Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Kανονικά το μουστάκι παίρνει μόνο αποτρίχωση με λέϊζερ ή άνοιγμα στο χρώμα, γιατί λένε πως αν τραβήξεις τις τρίχες με κερί, αυτές δυναμώνουν (μου το είπε η ξαδέρφη μου που είναι αισθητικός. Σε καλά κέντρα αισθητικής μετά σου βάζουν ένα υγρό που δεν θυμάμαι πως λέγεται το οποίο αποτρέπει το δυνάμωμα της τρίχας).
Μπορώ να διαφωνήσω?

χρόνια τώρα το κάνω κερί το μουστάκι μου και δόξα το θεό δε μου έχει προκείψει μέχρι σήμερα τσιγκελωτό

αν ίσχυε αυτό που λέει η ξαδέρφη σου, το μπικίνι θα γινόταν βερμούδα

εγώ πάντως όπως είπα, χρόνια τώρα το κάνω με ειδικό κερί... (κι εμένα η αισθητικός ξαδέρφη μου το κάνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ μίλησα μόνο για το μουστάκι καλέ, όχι γενικά την αποτρίχωση με χαλάουα οπουδήποτε!![]()
πάντως κι εγώ με κερί το κάνω και πλέον (5 χρόνια από την πρώτη φορά) μόνο 2 -- μετρημένες

[και όπως θα φαντάζεσαι, ως κάργα μελαχροινή από τρίχα... έχω να δώσω κιόλας

Κι εγώ με ζεστό κερί το κάνω, και πλέον έχουν εξασθενήσει πάρα πολύ οι τρίχες, σχεδόν δεν βγαίνουν άλλεςΜπορώ να διαφωνήσω?
χρόνια τώρα το κάνω κερί το μουστάκι μου και δόξα το θεό δε μου έχει προκείψει μέχρι σήμερα τσιγκελωτό![]()
mania
Επιφανές μέλος

Οταν είναι η ώρα του με ρημάζει

mania
Επιφανές μέλος

mania το κάνεις μόνη σου ή σε αισθητικό; Εγώ κάνω σε αισθητικό, δεν πονάω ιδιαίτερα και ο λίγος πόνος που νιώθω κρατάει μόλις 1 δευτερόλεπτο
Μόνη μου, δεν έχω χρόνο να πάω σε αισθητικό, και πιό συγκεκριμένα δεν προλαβαινω να ......

στις αρχές πονούσε περισσότερο τώρα λιγότερο αλλα όχι τόσο όσο να είναι υποφερτό

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

κι εγώ που το κάνω στην αισθητικό, δεν μπορώ να πω ότι πονάει πολύ... ίσως επειδή είναι στιγμιαίος ο πόνος επειδή το κάνει άλλος κι όχι μόνη μου
Neraida
Επιφανές μέλος

Ξενοιαζεις!
Μια και καλη!!!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Καλά άμα την πετύχω..

Giovanna
Επιφανές μέλος

ελεος ρε

τι καλα που ειμαι ξανθιααα!
Neraida
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

μη βαρας!!!!!!

Giovanna
Επιφανές μέλος

καλε εγω εσενα??

Neraida
Επιφανές μέλος

καλε εγω εσενα??![]()

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

@Gio: εσένα και τις λοιπές ξανθές και ανοιχτόχρωμες κάτι τέτοιες στιγμές θέλω να σας ...χτυπήσω

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

καλα συγνωμη, ολες εσεις εχετε μουστακια και τα βγαζετε?
ελεος ρε
τι καλα που ειμαι ξανθιααα!
ε καλά ρε.. μην φανταστείς ότι το στρίβουμε κι όλας

απλά όταν είσαι μελαχρινή, το χνούδι (που κι εσύ έχεις

και να μην το βγάλουμε δεν έγινε και τίποτα, απλά είναι καλύτερα αν το βγάζουμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.