Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν με στενεύει στο μήκος, στο πλάτος με στενεύει (έχω χοντρό κουντεπιέ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Επίσης, υπάρχει κανένα μηχάνημα που να είναι ΚΑΙ ψαλίδι μαλλιών ΚΑΙ σίδερο ισιώματος 2 σε ένα; Αν ναι, πόσο κοστίζει; Και γενικά πόσο κοστίζουν αυτά;
Έχω βαρεθεί να είναι τα μαλλιά μου όπως λάχει![]()
Λία μου εγώ έχω ένα της Babyliss πολύ καλό! Έχει πλάκες για ίσιωμα μαλλιών, για σκαλίτσες στα μαλλιά (δεν ξέρω πώς αλλιώς να τις πω

Δεν είναι ακριβό, μπορείς λογικά να το βρεις σε οποιοδήποτε κατάστημα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μωρε μπορώ, αλλά δεν ξέρω κανέναν εδώμπορείς επίσης να τις πας σε τσαγκάρη να στις βάλει στο καλαπόδι![]()

Τι διαφορά έχει το καστόρινο από το σουετ; Πάντα το είχα απορία

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ευχαριστώ, αλλά ας το αφήσουμε αυτό καλύτερα γιατί σήμερα πήγα στα Hondos για 1-2 πράγματάκια και κατέληξα σε καταναλωτικό όργιοΛία μου εγώ έχω ένα της Babyliss πολύ καλό! Έχει πλάκες για ίσιωμα μαλλιών, για σκαλίτσες στα μαλλιά (δεν ξέρω πώς αλλιώς να τις πω) και ένα στρογγυλό εξάρτημα που το προσαρμόζεις στη βάση (ίδια για όλες τις πλάκες) και φτιάχνεις μπούκλες.
Δεν είναι ακριβό, μπορείς λογικά να το βρεις σε οποιοδήποτε κατάστημα.

kalypso
Περιβόητο μέλος

Ευχαριστώ, αλλά ας το αφήσουμε αυτό καλύτερα γιατί σήμερα πήγα στα Hondos για 1-2 πράγματάκια και κατέληξα σε καταναλωτικό όργιοΟπότε no more αγορές αυτό το μήνα
![]()
Ναι πάντα αυτό συμβαίνει... Πάμε για ένα συγκεκριμένο πράγμα και φεύγουμε με 1000 άχρηστα!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Μωρε μπορώ, αλλά δεν ξέρω κανέναν εδώ
Τι διαφορά έχει το καστόρινο από το σουετ; Πάντα το είχα απορία![]()
αν δεν κάνω λάθος, το σουέτ είναι "ξυρισμένο" καστόρι

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Αν έχουν άποψη για αυτά που λέτε ίσως;

neraidoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δηλαδή;αν δεν κάνω λάθος, το σουέτ είναι "ξυρισμένο" καστόρι![]()

αυτό είναι το suede

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δηλαδή;![]()
δηλαδή καστόρινο που έχει υποστεί επιπλέον επεξεργασία

το "αν δεν κάνω λάθος" το έβαλα γιατί δεν είμαι σίγουρη 100% αλλά περί το 90%

diotima ωραίο παπούτσι

αλλά το υπόλοιπο, στυλ, κόψιμο, σχέδιο, ύψος κλπ μου αρέσουν πολύ
μου θυμίζουν τα παπούτσια για χορό

Neraida
Επιφανές μέλος

Δεν νομίζω ότι θα με βοηθούσαν οι πάτοι, διότι το πρόβλημα είναι ότι με στενεύουν στα πλαινά του ποδιού![]()
Είναι απλό, πας σε ένα τσαγκαράδικο και τους ζητάς να στα ανοίξουν στο πλάι...

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Και εαν ειναι απο αυτα που μπορεις να ρυθμισεις τη θερμοκρασια ακομα καλυτερα...
Α....και δε βαζουμε σιλικονη στις ακρες πριν την εφαρμογη του σιδερου...τα καιει τα μαλλια....οπως επισης δεν το εφαρμοζουμε σε βρεγμενα, αλλα σε αρκετα στεγνες τουφες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.