Κορίτσια μου τι μου κάνετε;
Λοιπόν, πήρα τελικά σετ για καθαρισμό (πολύ) λιπαρού δέρματος, από την εταιρία seventeen!
Αν και μου είναι πολύ γνωστή η μάρκα δεν έτυχε ποτέ, μα ποτέ να πέσει στα χέρια μου κάτι δικός τους, και ήμουν κάπως διστακτική, αλλά τελικά όλα τέλεια!
Το τζελ καθαρισμού είναι φανταστικό, νιώθω το δέρμα μου τόσο καθαρό, και μαλακό, και.. γενικά είναι υπέροχο!
Η λοσιόν καθαρισμού ταίριαξε επίσης τέλεια με το τύπο δέρματος μου, απλά έχει πολύ βαριά μυρωδιά, και παλιότερα τα άλλα που είχα πάλι έτσι ήταν, αλλά αυτό ένα παραπάνω, δεν μένω τόσο σε αυτό όμως γιατί μου κάνει δουλειά! (σε αντίθεση με άλλα που και βρομούσαν, και με έτσουζαν-κοκκίνιζαν)
Όσο για την ενυδατική... δεν έχω λόγια, υπέροχη, φανταστική, καταπληκτική! Και σαν βάση μεικ-απ...δεν έχω συναντήσει καλύτερο!
Και η τιμή, υπερβολικά χαμηλή!!!
Το λέω μήπως και άλλη κοπέλα έχει θέμα με τη λιπαρότητα (εγώ να σημειώσω πως έχω πολύ, ΠΆΡΑ πολύ μεγάλο θέμα, οπότε αν κάποια είναι στην ίδια μοίρα με εμένα ίσως την βοήθησα

)
Επίσης, ψάχνω κραγιόν κόκκινο, που να μην φεύγει... ναι οκ, άσε μας κουκλίτσα μου θα μου πείτε τώρα, αλλά θα σκάσω αν δεν βρω,
άκουσα πολύ θετικά σχόλια για την NYX, και όντως το είδα και εγώ με τα μάτια μου από μια φίλη που έχει αυτής της εταιρίας που όλο το βράδυ έμεινε σταθερό και δεν έφυγε ούτε στο ποτήρι, ούτε στα τσιγάρα, εσείς τα έχετε δοκιμάσει; Επίσης το θέλω αρκετά ματ, δεν θέλω να γυαλλίζει σαν ντισκόμπαλα, απλώς έχω την εντύπωση πως το ματ κραγιόν ξηραίνει κάπως τα χείλια..ισχύει ή βλακείες λέω;