viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

εγω βρηκα την υγεια μου απο τοτε με τοση τριχα που εβγαλα απο φαρμακα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

μια ειναι η λυση στην ανεπιθυμητη τριχοφυια κοριτσια το λειζερ
εγω βρηκα την υγεια μου απο τοτε με τοση τριχα που εβγαλα απο φαρμακαφυγανε ολες
![]()
Same here.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ πάντως ή τα πιάνω αλογοούρα (αν δεν είναι φρεσκολουσμένα) ή τα αφήνω όπως είναι. Ούτως ή άλλως περίεργα χτενίσματα σπάνια κάνω, οπότε σιγά μη τα κάνω και πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι!![]()
+1 Εγώ βάζω και στέκα καμιά φορα!
Giovanna
Επιφανές μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

κατω τα αφηνω παντα και τα μαζευω με ενα κλαμερακι μετα στη δουλεια για να μη πεφτουν μεσα στο προσωπο μου.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Παιδιά, τα μαλλιά για τι δουλειά πως τα κάνετε? Δε θέλω να τα πιάνω συνεχεια απλή αλογοουρά, είμαι όμως και βιαστική τα πρωινά...
εκτός απ τις κορδέλες στέκες κλπ, μπορείς επίσης να πιάσεις την αλογουρά σου και μετά να την πλέξεις σε ένα ή δύο κοτσίδια
μπορείς επίσης όπως θα έχεις την αλογοουρά σου, να στρίψεις τα μαλλιά σου γύρω απ το λαστιχάκι σου και να τα κάνεις σαν κότσο σινιέ. Με κανα περίεργο κοκαλάκι να τα στηρίξεις θα δείχνουν σούπερ
επίσης... δύο κοτσιδάκια αλλά χαμηλά πιασμένα και χαλαρά

Με τίποτα δεν ακολουθώ πρωτόκολλο, αδιαφορώ αν είμαι όπως "πρέπει"
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σοβαρα τωρα, πχιος χεστηκε πως ειναι τα μαλλια στη δουλεια

Vkey
Επιφανές μέλος

Τα κανω αφανα σγουρο-ανεμελα α λα Μαρια η ασχημη. Τα λουζω το βραδυ και κοιμαμαι ενω ειναι βρεγμενα, γινονται τελεια το πρωι!
Σοβαρα τωρα, πχιος χεστηκε πως ειναι τα μαλλια στη δουλεια![]()
Και επειδή βαριέμαι να κάνω φράτσα, την στερεώνω πίσω με ένα κοκαλάκι...και έξω από το σπίτι

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

εκτός απ τις κορδέλες στέκες κλπ, μπορείς επίσης να πιάσεις την αλογουρά σου και μετά να την πλέξεις σε ένα ή δύο κοτσίδια
μπορείς επίσης όπως θα έχεις την αλογοουρά σου, να στρίψεις τα μαλλιά σου γύρω απ το λαστιχάκι σου και να τα κάνεις σαν κότσο σινιέ. Με κανα περίεργο κοκαλάκι να τα στηρίξεις θα δείχνουν σούπερ
επίσης... δύο κοτσιδάκια αλλά χαμηλά πιασμένα και χαλαρά
Χέιε, όντως, εγώ κάνω διαφορα, και αλογοουρά και δυο πλεξούδες την κοτσίδα, και κότσο, και αλλα. Είμαι σε ένα project πιο κυριλέ και που και που πρέπει να είμαι και πολύ.

Το ξέρετε ότι όταν είναι βουλωμένη η μύτη μας προκαλείται φραγή φλεβών κάτω από τα μάτια και για αυτό σχηματίζονται οι μαύροι κύκλοι? Επίσης οι αλλεργίες μπορούν να είναι κύρια αιτία ακόμα και στα παιδιά!
Εγώ αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα πολλά χρόνια και βρήκα μερικές οδηγίες για να το αντιμετωπίσω (https://www.mylook.gr/mavroikikloi2.html). Τουλάχιστον αξίζει μια προσπάθεια γιατί έχω ξεπαραδιαστεί σε make-up και κονσίλερ!!

Αν τους εχετε παροδικά, τοτε μπορειτε να βρειτε τι φταιει, διορθωνοντας τις αιτιες. Αν τους εχετε μονιμως, ενω εχετε αποκλεισει ολα τα αλλα αιτια, μαλλον θα ειναι γενετικο.

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

... Μπορει να οφειλονται μεχρι και στο αν κοιμομαστε με το κεφαλι πιο χαμηλα απο το σωμα...
Δηλαδη; Για εξήγησε στην ξανθιά;

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαύρους κύκλους όσο κ αν ακούγεται παράξενο είχα από μωρό!
Μέσα στα τόσα άλλα που κάνουν το "πρόβλημα" με τους μαύρους κύκλους χειρότερα, παίζει ρόλο και το στραβό ρινικό διάφραγμα??? Και ειδικά όταν εγώ αναπνέω μόνο το 5% από την μύτη???? (Sorry αν είναι εντελώς ανόητη η ερώτηση μου)

Το αντιθετο του να εχεις πχ το κεφαλι υπερυψωμενο (απο σκληρο μαξιλαρι, ή απο 2 μαξιλαρια κλπ). Να γερνει πισω.Δηλαδη; Για εξήγησε στην ξανθιά;![]()
Ερωτησεις κανε αφοβαΜπορώ να κάνω μερικές ερωτήσεις????
Μαύρους κύκλους όσο κ αν ακούγεται παράξενο είχα από μωρό!
Μέσα στα τόσα άλλα που κάνουν το "πρόβλημα" με τους μαύρους κύκλους χειρότερα, παίζει ρόλο και το στραβό ρινικό διάφραγμα??? Και ειδικά όταν εγώ αναπνέω μόνο το 5% από την μύτη???? (Sorry αν είναι εντελώς ανόητη η ερώτηση μου)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.