Για αυτο τι λυση υπαρχει? Επισης προτιματε να τη βαζετε με πινελο ή με το δαχτυλο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εία μία της fresh line, τέλεια... και η Mac έχει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Γτ δε λέμε κ αγαπημένα αρώματα? π.χ. εγώ φοράω εδώ κ 4 χρόνια το Moschino i love love που είναι σαν το Light Blue D&G.

(συγχωρούμαι έτσι?

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Χμμμμ... άντε θα σε λυπηθώ και δεν θα σε βάλω να γράψεις εκατό φορές το "Φοράω εδώ και 4 χρόνια το Moschino I love love" για να μη ξεχάσεις το τραγικό λάθος που έκανες..τώρα πρόσεξα ότι υπάρχει άλλο θέμα για τα αρώματα... σορρυυυυυυ
(συγχωρούμαι έτσι?)

Niyia
Διάσημο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

Το προβλημα που εχω και αποφευγω τις σκιες σε σκονη ειναι οτι σχεδον παντα πεφτουν κοκκοι σκιας της ωρα που την εφαρμοζω και μου χαλανε το υπολοιπο μακιγιαζ.
Για αυτο τι λυση υπαρχει? Επισης προτιματε να τη βαζετε με πινελο ή με το δαχτυλο?
επισης, μπορεις να κανεις τα εξης:
1. ή να βαζεις μια ποσοτητα της σκιας στο χερι σου (στο σημειο πανω απο τον αντιχειρα, δεν ξερω πώς λεγεται

2. ή να παρεις το ειδικο πινελο της mac για απομακρυνση των κοκκων σκιας που πεφτουν στο υπολοιπο προσωπο καταλαθος
επισης, σκια παντα με πινελο για καλυτερη εφαρμογη

underwater
Περιβόητο μέλος

επισης, μπορεις να κανεις τα εξης:
1. ή να βαζεις μια ποσοτητα της σκιας στο χερι σου (στο σημειο πανω απο τον αντιχειρα, δεν ξερω πώς λεγεται) και απο εκει να την ανακατευεις με το πινελακι και να βαζεις μετα στο ματι σου
2. ή να παρεις το ειδικο πινελο της mac για απομακρυνση των κοκκων σκιας που πεφτουν στο υπολοιπο προσωπο καταλαθος
επισης, σκια παντα με πινελο για καλυτερη εφαρμογη![]()
Evouli, μάλλον πρέπει να πάρεις τον τίτλο της make-up artist του forum μας.

evouli
Διάσημο μέλος

Evouli, μάλλον πρέπει να πάρεις τον τίτλο της make-up artist του forum μας.![]()

εχω αρκετα πινελα μακ, αλλα οχι το συγκεκριμενο. Κανει δουλεια? Δηλαδη ειναι πιο αποτελεσματικο απο το να απομακρυνω τους κοκκους που πεφτουν με καποιο αλλο πινελο που ηδη εχω και που ειναι για αλλη χρηση?
evouli
Διάσημο μέλος

το εχει ομως μια φιλη μου που εχει τρελα με αυτα και μου ειπε οτι οντως κανει καλη δουλεια και ειμαι ενα βημα πριν απο το να παω να το παρω..

A flat, fan-shaped brush of soft synthetic fibre/goat hair blend. Can be used for featherweight application and blending of pigments and powders or as a tool to gently clear the skin of any excess product.
18.5 cm
Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από καλλυντικά γενικώς κι εγώ έχω τρέλα με τα προϊόντα Mac, όπως επίσης και με τα πινέλα των ματιών που είναι σούπερ.
Από μανό έχετε δοκιμάσει τα προϊόντα της essie;
Δεν πωλούνται σε καταστήματα, όπως Hondos κλπ, αλλά σε κομμωτήρια.
Δεν είναι ευρείας κατανάλωσης, αλλά είναι εκπληκτικά και τα χρώματα και η ποιότητά τους.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

ναι, τελικα επιβεβαιωνω οντως.. μολις εβαψα τα νυχακια μου με το atlantis pearl της essie και ειναι υπεροχα!!!! (και τα νυχια και το χρωμα)![]()

evouli
Διάσημο μέλος

Εσυ βαφεις τα νυχια σου στο γραφειο? Ντροπη!
![]()

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.......

charlotte
Νεοφερμένο μέλος

να σου πω την αληθεια κι εγω δεν το εχω αυτο το πινελο
το εχει ομως μια φιλη μου που εχει τρελα με αυτα και μου ειπε οτι οντως κανει καλη δουλεια και ειμαι ενα βημα πριν απο το να παω να το παρω..
![]()
![]()
![]()
![]()
A flat, fan-shaped brush of soft synthetic fibre/goat hair blend. Can be used for featherweight application and blending of pigments and powders or as a tool to gently clear the skin of any excess product.
18.5 cm
Εγώ είμαι αυτή???
evouli
Διάσημο μέλος

Εγώ είμαι αυτή???
νι...

πες μας, πες μας, δωσε μας τα φωτα σου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.