BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2017 στις 18:19 Η BLUE SEA έγραψε: #41 27-06-17 18:19 Εγώ έχω περάσει από διάφορες φάσεις: Α. Έγινα από μελαχρινή ξανθιά όταν περνούσα την κρίση των 25. Β. Έγινα από μελαχρινή κοκκινομάλλα, όταν περνούσα την κρίση των 30. Γ. Έκανα μπλε ανταύγειες , όταν περνούσα την κρίση των 35. Δ. Τώρα που περνάω την κρίση των 40 λέω να κάνω πράσινες ανταύγειες, ε χε χε...μην χαλάσουμε το έθιμο. Θα τις κάνω βέβαια τώρα που είμαι σε άδειαγιατί έτσι και με δει η προϊσταμένη μου θα με σφάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2017 στις 18:44 Η Ερινύς έγραψε: #42 27-06-17 18:44 Εεε, θέλουμε φώτο όμως αν το κάνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ έχω περάσει από διάφορες φάσεις: Α. Έγινα από μελαχρινή ξανθιά όταν περνούσα την κρίση των 25. Β. Έγινα από μελαχρινή κοκκινομάλλα, όταν περνούσα την κρίση των 30. Γ. Έκανα μπλε ανταύγειες , όταν περνούσα την κρίση των 35. Δ. Τώρα που περνάω την κρίση των 40 λέω να κάνω πράσινες ανταύγειες, ε χε χε...μην χαλάσουμε το έθιμο. Θα τις κάνω βέβαια τώρα που είμαι σε άδειαγιατί έτσι και με δει η προϊσταμένη μου θα με σφάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2017 στις 18:44 Η Ερινύς έγραψε: #42 27-06-17 18:44 Εεε, θέλουμε φώτο όμως αν το κάνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εεε, θέλουμε φώτο όμως αν το κάνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.