Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

το απόγευμα θα πάρω τις εξετάσεις μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

σήμερα το απόγευμα θα πάρω και τις εξετάσεις και θα δούμε... θα σας πω
αν δεν έχω τίποτα θα ντραπώ πολύ μάλλον γιατί αυτό θα σημαίνει ότι είμαι μια γουρούνα που δεν κλείνει το στόμα της![]()
Αν ισχυει αυτο παντως, το μονο που θα σου χρειαζεται αν οντως τηρεις καλη διατροφη ειναι επιμονηηηη..Εστω και σιγαααα σιγα, θα χαθουν!
Ετσι κι αλλιως για να διατηρηθει κιολας μετα το αποτελεσμα πρεπει να σου γινει τροπος ζωης:X
(Και τι ζωη θα ναι αυτη χωρις παστιΤΣΑ και σοκολατες θα μου πεις, και θαχεις και δικιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

που είναι ο ενδοκρινολόγος σου doooλιναμ? σε ποια περιοχή? με βολεύει?
το απόγευμα θα πάρω τις εξετάσεις μου
Αμπελόκηπους, στην Κηφισίας, εκεί που τέμνεται με την Πανόρμου. Το μετρό δηλ. βολεύει απίστευτα. Έχει και πάρκινγκ κοντά.
Τα αποτελέσματα πες μου τα και μένα, να δούμε τι θα δούμε!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

είναι λέει όλα φυσιολογικά
δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι
ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς
σκατά σκατά σκατά
τελικά είμαι απλώς αδύναμη απ ότι φαίνεται

η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά
dooo
Διακεκριμένο μέλος

αφού δεν είναι και αυτή η περίπτωση, έχω να σου προτείνω κάτι άλλο, που το έχουμε σκεφτεί με τον Νικ:
τι θα έλεγες, εκεί που φτιάχνεις φαγητό για το μωρό, να φτιάχνεις και για σένα?? (να μην το αλέθεις όμως μετά, ε?

Να χαίρεσαι που είσαι υγιής

οκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά
ήμουν σίγουρη ότι όλα πάνε σκατά για αυτό το λόγο και τώρα δεν έχω που να ρίξω τις ευθύνες για το χάλι μου παρά μονάχα στον εαυτό μου προφανώς
σκατά σκατά σκατά
η ψυχολογία μου έπεσε ακόμα περισσότερο αν και πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά
Θα έπρεπε να χαίρεσαι που είσαι καλά!

dooo
Διακεκριμένο μέλος

ΚΕ μου ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ το να έχεις πρόβλημα με τον θυρεοειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά πρέπει να χαίρεσαι. Εγώ θα κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο εφ' όρου ζωής και θα τρέμω μήπως δημιουργηθούν όζοι. Άσε που στην ιδέα της εγχείρησης για θυρεοειδεκτομή και της τομής που μένει μετά στο λαιμό, μου έρχεται να λιποθυμήσω
Να χαίρεσαι που είσαι υγιής![]()
εγώ έχω όζους, αλλά μικραίνουν με την κατάλληλη αγωγή.. τη γλύτωσα την εγχείρηση τον Σεπτέμβρη (σιγά μην την έκανα, αυτό θα σήμαινε ότι θα αποθήλαζα ταυτόχρονα..θα την έκανα πιο μετά). Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Απλα συνεχισε τη διαιτα σου και μη μασας(εκτος των γευματων

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Πάντως, στη μητέρα μου που έκανε την εγχείρηση πριν λίγα χρόνια, η τομή δεν φαίνεται καθόλου. Απλά παίρνει χαπάκι (κι ενίοτε ασβέστιο), εφ'όρου ζωής.
Και στη δικια μου μαμι μια γραμμουλα φαινεται μονο ααααν την προσεξεις.. αλλα οταν την ειδα μετα το χειρουργειο με τον λαιμο.. ΑΟΥΤΣ!!! Ουτε να το σκεφτομαι οτι μπορει να το χρειαστω :X
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευτυχώς είσαι μια χαρά στην υγεία σου. Αυτό μετράει. Ο μικρούλης σε χρειάζεται υγιή αλλά και χαρούμενη!
Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Και τα κιλά θα χαθούν.
Όλοι λένε ότι όταν αρχίσει να τρέχει το παιδί χάνουν όλα τα παραπάνω κιλά τους με το να το κυνηγάνε. Ο Ωρίωνας πότε ξεκινάει να περπατάει και να τρέχει; Ε, τότε θα δεις ότι και γυμναστική θα κάνεις και από την κούραση δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να φας!
dooo
Διακεκριμένο μέλος

αλλά βασικά την κάναμε να ξεχνιέται...
io-io
Διάσημο μέλος

Απλά μια φίλη μου έκανε πριν 2 χρόνια και έχει μια απαίσια ουλή στο λαιμό, σαν καρατομημένη είναι

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Βασικά να μην χρειαστεί, αυτό λέω κι εγώ.

Ναι αλλα δες το και αλλιως : τωρα προκειται για κατι που ειναι τελειως στο χερι σου, και οχι κατι οργανικο που δε το ελεγχεις καλα. Οπότε μενει απλα να κινητοποιηθεις εσυοκ... πήρα τα αποτελέσματα τηλεφωνικά
σκατά σκατά σκατά

neraidoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

επισης πειτε μου για το προσωπο μια μασκα γιατι αρχιζω να βαζω πιο πολυ τωρα αν ειναι καλυτερες οι φαρμακευτικες η καποια αλλη πιο απλη στα αλλα με καλυψατε!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Εμενα μπορειτε να μου πειτε το αρωμα escada moonlight περιορισμενης εκδοσης οπως μου ειπε μια σε καταστημα καλλυντικων αν μπορβ να το βρω αθηνα και ποσο κανει?
Παντου! Ειναι περιορισμενης εκδοσης...? Νομιζω οτι ειναι απ'τα κλασικα που βγαζει η escada καθε καλοκαιρι (island kiss, pacific ocean, φετος αυτο κλπκλπ..) που καθε καλοκαιρι απλα αλλαζουν ονομα

Γυρω στα 30 εχουν τα 30 μλ κτλ κτλ.. Παρε μια ιδεα απο τιμες (και φαντασου +5-10 εουροζ στα μαγαζια).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.