Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 10:40 Η Κακή Επιρροή: #1.501 17-07-08 10:40 που είναι ο ενδοκρινολόγος σου doooλιναμ? σε ποια περιοχή? με βολεύει? το απόγευμα θα πάρω τις εξετάσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 10:43 Η Corpse Bride: #1.502 17-07-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σήμερα το απόγευμα θα πάρω και τις εξετάσεις και θα δούμε... θα σας πω αν δεν έχω τίποτα θα ντραπώ πολύ μάλλον γιατί αυτό θα σημαίνει ότι είμαι μια γουρούνα που δεν κλείνει το στόμα της Click για ανάπτυξη... Αν ισχυει αυτο παντως, το μονο που θα σου χρειαζεται αν οντως τηρεις καλη διατροφη ειναι επιμονηηηη..Εστω και σιγαααα σιγα, θα χαθουν! Ετσι κι αλλιως για να διατηρηθει κιολας μετα το αποτελεσμα πρεπει να σου γινει τροπος ζωης:X (Και τι ζωη θα ναι αυτη χωρις παστιΤΣΑ και σοκολατες θα μου πεις, και θαχεις και δικιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 10:58 Η dooo έγραψε: #1.503 17-07-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: που είναι ο ενδοκρινολόγος σου doooλιναμ? σε ποια περιοχή? με βολεύει? το απόγευμα θα πάρω τις εξετάσεις μου Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηπους, στην Κηφισίας, εκεί που τέμνεται με την Πανόρμου. Το μετρό δηλ. βολεύει απίστευτα. Έχει και πάρκινγκ κοντά. Τα αποτελέσματα πες μου τα και μένα, να δούμε τι θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η Κακή Επιρροή: #1.504 17-07-08 12:12 οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η dooo έγραψε: #1.505 17-07-08 12:17 αφού δεν είναι και αυτή η περίπτωση, έχω να σου προτείνω κάτι άλλο, που το έχουμε σκεφτεί με τον Νικ: τι θα έλεγες, εκεί που φτιάχνεις φαγητό για το μωρό, να φτιάχνεις και για σένα?? (να μην το αλέθεις όμως μετά, ε?). Εμείς σιγά σιγά αρχίζουμε και βάζουμε περισσότερα καροτάκια, κολοκυθάκια, πατατούλα, κοτοπουλάκι να βράζουν και τρώμε όλοι τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η Palladin έγραψε: #1.506 17-07-08 12:17 ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η cibyllian: #1.507 17-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Θα έπρεπε να χαίρεσαι που είσαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η dooo έγραψε: #1.508 17-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Click για ανάπτυξη... εγώ έχω όζους, αλλά μικραίνουν με την κατάλληλη αγωγή.. τη γλύτωσα την εγχείρηση τον Σεπτέμβρη (σιγά μην την έκανα, αυτό θα σήμαινε ότι θα αποθήλαζα ταυτόχρονα..θα την έκανα πιο μετά). Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η Corpse Bride: #1.509 17-07-08 12:24 Οπως τα λεει η Παλλ. Απλα συνεχισε τη διαιτα σου και μη μασας(εκτος των γευματων )! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:26 Η Corpse Bride: #1.510 17-07-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Click για ανάπτυξη... Και στη δικια μου μαμι μια γραμμουλα φαινεται μονο ααααν την προσεξεις.. αλλα οταν την ειδα μετα το χειρουργειο με τον λαιμο.. ΑΟΥΤΣ!!! Ουτε να το σκεφτομαι οτι μπορει να το χρειαστω :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η dooo έγραψε: #1.511 17-07-08 12:30 μίλαγε και η μαμά σου σαν τη Σωτηρία Μπέλλου μετά την εγχείρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η Corpse Bride: #1.512 17-07-08 12:34 ΧΑαχχααχ..Ναι αλλα ηταν το λιγοτερο, γιατι εχεις ακουσει τη Σωτηρια Μπελλου να λεει σε σπαραξικαρδιο τονο "Ποναωωωωωω"..? Φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η FaniFox έγραψε: #1.513 17-07-08 12:35 Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
που είναι ο ενδοκρινολόγος σου doooλιναμ? σε ποια περιοχή? με βολεύει? το απόγευμα θα πάρω τις εξετάσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 10:43 Η Corpse Bride: #1.502 17-07-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σήμερα το απόγευμα θα πάρω και τις εξετάσεις και θα δούμε... θα σας πω αν δεν έχω τίποτα θα ντραπώ πολύ μάλλον γιατί αυτό θα σημαίνει ότι είμαι μια γουρούνα που δεν κλείνει το στόμα της Click για ανάπτυξη... Αν ισχυει αυτο παντως, το μονο που θα σου χρειαζεται αν οντως τηρεις καλη διατροφη ειναι επιμονηηηη..Εστω και σιγαααα σιγα, θα χαθουν! Ετσι κι αλλιως για να διατηρηθει κιολας μετα το αποτελεσμα πρεπει να σου γινει τροπος ζωης:X (Και τι ζωη θα ναι αυτη χωρις παστιΤΣΑ και σοκολατες θα μου πεις, και θαχεις και δικιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 10:58 Η dooo έγραψε: #1.503 17-07-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: που είναι ο ενδοκρινολόγος σου doooλιναμ? σε ποια περιοχή? με βολεύει? το απόγευμα θα πάρω τις εξετάσεις μου Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηπους, στην Κηφισίας, εκεί που τέμνεται με την Πανόρμου. Το μετρό δηλ. βολεύει απίστευτα. Έχει και πάρκινγκ κοντά. Τα αποτελέσματα πες μου τα και μένα, να δούμε τι θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η Κακή Επιρροή: #1.504 17-07-08 12:12 οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η dooo έγραψε: #1.505 17-07-08 12:17 αφού δεν είναι και αυτή η περίπτωση, έχω να σου προτείνω κάτι άλλο, που το έχουμε σκεφτεί με τον Νικ: τι θα έλεγες, εκεί που φτιάχνεις φαγητό για το μωρό, να φτιάχνεις και για σένα?? (να μην το αλέθεις όμως μετά, ε?). Εμείς σιγά σιγά αρχίζουμε και βάζουμε περισσότερα καροτάκια, κολοκυθάκια, πατατούλα, κοτοπουλάκι να βράζουν και τρώμε όλοι τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η Palladin έγραψε: #1.506 17-07-08 12:17 ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η cibyllian: #1.507 17-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Θα έπρεπε να χαίρεσαι που είσαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η dooo έγραψε: #1.508 17-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Click για ανάπτυξη... εγώ έχω όζους, αλλά μικραίνουν με την κατάλληλη αγωγή.. τη γλύτωσα την εγχείρηση τον Σεπτέμβρη (σιγά μην την έκανα, αυτό θα σήμαινε ότι θα αποθήλαζα ταυτόχρονα..θα την έκανα πιο μετά). Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η Corpse Bride: #1.509 17-07-08 12:24 Οπως τα λεει η Παλλ. Απλα συνεχισε τη διαιτα σου και μη μασας(εκτος των γευματων )! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:26 Η Corpse Bride: #1.510 17-07-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Click για ανάπτυξη... Και στη δικια μου μαμι μια γραμμουλα φαινεται μονο ααααν την προσεξεις.. αλλα οταν την ειδα μετα το χειρουργειο με τον λαιμο.. ΑΟΥΤΣ!!! Ουτε να το σκεφτομαι οτι μπορει να το χρειαστω :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η dooo έγραψε: #1.511 17-07-08 12:30 μίλαγε και η μαμά σου σαν τη Σωτηρία Μπέλλου μετά την εγχείρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η Corpse Bride: #1.512 17-07-08 12:34 ΧΑαχχααχ..Ναι αλλα ηταν το λιγοτερο, γιατι εχεις ακουσει τη Σωτηρια Μπελλου να λεει σε σπαραξικαρδιο τονο "Ποναωωωωωω"..? Φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η FaniFox έγραψε: #1.513 17-07-08 12:35 Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σήμερα το απόγευμα θα πάρω και τις εξετάσεις και θα δούμε... θα σας πω αν δεν έχω τίποτα θα ντραπώ πολύ μάλλον γιατί αυτό θα σημαίνει ότι είμαι μια γουρούνα που δεν κλείνει το στόμα της Click για ανάπτυξη... Αν ισχυει αυτο παντως, το μονο που θα σου χρειαζεται αν οντως τηρεις καλη διατροφη ειναι επιμονηηηη..Εστω και σιγαααα σιγα, θα χαθουν! Ετσι κι αλλιως για να διατηρηθει κιολας μετα το αποτελεσμα πρεπει να σου γινει τροπος ζωης:X (Και τι ζωη θα ναι αυτη χωρις παστιΤΣΑ και σοκολατες θα μου πεις, και θαχεις και δικιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 10:58 Η dooo έγραψε: #1.503 17-07-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: που είναι ο ενδοκρινολόγος σου doooλιναμ? σε ποια περιοχή? με βολεύει? το απόγευμα θα πάρω τις εξετάσεις μου Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηπους, στην Κηφισίας, εκεί που τέμνεται με την Πανόρμου. Το μετρό δηλ. βολεύει απίστευτα. Έχει και πάρκινγκ κοντά. Τα αποτελέσματα πες μου τα και μένα, να δούμε τι θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η Κακή Επιρροή: #1.504 17-07-08 12:12 οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η dooo έγραψε: #1.505 17-07-08 12:17 αφού δεν είναι και αυτή η περίπτωση, έχω να σου προτείνω κάτι άλλο, που το έχουμε σκεφτεί με τον Νικ: τι θα έλεγες, εκεί που φτιάχνεις φαγητό για το μωρό, να φτιάχνεις και για σένα?? (να μην το αλέθεις όμως μετά, ε?). Εμείς σιγά σιγά αρχίζουμε και βάζουμε περισσότερα καροτάκια, κολοκυθάκια, πατατούλα, κοτοπουλάκι να βράζουν και τρώμε όλοι τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η Palladin έγραψε: #1.506 17-07-08 12:17 ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η cibyllian: #1.507 17-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Θα έπρεπε να χαίρεσαι που είσαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η dooo έγραψε: #1.508 17-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Click για ανάπτυξη... εγώ έχω όζους, αλλά μικραίνουν με την κατάλληλη αγωγή.. τη γλύτωσα την εγχείρηση τον Σεπτέμβρη (σιγά μην την έκανα, αυτό θα σήμαινε ότι θα αποθήλαζα ταυτόχρονα..θα την έκανα πιο μετά). Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η Corpse Bride: #1.509 17-07-08 12:24 Οπως τα λεει η Παλλ. Απλα συνεχισε τη διαιτα σου και μη μασας(εκτος των γευματων )! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:26 Η Corpse Bride: #1.510 17-07-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Click για ανάπτυξη... Και στη δικια μου μαμι μια γραμμουλα φαινεται μονο ααααν την προσεξεις.. αλλα οταν την ειδα μετα το χειρουργειο με τον λαιμο.. ΑΟΥΤΣ!!! Ουτε να το σκεφτομαι οτι μπορει να το χρειαστω :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η dooo έγραψε: #1.511 17-07-08 12:30 μίλαγε και η μαμά σου σαν τη Σωτηρία Μπέλλου μετά την εγχείρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η Corpse Bride: #1.512 17-07-08 12:34 ΧΑαχχααχ..Ναι αλλα ηταν το λιγοτερο, γιατι εχεις ακουσει τη Σωτηρια Μπελλου να λεει σε σπαραξικαρδιο τονο "Ποναωωωωωω"..? Φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η FaniFox έγραψε: #1.513 17-07-08 12:35 Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: που είναι ο ενδοκρινολόγος σου doooλιναμ? σε ποια περιοχή? με βολεύει? το απόγευμα θα πάρω τις εξετάσεις μου Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηπους, στην Κηφισίας, εκεί που τέμνεται με την Πανόρμου. Το μετρό δηλ. βολεύει απίστευτα. Έχει και πάρκινγκ κοντά. Τα αποτελέσματα πες μου τα και μένα, να δούμε τι θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η Κακή Επιρροή: #1.504 17-07-08 12:12 οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η dooo έγραψε: #1.505 17-07-08 12:17 αφού δεν είναι και αυτή η περίπτωση, έχω να σου προτείνω κάτι άλλο, που το έχουμε σκεφτεί με τον Νικ: τι θα έλεγες, εκεί που φτιάχνεις φαγητό για το μωρό, να φτιάχνεις και για σένα?? (να μην το αλέθεις όμως μετά, ε?). Εμείς σιγά σιγά αρχίζουμε και βάζουμε περισσότερα καροτάκια, κολοκυθάκια, πατατούλα, κοτοπουλάκι να βράζουν και τρώμε όλοι τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η Palladin έγραψε: #1.506 17-07-08 12:17 ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η cibyllian: #1.507 17-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Θα έπρεπε να χαίρεσαι που είσαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η dooo έγραψε: #1.508 17-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Click για ανάπτυξη... εγώ έχω όζους, αλλά μικραίνουν με την κατάλληλη αγωγή.. τη γλύτωσα την εγχείρηση τον Σεπτέμβρη (σιγά μην την έκανα, αυτό θα σήμαινε ότι θα αποθήλαζα ταυτόχρονα..θα την έκανα πιο μετά). Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η Corpse Bride: #1.509 17-07-08 12:24 Οπως τα λεει η Παλλ. Απλα συνεχισε τη διαιτα σου και μη μασας(εκτος των γευματων )! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:26 Η Corpse Bride: #1.510 17-07-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Click για ανάπτυξη... Και στη δικια μου μαμι μια γραμμουλα φαινεται μονο ααααν την προσεξεις.. αλλα οταν την ειδα μετα το χειρουργειο με τον λαιμο.. ΑΟΥΤΣ!!! Ουτε να το σκεφτομαι οτι μπορει να το χρειαστω :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η dooo έγραψε: #1.511 17-07-08 12:30 μίλαγε και η μαμά σου σαν τη Σωτηρία Μπέλλου μετά την εγχείρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η Corpse Bride: #1.512 17-07-08 12:34 ΧΑαχχααχ..Ναι αλλα ηταν το λιγοτερο, γιατι εχεις ακουσει τη Σωτηρια Μπελλου να λεει σε σπαραξικαρδιο τονο "Ποναωωωωωω"..? Φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η FaniFox έγραψε: #1.513 17-07-08 12:35 Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η dooo έγραψε: #1.505 17-07-08 12:17 αφού δεν είναι και αυτή η περίπτωση, έχω να σου προτείνω κάτι άλλο, που το έχουμε σκεφτεί με τον Νικ: τι θα έλεγες, εκεί που φτιάχνεις φαγητό για το μωρό, να φτιάχνεις και για σένα?? (να μην το αλέθεις όμως μετά, ε?). Εμείς σιγά σιγά αρχίζουμε και βάζουμε περισσότερα καροτάκια, κολοκυθάκια, πατατούλα, κοτοπουλάκι να βράζουν και τρώμε όλοι τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η Palladin έγραψε: #1.506 17-07-08 12:17 ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η cibyllian: #1.507 17-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Θα έπρεπε να χαίρεσαι που είσαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η dooo έγραψε: #1.508 17-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Click για ανάπτυξη... εγώ έχω όζους, αλλά μικραίνουν με την κατάλληλη αγωγή.. τη γλύτωσα την εγχείρηση τον Σεπτέμβρη (σιγά μην την έκανα, αυτό θα σήμαινε ότι θα αποθήλαζα ταυτόχρονα..θα την έκανα πιο μετά). Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η Corpse Bride: #1.509 17-07-08 12:24 Οπως τα λεει η Παλλ. Απλα συνεχισε τη διαιτα σου και μη μασας(εκτος των γευματων )! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:26 Η Corpse Bride: #1.510 17-07-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Click για ανάπτυξη... Και στη δικια μου μαμι μια γραμμουλα φαινεται μονο ααααν την προσεξεις.. αλλα οταν την ειδα μετα το χειρουργειο με τον λαιμο.. ΑΟΥΤΣ!!! Ουτε να το σκεφτομαι οτι μπορει να το χρειαστω :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η dooo έγραψε: #1.511 17-07-08 12:30 μίλαγε και η μαμά σου σαν τη Σωτηρία Μπέλλου μετά την εγχείρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η Corpse Bride: #1.512 17-07-08 12:34 ΧΑαχχααχ..Ναι αλλα ηταν το λιγοτερο, γιατι εχεις ακουσει τη Σωτηρια Μπελλου να λεει σε σπαραξικαρδιο τονο "Ποναωωωωωω"..? Φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η FaniFox έγραψε: #1.513 17-07-08 12:35 Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αφού δεν είναι και αυτή η περίπτωση, έχω να σου προτείνω κάτι άλλο, που το έχουμε σκεφτεί με τον Νικ: τι θα έλεγες, εκεί που φτιάχνεις φαγητό για το μωρό, να φτιάχνεις και για σένα?? (να μην το αλέθεις όμως μετά, ε?). Εμείς σιγά σιγά αρχίζουμε και βάζουμε περισσότερα καροτάκια, κολοκυθάκια, πατατούλα, κοτοπουλάκι να βράζουν και τρώμε όλοι τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:17 Η Palladin έγραψε: #1.506 17-07-08 12:17 ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η cibyllian: #1.507 17-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Θα έπρεπε να χαίρεσαι που είσαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η dooo έγραψε: #1.508 17-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Click για ανάπτυξη... εγώ έχω όζους, αλλά μικραίνουν με την κατάλληλη αγωγή.. τη γλύτωσα την εγχείρηση τον Σεπτέμβρη (σιγά μην την έκανα, αυτό θα σήμαινε ότι θα αποθήλαζα ταυτόχρονα..θα την έκανα πιο μετά). Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η Corpse Bride: #1.509 17-07-08 12:24 Οπως τα λεει η Παλλ. Απλα συνεχισε τη διαιτα σου και μη μασας(εκτος των γευματων )! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:26 Η Corpse Bride: #1.510 17-07-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Click για ανάπτυξη... Και στη δικια μου μαμι μια γραμμουλα φαινεται μονο ααααν την προσεξεις.. αλλα οταν την ειδα μετα το χειρουργειο με τον λαιμο.. ΑΟΥΤΣ!!! Ουτε να το σκεφτομαι οτι μπορει να το χρειαστω :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η dooo έγραψε: #1.511 17-07-08 12:30 μίλαγε και η μαμά σου σαν τη Σωτηρία Μπέλλου μετά την εγχείρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η Corpse Bride: #1.512 17-07-08 12:34 ΧΑαχχααχ..Ναι αλλα ηταν το λιγοτερο, γιατι εχεις ακουσει τη Σωτηρια Μπελλου να λεει σε σπαραξικαρδιο τονο "Ποναωωωωωω"..? Φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η FaniFox έγραψε: #1.513 17-07-08 12:35 Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η cibyllian: #1.507 17-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Θα έπρεπε να χαίρεσαι που είσαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η dooo έγραψε: #1.508 17-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Click για ανάπτυξη... εγώ έχω όζους, αλλά μικραίνουν με την κατάλληλη αγωγή.. τη γλύτωσα την εγχείρηση τον Σεπτέμβρη (σιγά μην την έκανα, αυτό θα σήμαινε ότι θα αποθήλαζα ταυτόχρονα..θα την έκανα πιο μετά). Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η Corpse Bride: #1.509 17-07-08 12:24 Οπως τα λεει η Παλλ. Απλα συνεχισε τη διαιτα σου και μη μασας(εκτος των γευματων )! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:26 Η Corpse Bride: #1.510 17-07-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Click για ανάπτυξη... Και στη δικια μου μαμι μια γραμμουλα φαινεται μονο ααααν την προσεξεις.. αλλα οταν την ειδα μετα το χειρουργειο με τον λαιμο.. ΑΟΥΤΣ!!! Ουτε να το σκεφτομαι οτι μπορει να το χρειαστω :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η dooo έγραψε: #1.511 17-07-08 12:30 μίλαγε και η μαμά σου σαν τη Σωτηρία Μπέλλου μετά την εγχείρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η Corpse Bride: #1.512 17-07-08 12:34 ΧΑαχχααχ..Ναι αλλα ηταν το λιγοτερο, γιατι εχεις ακουσει τη Σωτηρια Μπελλου να λεει σε σπαραξικαρδιο τονο "Ποναωωωωωω"..? Φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η FaniFox έγραψε: #1.513 17-07-08 12:35 Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Θα έπρεπε να χαίρεσαι που είσαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η dooo έγραψε: #1.508 17-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Click για ανάπτυξη... εγώ έχω όζους, αλλά μικραίνουν με την κατάλληλη αγωγή.. τη γλύτωσα την εγχείρηση τον Σεπτέμβρη (σιγά μην την έκανα, αυτό θα σήμαινε ότι θα αποθήλαζα ταυτόχρονα..θα την έκανα πιο μετά). Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η Corpse Bride: #1.509 17-07-08 12:24 Οπως τα λεει η Παλλ. Απλα συνεχισε τη διαιτα σου και μη μασας(εκτος των γευματων )! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:26 Η Corpse Bride: #1.510 17-07-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Click για ανάπτυξη... Και στη δικια μου μαμι μια γραμμουλα φαινεται μονο ααααν την προσεξεις.. αλλα οταν την ειδα μετα το χειρουργειο με τον λαιμο.. ΑΟΥΤΣ!!! Ουτε να το σκεφτομαι οτι μπορει να το χρειαστω :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η dooo έγραψε: #1.511 17-07-08 12:30 μίλαγε και η μαμά σου σαν τη Σωτηρία Μπέλλου μετά την εγχείρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η Corpse Bride: #1.512 17-07-08 12:34 ΧΑαχχααχ..Ναι αλλα ηταν το λιγοτερο, γιατι εχεις ακουσει τη Σωτηρια Μπελλου να λεει σε σπαραξικαρδιο τονο "Ποναωωωωωω"..? Φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η FaniFox έγραψε: #1.513 17-07-08 12:35 Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω Να χαίρεσαι που είσαι υγιής Click για ανάπτυξη... εγώ έχω όζους, αλλά μικραίνουν με την κατάλληλη αγωγή.. τη γλύτωσα την εγχείρηση τον Σεπτέμβρη (σιγά μην την έκανα, αυτό θα σήμαινε ότι θα αποθήλαζα ταυτόχρονα..θα την έκανα πιο μετά). Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η Corpse Bride: #1.509 17-07-08 12:24 Οπως τα λεει η Παλλ. Απλα συνεχισε τη διαιτα σου και μη μασας(εκτος των γευματων )! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:26 Η Corpse Bride: #1.510 17-07-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Click για ανάπτυξη... Και στη δικια μου μαμι μια γραμμουλα φαινεται μονο ααααν την προσεξεις.. αλλα οταν την ειδα μετα το χειρουργειο με τον λαιμο.. ΑΟΥΤΣ!!! Ουτε να το σκεφτομαι οτι μπορει να το χρειαστω :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η dooo έγραψε: #1.511 17-07-08 12:30 μίλαγε και η μαμά σου σαν τη Σωτηρία Μπέλλου μετά την εγχείρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η Corpse Bride: #1.512 17-07-08 12:34 ΧΑαχχααχ..Ναι αλλα ηταν το λιγοτερο, γιατι εχεις ακουσει τη Σωτηρια Μπελλου να λεει σε σπαραξικαρδιο τονο "Ποναωωωωωω"..? Φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η FaniFox έγραψε: #1.513 17-07-08 12:35 Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οπως τα λεει η Παλλ. Απλα συνεχισε τη διαιτα σου και μη μασας(εκτος των γευματων )! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:26 Η Corpse Bride: #1.510 17-07-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Click για ανάπτυξη... Και στη δικια μου μαμι μια γραμμουλα φαινεται μονο ααααν την προσεξεις.. αλλα οταν την ειδα μετα το χειρουργειο με τον λαιμο.. ΑΟΥΤΣ!!! Ουτε να το σκεφτομαι οτι μπορει να το χρειαστω :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η dooo έγραψε: #1.511 17-07-08 12:30 μίλαγε και η μαμά σου σαν τη Σωτηρία Μπέλλου μετά την εγχείρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η Corpse Bride: #1.512 17-07-08 12:34 ΧΑαχχααχ..Ναι αλλα ηταν το λιγοτερο, γιατι εχεις ακουσει τη Σωτηρια Μπελλου να λεει σε σπαραξικαρδιο τονο "Ποναωωωωωω"..? Φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η FaniFox έγραψε: #1.513 17-07-08 12:35 Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής. Click για ανάπτυξη... Και στη δικια μου μαμι μια γραμμουλα φαινεται μονο ααααν την προσεξεις.. αλλα οταν την ειδα μετα το χειρουργειο με τον λαιμο.. ΑΟΥΤΣ!!! Ουτε να το σκεφτομαι οτι μπορει να το χρειαστω :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η dooo έγραψε: #1.511 17-07-08 12:30 μίλαγε και η μαμά σου σαν τη Σωτηρία Μπέλλου μετά την εγχείρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η Corpse Bride: #1.512 17-07-08 12:34 ΧΑαχχααχ..Ναι αλλα ηταν το λιγοτερο, γιατι εχεις ακουσει τη Σωτηρια Μπελλου να λεει σε σπαραξικαρδιο τονο "Ποναωωωωωω"..? Φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η FaniFox έγραψε: #1.513 17-07-08 12:35 Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μίλαγε και η μαμά σου σαν τη Σωτηρία Μπέλλου μετά την εγχείρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η Corpse Bride: #1.512 17-07-08 12:34 ΧΑαχχααχ..Ναι αλλα ηταν το λιγοτερο, γιατι εχεις ακουσει τη Σωτηρια Μπελλου να λεει σε σπαραξικαρδιο τονο "Ποναωωωωωω"..? Φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η FaniFox έγραψε: #1.513 17-07-08 12:35 Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΧΑαχχααχ..Ναι αλλα ηταν το λιγοτερο, γιατι εχεις ακουσει τη Σωτηρια Μπελλου να λεει σε σπαραξικαρδιο τονο "Ποναωωωωωω"..? Φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FaniFox Εκκολαπτόμενο μέλος Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η FaniFox έγραψε: #1.513 17-07-08 12:35 Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε κορίτσι μου, μην μου αγχώνεσαι! Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη! Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν. Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η dooo έγραψε: #1.514 17-07-08 12:36 εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμείς τη πειράζαμε τη μαμά...της λέγαμε να τραγουδήσει το αεροπλάνα και βαπόρια... αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:17 Η io-io έγραψε: #1.515 17-07-08 13:17 Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και η δικη μου μαμα εχει, και δεν της φαινεται καθολου! Βεβαια πανε πολλα χρονια που εκανε την εγχειρηση, αλλα απο τοτε που με θυμαμαι δεν ειχε σημαδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η Palladin έγραψε: #1.516 17-07-08 13:20 Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακάρι να έχετε δίκιο και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνω ποτέ Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η dooo έγραψε: #1.517 17-07-08 14:05 μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μη φοβάσαι βρε, τώρα κάνουν και πλαστική στη τομή. Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Ο Lorien έγραψε: #1.518 17-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά είναι λέει όλα φυσιολογικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς σκατά σκατά σκατά τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυ . Φανταζεσαι να ηταν εκτος των δυναμεων σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neraidoula Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεγκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η neraidoula: #1.519 20-07-08 12:30 Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2008 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 13:45 Η Corpse Bride: #1.520 20-07-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από neraidoula: Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει? Click για ανάπτυξη... Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.