Πριν λίγο καιρό σας είχα ρωτήσει τι μπορώ να κάνω με το λιπαρό πρόσωπο και μου είχατε πει, αλλά τα είχα ξεχάσει γιατί δεν είχα λεφτά.
Οπότε ξανάρωτάω, κοριτσάκια μου, θέλω να μου πείτε τι γνωρίζεται για τις μάσκες αργίλου (που μπορώ να βρω σκόνη, πως την φτιάχνω, πόσο την κρατάω στο πρόσωπο, γενικά τα πάντα, τα πάντα, τα πάντα!), επίσης υπάρχει κάποια που έχει ευαίσθητο δέρμα και χρησιμοποιεί φυσικά σαπούνια; Εγώ ρε κορίτσια ούτε αφρόλουτρο στο σώμα δεν αντέχω, κατευθείαν βγάζω σπυράκια και μπιμπίκια, μόνο φυσικό σαπουνάκι χρησιμοποιώ, αλλά στο πρόσωπο με ξηραίνει πάρα πολύ, δηλαδή θα καθαρίσω το πρόσωπο μου το βραδάκι, θα είναι ξερό το πρόσωπο μου για κανένα 2ωρο και την ώρα που θα πέσω για ύπνο θα αρχίσει να παράγει λιπαρότητα το δέρμα και το πρωί ξυπνάω και είναι χάλια το πρόσωπο μου, οπότε κανένα σαπουνάκι γνωρίζεται;
Επίσης, τώρα άρχισα να έχω θέμα και με το μακιγιάζ, και παλιότερα είχα αλλά όχι τόσο, πλέον δεν υποφέρεται.
Θα περιποιηθώ και θα καθαρίσω το πρόσωπο μου, θα βαφτώ όλο διάθεση, θα βγω και μέσα σε 1 ώρα (και πολύ λέω!) επικρατεί ένα χάος στο πρόσωπο μου, οπότε μήπως γνωρίζεται και τίποτα μεικ- απ για λιπαρό δέρμα; ή κανένα κολπάκι για λιπαρά δέρματα;