Κορίτσια ακούστε το πρόβλημα που μου ταλανίζει το μυαλό αυτές τις μέρες και δώστε καμιά λύση!Αποφάσισα να αγοράσω τζιν ύστερα από 7 χρόνια(από το σχολείο έχω να βάλω
). Το θέμα μου είναι σε τι γραμμή να είναι αυτό. Να είναι κολακευτικό. Να σας περιγράψω λίγο σώμα για να δείτε τι παίζει. Έχω καμπύλες που μου αρέσει να τονίζω με στενά ρούχα, αλλά να μην παχαίνουν! Ύψος μέτριο, 1.65. Επίσης δυνατό σημείο είναι ο κορμός και όχι τα πόδια μου τα οποία δεν έχουν κάτι ιδιαίτερα σούπερ. Με βάση αυτά τα δεδομένα τι μου προτείνετε; Επίσης θυμάμαι μου κάθονταν πολύ καλά τα Diesel. Άλλες μάρκες που προτείνετε;
Εγώ θα ξεκινούσα με κάτι σε κλασική ίσια γραμμή... Και μπορείς να δεις πού θα το ήθελες πιο φαρδύ ή τολμηρό, οπότε δοκιμάζεις κάτι άλλο!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Κορίτσια ακούστε το πρόβλημα που μου ταλανίζει το μυαλό αυτές τις μέρες και δώστε καμιά λύση!Αποφάσισα να αγοράσω τζιν ύστερα από 7 χρόνια(από το σχολείο έχω να βάλω
). Το θέμα μου είναι σε τι γραμμή να είναι αυτό. Να είναι κολακευτικό. Να σας περιγράψω λίγο σώμα για να δείτε τι παίζει. Έχω καμπύλες που μου αρέσει να τονίζω με στενά ρούχα, αλλά να μην παχαίνουν! Ύψος μέτριο, 1.65. Επίσης δυνατό σημείο είναι ο κορμός και όχι τα πόδια μου τα οποία δεν έχουν κάτι ιδιαίτερα σούπερ. Με βάση αυτά τα δεδομένα τι μου προτείνετε; Επίσης θυμάμαι μου κάθονταν πολύ καλά τα Diesel. Άλλες μάρκες που προτείνετε;
Και μενα μου αρεσουν τα Diesel, αλλα θα σου ελεγα να ριξεις και μια ματια στα Staff&Co. Μου αρεσουν περισσοτερο και γενικα ειναι σε πιο προσιτες τιμες (προς το παρον)!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

μωρε και εγω bsb αγοραζα , μονο που μετα απο λιγο καιρο χρησης ανοιγουν πολυ.Εγώ πάλι έχω καταβολευτεί με τα bsb. το σώμα μου είναι στην ίδια κατηγορία με το δικό σου όπως το περιγράφεις και μου κάνουν πολύ καλή εφαρμογή (όχι όλα προφανώς!) οι τιμές τους την τελευταία φορά που αγόρασα ήταν 70-80?

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

μωρε και εγω bsb αγοραζα , μονο που μετα απο λιγο καιρο χρησης ανοιγουν πολυ.![]()
τώρα εδώ έχεις επιχείρημα...
αν και για μένα τουλ βόλεψε το εξής... κανονικά είμαι μεταξύ s και xs όπως έχουν τα νούμερα. Αν βάλω s μου είναι οκ και μετά τις 2 φορές δεν φοριέται. Το xs πάλι στην αρχή με ...ζορίζει λίγο στο κλείσιμο... παίρνοντας xs όμως έχω πχ το αγαπημένο μου παντελόνι (το οποίο έχω διαλύσει!) εδώ και 3 χρόνια και μου κάθεται τέλεια ακόμα παρά το άνοιγμα που έχει κάνει (κ τα άπειρα πλυσίματα που έχει φάει...

underwater
Περιβόητο μέλος

αν και για μένα τουλ βόλεψε το εξής... κανονικά είμαι μεταξύ s και xs όπως έχουν τα νούμερα.
Βρε συ XRZ με έκανες και γέλασα! Τι ίδια κατηγορία σώματος σου φαίνεται ότι έχουμε και μπαίνεις και στο xs;

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

ναι αλλά εγώ είμαι 10 πόντους (σχεδόν! 7-8 βασικά) πιο κοντή από σένα!!!Βρε συ XRZ με έκανες και γέλασα! Τι ίδια κατηγορία σώματος σου φαίνεται ότι έχουμε και μπαίνεις και στο xs;Πάνω που είχα αρχίσει να σκέφτομαι τα BSB για όταν κατέβω Ελλάδα. Μου αρέσει η μάρκα, αλλά δεν μπαίνω σε xs και s. Ευτυχώς βέβαια που έχουν και άλλα νούμερα οι άνθρωποι!
![]()

vero
Νεοφερμένο μέλος

crazy lover
Δραστήριο μέλος

Καλως ηρθες!Τα greeklish απαγορευονται ομωςgeia sas eimai kainourgia edw!!!! me lene veronica![]()

zanin
Διάσημο μέλος

καλως ηρθες βερονικα!!!!!!!geia sas eimai kainourgia edw!!!! me lene veronica![]()
και εγω θεωρω τον εαυτο μου καινουργια μιας και τωρα αρχισα να γραφω στο ε-στεκι.
παντως εκανες καλη επιλογη για αρχη να μπεις στο γυναικειο σαλονι,μιας και μας αφορα ολες
underwater
Περιβόητο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

βου) συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι δεν μπορείς να βάψεις ουσιαστικά τα ούλα σου και άρα θα φαίνεται το ροζ τους χρώμα

σορρυ, είμαι σίγουρη ότι δεν σε βοήθησα αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει τρόπος για αυτο που ζητας δεδομένου ότι μιλάμε για ένα σημείο που δεν μπορεί να βαφτεί με κανεναν τροπο

roumana
Διάσημο μέλος

Το λεπον, εχω παρει ενα κοκκινορουμπινοβυσσινι (μπορδοροδοκοκκινο) κραγιον,

μαλων θα πρεπει να παρεις απο δω και περα κραγιον πιο κοντα στο χρωμα των ουλων σου...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Θα το παιζω σοφιστικε και λιγομιλητη, γιε..καμια αλλη ιδεα?!

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Το λεπον, εχω παρει ενα κοκκινορουμπινοβυσσινι (μπορδοροδοκοκκινο) κραγιον, με το οποιο εχω το εξης θεματακι..ολα καλα οταν δε μιλαω, αλλα μολις ανοιξει ο στομας κανει εκεινη την απαισια διαχωριστικη γραμμη αναμεσα σε κοκκινο-κραγιον και ροζ χειλους..καταλαβατε τι εννοω? Πως το αποφευγουμε αυτο?? :S
Εχω κι εγω τετοιο.. Δυο για την ακριβεια.
(Το ενα ειναι πιο σκουρο απο το αλλο

Δεν ειναι τοσο εντονη αυτη η γραμμη που λες. Μαλλον.. Ειναι εντονη, αλλα δεν φαινεται κατι ασχημο.

roumana
Διάσημο μέλος

Αυτο παντα πιανει...Θα το παιζω σοφιστικε και λιγομιλητη

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.