misslittledevil
Επιφανές μέλος

Οταν κανει εκτρωση μια γυναικα, μετα της δινει καποια χαπια ο γιατρος? Θελω σιγουρη απαντηση, οχι υποθεσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Καλα, δεν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα δεν μπορω να βρω τον γυναικολογο μου και καιγομαι.
Οταν κανει εκτρωση μια γυναικα, μετα της δινει καποια χαπια ο γιατρος? Θελω σιγουρη απαντηση, οχι υποθεσεις.
ναι, αντιβίωση για τυχών φλεγμονές
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί αυτό που θα ρωτήσω, αλλά δεν την παλεύω να ψάξω 55 σελίδες!
Εχει κανει καμμιά ισιωτική? Γενικά τα μαλλιά μου είναι σγουρά, πολύ σγουρά. Χτες που πήγα για κούρεμα έβαλα τη δυστυχισμένη την κομμώτρια και μου τα ισιωσε και έχω πορωθεί απίστευτα. Είναι απίστευτα ωραία! Ομως δεν παίζει να τα ισιώνω μόνη μου με πιστολάκι. Σκέφτηκα λοιπόν την ισιωτική, αλλά φοβάμαι ότι θα καταστραφούν τελείως.
κάνει η κουμπάρα μου αρκετά συχνά... σκέψου ότι έχει ένα μαλλί σαν αράπικο και το ισιώνει καρφί
το κάνει κάθε όποτε της τελειώνει ή αν μακρύνει πολύ η ρίζα
σκεψου το ως εξής, ταλαιπωρεί το μαλλί όσο μια περμανάντ... είναι το ακριβώς αντίθετο της

Το έχω κάνει και αυτό
Είμαι κατά όσο πιο πολύ μπορώ
Ήταν η αρχή του τέλους για το μαλλί μου
Giovanna
Επιφανές μέλος

αν εχει φλεγμονες ναι...Καλα, δεν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα δεν μπορω να βρω τον γυναικολογο μου και καιγομαι.
αλλιως, μονο καθαρισμο!
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Ήταν η αρχή του τέλους για το μαλλί μου
lol ρε, εσύ ήσουν ο καράφλας στην πικ που μου χες στείλει προχτές? :p
Subject to change
e-steki.gr Founder

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Εμένα πάντως αυτό το ισιωτικό μηχάνημα δεν μου κάνει τίποτα, και να φανταστεί κανείς ότι το μαλλί μου είναι σχεδόν ίσιο!
Αλήθεια; Εντύπωση μου κάνει! Αυτό που έχω εγώ το χρησιμοποίησε μια φίλη μου που είχε κάνει φόρμα και της τα ίσιωσε μια χαρα! Μήπως δεν είναι πολύ δυνατό;
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν θυμάμαι ποιό ήταν, πάνε χρόνια από τότε.Αλήθεια; Εντύπωση μου κάνει! Αυτό που έχω εγώ το χρησιμοποίησε μια φίλη μου που είχε κάνει φόρμα και της τα ίσιωσε μια χαρα! Μήπως δεν είναι πολύ δυνατό;
Ίσως πάντως όντως να μην ήταν καλό...
Εσάς σας τα κάνει εντελώς ίσια; Σαν κομμωτηρίου δηλαδή;
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εμένα είναι σχεδόν ίσια, απλά αυτό που λες, όχι πρόκα.Κοίτα, όσον αφορά εμένα, τα μαλλιά μου είναι έτσι και αλλιώς ίσια απλά έχω ένα πολύ μικρό κολλημματάκι και θέλω να είναι πρόκα!![]()
Και αυτό δηλαδή στα κάνει τόσο πρόκα όσο το κομμωτήριο;;;
zanin
Διάσημο μέλος

η γνωμη σας για αυτό που έκανα ποια είναι. να το ξανακάνω ή αντί για σαπούνι να βάλω κάτι αλλο?
όταν κάνω σκραμπ στο σωμα βάζω λαδι με ζάχαρη, απλά για το πρόσωπο μου το λάδι θα μου το έκανε πολύ λιπαρό και για αυτό δεν το επιχείρησα
zanin
Διάσημο μέλος

τα μαλλια είναι ξηρά και το πρόσωπο... μια ξηρό μία λιπαρο
διαθέτω...
μπανανα, μέλι, αγγούρι, γιαουρτι, αβγο, μαγιονέζα, λάδι και κατι τσαγια.
με αυτά τι μπορω να φτιάξω για πρόσωπο και μαλια?
ριξτε ιδέες
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Κι εμένα είναι σχεδόν ίσια, απλά αυτό που λες, όχι πρόκα.
Και αυτό δηλαδή στα κάνει τόσο πρόκα όσο το κομμωτήριο;;;
Δεν έχω παέι ποτέ σε κομμωτήριο για να μου ισιώσουν τα μαλλιά αλλά πρόκα τα βγάζει!

zanin
Διάσημο μέλος

αααα σήμερα θέλω να κάνω μια μασκα για το πρόσωπο κκαι μια για μαλλια με αγνα υλικά.
τα μαλλια είναι ξηρά και το πρόσωπο... μια ξηρό μία λιπαρο
διαθέτω...
μπανανα, μέλι, αγγούρι, γιαουρτι, αβγο, μαγιονέζα, λάδι και κατι τσαγια.
με αυτά τι μπορω να φτιάξω για πρόσωπο και μαλια?
ριξτε ιδέες
Το καλύτερο για τα μαλλιά (μου το έχει πει ο κομμωτής μου) είναι το πολύ χλιαρό ελαιόλαδο. Προϋπόθεση βέβαια είναι να το αντέχεις (πολύ λίγδα λέμε) και βέβαι να το βάλεις βράδυ και να τυλίξεις καλά τα μαλλιά με μια πετσέτα. Εννοείται ότι η μαξιλαροθήκη μετά είναι για γερό πλύσιμο και ότι θέλεις 2-3 χέρια λούσιμο, ΑΛΛΑ τα μαλλιά θα γίνουν ....... τέλεια. Ειδικά αν σκοπεύεις μετά να τα ισιώσεις.

zanin
Διάσημο μέλος

για πρόσωπο κάτι?

Επίσης εγώ θα έβαζα κρύο χαμομήλι στα μάτια, γιαούρτι ή γάλα με μέλι στο πρόσωπο, αυγό ή λάδι στα μαλλιά. Για να φύγει η μυρωδιά, βάλε μετά το ξέβγαλμα (ή το λούσιμο) ξίδι.
Επίσης ψάξε ποια έλαια είναι καλά για σένα, πχ το αμυγδαλέλαιο προσφέρει ελαστικότητα στην επιδερμίδα, μαζί με λεμόνι είναι καλή μάσκα για λιπαρό δέρμα. Επίσης το αβοκάντο κάνει καλό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.