Και σιλικόνη στις άκρες.
Είδες το έντιτ μου για τις τιμές ε;
Πιστεύω, βέβαια, ότι αν σου μακρύνουν δε θα θες/χρειάζεται να τα ισιώνεις συχνά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

θα το ξεψαχνίσω μάλλον αύριο το site Και θα σου πω να μου πεις αν είναι

ναι... όταν μακρύνουν δεν θα είναι τόσο θέμα... μετά θα τα στεγνώνω ανάποδα με λίγο αφρό και θα γίνονται μπουκλες

για την ώρα όμως που είναι σε περίεργο μήκος κι έχει ίσα ξεκινήσει το "σπασιμο" τους... είναι άθλια χωρίς ίσιωμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δε θελω να σας απογοητευσω, αλλα αν τα μαλλια σας δεν ειναι απλως ΛΙΓΟ σπαστα και τα θελετε για σουπερ ντουπερ ισιωμα, αλλα εστω κυματιστα, κατα πασα πιθανοτητα θα παει στα αχρηστα το σιδερο..οπως το δικο μου :X
εεεεεεεεεεεε να βάλω ένα καλαθάκι στην πόρτα σου με ταμπελάκι άχρηστα μπας και μου το δώσεις?

τα δικά μου είναι σπαστά
με ειδικό κόλπο βγαίνουν μπούκλες

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα για παράδειγμα κράτησαν 3 μέρες από το κομμωτήριο (και κρατούσαν και παραπάνω η αλήθεια είναι αλλά έπρεπε να λουστώ). Γι αυτό ψάχνω να βρω ένα καλό σίδερο, να τα ισιώνει πολύ καλά και να μη χρειάζεται να τα φτιάχνω κάθε μέρα. Τώρα μόλις θυμήθηκα ότι η ξαδερφή μου πήρε ένα το Πάσχα και μου είπε ότι τα κάνει τέλεια, σαν κομμωτηρίου. Με την πρώτη ευκαιρία θα τη ρωτήσω και θα σας πω.

Εμένα Κορπς κάθεται το ίσιωμα. Γιατί... Κι είναι σπαστά και ντεγκραντέ.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Δηλαδή αυτό εξαρτάται από το πόσο σγουρή τρίχα έχεις..
Άλλο που δεν τα κάνω ποτέ ίσια, γιατί μου φεύγει η πλάτη τόσες ώρες!

kalypso
Περιβόητο μέλος

Θέλω να δω.
Εμένα Κορπς κάθεται το ίσιωμα. Γιατί... Κι είναι σπαστά και ντεγκραντέ.
Κι εμένα το ίδιο, αλλά ένα φρεσκαρισματάκι πριν φύγω από το σπίτι το θέλουν, αν τα θέλω τελείως ίσια... Κάθε φορά

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Πραγματικα αν το θελει καμια θα χαρω να κανω την καλη πραξη της δεκαετιας

(Τωρα το καλοκαιρι σγουρα κι αχτενιστα ρουλ. Shiny hippy people)
Gemini5661
Νεοφερμένο μέλος

εγώ έχω το bellissima της Imetec,έχει κεραμικές πλάκες και δεν καταστρέφει τα μαλλιά και σβήνει μόνο του μετά από μια ώρα (σε περίπτωση που το έχεις ξεχάσει αναμμένο).θερμαίνεται πολύ γρήγορα.Εγώ το βρίσκω πολύ καλό,έχω κάνει πολλές φορές τα μαλλιά μου και δεν έχουν καταστραφεί...αλλά έχω αυτό με τις φαρδιές πλάκες.Αν έχεις κοντά μαλλία θα σε βόλευε καλύτερα το στενό. Θα πρέπει όμως να χρησιμοποιείς και μάσκες μαλλιών για να παραμείνουν υγειή τα μαλλιά σου. Αυτό με τις φαρδιές πλάκες το πήρα 60? απο την expert,το στενό είναι λογικά φθηνότερο. αν θέλεις λεπτομέρειες,pm!!!έχεις να προτείνεις μάρκα? κι αν ναι, ξέρεις και τι παίζει από τιμές?![]()
ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ηλιθιο σιδερο ισιωματος, σχεδον αχρησιμοποιητη. Τιμη συζητισιμη.
Πραγματικα αν το θελει καμια θα χαρω να κανω την καλη πραξη της δεκαετιας
(Τωρα το καλοκαιρι σγουρα κι αχτενιστα ρουλ. Shiny hippy people)
για πε για πε

πόσο?

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δεν τα θελω τα λεφτα σου κυρια μου, να το ξεφορτωθω θελω![]()
έλα ρε γιατί? είναι καλά τα λεφτά μου

να στο πληρώσω...
ή θες να πατσίσουμε με κανα ταψί παστίτσιο?

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Το ρεπερτοριο εχει κατι σε γεμιστα που μου χουν λειψει καπως;

(Θα μας περασουν και για λιμαρια, μια εκκαθαριση παμε να κανουμε

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

βασικά, πες το φαγητό που θες και θα το ετοιμάσω...
θες μουσακά? θες γεμιστά? ό,τι θες

θα σου έρθει σε έτοιμα κεσεδάκια μερίδες να μπει και στην κατάψυξη να έχεις και για άλλες μέρες

Ερώτηση:
Τι κάνετε με το μπικίνι αυτές τις απαίσιες μέρες που αρχίιιζουν να βγαίνουν οι τρίχες, κοκκινίζει το δέρμα, ψιλοφαίνονται... αλλά δεν αφαιρούνται ακόμα;;
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Υπομονη :X
Καθώς επίσης και σεξ στο σκοτάδι

να.... για κάτι τέτοια είναι καλές οι μόνιμες σχέσεις

Έντιτ: Ααα οκ... θενξ κουέ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.