Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 20:22 Η Subject to change: #1.281 12-06-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Nope..... κάποιες κοπέλες έχουν την "ατυχία" να το πω? να έχουν τόσο σκούρα τρίχα που ο πόρος που βγαίνει να φαίνεται πάρα πολύ έντονα... σαν να είναι αντρική γάμπα ξυρισμένη ένα πράγμα νομίζω ότι είναι θέμα τρίχας και όχι πόρων gemini μου ίσως μία ριζική να σε έσωζε ή αν έχεις την υπομονή.... να κόψεις το ξύρισμα εντελώς και να κάνεις χρόνια χαλάουα ώστε κάααααααααποια στιγμή να γίνει η τρίχα πιο αδύναμη Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχω κι εγώ σε κάποια σημεία της γάμπας Έχω παρατηρήσει ότι φεύγει μόνο με το μαύρισμα. Ακόμα και η χαλάουα δεν το διώχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:44 Η Gemini5661: #1.282 12-06-08 22:44 το ξύρισμα το έχω περιορίσει πάρα πολύ, συνήθως κάνω αποτρίχωση με μηχανή της philips... πάντος αν μάθετε κάποιο μυστικό για να μη φαίνονται τόσο,να το πείτε και σε εμάς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #1.283 13-06-08 11:17 υπάρχει στο εμπόριο κάτι σαν μέικαπ ποδιών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:24 Η Neraida έγραψε: #1.284 13-06-08 11:24 Ναι και μετα οπου και να ακουμπας να αφηνεις το "σημαδι" πισω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:36 Η dooo έγραψε: #1.285 13-06-08 11:36 να μη βάζει πολύ βρε παιδίμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:44 Η Neraida έγραψε: #1.286 13-06-08 11:44 Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το μεικαπ για το σωμα/ποδια...αλλα ειτε λιγο ειτε πολυ βαλει κανεις, φανταζομαι θα αφηνει πισω σημαδια...οπως γινεται και με το μεικαπ του προσωπου....δεν εχει σημασια η ποσοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Subject to change: #1.287 13-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dooo: υπάρχει στο εμπόριο κάτι σαν μέικαπ ποδιών... Click για ανάπτυξη... Μάπα. Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 12:47 Η invalid έγραψε: #1.288 13-06-08 12:47 +1 Koρίτσια, σας καταλαβαίνω απόλυτα, με πιάνει θυλακίτιδα κατά καιρούς και ντρ'επομαι να φορέσω φούστες και σορτσάκια. Λες κι έχω βγάλει τη λέπρα είμαι... Aπό την άλλη χαλάουα δε μπορώ να κάνω, πονάω και μονο που το σκέφτομαι τώρα τελευταία έχω πάρει την αποτριχωτική κρέμα της veet για το ντουζ, αλλά δε με ξετρέλαναν τα αποτελέσματά της tbh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2008 ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η ice-girl έγραψε: #1.289 13-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Click για ανάπτυξη... Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Subject to change: #1.290 13-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:34 Η ice-girl έγραψε: #1.291 13-06-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Neraida έγραψε: #1.292 13-06-08 22:40 Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #1.293 13-06-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Nope..... κάποιες κοπέλες έχουν την "ατυχία" να το πω? να έχουν τόσο σκούρα τρίχα που ο πόρος που βγαίνει να φαίνεται πάρα πολύ έντονα... σαν να είναι αντρική γάμπα ξυρισμένη ένα πράγμα νομίζω ότι είναι θέμα τρίχας και όχι πόρων gemini μου ίσως μία ριζική να σε έσωζε ή αν έχεις την υπομονή.... να κόψεις το ξύρισμα εντελώς και να κάνεις χρόνια χαλάουα ώστε κάααααααααποια στιγμή να γίνει η τρίχα πιο αδύναμη Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχω κι εγώ σε κάποια σημεία της γάμπας Έχω παρατηρήσει ότι φεύγει μόνο με το μαύρισμα. Ακόμα και η χαλάουα δεν το διώχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:44 Η Gemini5661: #1.282 12-06-08 22:44 το ξύρισμα το έχω περιορίσει πάρα πολύ, συνήθως κάνω αποτρίχωση με μηχανή της philips... πάντος αν μάθετε κάποιο μυστικό για να μη φαίνονται τόσο,να το πείτε και σε εμάς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #1.283 13-06-08 11:17 υπάρχει στο εμπόριο κάτι σαν μέικαπ ποδιών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:24 Η Neraida έγραψε: #1.284 13-06-08 11:24 Ναι και μετα οπου και να ακουμπας να αφηνεις το "σημαδι" πισω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:36 Η dooo έγραψε: #1.285 13-06-08 11:36 να μη βάζει πολύ βρε παιδίμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:44 Η Neraida έγραψε: #1.286 13-06-08 11:44 Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το μεικαπ για το σωμα/ποδια...αλλα ειτε λιγο ειτε πολυ βαλει κανεις, φανταζομαι θα αφηνει πισω σημαδια...οπως γινεται και με το μεικαπ του προσωπου....δεν εχει σημασια η ποσοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Subject to change: #1.287 13-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dooo: υπάρχει στο εμπόριο κάτι σαν μέικαπ ποδιών... Click για ανάπτυξη... Μάπα. Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 12:47 Η invalid έγραψε: #1.288 13-06-08 12:47 +1 Koρίτσια, σας καταλαβαίνω απόλυτα, με πιάνει θυλακίτιδα κατά καιρούς και ντρ'επομαι να φορέσω φούστες και σορτσάκια. Λες κι έχω βγάλει τη λέπρα είμαι... Aπό την άλλη χαλάουα δε μπορώ να κάνω, πονάω και μονο που το σκέφτομαι τώρα τελευταία έχω πάρει την αποτριχωτική κρέμα της veet για το ντουζ, αλλά δε με ξετρέλαναν τα αποτελέσματά της tbh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2008 ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η ice-girl έγραψε: #1.289 13-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Click για ανάπτυξη... Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Subject to change: #1.290 13-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:34 Η ice-girl έγραψε: #1.291 13-06-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Neraida έγραψε: #1.292 13-06-08 22:40 Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #1.293 13-06-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το ξύρισμα το έχω περιορίσει πάρα πολύ, συνήθως κάνω αποτρίχωση με μηχανή της philips... πάντος αν μάθετε κάποιο μυστικό για να μη φαίνονται τόσο,να το πείτε και σε εμάς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η dooo έγραψε: #1.283 13-06-08 11:17 υπάρχει στο εμπόριο κάτι σαν μέικαπ ποδιών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:24 Η Neraida έγραψε: #1.284 13-06-08 11:24 Ναι και μετα οπου και να ακουμπας να αφηνεις το "σημαδι" πισω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:36 Η dooo έγραψε: #1.285 13-06-08 11:36 να μη βάζει πολύ βρε παιδίμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:44 Η Neraida έγραψε: #1.286 13-06-08 11:44 Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το μεικαπ για το σωμα/ποδια...αλλα ειτε λιγο ειτε πολυ βαλει κανεις, φανταζομαι θα αφηνει πισω σημαδια...οπως γινεται και με το μεικαπ του προσωπου....δεν εχει σημασια η ποσοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Subject to change: #1.287 13-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dooo: υπάρχει στο εμπόριο κάτι σαν μέικαπ ποδιών... Click για ανάπτυξη... Μάπα. Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 12:47 Η invalid έγραψε: #1.288 13-06-08 12:47 +1 Koρίτσια, σας καταλαβαίνω απόλυτα, με πιάνει θυλακίτιδα κατά καιρούς και ντρ'επομαι να φορέσω φούστες και σορτσάκια. Λες κι έχω βγάλει τη λέπρα είμαι... Aπό την άλλη χαλάουα δε μπορώ να κάνω, πονάω και μονο που το σκέφτομαι τώρα τελευταία έχω πάρει την αποτριχωτική κρέμα της veet για το ντουζ, αλλά δε με ξετρέλαναν τα αποτελέσματά της tbh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2008 ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η ice-girl έγραψε: #1.289 13-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Click για ανάπτυξη... Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Subject to change: #1.290 13-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:34 Η ice-girl έγραψε: #1.291 13-06-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Neraida έγραψε: #1.292 13-06-08 22:40 Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #1.293 13-06-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υπάρχει στο εμπόριο κάτι σαν μέικαπ ποδιών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:24 Η Neraida έγραψε: #1.284 13-06-08 11:24 Ναι και μετα οπου και να ακουμπας να αφηνεις το "σημαδι" πισω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:36 Η dooo έγραψε: #1.285 13-06-08 11:36 να μη βάζει πολύ βρε παιδίμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:44 Η Neraida έγραψε: #1.286 13-06-08 11:44 Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το μεικαπ για το σωμα/ποδια...αλλα ειτε λιγο ειτε πολυ βαλει κανεις, φανταζομαι θα αφηνει πισω σημαδια...οπως γινεται και με το μεικαπ του προσωπου....δεν εχει σημασια η ποσοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Subject to change: #1.287 13-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dooo: υπάρχει στο εμπόριο κάτι σαν μέικαπ ποδιών... Click για ανάπτυξη... Μάπα. Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 12:47 Η invalid έγραψε: #1.288 13-06-08 12:47 +1 Koρίτσια, σας καταλαβαίνω απόλυτα, με πιάνει θυλακίτιδα κατά καιρούς και ντρ'επομαι να φορέσω φούστες και σορτσάκια. Λες κι έχω βγάλει τη λέπρα είμαι... Aπό την άλλη χαλάουα δε μπορώ να κάνω, πονάω και μονο που το σκέφτομαι τώρα τελευταία έχω πάρει την αποτριχωτική κρέμα της veet για το ντουζ, αλλά δε με ξετρέλαναν τα αποτελέσματά της tbh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2008 ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η ice-girl έγραψε: #1.289 13-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Click για ανάπτυξη... Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Subject to change: #1.290 13-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:34 Η ice-girl έγραψε: #1.291 13-06-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Neraida έγραψε: #1.292 13-06-08 22:40 Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #1.293 13-06-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι και μετα οπου και να ακουμπας να αφηνεις το "σημαδι" πισω σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:36 Η dooo έγραψε: #1.285 13-06-08 11:36 να μη βάζει πολύ βρε παιδίμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:44 Η Neraida έγραψε: #1.286 13-06-08 11:44 Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το μεικαπ για το σωμα/ποδια...αλλα ειτε λιγο ειτε πολυ βαλει κανεις, φανταζομαι θα αφηνει πισω σημαδια...οπως γινεται και με το μεικαπ του προσωπου....δεν εχει σημασια η ποσοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Subject to change: #1.287 13-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dooo: υπάρχει στο εμπόριο κάτι σαν μέικαπ ποδιών... Click για ανάπτυξη... Μάπα. Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 12:47 Η invalid έγραψε: #1.288 13-06-08 12:47 +1 Koρίτσια, σας καταλαβαίνω απόλυτα, με πιάνει θυλακίτιδα κατά καιρούς και ντρ'επομαι να φορέσω φούστες και σορτσάκια. Λες κι έχω βγάλει τη λέπρα είμαι... Aπό την άλλη χαλάουα δε μπορώ να κάνω, πονάω και μονο που το σκέφτομαι τώρα τελευταία έχω πάρει την αποτριχωτική κρέμα της veet για το ντουζ, αλλά δε με ξετρέλαναν τα αποτελέσματά της tbh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2008 ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η ice-girl έγραψε: #1.289 13-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Click για ανάπτυξη... Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Subject to change: #1.290 13-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:34 Η ice-girl έγραψε: #1.291 13-06-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Neraida έγραψε: #1.292 13-06-08 22:40 Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #1.293 13-06-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να μη βάζει πολύ βρε παιδίμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:44 Η Neraida έγραψε: #1.286 13-06-08 11:44 Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το μεικαπ για το σωμα/ποδια...αλλα ειτε λιγο ειτε πολυ βαλει κανεις, φανταζομαι θα αφηνει πισω σημαδια...οπως γινεται και με το μεικαπ του προσωπου....δεν εχει σημασια η ποσοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Subject to change: #1.287 13-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dooo: υπάρχει στο εμπόριο κάτι σαν μέικαπ ποδιών... Click για ανάπτυξη... Μάπα. Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 12:47 Η invalid έγραψε: #1.288 13-06-08 12:47 +1 Koρίτσια, σας καταλαβαίνω απόλυτα, με πιάνει θυλακίτιδα κατά καιρούς και ντρ'επομαι να φορέσω φούστες και σορτσάκια. Λες κι έχω βγάλει τη λέπρα είμαι... Aπό την άλλη χαλάουα δε μπορώ να κάνω, πονάω και μονο που το σκέφτομαι τώρα τελευταία έχω πάρει την αποτριχωτική κρέμα της veet για το ντουζ, αλλά δε με ξετρέλαναν τα αποτελέσματά της tbh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2008 ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η ice-girl έγραψε: #1.289 13-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Click για ανάπτυξη... Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Subject to change: #1.290 13-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:34 Η ice-girl έγραψε: #1.291 13-06-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Neraida έγραψε: #1.292 13-06-08 22:40 Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #1.293 13-06-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το μεικαπ για το σωμα/ποδια...αλλα ειτε λιγο ειτε πολυ βαλει κανεις, φανταζομαι θα αφηνει πισω σημαδια...οπως γινεται και με το μεικαπ του προσωπου....δεν εχει σημασια η ποσοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Subject to change: #1.287 13-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dooo: υπάρχει στο εμπόριο κάτι σαν μέικαπ ποδιών... Click για ανάπτυξη... Μάπα. Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 12:47 Η invalid έγραψε: #1.288 13-06-08 12:47 +1 Koρίτσια, σας καταλαβαίνω απόλυτα, με πιάνει θυλακίτιδα κατά καιρούς και ντρ'επομαι να φορέσω φούστες και σορτσάκια. Λες κι έχω βγάλει τη λέπρα είμαι... Aπό την άλλη χαλάουα δε μπορώ να κάνω, πονάω και μονο που το σκέφτομαι τώρα τελευταία έχω πάρει την αποτριχωτική κρέμα της veet για το ντουζ, αλλά δε με ξετρέλαναν τα αποτελέσματά της tbh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2008 ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η ice-girl έγραψε: #1.289 13-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Click για ανάπτυξη... Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Subject to change: #1.290 13-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:34 Η ice-girl έγραψε: #1.291 13-06-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Neraida έγραψε: #1.292 13-06-08 22:40 Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #1.293 13-06-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: υπάρχει στο εμπόριο κάτι σαν μέικαπ ποδιών... Click για ανάπτυξη... Μάπα. Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 12:47 Η invalid έγραψε: #1.288 13-06-08 12:47 +1 Koρίτσια, σας καταλαβαίνω απόλυτα, με πιάνει θυλακίτιδα κατά καιρούς και ντρ'επομαι να φορέσω φούστες και σορτσάκια. Λες κι έχω βγάλει τη λέπρα είμαι... Aπό την άλλη χαλάουα δε μπορώ να κάνω, πονάω και μονο που το σκέφτομαι τώρα τελευταία έχω πάρει την αποτριχωτική κρέμα της veet για το ντουζ, αλλά δε με ξετρέλαναν τα αποτελέσματά της tbh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2008 ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η ice-girl έγραψε: #1.289 13-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Click για ανάπτυξη... Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Subject to change: #1.290 13-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:34 Η ice-girl έγραψε: #1.291 13-06-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Neraida έγραψε: #1.292 13-06-08 22:40 Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #1.293 13-06-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
+1 Koρίτσια, σας καταλαβαίνω απόλυτα, με πιάνει θυλακίτιδα κατά καιρούς και ντρ'επομαι να φορέσω φούστες και σορτσάκια. Λες κι έχω βγάλει τη λέπρα είμαι... Aπό την άλλη χαλάουα δε μπορώ να κάνω, πονάω και μονο που το σκέφτομαι τώρα τελευταία έχω πάρει την αποτριχωτική κρέμα της veet για το ντουζ, αλλά δε με ξετρέλαναν τα αποτελέσματά της tbh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η ice-girl έγραψε: #1.289 13-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Click για ανάπτυξη... Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Subject to change: #1.290 13-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:34 Η ice-girl έγραψε: #1.291 13-06-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Neraida έγραψε: #1.292 13-06-08 22:40 Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #1.293 13-06-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας. Click για ανάπτυξη... Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:28 Η Subject to change: #1.290 13-06-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:34 Η ice-girl έγραψε: #1.291 13-06-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Neraida έγραψε: #1.292 13-06-08 22:40 Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #1.293 13-06-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:34 Η ice-girl έγραψε: #1.291 13-06-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Neraida έγραψε: #1.292 13-06-08 22:40 Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #1.293 13-06-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν είχα πάει Συνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα. Click για ανάπτυξη... Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Neraida έγραψε: #1.292 13-06-08 22:40 Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #1.293 13-06-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #1.293 13-06-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων... Click για ανάπτυξη... Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η io-io έγραψε: #1.294 14-06-08 14:13 Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω ειχα προβλημα θυλακιτιδας οταν χρησιμοποιουσα αποτριχωτικη μηχανη, και τις ειχα πειραξει πολυ για να τις βγαλω και ειχα γεμισει σημαδια. Μετα απο ενα καλοκαιρι στον ηλιο και στη θαλασσα (νομιζω βοηθαει και το θαλασσινο νερο) μειωθηκαν πολυ και το επομενο εξαφανιστηκαν. Απλα καντε απολεπιση για να το αποφυγετε απο την αρχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 16:36 Η Γίδι έγραψε: #1.295 14-06-08 16:36 Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini5661 Νεοφερμένο μέλος Η Gemini5661 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:08 Η Gemini5661: #1.296 14-06-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erodia: @ka-li : Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ! Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή; Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα.... Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο; Click για ανάπτυξη... εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Η Γίδι έγραψε: #1.297 14-06-08 20:26 Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έχω αυτό, πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 22:38 Η Subject to change: #1.298 14-06-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ice-girl: Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου? Click για ανάπτυξη... Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρική Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 23:48 Η io-io έγραψε: #1.299 15-06-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο; Click για ανάπτυξη... Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 00:05 Η Subject to change: #1.300 16-06-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ξυραφι. Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε) Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.