rakels
Δραστήριο μέλος

Στα HC βάζουν ανά διαστήματα 30%, εάν σε βολεύει οικονομικά τσέκαρέ το.Λοιπόν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για αυτό το προιόν:
![]()
Δεν ξέρω πόσο ακριβώς έχει γιατί μου το έκανε δώρο μια φίλη μου,αλλά υπολογίζω γύρω στα 18-20 ευρώ.
Είναι πολύ ενυδατικό,κρατάει πολύ καλά και έχει υπέροχο χρώμα! -μου πήρε ένα πολύ κοντά στο φυσικό μου,το 08,
είναι σαν σάπιο μήλο.
Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η σχετικά λίγη ποσότητα που έχει..
Δηλαδή μόλις το είδα φαντάστηκα ότι θα είναι όλο το σωληνάριο με προιόν,αλλά δεεν.Είναι το μισό. :/
Για αυτό θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να βρώ κάτι παρόμοιο με τις ίδιες "δυνατότητες",αλλά σε πιο οικονομική τιμή..
Έχω ακούσει ότι έχει κάτι παρόμοιο και η Revlon και κάποιες ακόμα εταιρίες,νομίζω ότι το είδα και στο μπλόγκ της Δαλιδά,αλλά δεν είμαι σίγουρη..
Θα σου έλεγα κάτι σε Dior που έχω και έχω μείνει απίστευτα ικανοποιημένη, αλλά ανεβαίνουμε σε budget.
Btw, την τελευταία φορά που πήγα στα notos galleries στο mc arthur, είχε κάτι κομμάτια clinique σε πολύ οικονομικές τιμές. Εάν δε σου κάνει κόπος να πας μέχρι εκεί, συμφέρει πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Ξέρω για τις προσφορές,απλά εγώ δεν είμαι συνέχεια Θεσσαλονίκη και συνήθως δεν τις προλαβαίνω.Στα HC βάζουν ανά διαστήματα 30%, εάν σε βολεύει οικονομικά τσέκαρέ το.
Θα σου έλεγα κάτι σε Dior που έχω και έχω μείνει απίστευτα ικανοποιημένη, αλλά ανεβαίνουμε σε budget.
Btw, την τελευταία φορά που πήγα στα notos galleries στο mc arthur, είχε κάτι κομμάτια clinique σε πολύ οικονομικές τιμές. Εάν δε σου κάνει κόπος να πας μέχρι εκεί, συμφέρει πολύ.

Εκεί που σπουδάζω δεν έχει ούτε δείγμα Hondos Center.

Clinique έχει γενικά παντού,και στο Αttica που είχα πάει..
Μου αρέσουν πολύ τα προιόντα της,απλά είναι τσιμπημένα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels
Δραστήριο μέλος

Ισχύει, αλλά κι εγώ που έχω δοκιμάσει μερικά για το λιπαρό μου δέρμα, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!Ξέρω για τις προσφορές,απλά εγώ δεν είμαι συνέχεια Θεσσαλονίκη και συνήθως δεν τις προλαβαίνω.
Εκεί που σπουδάζω δεν έχει ούτε δείγμα Hondos Center.
Clinique έχει γενικά παντού,και στο Αttica που είχα πάει..
Μου αρέσουν πολύ τα προιόντα της,απλά είναι τσιμπημένα..
Πάντως έχω της Avon παρόμοιο με αυτό που ψάχνεις, πολύ ενυδατικό και πιο οικονομικό από αυτό της Clinique. Επίσης, ένα lip gloss της oriflame που είχα δοκιμάσει είναι επίσης πολύ ενυδατικό. Από κορρέ παρεπιπτόντως έχεις δει κάτι?
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Oriflame δεν αγοράζω,δεν μου πολυαρέσει.Ισχύει, αλλά κι εγώ που έχω δοκιμάσει μερικά για το λιπαρό μου δέρμα, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!
Πάντως έχω της Avon παρόμοιο με αυτό που ψάχνεις, πολύ ενυδατικό και πιο οικονομικό από αυτό της Clinique. Επίσης, ένα lip gloss της oriflame που είχα δοκιμάσει είναι επίσης πολύ ενυδατικό. Από κορρέ παρεπιπτόντως έχεις δει κάτι?

Από Κορρε,τα balm του είναι τέλεια,δεν αφήνουν και γραμμές.
Αυτό με το άγριο τριαντάφυλλο κάποιες φορές το χρησιμοποιώ και για κραγιόν,μαζί με ένα lip liner.
Αλλά κατά τα άλλα δεν έχει καμία σχέση η διάρκεια του με αυτό της Clinique..
Αυτά είναι απλά Lip balms με χρώμα δηλαδή,τα κλασσικά ξέρεις.
Κάτι σε στύλ ίδιο με της Clinique δεν έχει ο Κορρές.. Από Avon αυτό που λές βάλε μου κάποιο λίνκ αν μπορείς να το τσεκάρω.

rakels
Δραστήριο μέλος

Έχει διάφορα εδώ. Το θέμα με την avon είναι ότι δεν υπάρχει κατάστημα, δηλαδή πρέπει να το αγοράζεις από αντιπρόσωπο.Oriflame δεν αγοράζω,δεν μου πολυαρέσει.
Από Κορρε,τα balm του είναι τέλεια,δεν αφήνουν και γραμμές.
Αυτό με το άγριο τριαντάφυλλο κάποιες φορές το χρησιμοποιώ και για κραγιόν,μαζί με ένα lip liner.
Αλλά κατά τα άλλα δεν έχει καμία σχέση η διάρκεια του με αυτό της Clinique..
Αυτά είναι απλά Lip balms με χρώμα δηλαδή,τα κλασσικά ξέρεις.
Κάτι σε στύλ ίδιο με της Clinique δεν έχει ο Κορρές.. Από Avon αυτό που λές βάλε μου κάποιο λίνκ αν μπορείς να το τσεκάρω.![]()
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για αυτό το προιόν:
Δεν ξέρω πόσο ακριβώς έχει γιατί μου το έκανε δώρο μια φίλη μου,αλλά υπολογίζω γύρω στα 18-20 ευρώ.
Είναι πολύ ενυδατικό,κρατάει πολύ καλά και έχει υπέροχο χρώμα! -μου πήρε ένα πολύ κοντά στο φυσικό μου,το 08,
είναι σαν σάπιο μήλο.
Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η σχετικά λίγη ποσότητα που έχει..
Δηλαδή μόλις το είδα φαντάστηκα ότι θα είναι όλο το σωληνάριο με προιόν,αλλά δεεν.Είναι το μισό. :/
Για αυτό θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να βρώ κάτι παρόμοιο με τις ίδιες "δυνατότητες",αλλά σε πιο οικονομική τιμή..
Έχω ακούσει ότι έχει κάτι παρόμοιο και η Revlon και κάποιες ακόμα εταιρίες,νομίζω ότι το είδα και στο μπλόγκ της Δαλιδά,αλλά δεν είμαι σίγουρη..
Έλενα, μόλις σήμερα πήρα το κόκκινο της Revlon. Θα ανεβάσω review από βδομάδα

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Σ'ευχαριστώ πολύ,θα τα τσεκάρω.Έχει διάφορα εδώ. Το θέμα με την avon είναι ότι δεν υπάρχει κατάστημα, δηλαδή πρέπει να το αγοράζεις από αντιπρόσωπο.

Υeah!!Έλενα, μόλις σήμερα πήρα το κόκκινο της Revlon. Θα ανεβάσω review από βδομάδα![]()

rakels
Δραστήριο μέλος

Όταν το ανεβάσεις, βάλε κι εδώ το link του blog για όσες δεν το έχουν.Έλενα, μόλις σήμερα πήρα το κόκκινο της Revlon. Θα ανεβάσω review από βδομάδα![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αχάαα.Κάτι λιγότερο από 8 ευρώ.![]()
Ευχαριστώ τότε.

rakels
Δραστήριο μέλος

Αυτό ακριβώς! Είναι η πρώτη φορά που πήρα φυσικό λάδι και πιστεύω γι' αυτό μου φάνηκε κάπως περίεργη η μυρωδιά. Εμένα μου αρέσει, αλλά γούστα είναι αυτά.Είσαι 100% σίγουρη ότι είναι μη ραφιναρισμένο; Γιατί εγώ που μου 'χε φέρει η κολλητή μου απ'την Αμερική οργανικό λάδι καρύδας με ένα κάρο σημαδάκια πιστοποίησης ότι όντως είναι οργανικό (απ'τα λίγα πράγματα που παραδέχομαι τους αμερικάνους είναι στην πιστοποίηση των προϊόντων τους, κατά πόσο αυτά που ισχυρίζονται στέκουν) και είχε εξαιρετική μυρωδιά. Προφανώς όχι τόσο γλυκιά όσο έχει μια κρέμα σώματος, αλλά και πάλι ήταν πολύ ωραία. Απ'την άλλη, είχα πάρει μια φορά λάδι καρύδας από ένα σουπερ μαρκετ και μύριζε πολύ περίεργα, φαινόταν ότι ήταν επεξεργασμένο

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Όταν το ανεβάσεις, βάλε κι εδώ το link του blog για όσες δεν το έχουν.![]()
Θα το βάλω στην υπογραφή μου

rakels
Δραστήριο μέλος

Ακόμη καλύτερα! Σε χρειαζόμαστε παιδί μου, όχι αστείαΘα το βάλω στην υπογραφή μου![]()

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Αυτό ακριβώς! Είναι η πρώτη φορά που πήρα φυσικό λάδι και πιστεύω γι' αυτό μου φάνηκε κάπως περίεργη η μυρωδιά. Εμένα μου αρέσει, αλλά γούστα είναι αυτά.![]()
Χαχα, ε τότε λογικά είναι όντως οργανικό

rakels
Δραστήριο μέλος

Ε τι τώρα, παίζουμε?Χαχα, ε τότε λογικά είναι όντως οργανικόΕμένα μ'αρέσει και η μυρωδιά και η γεύση, είναι τέλειο
Το ραφιναρισμένο που είχα πάρει μια φορα βρώμαγε, λες και το χες κάψει μύριζε -.-

Βτω, είναι αυτό:

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

EDIT: Ναι βασικά έπρεπε απλά να πατήσω την φωτό, οκ

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα το κάνω μια παραγγελιά αυτο το έλαιο καρύδας αυτη την εβδομάδα!Ελπίζω να είναι καλό!Υπάρχει και ένα άλλο ελληνικό σαιτ με διάφορα οργανικά/παραφαρμακευτικά είχα πάρει αυτό

Λοιπόν, πήρα τελικά σετ για καθαρισμό (πολύ) λιπαρού δέρματος, από την εταιρία seventeen!
Αν και μου είναι πολύ γνωστή η μάρκα δεν έτυχε ποτέ, μα ποτέ να πέσει στα χέρια μου κάτι δικός τους, και ήμουν κάπως διστακτική, αλλά τελικά όλα τέλεια!
Το τζελ καθαρισμού είναι φανταστικό, νιώθω το δέρμα μου τόσο καθαρό, και μαλακό, και.. γενικά είναι υπέροχο!
Η λοσιόν καθαρισμού ταίριαξε επίσης τέλεια με το τύπο δέρματος μου, απλά έχει πολύ βαριά μυρωδιά, και παλιότερα τα άλλα που είχα πάλι έτσι ήταν, αλλά αυτό ένα παραπάνω, δεν μένω τόσο σε αυτό όμως γιατί μου κάνει δουλειά! (σε αντίθεση με άλλα που και βρομούσαν, και με έτσουζαν-κοκκίνιζαν)
Όσο για την ενυδατική... δεν έχω λόγια, υπέροχη, φανταστική, καταπληκτική! Και σαν βάση μεικ-απ...δεν έχω συναντήσει καλύτερο!
Και η τιμή, υπερβολικά χαμηλή!!!
Το λέω μήπως και άλλη κοπέλα έχει θέμα με τη λιπαρότητα (εγώ να σημειώσω πως έχω πολύ, ΠΆΡΑ πολύ μεγάλο θέμα, οπότε αν κάποια είναι στην ίδια μοίρα με εμένα ίσως την βοήθησα

Επίσης, ψάχνω κραγιόν κόκκινο, που να μην φεύγει... ναι οκ, άσε μας κουκλίτσα μου θα μου πείτε τώρα, αλλά θα σκάσω αν δεν βρω,
άκουσα πολύ θετικά σχόλια για την NYX, και όντως το είδα και εγώ με τα μάτια μου από μια φίλη που έχει αυτής της εταιρίας που όλο το βράδυ έμεινε σταθερό και δεν έφυγε ούτε στο ποτήρι, ούτε στα τσιγάρα, εσείς τα έχετε δοκιμάσει; Επίσης το θέλω αρκετά ματ, δεν θέλω να γυαλλίζει σαν ντισκόμπαλα, απλώς έχω την εντύπωση πως το ματ κραγιόν ξηραίνει κάπως τα χείλια..ισχύει ή βλακείες λέω;

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Για το σετάκι της Seventeen,θέλουμε λίνκ οπώσδηποτε.

https://seventeencosmetics.com/el/skin_care/problem_skin_care/clear_skin_cleansing_lotion.html
https://seventeencosmetics.com/el/skin_care/problem_skin_care/clear_skin_balancing_moisturizer.html
https://seventeencosmetics.com/el/skin_care/problem_skin_care/clear_skin_foaming_gel.html
Μου βγήκαν 21 ευρώ ΌΛΑ μαζί, από το χοντος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.