Subject to change
e-steki.gr Founder

(δεν μου ρχεται κάτι άλλο να γράψω για πρώτο ποστ, σχωρνάτε με

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χαχα, σωστότατο και αυτό, δεν το είχα σκεφτεί! Αν και πάλι μπορείς να βγάλεις το ποσοστό επι των γυναικών, απλά θέλει λίγες πράξούλες, δεν το έχεις έτοιμο μπροστά σουΗ ψήφος των αντρών ίσως να μην έπρεπε να μετράει στο σύνολο. Χάνει το νόημα του το στατιστικό δίπλα και την ψήφο μου θα τη σβήσω.![]()

Σε όλο το παιχνίδιΕνοουμε κατα την πράξη; ή γενικά σε όλο το παιχνίδι απο την αρχή μέχρι το τέλος;

OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Καλά κάνειςΕπειδή υπάρχουν και άτομα που μπορεί να μην μπορούν να κάνουν αυτές τις πραξούλες λόγω ηλικίας ή γνώσεων θα μείνω έξω απο τις ψήφους και να παροτρείνω το άρεν κοινό να κάνει το ίδιο.![]()

Πάντως έχουν δει αυτό το θέμα 6 γυναίκες και έχουν ψηφίσει μόνο οι μισές... Γιατί άραγε;
Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψηφίστε βρε, κρυφή είναι η δημοσκόπηση
(δεν μου ρχεται κάτι άλλο να γράψω για πρώτο ποστ, σχωρνάτε με)
Πάντως έχουν δει αυτό το θέμα 6 γυναίκες και έχουν ψηφίσει μόνο οι μισές... Γιατί άραγε;
Ίσως επειδή αμφισβητούν το πόσο κρυφή είναι αυτή η δημοσκόπηση.

OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι μόνοι που ίσως να ξέρουν ποιοι ψήφισαν τι είναι οι Αντμίν, άντε και αυτός που το ξεκίνησαι (που είναι αντμίν). Δεν νομίζω ότι καποιος από αυτους να ρισκάρει το "όνομα" του φόρουμ ανακοινώνοντας κάτι τέτοιο.Ίσως επειδή αμφισβητούν το πόσο κρυφή είναι αυτή η δημοσκόπηση.![]()

OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

προτείνω να μπει επιλογή "πάντα, τουλάχιστον μία φορά"
Isiliel
Επιφανές μέλος

Τέλως πάντων, ψηφίζω 8 στις 10

Light
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ, γιατί με όσες έχω πάει μου είπαν ότι "τέλειωναν" πάντα;

Μήπως με δουλεύανε;

io-io
Διάσημο μέλος

Τι διαφορά έχει το Σχεδόν Πάντα από το 9 στις 10?
Τέλως πάντων, ψηφίζω 8 στις 10![]()
Και εγω!

Isiliel
Επιφανές μέλος

Γιατί δεν υπάρχει επιλογή ΠΑΝΤΑ (σκέτο, όχι σχεδόν).
Εγώ, γιατί με όσες έχω πάει μου είπαν ότι "τέλειωναν" πάντα;
Μήπως με δουλεύανε;
![]()
Χμμμμ....Ναι και Όχι κατά την ταπεινή μου γνώμη. Για δύο λόγους:
1. Το ότι δεν φτάνεις στον καραμπαμβλέπωαστεράκιαείμαισταχάϊμουτιμουκάνειμάναμου οργασμό, δε σημαίνει πως δεν ένιωσες κατατέλεια.
2. Προκειμένου να το πάρει κατάκαρδα αυτός που σε έκανε να νιώσεις κατατέλεια, πειράζει να μην του πείς όΟοοΟΟλη την αλήθεια; Ανάλογα και το άτομο και πόσο καιρό είσαι μαζί του και πόσο σημαντικό πιστεύεις πως θεωρεί το να έχεις πάντα οργασμό...
Υ.Γ. Για μένα το 8 στις 10 σημαίνει σχεδόν πάντα.
Για να απαντούσα Πάντα θα έπρεπε να κάνω 12 μήνες το χρόνο διακοπές και να έχω όλα μου τα προβλήματα λυμένα. Τόσο απλά!

Light
Νεοφερμένο μέλος

Καλά, εννοείται ότι έκανα πλάκα, έτσι; (το διευκρινίζω, επειδή σαφώς και δεν με ξέρεις καλά ακόμη...)Χμμμμ....Ναι και Όχι κατά την ταπεινή μου γνώμη. Για δύο λόγους:
1. Το ότι δεν φτάνεις στον καραμπαμβλέπωαστεράκιαείμαισταχάϊμουτιμουκάνειμάναμου οργασμό, δε σημαίνει πως δεν ένιωσες κατατέλεια.
2. Προκειμένου να το πάρει κατάκαρδα αυτός που σε έκανε να νιώσεις κατατέλεια, πειράζει να μην του πείς όΟοοΟΟλη την αλήθεια; Ανάλογα και το άτομο και πόσο καιρό είσαι μαζί του και πόσο σημαντικό πιστεύεις πως θεωρεί το να έχεις πάντα οργασμό...
Υ.Γ. Για μένα το 8 στις 10 σημαίνει σχεδόν πάντα.
Για να απαντούσα Πάντα θα έπρεπε να κάνω 12 μήνες το χρόνο διακοπές και να έχω όλα μου τα προβλήματα λυμένα. Τόσο απλά!![]()
Αυτό, δεν μπορεί παρά να μου φέρει στο νου το γνωστό ανέκδοτο :2. Προκειμένου να το πάρει κατάκαρδα αυτός που σε έκανε να νιώσεις κατατέλεια, πειράζει να μην του πείς όΟοοΟΟλη την αλήθεια; Ανάλογα και το άτομο και πόσο καιρό είσαι μαζί του και πόσο σημαντικό πιστεύεις πως θεωρεί το να έχεις πάντα οργασμό...
Ερ. Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμούς;
Απ. Επειδή νομίζουν ότι μας ενδιαφέρει....

(Απ' ότι κατάλαβα είσαι γυναίκα, n'est-ce pas? Μην βαράς...)
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερ. Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμούς;
Απ. Επειδή νομίζουν ότι μας ενδιαφέρει....![]()

confusio μου θύμησες. Όταν το άκουσα πρώτη φορα σε ηλικία 12-13 γέλαγα για πολύ ώρα.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.