καταλογίζουμε στον άλλο.
dt008
Νεοφερμένο μέλος

blackpanther
Νεοφερμένο μέλος

Άρα, δεν έχει κάρδια, άρα είναι "εταίρα" ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε!!!
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Ε όχι!Αρχική Δημοσίευση από blackpanther:Πρέπει να μάθετε ότι μια γυναίκα λειτουργεί διαφορετικά από τον άνδρα. Υποτίθεται ότι λειτουργεί με την καρδιά και αυτή είναι που την κάνει να θέλει να πάει με κάποιον άνδρα.

blackpanther
Νεοφερμένο μέλος

dt008
Νεοφερμένο μέλος

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

blackpanther
Νεοφερμένο μέλος

Με το ίδιο σκεπτικό, εάν σε ένα ζευγάρι λείπει ο άνδρας στην δουλειά και η γυναίκα έχει "τόση" ανάγκη για σεκσ, ξέρεις ποιά είναι η δικαιολογία
"Αχ!αγάπη μου, το είχα τόση ανάγκη!!".......
Όλε!!!!Πάμε καλά!!!
modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο την αλλη δεν πιστευω οτι πλεον ισχυει το οτι "οι γυναικες ζουζουνιαζονται(δεν θελω να βαλω την αρχικη λεξη) με το μυαλο και οχι το...κορμι.
(Πλεον εχουν απελευθερωθει.)
Και αυτες ανθρωποι ειναι και μπορει να κανουν και one night stand.
Απλως μια ζωη οι κοπελες που το εκαναν δεν το ελεγαν και ακομα και αυτες που το ηθελαν δεν το εκαναν για να μην βγει αμεσως η ρετσινια της..."τανας".

Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, ειναι γνωστο οτι ο αντρας που παει με πολλες ειναι ο και καλα "μαγκας" ενω η κοπελα ειναι αμεσως το αλλο...

Εμενα δεν με ενδιαφερει με ποσους εχει παει.
Με ενδιαφερει πρωτα ο λογος που το εχει κανει (εχει τοσες ορμες; λογω ανωριμοτητας; γουσταρει να πηγαινει με καποιον και μετα να τον "πεταει"; θελει να ραγιζει καρδιες; κτλ κτλ κτλ...Λεμε τωρα!Π.Χ. ειναι ολα αυτα!)
Ακομα με ενδιαφερει αν εχει παρει τις καταλληλες προφυλαξεις και αν το κανει μονο οταν ειναι ελευθερη ή ασχετως αν εχει δεσμο.
Ειναι θεμα τι σου αρεσει...
Να κανεις σεχ, ή ερωτα.
Το πρωτο γινεται ευκολα και ειδικα για τις κοπελες μιας και μπορουν να βρουν πολυ πιο ευκολα ερωτικο παρτενερ.
Το δευτερο για να γινει μπαινουν πολλα.Το σημαντικοτερο αγαπη-ερωτας.
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Ενώ για τους άντρες είναι δικαιολογία, ε;Αρχική Δημοσίευση από blackpanther:Άλλο το έχω ανάγκη, και άλλο το κάθομαι στον καθένα.
Με το ίδιο σκεπτικό, εάν σε ένα ζευγάρι λείπει ο άνδρας στην δουλειά και η γυναίκα έχει "τόση" ανάγκη για σεκσ, ξέρεις ποιά είναι η δικαιολογία
"Αχ!αγάπη μου, το είχα τόση ανάγκη!!".......
Όλε!!!!Πάμε καλά!!!

Γιατί οι γυναίκες πρέπει πάντα να "σκέφτονται με την καρδιά" (άσχετα αν οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο) ενώ οι άντρες να ακολουθούν ελεύθερα τις ορμές τους; Άμα έχεις ανάγκη το σεξ, δεν είναι ανάγκη να είσαι ερωτευμένος για να το κάνεις! Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ακριβώς!Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Ενώ για τους άντρες είναι δικαιολογία, ε;![]()
Γιατί οι γυναίκες πρέπει πάντα να "σκέφτονται με την καρδιά" (άσχετα αν οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο) ενώ οι άντρες να ακολουθούν ελεύθερα τις ορμές τους; Άμα έχεις ανάγκη το σεξ, δεν είναι ανάγκη να είσαι ερωτευμένος για να το κάνεις! Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα!
(βρε Νέσσα έχουμε διαφωνήσει ποτέ?

blackpanther
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης, σίγουρα κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά εγώ δεν συμφωνώ με τα one night stand, τις ελεύθερες σχέσεις και τις πολύπλοκες καταστάσεις. Είναι καθαρά δική μου άποψη και δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε μαζί μου.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πάντως δεν θα ήθελα να κάνω σχέση με έναν άντρα που θα είχε πάει με μια χιλιάδα κοπέλες πριν από μένα

όχι γιατί φοβάμαι τον ανταγωνισμό

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εδώ ο σύντροφος μου μια κοπέλα είχε πριν απο μένα (και ουχί ολκληρωμένη σχέση) και μου κάθεται στο λαιμό. φαντάζεσαι να είχα 1000 να μου κάθονται στο λαιμό? Πωπωω κακιασμένη θα είχα γίνει

blackpanther
Νεοφερμένο μέλος

Ότι παρόλο που οι γυναίκες (που κάνουν αυτά που είπαμε παραπάνω) κάθονται με τη δική τους θέληση, την επόμενη ημέρα κατηγορούν τους εκάστοτε άνδρες γιατί δεν τις πήραν τηλέφωνο ή δεν επικοινώνησαν μαζί τους. Από την στιγμή που ξέρει ότι μπορεί να συμβεί και αυτό το ενδεχόμενο, θεωρώ μεγάλη βλακεία να κάθεται και να κάνει ότι κάνει και μετά να κλαίγεται!
Προσωπικά, εάν εγώ ήμουν άνδρας και είχα να αντιμετώπισω μια τόσο εύκολη γυναίκα δεν θα την ξανα έπαιρνα τηλέφωνο.
Εσύ τι λές για το παράδειγμα που σου έγραψα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.