14-12-21

01:17
Πλέον δε φοράω liquid lipstick , δε κάθονται στα χείλη μου, βαριέμαι να κάνω προετοιμασία, αν θα βάλω θέλω να είναι για έντονο χρώμα τό οποίο ξεθωριάζει ανομοιόμορφα οπότε το nude το καθημερινό το προτιμώ έτσι κι αλλιώς να είναι ένα τύπου κλασσικό ματ κραγιόν. Καί επειδή είχα αγοράσει αρκετά κραγιόν τώρα πλέον έχω περιοριστεί σε ένα nude προς τό ροζ από τη she, ένα ωραίο καφετοζεστο από golden rose, ένα υπέροχο κόκκινο πολύ όμως φυσικό από dust and cream, ένα μαύρο από kiko που θέλω να το χρησιμοποιώ πλέον και καθημερινά όταν βγαίνω γιατί είναι υπέροχο αλλά επειδή πολύς κόσμος δεν έχει συνηθίσει το μαύρο κραγιόν λίγο τό φοβάμαι, ένα κοραλοκοκκινο liquid lipstick από Κορρέ καί τό lip balm με χρώμα που τό φοράω και βράδυ πρίν τον ύπνο... αυτά. Ίσως τώρα που είμαι Ελλάδα να πάρω πίσω ένα φούξια/ τού κρασιού. Χρησιμοποιώ μια παλέτα ενώ με αυτή βάφω καί τα φρύδια μου (έχω τη Soph X extra spicy που έχει κάτι απίστευτα πορτοκαλί καί ροζ καί shimmery αποχρώσεις) , έχω ένα ρούζ της kiko που τό πήρα όταν επιτέλους τελείωσα αυτό τής essence που δε μου άρεσε καθόλου, μια μάσκαρα κοκ. Γενικά η μετακόμιση με έκανε να περιορίσω πολύ τα καλλυντικά που έχω και νιώθω πολύ καλύτερα να έχω λίγες επιλογές αλλά είναι αυτές που έτσι κι αλλιώς θα προτιμούσαΚι εγώ το ίδιο , ταυτίστηκα
Ναι θυμάμαι που το είχες ξανά πει και ακόμα δεν αξιώθηκα να το πάρω .
Απο mua αγάπησα το liquid lipstick δεν ξηραίνει τα χείλη και διαρκεί άπειρα . Και το μολύβι χειλιών απίστευτα βελούδινο
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-12-21

01:28
Ναι κι εγώ δεν φοράω πλέον υγρά κραγιόν γιατί γίνονται λίγο ένα με το δέρμα βέβαια λόγω της μάσκας βολεύουν. Ούτε τα τελείως ενυδατικα μου αρέσουν τρέχουν και βγαίνουν πανευκολα . Κάτι ελαφρώς ματ συνήθως προτιμώ. Αγαπώ τα velvet matte από golden rose . Το νούμερο 2 το φοράω από την πρώτη λυκείου ....Πλέον δε φοράω liquid lipstick , δε κάθονται στα χείλη μου, βαριέμαι να κάνω προετοιμασία, αν θα βάλω θέλω να είναι για έντονο χρώμα τό οποίο ξεθωριάζει ανομοιόμορφα οπότε το nude το καθημερινό το προτιμώ έτσι κι αλλιώς να είναι ένα τύπου κλασσικό ματ κραγιόν. Καί επειδή είχα αγοράσει αρκετά κραγιόν τώρα πλέον έχω περιοριστεί σε ένα nude προς τό ροζ από τη she, ένα ωραίο καφετοζεστο από golden rose, ένα υπέροχο κόκκινο πολύ όμως φυσικό από dust and cream, ένα μαύρο από kiko που θέλω να το χρησιμοποιώ πλέον και καθημερινά όταν βγαίνω γιατί είναι υπέροχο αλλά επειδή πολύς κόσμος δεν έχει συνηθίσει το μαύρο κραγιόν λίγο τό φοβάμαι, ένα κοραλοκοκκινο liquid lipstick από Κορρέ καί τό lip balm με χρώμα που τό φοράω και βράδυ πρίν τον ύπνο... αυτά. Ίσως τώρα που είμαι Ελλάδα να πάρω πίσω ένα φούξια/ τού κρασιού. Χρησιμοποιώ μια παλέτα ενώ με αυτή βάφω καί τα φρύδια μου (έχω τη Soph X extra spicy που έχει κάτι απίστευτα πορτοκαλί καί ροζ καί shimmery αποχρώσεις) , έχω ένα ρούζ της kiko που τό πήρα όταν επιτέλους τελείωσα αυτό τής essence που δε μου άρεσε καθόλου, μια μάσκαρα κοκ. Γενικά η μετακόμιση με έκανε να περιορίσω πολύ τα καλλυντικά που έχω και νιώθω πολύ καλύτερα να έχω λίγες επιλογές αλλά είναι αυτές που έτσι κι αλλιώς θα προτιμούσα

14-12-21

01:31
Τελείως ενυδατικο πήρα πρόσφατα ένα από κικο αλλά λόγω μάσκας γινομουν χάλια οπότε τό δωρισα στη μαμά μου πχ. Ναι κι εγώ κάπως έτσιΝαι κι εγώ δεν φοράω πλέον υγρά κραγιόν γιατί γίνονται λίγο ένα με το δέρμα βέβαια λόγω της μάσκας βολεύουν. Ούτε τα τελείως ενυδατικα μου αρέσουν τρέχουν και βγαίνουν πανευκολα . Κάτι ελαφρώς ματ συνήθως προτιμώ. Αγαπώ τα velvet matte από golden rose . Το νούμερο 2 το φοράω από την πρώτη λυκείου ....
Guest 881237
Επισκέπτης

14-12-21

01:37
Α από κικο δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα . Θέλω όμως . Έχω ακούσει καλά λόγια για τις mascaraΤελείως ενυδατικο πήρα πρόσφατα ένα από κικο αλλά λόγω μάσκας γινομουν χάλια οπότε τό δωρισα στη μαμά μου πχ. Ναι κι εγώ κάπως έτσι

14-12-21

01:39
Ήμουν έτοιμη να πάρω αλλά τα τσιγκουνευτηκα τά 9€ πόσο μάλλον όταν ακόμα δεν έχω δοκιμάσει αυτή την πράσινη της essence για την οποία όλη μιλάνε καί κοστίζει πόσο, 3,4€. Τώρα έχω μια της catrice που δε θυμάμαι το όνομα αλλά την είχε προτείνει η Κλαίρη Δημοπούλου την οποία εμπιστεύομαι καί είναι όντως καλήΑ από κικο δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα . Θέλω όμως . Έχω ακούσει καλά λόγια για τις mascara
Guest 881237
Επισκέπτης

14-12-21

01:43
Την all round λες ναι κι εγώ την πήρα εξ αιτίας της κλαιρης(είναι θεά η κοπέλα) και είναι όντως πολύ καλή.Ήμουν έτοιμη να πάρω αλλά τα τσιγκουνευτηκα τά 9€ πόσο μάλλον όταν ακόμα δεν έχω δοκιμάσει αυτή την πράσινη της essence για την οποία όλη μιλάνε καί κοστίζει πόσο, 3,4€. Τώρα έχω μια της catrice που δε θυμάμαι το όνομα αλλά την είχε προτείνει η Κλαίρη Δημοπούλου την οποία εμπιστεύομαι καί είναι όντως καλή
Για την lash princess δεν ξέρω την πράσινη . Παλιά είχα την I love extreme την ροζ και ήταν πολύ ωραία . Η essence έχει εξελιχθεί πάρα πολύ. Πλέον πιστεύω ότι τα προϊόντα της δεν απευθύνονται μόνο σε νεανικές ηλικίες
Guest 881237
Επισκέπτης

24-12-21

08:46
Ποια να κάνω ?
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.087 μηνύματα.

24-12-21

08:51
Ρωτάς σαν χρώμα ή συνολικά;
Τέλος πάντων σαν χρωμα το 3 θα έλεγα(βέβαια δε μου αρέσει το μήκος αλλα αυτό είναι προσωπικό χουι
)
Τέλος πάντων σαν χρωμα το 3 θα έλεγα(βέβαια δε μου αρέσει το μήκος αλλα αυτό είναι προσωπικό χουι

Guest 881237
Επισκέπτης

24-12-21

09:11
Πιο κοντά θα τα έχω ,αν και δεν το βρίσκω καθόλου υπερβολικό μήκος .. τέλος πάντων ευχαριστώ πολύΡωτάς σαν χρώμα ή συνολικά;
Τέλος πάντων σαν χρωμα το 3 θα έλεγα(βέβαια δε μου αρέσει το μήκος αλλα αυτό είναι προσωπικό χουι)
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.087 μηνύματα.

24-12-21

09:20
Δεν ειπα οτι είναι υπερβολικό, απλα δεν μπορώ να βλέπω το νύχι να προεξέχει απο το nailbed πιο πολύ απ'οτι στην εικόνα δυο, είναι προσωπικό κόλλημαΠιο κοντά θα τα έχω ,αν και δεν το βρίσκω καθόλου υπερβολικό μήκος .. τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.046 μηνύματα.

24-12-21

10:01
θα σου πρωτεινα το 1 . νομιζω δενει περισσοτερο με τον ευαίσθητο χαρακτηρα σου.Ποια να κάνω ?
View attachment 90361
τα αλλα ειναι περισσοτερο για μεταμεσονυχτια εξοδο.
Guest 881237
Επισκέπτης

24-12-21

10:04
Πράγματι μου ταιριάζει ... Ευχαριστώ πολύθα σου πρωτεινα το 1 . νομιζω δενει περισσοτερο με τον ευαίσθητο χαρακτηρα σου.
Pak
Επιφανές μέλος

24-12-21

10:05
Ναι ρε Γιάννη αλλαζουμε τα νύχια μας οταν είναι να βγούμε πρωι και οταν είναι βράδυ. Εγω κυκλοφορώ με μια τανάλια στο χέρι.θα σου πρωτεινα το 1 . νομιζω δενει περισσοτερο με τον ευαίσθητο χαρακτηρα σου.

Το οτι διαφωνώ δεν το σχολιάζω, γιατί είναι θεμα γούστου
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.046 μηνύματα.

24-12-21

10:07
Γιατι γελας πακ για την μεταμεσονυχτια?θα σου πρωτεινα το 1 . νομιζω δενει περισσοτερο με τον ευαίσθητο χαρακτηρα σου.
δηλαδη να γελας , λενε οποιος γελα τετοιες μερες... γελα ολο τον χρονο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
σωστο και αυτο.. αλλα δεν γυρνας και ολη μερα με βαρυ μακιγιαζ εξοδου?Ναι ρε Γιάννη αλλαζουμε τα νύχια μας οταν είναι να βγούμε πρωι και οταν είναι βράδυ. Εγω γυρνάω με μια τανάλια στο χέρι.
Το οτι διαφωνώ δεν το σχολιάζω, γιατί είναι θεμα γούστου
μεση λυση ισως?
Pak
Επιφανές μέλος

24-12-21

10:10
Κατ με και το 2 και το 3 "φοριούνται" και πρωί, αλλα είπαμε είναι προσωπικό θεμα του καθενός.Γιατι γελας πακ για την μεταμεσονυχτια?
δηλαδη να γελας , λενε οποιος γελα τετοιες μερες... γελα ολο τον χρονο.
σωστο και αυτο.. αλλα δεν γυρνας και ολη μερα με βαρυ μακιγιαζ εξοδου?
μεση λυση ισως?
Guest 881237
Επισκέπτης

24-12-21

10:11
Εντάξει που να ξέρει από αυτά ο Γιάννης τον κάνεις για νυχου???Κατ με και το 2 και το 3 "φοριούνται" και πρωί, αλλα είπαμε είναι προσωπικό θεμα του καθενός.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

24-12-21

10:14
ενταξει μην βαρας ... δεν εχω κανει ποτε μου μανικιουρ, δηλαδη μου κανανε μια φορα αβαφο.Κατ με και το 2 και το 3 "φοριούνται" και πρωί, αλλα είπαμε είναι προσωπικό θεμα του καθενός.
απο μια οπτικη γωνια το ειπα και σε συναρτηση με τις 3 διαθεσιμες επιλογες.
ε ειναι λιγο μακρυ. ξερεις οτι το μακρυ νυχι εμποδίζει την ευελιξία των δάκτυλων.Πιο κοντά θα τα έχω ,αν και δεν το βρίσκω καθόλου υπερβολικό μήκος .. τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ
και εσυ την χρειαζεσαι.
Guest 881237
Επισκέπτης

24-12-21

10:33
Γιατί την χρειάζομαι ?ενταξει μην βαρας ... δεν εχω κανει ποτε μου μανικιουρ, δηλαδη μου κανανε μια φορα αβαφο.
απο μια οπτικη γωνια το ειπα και σε συναρτηση με τις 3 διαθεσιμες επιλογες.
ε ειναι λιγο μακρυ. ξερεις οτι το μακρυ νυχι εμποδίζει την ευελιξία των δάκτυλων.
και εσυ την χρειαζεσαι.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

24-12-21

10:35
Απειροι λογοιΓιατί την χρειάζομαι ?
αλλα να ενας απλος... να γυριζεις ευκολοτερα τις σελιδες του βιβλιου.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

24-12-21

10:35
Ποια να κάνω ?
View attachment 90361
Το 1ο αλλά στο 3ο νύχι αντί για δεντράκι, το γκλίττερ του 3ου μανικιούρ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.