underwater
Περιβόητο μέλος

Αντεργουοτερ, πολυ ομοιοτητα βλεπω λεμε και τρομαζω![]()
Είμαι η χαμένη σου αδερφή!

XRZ, το μπολερό είναι σαν ζακετάκι αλλά πολύ κοντό, φτάνει κάτω από τους ώμους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

αυτο το εχω ακουσει και εγω απο αισθητικους και δερματολογους! ειναι επικινδυνο...Νομιζω (ας με διορθωσει καποιος αν λεω βλακειες) οτι επειδη υπαρχουν πολλοι αδενες κοντα στην επιφανεια, τραβωντας τις τριχες απο τη ριζα υπαρχει κινδυνος να τραυματιστει καποιος η κατι τετοιο. Να δημιουργηθουν κυστες και τα σχετικα. Γιαυτο λενε οχι σε οποιαδηποτε μεθοδο τραβαει τις τριχες απο τη ριζα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

αναλογα που πας να κανεις και ποσο πληρωνεις. εγω που κανω σπιτι χερια ποδια 25 ευρο δεν μου κανει. η αδελφη μου που κανει σε κομμωτηριο στο μαρουσι τησ κανουν ,35ευροοταν σου κάνουνε πεντικιούρ σου κάνουνε και μασάζ στα πόδια ή μπα?![]()
zanin
Διάσημο μέλος

, ποσο πληρωνεις χερια-ποδια? τηλεφ? α ειναι αθηνα?εμενα η δική μου μου κάνει ...
μου ΄κάνει και στα χερια! εκει να με δεις...
ειναι η στιγμή που δεν επιτεπω να μου αποσπαει τπτ την προσοχη! τπτ και κανενας!![]()
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

εμένα πάντως στο σπίτι με επίσης 25 χέρια- πόδια, μου κάνει και μου παρακάνει!αναλογα που πας να κανεις και ποσο πληρωνεις. εγω που κανω σπιτι χερια ποδια 25 ευρο δεν μου κανει. η αδελφη μου που κανει σε κομμωτηριο στο μαρουσι τησ κανουν ,35ευρο
αν δεν μου κάνει θα την τουφεκίσω και θα την πετάξω απ τον δεύτερο και μετά θα της βάλω βραστα αυγά στις μασχάλες! (οκ το πιασατε το νόημα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

χρησιμοποιω το αντιμπακτερ. καλο αλλα οχι για καθε μερα. δεν κανει καλο η συχνη χρηση@ka-li : Το υργό σαπούνι που είχε η φίλη μου είναι της Roc...είναι πολύ καλό και σου το συνηστά και η ίδια!![]()
@kleftra : Τα μαλλιά μου έγιναν σούπερ!!!!! το έκανα 2 φορές γιατί την πρώτη δεν είδα και τόσο βελτίωση...σήμερα είναι τέλειΑ!!!!![]()
Τώρα κορίτσια όσον αφορά της κρέμες κατά της κυτταριτιδας, είναι κάτι το οποίο δεν θα το συνιστούσα....ο λόγος είναι απλός....αν ξεκινήσει κάποιος την εφαρμογή μιας τέτοιας κρέμας θα πρέπει η εφαρμογή να συνεχίζεται για πάντα....αν την εφαρμόσει μόνο για κάποιο χρονικό διάστημα και έπειτα την σταματήσει τότε η κυτταρίτιδα θα επανεμφανιστεί με πολύ χειρότερη μορφη και έκταση.....Γι' αυτό να είστε πολύ πολύ προσεκτικές.....
Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ!
Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή;
Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα....![]()
Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο;
Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικά το στυλ αυτό είναι πολύ διαδεδομένο εδώ και με άλλα παντελόνια

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

ωχ το καημενο..... ελπιζω να ξεβαψε.....Χμμμ τώρα είμαι με τη βαφή στο κεφάλι και όπου να ναι πάω να λουστώ! Θα δείτε το αποτέλεσμα το απόγευμα! Ελπίζω να μην είμαι σαν να έχω κάνει αποτυχημένες αντάυγειες απο τις τούφες που θα χω παραλείψει!
Παραλειπόμενα: Δεν ξέρω πως τα κατάφερε, αλλά βάφτηκε και το αυτί του γάτου μου![]()
Να δω τι θα κάνω με δαυτον τώρα!
zanin
Διάσημο μέλος

τυχερουλα.... λογικα θα πηγαινει συνορα ηρακλειου κ λυκοβρυσης?αν μπορεις στειλε τηλεφωνο..... ευχαριστωεμένα πάντως στο σπίτι με επίσης 25 χέρια- πόδια, μου κάνει και μου παρακάνει!
αν δεν μου κάνει θα την τουφεκίσω και θα την πετάξω απ τον δεύτερο και μετά θα της βάλω βραστα αυγά στις μασχάλες! (οκ το πιασατε το νόημα)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μπα, ακόμα δαμασκηνί είναι το αυτί τουωχ το καημενο..... ελπιζω να ξεβαψε.....

io-io
Διάσημο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

με κόκκινα παπούτσια, φοράω (σχεδόν) πάντα και κόκκινη ζώνη!
με μαύρα ρούχα κι ένα κόκκινο λεπτό δεμένο μαντήλι στο λαιμό, θυμίζει κάτι από παρτιζάνικη φιγούρα... εμένα μου αρέσει

zanin
Διάσημο μέλος

αχ βρε λια μου με την μανια σου για κατι πιο κυριλε!Εγώ πάλι θα πρότεινα για πιο καλό, μαύρο ή γκρί ντύσιμο, με κόκκινες λεπτομέρειες (πχ κόκκινη τσάντα, κοσμήματα κλπ, κατα προτίμηση στην ίδια απόχρωση με τις γόβες).
underwater
Περιβόητο μέλος

crazy lover
Δραστήριο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.