Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:43 Η Δαλιδά έγραψε: #3.381 24-03-13 22:43 Γι αυτό δεν παίρνω παπούτσια που ξέρω ότι θα με χτυπήσουν. Μόνο χανσαπλαστ ή αν έχεις βαμβάκι με ταινία/λευκοπλαστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:53 Η Hlianna έγραψε: #3.382 25-03-13 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ηλιάννα μου την πήρα από το Kiehl's. Τα Kiehl's τα έβρισκες μονο στο Χόντο της Ομόνοιας, τώρα τα έφεραν και σ' εμάς, στο Χόντο της Κηφισιάς. Τα 236 ml έκαναν 36 Ευρώ, όμως έχω βρει πολύ φτηνότερο σε διάφορα ηλεκτρονικά φαρμακεία, από άλλες μάρκες. Ο κομμωτής μου, μου είπε ότι είναι καταπληκτικό για βαμμένα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Τελικα με τα μαλλια σου τι εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:37 Η maria555 έγραψε: #3.383 01-04-13 01:37 Γεια σας ... Σκέφτομαι να κάνω μόνιμο μακιγιάζ χειλιών και φρυδιών... Εχει κάνει κάποια από σας ; Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας ; Και σε ποιον/ποιαν πήγατε ; Είμαι από Θεσσαλονίκη .. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2013 Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:21 Ο Θεμιστοπόλος: #3.384 01-04-13 02:21 Χωρίς να έχω ιδέα από αυτά, κρίμα να καταστρέψεις το πρόσωπό σου. Χτυπάει πολύ άσχημα αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις και είναι αντιαισθητικό για μία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:33 Η maria555 έγραψε: #3.385 01-04-13 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Χωρίς να έχω ιδέα από αυτά, κρίμα να καταστρέψεις το πρόσωπό σου. Χτυπάει πολύ άσχημα αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις και είναι αντιαισθητικό για μία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... το μόνιμο μακιγιάζ διαρκεί από 2 έως 5 χρόνια και έχω δει στο διαδίκτυο ωραία αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 12:44 Η vickydask: #3.386 01-04-13 12:44 Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:33 Η maria555 έγραψε: #3.387 01-04-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από vickydask: Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο spurakos έγραψε: #3.388 01-04-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... ή μπορείς πολύ απλά να τα βρεις με τον εαυτό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο Guest 712911: #3.389 01-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι τέτοιο μου φαίνεται "ψεύτικο"... Κανείς δεν είναι τέλειος. Αποδέξου τον ευατό σου έτσι όπως είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:42 Η christinelle: #3.390 01-04-13 14:42 Για φρυδια θα σου ελεγα να το δοκιμασεις, αλλα να ψαχτείς πολύ που θα πας ώστε να μην φαίνεται ψεύτικο. Για χείλια μου φαίνεται τελείως ηλίθιο, το κραγιον ή lip gloss παιρνει δευτερόλεπτα να το βάλεις και είναι πανεύκολο (σε αντίθεση με τα φρύδια που αμα έχεις αραιά ή ανομοιόμορφα, όπως εγώ, κάθεσαι πόση ώρα και πάλι δεν φτιάχνουν). Το μόνιμο eye liner είναι επίσης πολύ ωραία ιδέα, αλλά επειδή είναι στο μάτι το φοβάμαι και δεν θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 20:45 Η vickydask: #3.391 01-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Τσεκαρα λιγο εικονες στο ιντερνετ και δε με συγκινησε καθολου αυτο που ειδα. Επομενως θεωρω οτι αν δεν εχεις καποια τρομερη ιδιομορφια μη το ρισκαρεις. Φαντασου να μη πετυχει κιολας. Θα εισαι και creepy απο πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:04 Η Dalian έγραψε: #3.392 01-04-13 21:04 Και ερωτώ: μέχρι πού είναι ικανός ο άνθρωπος να φτάσει για να πετύχει την τελειότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:26 Η Alma Libre: #3.393 01-04-13 21:26 Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γι αυτό δεν παίρνω παπούτσια που ξέρω ότι θα με χτυπήσουν. Μόνο χανσαπλαστ ή αν έχεις βαμβάκι με ταινία/λευκοπλαστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:53 Η Hlianna έγραψε: #3.382 25-03-13 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ηλιάννα μου την πήρα από το Kiehl's. Τα Kiehl's τα έβρισκες μονο στο Χόντο της Ομόνοιας, τώρα τα έφεραν και σ' εμάς, στο Χόντο της Κηφισιάς. Τα 236 ml έκαναν 36 Ευρώ, όμως έχω βρει πολύ φτηνότερο σε διάφορα ηλεκτρονικά φαρμακεία, από άλλες μάρκες. Ο κομμωτής μου, μου είπε ότι είναι καταπληκτικό για βαμμένα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Τελικα με τα μαλλια σου τι εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:37 Η maria555 έγραψε: #3.383 01-04-13 01:37 Γεια σας ... Σκέφτομαι να κάνω μόνιμο μακιγιάζ χειλιών και φρυδιών... Εχει κάνει κάποια από σας ; Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας ; Και σε ποιον/ποιαν πήγατε ; Είμαι από Θεσσαλονίκη .. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2013 Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:21 Ο Θεμιστοπόλος: #3.384 01-04-13 02:21 Χωρίς να έχω ιδέα από αυτά, κρίμα να καταστρέψεις το πρόσωπό σου. Χτυπάει πολύ άσχημα αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις και είναι αντιαισθητικό για μία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:33 Η maria555 έγραψε: #3.385 01-04-13 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Χωρίς να έχω ιδέα από αυτά, κρίμα να καταστρέψεις το πρόσωπό σου. Χτυπάει πολύ άσχημα αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις και είναι αντιαισθητικό για μία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... το μόνιμο μακιγιάζ διαρκεί από 2 έως 5 χρόνια και έχω δει στο διαδίκτυο ωραία αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 12:44 Η vickydask: #3.386 01-04-13 12:44 Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:33 Η maria555 έγραψε: #3.387 01-04-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από vickydask: Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο spurakos έγραψε: #3.388 01-04-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... ή μπορείς πολύ απλά να τα βρεις με τον εαυτό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο Guest 712911: #3.389 01-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι τέτοιο μου φαίνεται "ψεύτικο"... Κανείς δεν είναι τέλειος. Αποδέξου τον ευατό σου έτσι όπως είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:42 Η christinelle: #3.390 01-04-13 14:42 Για φρυδια θα σου ελεγα να το δοκιμασεις, αλλα να ψαχτείς πολύ που θα πας ώστε να μην φαίνεται ψεύτικο. Για χείλια μου φαίνεται τελείως ηλίθιο, το κραγιον ή lip gloss παιρνει δευτερόλεπτα να το βάλεις και είναι πανεύκολο (σε αντίθεση με τα φρύδια που αμα έχεις αραιά ή ανομοιόμορφα, όπως εγώ, κάθεσαι πόση ώρα και πάλι δεν φτιάχνουν). Το μόνιμο eye liner είναι επίσης πολύ ωραία ιδέα, αλλά επειδή είναι στο μάτι το φοβάμαι και δεν θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 20:45 Η vickydask: #3.391 01-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Τσεκαρα λιγο εικονες στο ιντερνετ και δε με συγκινησε καθολου αυτο που ειδα. Επομενως θεωρω οτι αν δεν εχεις καποια τρομερη ιδιομορφια μη το ρισκαρεις. Φαντασου να μη πετυχει κιολας. Θα εισαι και creepy απο πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:04 Η Dalian έγραψε: #3.392 01-04-13 21:04 Και ερωτώ: μέχρι πού είναι ικανός ο άνθρωπος να φτάσει για να πετύχει την τελειότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:26 Η Alma Libre: #3.393 01-04-13 21:26 Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ηλιάννα μου την πήρα από το Kiehl's. Τα Kiehl's τα έβρισκες μονο στο Χόντο της Ομόνοιας, τώρα τα έφεραν και σ' εμάς, στο Χόντο της Κηφισιάς. Τα 236 ml έκαναν 36 Ευρώ, όμως έχω βρει πολύ φτηνότερο σε διάφορα ηλεκτρονικά φαρμακεία, από άλλες μάρκες. Ο κομμωτής μου, μου είπε ότι είναι καταπληκτικό για βαμμένα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Τελικα με τα μαλλια σου τι εκανες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 01:37 Η maria555 έγραψε: #3.383 01-04-13 01:37 Γεια σας ... Σκέφτομαι να κάνω μόνιμο μακιγιάζ χειλιών και φρυδιών... Εχει κάνει κάποια από σας ; Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας ; Και σε ποιον/ποιαν πήγατε ; Είμαι από Θεσσαλονίκη .. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2013 Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:21 Ο Θεμιστοπόλος: #3.384 01-04-13 02:21 Χωρίς να έχω ιδέα από αυτά, κρίμα να καταστρέψεις το πρόσωπό σου. Χτυπάει πολύ άσχημα αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις και είναι αντιαισθητικό για μία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:33 Η maria555 έγραψε: #3.385 01-04-13 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Χωρίς να έχω ιδέα από αυτά, κρίμα να καταστρέψεις το πρόσωπό σου. Χτυπάει πολύ άσχημα αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις και είναι αντιαισθητικό για μία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... το μόνιμο μακιγιάζ διαρκεί από 2 έως 5 χρόνια και έχω δει στο διαδίκτυο ωραία αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 12:44 Η vickydask: #3.386 01-04-13 12:44 Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:33 Η maria555 έγραψε: #3.387 01-04-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από vickydask: Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο spurakos έγραψε: #3.388 01-04-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... ή μπορείς πολύ απλά να τα βρεις με τον εαυτό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο Guest 712911: #3.389 01-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι τέτοιο μου φαίνεται "ψεύτικο"... Κανείς δεν είναι τέλειος. Αποδέξου τον ευατό σου έτσι όπως είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:42 Η christinelle: #3.390 01-04-13 14:42 Για φρυδια θα σου ελεγα να το δοκιμασεις, αλλα να ψαχτείς πολύ που θα πας ώστε να μην φαίνεται ψεύτικο. Για χείλια μου φαίνεται τελείως ηλίθιο, το κραγιον ή lip gloss παιρνει δευτερόλεπτα να το βάλεις και είναι πανεύκολο (σε αντίθεση με τα φρύδια που αμα έχεις αραιά ή ανομοιόμορφα, όπως εγώ, κάθεσαι πόση ώρα και πάλι δεν φτιάχνουν). Το μόνιμο eye liner είναι επίσης πολύ ωραία ιδέα, αλλά επειδή είναι στο μάτι το φοβάμαι και δεν θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 20:45 Η vickydask: #3.391 01-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Τσεκαρα λιγο εικονες στο ιντερνετ και δε με συγκινησε καθολου αυτο που ειδα. Επομενως θεωρω οτι αν δεν εχεις καποια τρομερη ιδιομορφια μη το ρισκαρεις. Φαντασου να μη πετυχει κιολας. Θα εισαι και creepy απο πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:04 Η Dalian έγραψε: #3.392 01-04-13 21:04 Και ερωτώ: μέχρι πού είναι ικανός ο άνθρωπος να φτάσει για να πετύχει την τελειότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:26 Η Alma Libre: #3.393 01-04-13 21:26 Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας ... Σκέφτομαι να κάνω μόνιμο μακιγιάζ χειλιών και φρυδιών... Εχει κάνει κάποια από σας ; Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας ; Και σε ποιον/ποιαν πήγατε ; Είμαι από Θεσσαλονίκη .. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:21 Ο Θεμιστοπόλος: #3.384 01-04-13 02:21 Χωρίς να έχω ιδέα από αυτά, κρίμα να καταστρέψεις το πρόσωπό σου. Χτυπάει πολύ άσχημα αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις και είναι αντιαισθητικό για μία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:33 Η maria555 έγραψε: #3.385 01-04-13 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Χωρίς να έχω ιδέα από αυτά, κρίμα να καταστρέψεις το πρόσωπό σου. Χτυπάει πολύ άσχημα αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις και είναι αντιαισθητικό για μία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... το μόνιμο μακιγιάζ διαρκεί από 2 έως 5 χρόνια και έχω δει στο διαδίκτυο ωραία αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 12:44 Η vickydask: #3.386 01-04-13 12:44 Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:33 Η maria555 έγραψε: #3.387 01-04-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από vickydask: Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο spurakos έγραψε: #3.388 01-04-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... ή μπορείς πολύ απλά να τα βρεις με τον εαυτό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο Guest 712911: #3.389 01-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι τέτοιο μου φαίνεται "ψεύτικο"... Κανείς δεν είναι τέλειος. Αποδέξου τον ευατό σου έτσι όπως είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:42 Η christinelle: #3.390 01-04-13 14:42 Για φρυδια θα σου ελεγα να το δοκιμασεις, αλλα να ψαχτείς πολύ που θα πας ώστε να μην φαίνεται ψεύτικο. Για χείλια μου φαίνεται τελείως ηλίθιο, το κραγιον ή lip gloss παιρνει δευτερόλεπτα να το βάλεις και είναι πανεύκολο (σε αντίθεση με τα φρύδια που αμα έχεις αραιά ή ανομοιόμορφα, όπως εγώ, κάθεσαι πόση ώρα και πάλι δεν φτιάχνουν). Το μόνιμο eye liner είναι επίσης πολύ ωραία ιδέα, αλλά επειδή είναι στο μάτι το φοβάμαι και δεν θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 20:45 Η vickydask: #3.391 01-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Τσεκαρα λιγο εικονες στο ιντερνετ και δε με συγκινησε καθολου αυτο που ειδα. Επομενως θεωρω οτι αν δεν εχεις καποια τρομερη ιδιομορφια μη το ρισκαρεις. Φαντασου να μη πετυχει κιολας. Θα εισαι και creepy απο πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:04 Η Dalian έγραψε: #3.392 01-04-13 21:04 Και ερωτώ: μέχρι πού είναι ικανός ο άνθρωπος να φτάσει για να πετύχει την τελειότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:26 Η Alma Libre: #3.393 01-04-13 21:26 Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χωρίς να έχω ιδέα από αυτά, κρίμα να καταστρέψεις το πρόσωπό σου. Χτυπάει πολύ άσχημα αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις και είναι αντιαισθητικό για μία γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 02:33 Η maria555 έγραψε: #3.385 01-04-13 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Χωρίς να έχω ιδέα από αυτά, κρίμα να καταστρέψεις το πρόσωπό σου. Χτυπάει πολύ άσχημα αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις και είναι αντιαισθητικό για μία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... το μόνιμο μακιγιάζ διαρκεί από 2 έως 5 χρόνια και έχω δει στο διαδίκτυο ωραία αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 12:44 Η vickydask: #3.386 01-04-13 12:44 Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:33 Η maria555 έγραψε: #3.387 01-04-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από vickydask: Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο spurakos έγραψε: #3.388 01-04-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... ή μπορείς πολύ απλά να τα βρεις με τον εαυτό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο Guest 712911: #3.389 01-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι τέτοιο μου φαίνεται "ψεύτικο"... Κανείς δεν είναι τέλειος. Αποδέξου τον ευατό σου έτσι όπως είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:42 Η christinelle: #3.390 01-04-13 14:42 Για φρυδια θα σου ελεγα να το δοκιμασεις, αλλα να ψαχτείς πολύ που θα πας ώστε να μην φαίνεται ψεύτικο. Για χείλια μου φαίνεται τελείως ηλίθιο, το κραγιον ή lip gloss παιρνει δευτερόλεπτα να το βάλεις και είναι πανεύκολο (σε αντίθεση με τα φρύδια που αμα έχεις αραιά ή ανομοιόμορφα, όπως εγώ, κάθεσαι πόση ώρα και πάλι δεν φτιάχνουν). Το μόνιμο eye liner είναι επίσης πολύ ωραία ιδέα, αλλά επειδή είναι στο μάτι το φοβάμαι και δεν θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 20:45 Η vickydask: #3.391 01-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Τσεκαρα λιγο εικονες στο ιντερνετ και δε με συγκινησε καθολου αυτο που ειδα. Επομενως θεωρω οτι αν δεν εχεις καποια τρομερη ιδιομορφια μη το ρισκαρεις. Φαντασου να μη πετυχει κιολας. Θα εισαι και creepy απο πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:04 Η Dalian έγραψε: #3.392 01-04-13 21:04 Και ερωτώ: μέχρι πού είναι ικανός ο άνθρωπος να φτάσει για να πετύχει την τελειότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:26 Η Alma Libre: #3.393 01-04-13 21:26 Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Χωρίς να έχω ιδέα από αυτά, κρίμα να καταστρέψεις το πρόσωπό σου. Χτυπάει πολύ άσχημα αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις και είναι αντιαισθητικό για μία γυναίκα. Click για ανάπτυξη... το μόνιμο μακιγιάζ διαρκεί από 2 έως 5 χρόνια και έχω δει στο διαδίκτυο ωραία αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 12:44 Η vickydask: #3.386 01-04-13 12:44 Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:33 Η maria555 έγραψε: #3.387 01-04-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από vickydask: Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο spurakos έγραψε: #3.388 01-04-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... ή μπορείς πολύ απλά να τα βρεις με τον εαυτό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο Guest 712911: #3.389 01-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι τέτοιο μου φαίνεται "ψεύτικο"... Κανείς δεν είναι τέλειος. Αποδέξου τον ευατό σου έτσι όπως είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:42 Η christinelle: #3.390 01-04-13 14:42 Για φρυδια θα σου ελεγα να το δοκιμασεις, αλλα να ψαχτείς πολύ που θα πας ώστε να μην φαίνεται ψεύτικο. Για χείλια μου φαίνεται τελείως ηλίθιο, το κραγιον ή lip gloss παιρνει δευτερόλεπτα να το βάλεις και είναι πανεύκολο (σε αντίθεση με τα φρύδια που αμα έχεις αραιά ή ανομοιόμορφα, όπως εγώ, κάθεσαι πόση ώρα και πάλι δεν φτιάχνουν). Το μόνιμο eye liner είναι επίσης πολύ ωραία ιδέα, αλλά επειδή είναι στο μάτι το φοβάμαι και δεν θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 20:45 Η vickydask: #3.391 01-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Τσεκαρα λιγο εικονες στο ιντερνετ και δε με συγκινησε καθολου αυτο που ειδα. Επομενως θεωρω οτι αν δεν εχεις καποια τρομερη ιδιομορφια μη το ρισκαρεις. Φαντασου να μη πετυχει κιολας. Θα εισαι και creepy απο πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:04 Η Dalian έγραψε: #3.392 01-04-13 21:04 Και ερωτώ: μέχρι πού είναι ικανός ο άνθρωπος να φτάσει για να πετύχει την τελειότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:26 Η Alma Libre: #3.393 01-04-13 21:26 Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria555 Νεοφερμένο μέλος Η maria555 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:33 Η maria555 έγραψε: #3.387 01-04-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από vickydask: Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο spurakos έγραψε: #3.388 01-04-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... ή μπορείς πολύ απλά να τα βρεις με τον εαυτό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο Guest 712911: #3.389 01-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι τέτοιο μου φαίνεται "ψεύτικο"... Κανείς δεν είναι τέλειος. Αποδέξου τον ευατό σου έτσι όπως είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:42 Η christinelle: #3.390 01-04-13 14:42 Για φρυδια θα σου ελεγα να το δοκιμασεις, αλλα να ψαχτείς πολύ που θα πας ώστε να μην φαίνεται ψεύτικο. Για χείλια μου φαίνεται τελείως ηλίθιο, το κραγιον ή lip gloss παιρνει δευτερόλεπτα να το βάλεις και είναι πανεύκολο (σε αντίθεση με τα φρύδια που αμα έχεις αραιά ή ανομοιόμορφα, όπως εγώ, κάθεσαι πόση ώρα και πάλι δεν φτιάχνουν). Το μόνιμο eye liner είναι επίσης πολύ ωραία ιδέα, αλλά επειδή είναι στο μάτι το φοβάμαι και δεν θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 20:45 Η vickydask: #3.391 01-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Τσεκαρα λιγο εικονες στο ιντερνετ και δε με συγκινησε καθολου αυτο που ειδα. Επομενως θεωρω οτι αν δεν εχεις καποια τρομερη ιδιομορφια μη το ρισκαρεις. Φαντασου να μη πετυχει κιολας. Θα εισαι και creepy απο πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:04 Η Dalian έγραψε: #3.392 01-04-13 21:04 Και ερωτώ: μέχρι πού είναι ικανός ο άνθρωπος να φτάσει για να πετύχει την τελειότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:26 Η Alma Libre: #3.393 01-04-13 21:26 Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickydask: Αυτο θες να το κανεις επειδη εχεις βαρεθει την καθημερινη ρουτινα του βαψιματος ή για καποιο αλλο λογο; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:38 Ο spurakos έγραψε: #3.388 01-04-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... ή μπορείς πολύ απλά να τα βρεις με τον εαυτό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο Guest 712911: #3.389 01-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι τέτοιο μου φαίνεται "ψεύτικο"... Κανείς δεν είναι τέλειος. Αποδέξου τον ευατό σου έτσι όπως είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:42 Η christinelle: #3.390 01-04-13 14:42 Για φρυδια θα σου ελεγα να το δοκιμασεις, αλλα να ψαχτείς πολύ που θα πας ώστε να μην φαίνεται ψεύτικο. Για χείλια μου φαίνεται τελείως ηλίθιο, το κραγιον ή lip gloss παιρνει δευτερόλεπτα να το βάλεις και είναι πανεύκολο (σε αντίθεση με τα φρύδια που αμα έχεις αραιά ή ανομοιόμορφα, όπως εγώ, κάθεσαι πόση ώρα και πάλι δεν φτιάχνουν). Το μόνιμο eye liner είναι επίσης πολύ ωραία ιδέα, αλλά επειδή είναι στο μάτι το φοβάμαι και δεν θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 20:45 Η vickydask: #3.391 01-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Τσεκαρα λιγο εικονες στο ιντερνετ και δε με συγκινησε καθολου αυτο που ειδα. Επομενως θεωρω οτι αν δεν εχεις καποια τρομερη ιδιομορφια μη το ρισκαρεις. Φαντασου να μη πετυχει κιολας. Θα εισαι και creepy απο πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:04 Η Dalian έγραψε: #3.392 01-04-13 21:04 Και ερωτώ: μέχρι πού είναι ικανός ο άνθρωπος να φτάσει για να πετύχει την τελειότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:26 Η Alma Libre: #3.393 01-04-13 21:26 Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... ή μπορείς πολύ απλά να τα βρεις με τον εαυτό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο Guest 712911: #3.389 01-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι τέτοιο μου φαίνεται "ψεύτικο"... Κανείς δεν είναι τέλειος. Αποδέξου τον ευατό σου έτσι όπως είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:42 Η christinelle: #3.390 01-04-13 14:42 Για φρυδια θα σου ελεγα να το δοκιμασεις, αλλα να ψαχτείς πολύ που θα πας ώστε να μην φαίνεται ψεύτικο. Για χείλια μου φαίνεται τελείως ηλίθιο, το κραγιον ή lip gloss παιρνει δευτερόλεπτα να το βάλεις και είναι πανεύκολο (σε αντίθεση με τα φρύδια που αμα έχεις αραιά ή ανομοιόμορφα, όπως εγώ, κάθεσαι πόση ώρα και πάλι δεν φτιάχνουν). Το μόνιμο eye liner είναι επίσης πολύ ωραία ιδέα, αλλά επειδή είναι στο μάτι το φοβάμαι και δεν θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 20:45 Η vickydask: #3.391 01-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Τσεκαρα λιγο εικονες στο ιντερνετ και δε με συγκινησε καθολου αυτο που ειδα. Επομενως θεωρω οτι αν δεν εχεις καποια τρομερη ιδιομορφια μη το ρισκαρεις. Φαντασου να μη πετυχει κιολας. Θα εισαι και creepy απο πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:04 Η Dalian έγραψε: #3.392 01-04-13 21:04 Και ερωτώ: μέχρι πού είναι ικανός ο άνθρωπος να φτάσει για να πετύχει την τελειότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:26 Η Alma Libre: #3.393 01-04-13 21:26 Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι τέτοιο μου φαίνεται "ψεύτικο"... Κανείς δεν είναι τέλειος. Αποδέξου τον ευατό σου έτσι όπως είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 14:42 Η christinelle: #3.390 01-04-13 14:42 Για φρυδια θα σου ελεγα να το δοκιμασεις, αλλα να ψαχτείς πολύ που θα πας ώστε να μην φαίνεται ψεύτικο. Για χείλια μου φαίνεται τελείως ηλίθιο, το κραγιον ή lip gloss παιρνει δευτερόλεπτα να το βάλεις και είναι πανεύκολο (σε αντίθεση με τα φρύδια που αμα έχεις αραιά ή ανομοιόμορφα, όπως εγώ, κάθεσαι πόση ώρα και πάλι δεν φτιάχνουν). Το μόνιμο eye liner είναι επίσης πολύ ωραία ιδέα, αλλά επειδή είναι στο μάτι το φοβάμαι και δεν θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 20:45 Η vickydask: #3.391 01-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Τσεκαρα λιγο εικονες στο ιντερνετ και δε με συγκινησε καθολου αυτο που ειδα. Επομενως θεωρω οτι αν δεν εχεις καποια τρομερη ιδιομορφια μη το ρισκαρεις. Φαντασου να μη πετυχει κιολας. Θα εισαι και creepy απο πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:04 Η Dalian έγραψε: #3.392 01-04-13 21:04 Και ερωτώ: μέχρι πού είναι ικανός ο άνθρωπος να φτάσει για να πετύχει την τελειότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:26 Η Alma Libre: #3.393 01-04-13 21:26 Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για φρυδια θα σου ελεγα να το δοκιμασεις, αλλα να ψαχτείς πολύ που θα πας ώστε να μην φαίνεται ψεύτικο. Για χείλια μου φαίνεται τελείως ηλίθιο, το κραγιον ή lip gloss παιρνει δευτερόλεπτα να το βάλεις και είναι πανεύκολο (σε αντίθεση με τα φρύδια που αμα έχεις αραιά ή ανομοιόμορφα, όπως εγώ, κάθεσαι πόση ώρα και πάλι δεν φτιάχνουν). Το μόνιμο eye liner είναι επίσης πολύ ωραία ιδέα, αλλά επειδή είναι στο μάτι το φοβάμαι και δεν θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 20:45 Η vickydask: #3.391 01-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Τσεκαρα λιγο εικονες στο ιντερνετ και δε με συγκινησε καθολου αυτο που ειδα. Επομενως θεωρω οτι αν δεν εχεις καποια τρομερη ιδιομορφια μη το ρισκαρεις. Φαντασου να μη πετυχει κιολας. Θα εισαι και creepy απο πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:04 Η Dalian έγραψε: #3.392 01-04-13 21:04 Και ερωτώ: μέχρι πού είναι ικανός ο άνθρωπος να φτάσει για να πετύχει την τελειότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:26 Η Alma Libre: #3.393 01-04-13 21:26 Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria555: Ναι κυρίως γι αυτό .. Ακούγεται φανταστικό να ξυπνάς τέλεια μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να έχεις άψογο μακιγιάζ όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια και χωρίς να αγχώνεσαι μήπως χαλάσει κτλ κτλ ... Click για ανάπτυξη... Τσεκαρα λιγο εικονες στο ιντερνετ και δε με συγκινησε καθολου αυτο που ειδα. Επομενως θεωρω οτι αν δεν εχεις καποια τρομερη ιδιομορφια μη το ρισκαρεις. Φαντασου να μη πετυχει κιολας. Θα εισαι και creepy απο πανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:04 Η Dalian έγραψε: #3.392 01-04-13 21:04 Και ερωτώ: μέχρι πού είναι ικανός ο άνθρωπος να φτάσει για να πετύχει την τελειότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:26 Η Alma Libre: #3.393 01-04-13 21:26 Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ερωτώ: μέχρι πού είναι ικανός ο άνθρωπος να φτάσει για να πετύχει την τελειότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:26 Η Alma Libre: #3.393 01-04-13 21:26 Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τέρμα ψεύτικο. Θα θες να πας κάπου με καθαρό το πρόσωπό σου και δε θα μπορείς. Φαντάσου να θες να πας για ψωμί και να έχεις το χείλι κατακόκκινο και τα μάτια τίγκα στο αιλάινερ. Μαλακίες. Μη χαλάς το πρόσωπό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 21:30 Η vickie13 έγραψε: #3.394 01-04-13 21:30 Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τέλειο,θα ξυπνάς το πρωί με μαλλί σαν να μάλωνες με γάτες αλλά το περίγραμμα στα χείλη αψεγάδιαστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 22:48 Η Gate4 έγραψε: #3.395 01-04-13 22:48 Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για τα φρύδια έχει κάνει μια γνωστή μου καλά της βγήκαν. Πέρα από αυτά για τα χείλη εγώ δεν θα το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 1 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Δαλιδά έγραψε: #3.396 01-04-13 23:01 Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόνιμο είναι ρίσκο, αφού μπορεί να βγει υπερβολικό, ειδικά στα φρύδια. Δε θα σταθώ στο αν είναι ψεύτικο/καλύπτεις τη φυσική ομορφιάς σου κλπ θέμα. Έχω δει και κοπελιές χωρίς μόνιμο μακιγιάζ που μια χαρά απλώνουν στρώσεις αστάρι και σοβατιπί για να καλύψουν τη φυσική ομορφιά τους. Αν θες να το κάνεις οπωσδήποτε, απλά σιγουρέψου ότι θα πας σε επαγγελματία, μετά από καλές συστάσεις. Επίσης, μην τα κάνεις όλα μαζί, αφού μπορεί να μην είναι γενικά καλό. Θα πρότεινα μόνο τα φρύδια (αν και μόνο αν έχεις φοβερά αραιά φρύδια και ανόμοια) για αρχή. Αλλά να τονίσεις ότι θες ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα. Μην καταλήξεις κάπως έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 2 Απριλίου 2013 στις 23:59 Η Ciela έγραψε: #3.397 02-04-13 23:59 κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 01:25 Η Δαλιδά έγραψε: #3.398 03-04-13 01:25 Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ το έχω Δε στα μάτια φοβάμαι ότι θα κάνω πόδι της χήνας πως λέγεται, από το γέλιο. Μόνο ενυδατική πρωινή και βραδινή χρησιμoποιώ χωρίς αντιγηραντικά ματζούνια μέσα και antiageing κρέμα ματιών, της apivita μια με μελισσοκέρι σε βαζάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:24 Η christinelle: #3.399 04-04-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ciela: κορίτσια παρατηρώ αρχή απο ρυτιδές εκφρασης (γέλιου για την ακρίβεια ) στο πρόσωπό μου. Αυτό το έχουν όλες; Τι κρέμες νομίζετε πρέπει να βάζω και γενικά τι περιποίηση πρέπει να κάνω στο πρόσωπο μου σ' αυτή την ηλικία που είμαι; (21 ετων) Click για ανάπτυξη... Aπλά μια ενυδατική βάζε και το καλοκαίρι αντιηλιακό. Για τις ρυτίδες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός από botox και λίφτινγκ όταν γίνεις τελείως πλισέ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Απριλίου 2013 στις 23:29 Η Ciela έγραψε: #3.400 04-04-13 23:29 σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σ ευχαριστώ κριστινελ. θα περιμένω να γίνω πλισέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.