evouli
Διάσημο μέλος

+1 (και είναι κατάμαυρη!)
καλε πειτε μας κι εμας ποια ειναι αυτη η μασκαρα και ποσο κανει...

κρεμα προσωπου: μονο aquasource της biotherm σε gel.. οποια αλλη και να δοκιμασα δεν μου εκατσε καθολου καλα..
επισης, τα φανταστικά μου mac πινελακια σκιών!!! τελεια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

λιπ γκλος--> maybeline
σκιές--> seventeen, αν και θέλω να ερχίσω τις mac
κρέμα σώματος και προσώπου--> ότι να'ναι
καθαριστικό προσώπου--> για το βράδυ ένα πράσινο της avene, για να ξεβαφτώ bepanthol
αυτά... δεν βάφομαι συχνά... οποτε δεν έχω τι άλλο να γράψω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

τι να πω...
-------------------------------------
ερωτηση: ξερετε αν υπαρχει καμια καλη κολλα νυχιων; για φυσικα νυχια, οχι για ψευτικα..
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

-Μασκαρα Chanel-Inimitable
-Make up Christian Dior-Pure Light
-Ρουζ Bourjouis
-Κρεμα ημερας Avene-Hydrance Optimale Legere
Καθαριστικο προσωπου επισης δεν το αλλαζω με ΤΙΠΟΤΑ (Nuxe-Reve de miel) αλλα δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα οποτε ισως τσαμπα το αναφερω.

- Καθαριστικό Avene κλασικά
- Κρέμα ημέρας Galenic
- Ρουζ Βourjois σε μορφή κρέμας
- Κραγιόν της Max-Factor αυτά από που δε φεύγουν, με εκνευριζει να φεύγουν
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

Η μασκαρα που ελεγα ειναι η Estee Lauder Magnascopic. Φοβερή, δεν την αλλάζω με καμία!![]()
θενξ..

io-io
Διάσημο μέλος

Η μασκαρα που ελεγα ειναι η Estee Lauder Magnascopic. Φοβερή, δεν την αλλάζω με καμία!![]()
Δεν θυμαμαι εαν ειπες... κολλαει τις βλεφαριδες η no?

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Τπτ καλέ!θενξ..![]()
![]()

Δεν είπα αν κολλάει τις βλεφαρίδες ιο-ιο μου. Μάλλον προς το τις κολλάει τείνω, αλλά την έχω και καιρό και παίζει να μη θυμάμαι καλά! Πάντως τις μακραίνει και τις κάνει ΚΑΤΑΜΑΥΡΕΣ! (δεν έχω βρει άλλη μάσκαρα να τις κάνει τόσο μαύρες!)

evouli
Διάσημο μέλος

Pigment Old Gold
Pink Freeze
Swish
Swimming
Parfait amour
Club
Bitter
Orange
Chrome Yellow
Εχω ήδη βαλει τον εαυτο μου σε διαθεση και διαδικασία να αγορασει και τα εξής (παλι με σειρα προτεραιοτητας):
Pigment Golden Olive
Pigment Teal
Pigment Tan
καθώς επίσης και τη μάσκαρα που μου ειπε το kajirάκι..
παντως, μην παρετε τη μασκαρα της biolife, χθες μου τη δωσανε δωρο (σε κανονικο μεγεθος) στα χοντος και δεν μου αρεσε ιδιαιτερα

μασκαρα Diorshow
μολυβι ματιων clinique
κρεμα ημερας Αge fitness power 2
lip gloss Chanel - Levres Scintillantes
conditioner μαλλιων Κορρε με μαστιχα
επισης δεν αλλαζω τα πινελα MAC, ειναι αθανατα.
zanin
Διάσημο μέλος

αυτά τα pigment είναι οι σκιές σε σκόνη που είναι σε ένα βαζάκι??? πόσο κοστίζουν και πόσο κρατάνε?Αναλυτική κατάσταση των mac σκιουλών μου, με σειρα προτεραιότητας:
Pigment Old Gold
Pink Freeze
Swish
Swimming
Parfait amour
Club
Bitter
Orange
Chrome Yellow
Εχω ήδη βαλει τον εαυτο μου σε διαθεση και διαδικασία να αγορασει και τα εξής (παλι με σειρα προτεραιοτητας):
Pigment Golden Olive
Pigment Teal
Pigment Tan
καθώς επίσης και τη μάσκαρα που μου ειπε το kajirάκι..
παντως, μην παρετε τη μασκαρα της biolife, χθες μου τη δωσανε δωρο (σε κανονικο μεγεθος) στα χοντος και δεν μου αρεσε ιδιαιτερα
θέλει τα ειδικά πινέλα της μακ για να τα βάλεις?
Niyia
Διάσημο μέλος

1) make up της biotherm SENSE
2) μάσκαρα μαύρη της L'Oreal lash architect
3) μολύβι ματιών μαύρο της Lancaster (το πιο μαλακό από όλα όσα έχω δοκιμάσει)
4) lip gloss Dior Addict Ultra gloss
αυτά είναι τα καθημερινά κ τα βασικά μου.
Γτ δε λέμε κ αγαπημένα αρώματα? π.χ. εγώ φοράω εδώ κ 4 χρόνια το Moschino i love love που είναι σαν το Light Blue D&G.
Επίσης θέλω να αναφέρω κ την κορυφαία κρέμα σώματος (ειδικά για το καλοκαίρι) The Body Shop Body Butter με άρωμα καρύδα. (στη στρογγυλή συσκευασία)
(πολύ ωραίο θέμα κορίτσια, btw)

evouli
Διάσημο μέλος

αυτά τα pigment είναι οι σκιές σε σκόνη που είναι σε ένα βαζάκι??? πόσο κοστίζουν και πόσο κρατάνε?
θέλει τα ειδικά πινέλα της μακ για να τα βάλεις?
ναι ζανινακι ειναι αυτες στο μεγαλο -σχετικα- βαζακι.. κοστιζουν 25 γιούρος το ένα αλλα δεν τελειωνουν ΠΟΤΕ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.