sabi
Νεοφερμένο μέλος

μεχρι 25 και εγω ετσει σκεφτομουνγιαούρτι στη φάτσα μου δεν βάζω- και είμαι κάθετη σ αυτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Νεοφερμένο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Avene.
Και μένα αυτή πρότεινε το Γιδάκι κι είμαι ικανοποιημένη.

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

2)Πως μπορουν και ασχολουνται τοοοση ωρα με το βαψιμο τους???

3)Δεν μου αρεσε το αποτελεσμα...σαν να ετοιμαζεται να βγει σε πιστα ειναι...

1)Τι τεραστια διαφορα που εχει η κοπελα πριν και μετα το βαψιμο!
2)Πως μπορουν και ασχολουνται τοοοση ωρα με το βαψιμο τους???
3)Δεν μου αρεσε το αποτελεσμα...σαν να ετοιμαζεται να βγει σε πιστα ειναι...![]()
Είδες διαφορά? πολύ μεγάλη.Ναι και εγώ απορώ πως ασχολείται τόση ώρα και δεν βαριέται.
Το αποτέλεσμα είναι έντονο επειδή οι σκιές είναι πολύ σκούρες, τουλάχιστον αυτή που χρησιμοποιεί για την γωνία του ματιού. Έχω όμως καλύτερα βίντεο με πολύ ωραίες σκιές που δεν είναι τόσο έντονες, θα βάλω ενα βίντεο πιο μετα που θα γυρίσω διότι τώρα έχω κάποια δουλεια.

Noisette
Περιβόητο μέλος

ακριβως!πριν η κοπελα ειναι μια συνηθισμενη ενω μετα αλλος ανθρωπος(βεβαια αν το βαψιμο της ηταν με λιγοτερη σκουρα σκια θα ηταν θεα!)Είδες διαφορά? πολύ μεγάλη.Ναι και εγώ απορώ πως ασχολείται τόση ώρα και δεν βαριέται.
Το αποτέλεσμα είναι έντονο επειδή οι σκιές είναι πολύ σκούρες, τουλάχιστον αυτή που χρησιμοποιεί για την γωνία του ματιού. Έχω όμως καλύτερα βίντεο με πολύ ωραίες σκιές που δεν είναι τόσο έντονες, θα βάλω ενα βίντεο πιο μετα που θα γυρίσω διότι τώρα έχω κάποια δουλεια.![]()
Ασε εγω αυτο το αναρωτιεμαι παντοτε οταν καποια καθεται με τις ωωωρες και βαφεται...να φανταστεις το δικο μου βαψιμο μπορει να διαρκεσει μεχρι και 2'-3' λεπτα

Παντως αυτο που μου αρεσε πολυ ειναι το αψεγαδιαστο δερμα και τα χειλια της...μετα ηταν πολυ ζωηρα και ζουμερα!

Neraida
Επιφανές μέλος

Και οντως αυτα τα χρωματα (γκρι-μαυρο) ειναι πολυ "δυσκολα", απο την αποψη οτι δεν πηγαινουν στις περισσοτερες και πολυ πιθανο, εαν τα χρησιμοποιησει καποια να φαινεται λες και εχει φαει μπουνια στο ματι...
Το οτι χρησιμοποιει 3 χρωματα και το πως βαφει το ματι βεβαια ειναι αρκετα κοινο...Και εγω χρησιμοποιω αυτο το στυλ βαψιματος, αλλα "παιζω" με αλλα χρωματα..

Τα χρώματα σε αυτό το video είναι υπέροχα, και δεν έχουν καμία σχέση με τα χρώματα του προηγούμενου. Προσωπικά μου αρέσει πολύ η μώβ σκιά και όλες οι αποχρώσεις του συγκεκριμένου χρώματος(σκούρο, ανοιχτό, λιλά)

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ποια κρέμα για άντρες λίγο κάτω των 30 ξέρετε;;
Την βρεφική .&-
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Μέχρι τώρα είχε κάτι κρέμες όχι τόσο σπουδαίες, λέω να του πάρω καμία καλή.
Καμία ιδέα; Ξέρω για της Βiotherm ότι είναι τέλεια, αλλά κάτι άλλο...;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αν μια κρέμα είναι ικανή να σιάχνει ένα συγκαμένο μωρουδίστικο πισινό, ΣΙΓΟΥΡΑ, μπορεί να φτιάξει την ξηροδερμία
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Η αδερφή μου είχε πάρει μια φορά αυτή που και καλά είναι ειδικά για το πρόσωπο και μου είπε ότι δεν έχει καμία διαφορά με την άλλη
Οτι είναι μόνο η συσκευασία και φυσικά το κόστος μιας που τη βάφτισαν "ειδική για το πρόσωπο"
Δεν ξέρω βέβαια...

Απλά, προσωπικά, κρέμα που την βάζω στον ποπό του παιδιού μου, τη βάζω χαλαρά κι άνετα στη μούρη μου

Ειδικά για την ξηροδερμία βέβαια υπάρχει και μία της A-DERMA (Σπίτι έχω πως τη λένε)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.