Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

31-08-23

20:43
Είπα να στο πω (σαν σε διάβασα παραπάνω...), αλλά λέω...δε θα μ΄ ακούσει. Είναι αυτό που λένε "αν δεν πάθεις δε θα μάθεις..."...Και μου κράτησε μόνο 15 μέρες το acrygel και τώρα που το αφαιρέσα (σε τεχνητρια) τα νύχια μου έχουν καταστραφεί με το παραμικρό λυγίσουν κ σπάνε![]()
Μην "τα χτίζετε" τα νυχάκια σας...
Ημιμόνιμο, μια χαρά. Και υπομονή...θα μακρύνουν...

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-08-23

21:22
Πάντα ημιμόνιμο τα έκανα ! Αλλά είπα να δοκιμάσω κι αυτό !!!Είπα να στο πω (σαν σε διάβασα παραπάνω...), αλλά λέω...δε θα μ΄ ακούσει. Είναι αυτό που λένε "αν δεν πάθεις δε θα μάθεις..."...
Μην "τα χτίζετε" τα νυχάκια σας...
Ημιμόνιμο, μια χαρά. Και υπομονή...θα μακρύνουν...![]()
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

31-08-23

21:27
Οκ. Το καταλαβαίνω. Μα είδες πώς "αδυνατίζουν". Γίνονται σχεδόν σαν φλοίδα, τα νύχια. Ατονούν και σπάνε πάρα πολύ εύκολα. Δεν 'τα έχω χτίσει" ποτέ (ακρυλικό, τζελ κ.λπ....). Ανέκαθεν κάνω ημιμόνιμο, δεν είχα ποτέ πρόβλημα και το θεωρώ και το πιο ασφαλές...Πάντα ημιμόνιμο τα έκανα ! Αλλά είπα να δοκιμάσω κι αυτό !!!
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.592 μηνύματα.

31-08-23

22:01
Θα συμφωνήσω με την αγαπητή Υδροχόο.Οκ. Το καταλαβαίνω. Μα είδες πώς "αδυνατίζουν". Γίνονται σχεδόν σαν φλοίδα, τα νύχια. Ατονούν και σπάνε πάρα πολύ εύκολα. Δεν 'τα έχω χτίσει" ποτέ (ακρυλικό, τζελ κ.λπ....). Ανέκαθεν κάνω ημιμόνιμο, δεν είχα ποτέ πρόβλημα και το θεωρώ και το πιο ασφαλές...
Κάνω 3-4 φορές το χρόνο και απλό ημιμονιμο μονάχα. Αλλιώς τον υπόλοιπο χρόνο τα φτιάχνω μόνη έχοντας κάποια βασικά κι αγαπημένα χρώματα από την σειρά του Korres. Έχουν αρκετά «φιλικά» συστατικά για μανό. Σε online φαρμακεία τα βρίσκεις και 2-3 ευρώ.
Όσο για το μήκος, δεν ξέρω σε τι ποσοστό παίζει ρόλο η διατροφή μου και σε τι τα γενετικά μου... όμως δεν μου σπάνε ποτε όσο και μακριά να τα αφήσω. Όταν τα κάνω και τα έχω και μακριά συγχρόνως ημιμονιμο ο κόσμος νομίζει ότι είναι ψεύτικα.
Αλλά σίγουρα μια διατροφή υψηλή σε ασβέστιο, βιταμίνες και πρωτεΐνη θα βοηθήσει.
@Ion.
Μην πάρεις βιταμίνες εξωθεν, αν δεν κανεις πρώτα εξετάσεις πάντως (σε περίπτωση που το σκεφτοσουν).
Προμηθεύσου προς το παρόν καμία καλή θεραπεία νυχιών και άσε τα να ηρεμήσουν.
Πολύ σημαντικό και το ν α πηγαίνεις σε πολύ καλά κέντρα αισθητικής. Μπορεί να πληρώνεις το κάτι παραπάνω αλλά δεν παίρνεις τα νύχια στο χέρι.
Πάντως δεν φταίνε απαραίτητα τα υλικά. Ξέρω κοπέλες που κάνουν κάθε μήνα χτιστό ή μόνο ημιμονιμο και είναι τζιτζι τα νύχια τους. Συνδυαστικοί παράγοντες μπορεί να σου κάνουν ζημιά.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

01-09-23

08:18
Aπ΄ το στόμα σου και στης @Himela τ΄ αυτί...Θα συμφωνήσω με την αγαπητή Υδροχόο.
Μπας και ξεφορτωθώ, μια ώρα αρχύτερα, αυτό το μελιστάλαχτο που έχω τώρα...
Θα συμφωνήσω με τα online φαρμακεία. Mιας και είμαστε στο κατάλληλο θρεντ, θα πω ότι η διαφορά στις τιμές, αναφορικά με τα καταστήματα - πολυκαταστήματα, είναι μεγάλες. Οι δε προσφορές που μπορείς "να χτυπήσεις" ό,τι καλύτερο...Κάνω 3-4 φορές το χρόνο και απλό ημιμονιμο μονάχα. Αλλιώς τον υπόλοιπο χρόνο τα φτιάχνω μόνη έχοντας κάποια βασικά κι αγαπημένα χρώματα από την σειρά του Korres. Έχουν αρκετά «φιλικά» συστατικά για μανό. Σε online φαρμακεία τα βρίσκεις και 2-3 ευρώ.
Παίζει ρόλο και η διατροφή και τα γενετικά, θα συμφωνήσω. Μα παίζει ρόλο και το πόσο ταλαιπωρούνται ή έχουν ταλαιπωρηθεί...Όσο για το μήκος, δεν ξέρω σε τι ποσοστό παίζει ρόλο η διατροφή μου και σε τι τα γενετικά μου... όμως δεν μου σπάνε ποτε όσο και μακριά να τα αφήσω. Όταν τα κάνω και τα έχω και μακριά συγχρόνως ημιμονιμο ο κόσμος νομίζει ότι είναι ψεύτικα.
Κάνω πολλά χρόνια ημιμόνιμο (non stop...) και μόνο κακό δεν έπαθαν...
Μακροπρόθεσμα "τα χτιστά" κάνουν ζημιά. Τώρα που είστε νέα κορίτσια δεν μπορείτε να το δείτε. Αργότερα...φαίνονται αυτά. Και είναι, κάποιες φορές, σοκαριστικό το θέαμα (μακριά από ΄μας...)...Πάντως δεν φταίνε απαραίτητα τα υλικά. Ξέρω κοπέλες που κάνουν κάθε μήνα χτιστό ή μόνο ημιμονιμο και είναι τζιτζι τα νύχια τους. Συνδυαστικοί παράγοντες μπορεί να σου κάνουν ζημιά.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.993 μηνύματα.

03-09-23

19:30
Το άσπρο φόρεμα με μαύρο σουτιέν είναι γελοίο;
Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.

03-09-23

23:17
ε όσο να ναι περισσότερο περίεργο βασικά εκτός αν είναι μαυρο τύπου δαντελα καταλαβεςΤο άσπρο φόρεμα με μαύρο σουτιέν είναι γελοίο;
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

03-09-23

23:25
Δεν θα έλεγα γελοίο. Απλά δεν ταιριάζειΤο άσπρο φόρεμα με μαύρο σουτιέν είναι γελοίο;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

04-09-23

09:07
Δεν ξέρω αν είναι γελοίο. Παράταιρο ή ακόμα - ακόμα και τολμηρό θα το χαρακτήριζα...Το άσπρο φόρεμα με μαύρο σουτιέν είναι γελοίο;
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

10-09-23

21:29
Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή μάσκαρα;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.993 μηνύματα.

10-09-23

21:32
Maybelline – Colossal Big Shot BlackΜπορείτε να μου προτείνετε μια καλή μάσκαρα;
Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.

10-09-23

21:43
l'oreal paris telescopic mascara
essence lash princess false lash effect mascara
ΤΟΠ και οι δυο
essence lash princess false lash effect mascara
ΤΟΠ και οι δυο
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

13-09-23

14:14
Πρώτη φορά παθαίνω κόλλημα με αθλητικά ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

28-09-23

00:37
Τόσο καιρό ξόδευα 30€ για μια κρέμα προσώπου με γάλα γαϊδούρας, που δεν έκανε και τίποτα και χθες αγόρασα αυτό εδώ το τέλειο πράγμα με λιγότερα από 10€...
Σας το συστήνω αν έχετε ξηροδερμία στο πρόσωπο, συν τοις άλλοις, μοσχομυρίζει κιόλας
Σας το συστήνω αν έχετε ξηροδερμία στο πρόσωπο, συν τοις άλλοις, μοσχομυρίζει κιόλας

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

28-09-23

11:18
Εντάξει...μα άλλη δουλειά κάνει η κρέμα προσώπου και άλλη το γαλάκτωμα καθαρισμού. Το ένα δεν υποκαθιστά το άλλο...Τόσο καιρό ξόδευα 30€ για μια κρέμα προσώπου με γάλα γαϊδούρας, που δεν έκανε και τίποτα και χθες αγόρασα αυτό εδώ το τέλειο πράγμα με λιγότερα από 10€...
View attachment 122822
Eδώ και κάποιο διάστημα, την έχω καταβρεί με το παρακάτω (δεν κάνω διαφήμιση - το ελιξίριο βγαίνει και σε άλλες μάρκες...). Είναι ό,τι πρέπει για εκτός σπιτιού...Ψεκάζεται σε όλο το πρόσωπο, χωρίς να χαλά το μακιγιάζ και προσφέρει ευεξία και δροσιά. Νιώθεις μια ανανέωση...Απαλό, χωρίς έντονο άρωμα. Το προτείνω να υπάρχει στην γυναικεία τσάντα...
Helen06
Δραστήριο μέλος

28-09-23

14:44
Τώρα ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετο, αλλα γνωρίζετε μήπως, εάν φοράω στις καλτσες μεγεθος απο 39-42, αν αγοράσω το 42-46 δε θα κάνουν έτσι;

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

28-09-23

15:29
Εξαρτάται...Αν είναι τα κοντά - κλασσικά - καλτσάκια, που φτάνουν ως τον αστράγαλο, δε θα έχεις θέμα. "Προσαρμόζονται" στο πόδι. Αν μιλάμε για...ψηλή κάλτσα, εκεί θα έχεις θέμα. Θα "βγαίνει' από την φτέρνα και δεν θα εφαρμόζει ακριβώς...Τώρα ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετο, αλλα γνωρίζετε μήπως, εάν φοράω στις καλτσες μεγεθος απο 39-42, αν αγοράσω το 42-46 δε θα κάνουν έτσι;![]()
Helen06
Δραστήριο μέλος

28-09-23

15:38
Ναι για τις ψηλές λέω. Μου έχουν μπει στο μυαλό αυτές οι nike οι χρωματιστές αλλά πουθενα δεν υπάρχει νούμερο. Σ' ΕυχαριστώΕξαρτάται...Αν είναι τα κοντά - κλασσικά - καλτσάκια, που φτάνουν ως τον αστράγαλο, δε θα έχεις θέμα. "Προσαρμόζονται" στο πόδι. Αν μιλάμε για...ψηλή κάλτσα, εκεί θα έχεις θέμα. Θα "βγαίνει' από την φτέρνα και δεν θα εφαρμόζει ακριβώς...

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

28-09-23

22:33
Στο site της nike κοίταξες ; Έχει τις - γυναικείες - χρωματιστές που θες. Μπορείς να δεις και σε ποιά καταστήματα θα τις βρεις (αν δεν κάνεις online παραγγελία...)...Ναι για τις ψηλές λέω. Μου έχουν μπει στο μυαλό αυτές οι nike οι χρωματιστές αλλά πουθενα δεν υπάρχει νούμερο. Σ' Ευχαριστώ![]()
Helen06
Δραστήριο μέλος

29-09-23

16:33
τις ψαχνω σε ροζ αλλα οπου έψαξα εχει 42-46Στο site της nike κοίταξες ; Έχει τις - γυναικείες - χρωματιστές που θες. Μπορείς να δεις και σε ποιά καταστήματα θα τις βρεις (αν δεν κάνεις online παραγγελία...)...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.