Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Απααααπαπα.. ΚΑι εγώ αυτό δεν το καταλαβένω.
Μια χαρά είμαι και έτσι..

dimitral
Δραστήριο μέλος

Έχω ένα υπαρξιακό ερώτημα. Γιατί όλες όσες έχουν ίσια μαλλιά θέλουν να τα σγουρύνουν και όλες όσες έχουν σπαστό να τα ισιώσουν? Είναι δυνατόν σε όλες να πηγαίνει πιο πολύ το αντίθετο από αυτό που έχουν? Στατιστικά δε θα έπρεπε οι μισές τουλάχιστον να είναι ok?![]()
για να ειναι πιο ενδιαφερουσα και πολυπλοκη η ζωη μας.......
δεν εχεις ακουσει που λενε:αυτη ασχολειται με τριχες;;;ε αυτο!
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

για να ειναι πιο ενδιαφερουσα και πολυπλοκη η ζωη μας.......
δεν εχεις ακουσει που λενε:αυτη ασχολειται με τριχες;;;ε αυτο!
Εγώ έχω ακούσει το άλλο, ο κόσμος καίγεται και το beep χτενίζεται

kalypso
Περιβόητο μέλος

Ρε κορίτσια πως το κάνετε αυτό με το σίδερο; Σκύβετε πάνω στη σιδερώτρα; Δεν φοβάστε μην καείτε;
Θυμάμαι είχα δει στο telemarketing μια ηλεκτρική βούρτσα που έκανε θαύματα, την έχετε δοκιμάσει;![]()
Βρε χελωνίτσε δεν είναι σίδερο κανονικό

Είναι ένα πράγμα που έχει δύο σιδερένιες πλάκες, από τη μία και από την άλλη πλευρά- ε και ένα χερούλι. :p Κλείνεις την τούφα ανάμεσα στις πλάκες (αφού το έχεις βάλει στην πρίζα και οι πλάκες έχουν θερμανθεί), το κατεβάζεις προς τα κάτω και ωωωωπ ισιώνει!

Έχω ένα υπαρξιακό ερώτημα. Γιατί όλες όσες έχουν ίσια μαλλιά θέλουν να τα σγουρύνουν και όλες όσες έχουν σπαστό να τα ισιώσουν? Είναι δυνατόν σε όλες να πηγαίνει πιο πολύ το αντίθετο από αυτό που έχουν? Στατιστικά δε θα έπρεπε οι μισές τουλάχιστον να είναι ok?![]()
Γιατί όοολες γκρινιάζουμε γι αυτά που έχουμε... αλλά και γι αυτά που δεν έχουμε.
Μην ψάχνεις λογική Ιδρίλωμ :p
fandago
Διακεκριμένο μέλος

βρε ειναι ειδικο σιδερο αυτο!!!!!!!!δεν καιγομαστε εμεις!μονο το μαλλι καιμε!![]()
Ορίστε που κάποιες το κάνουν με κανονικό σίδερο:Βρε χελωνίτσε δεν είναι σίδερο κανονικό
Είναι ένα πράγμα που έχει δύο σιδερένιες πλάκες, από τη μία και από την άλλη πλευρά- ε και ένα χερούλι. :p Κλείνεις την τούφα ανάμεσα στις πλάκες (αφού το έχεις βάλει στην πρίζα και οι πλάκες έχουν θερμανθεί), το κατεβάζεις προς τα κάτω και ωωωωπ ισιώνει!![]()
εγώ μία περίοδο το μαλλί το έκανα με κανονικό σίδερο.
μια χαρά έβγαινε

Vkey
Επιφανές μέλος

Εννοώ στέγνωμα ανάποδο με βούρτσα και μετά σίδερο....αλλά δεν μου τα κάνει λεία...νιώθω ότι μου τα κάνει άγρια και ξερά....
Και οκ τα καταστρέφει τα μαλλιά και είμαι υπερήφανη που τα έχω φτάσει πλέον σε ένα πολύ καλό επίπεδο (αν φανταστείς ότι κάνω ξανθιές πυκνές ανταύγες)
Βασικά δεν θέλω να τα κάνω κάθεεεεεεεεεεεε μέρα...αλλά μια φορά την βδομάδα ας έχω κι εγώ η καψερή ίσιο μαλλί...αλλά να είναι ωραίο ίσιο μαλλί...
'Ασε που πάντα θα σπάσει λίγο κάτω...ακόμα κι αν μου το κάνει ειδικός...το θέμα όμως είναι να φαίνεται λείο....και με την βούρτσα μου δεν μπορώ...
Μια φίλη μου μου είχε πει κάτι σαν πιστολάκι με βούρτσα μαζί...αν θυμάμαι καλά περιγραφή και όντως το μαλλί της ήταν καλό...αλλά έλα που περνά χωρισμό και δεν σηκώνει τηλέφωνα

Και έχω βαρεθεί να είμαι συνέχεια με σπαστό μαλλί....
Θέλω ίσιο...ίσιοοοοοοοοο...ίσιο....
Πόσο γκρινιάρα μπορώ να γίνω τελικά;

kalypso
Περιβόητο μέλος

Αμα την έχει δει καμια πουθενά να το πει και σε εμάς τις κα(η)μένες σγουρομάλλες!
(Βικάκι εμένα πιο ωραία μου φαίνεσαι με το σπαστό πάντως, σου πάει

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Είχα σκεφτεί να την πάρω και εγώ, αλλά το μετάνιωσα γιατί εγώ έχω ίσιο μαλλί!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

2 ΩΡΕΣ????????????????Το θέμα είναι ότι με πονάειιιιιιιιιιιιιι το χέρι από το στρίψε στρίψε....
Και κάνω κοντά 2 ώρες....
Πολύ γκρινιάρα έχω γίνει![]()
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!
εγώ δεν κάθομαι δύο ώρες να κάνω αυτή τη δουλειά που να με πληρώνεις! ε όχι ρε φιλενάδα!
(άσε που υποψιάζομαι ότι αν ο φίλος σου, σου ζητήσει να κάνεις άλλη δουλειά επί δυο ώρες με το χέρι σου θα τον διαολοστείλεις

ναι, απλά οι άνθρωποι είμαστε αχάριστα κι άπληστα πλάζματα και δεν ικανοποιούμαστε με τπτΈχω ένα υπαρξιακό ερώτημα. Γιατί όλες όσες έχουν ίσια μαλλιά θέλουν να τα σγουρύνουν και όλες όσες έχουν σπαστό να τα ισιώσουν? Είναι δυνατόν σε όλες να πηγαίνει πιο πολύ το αντίθετο από αυτό που έχουν? Στατιστικά δε θα έπρεπε οι μισές τουλάχιστον να είναι ok?![]()

ε η Εδαδ δε μετράειΟρίστε που κάποιες το κάνουν με κανονικό σίδερο:
![]()
είναι μία η Εδαδ κι άλλη μία η μάνα της Σπυριδούλας που χρησιμοποιούν το σίδερο σε άλλες χρήσεις εκτός από σιδέρωμα ρούχων

kalypso
Περιβόητο μέλος

Vkey η βούρτσα-πιστολάκι-ισιωτικό () νομίζω οτι είναι της Babyliss! Την θυμάμαι που την διαφημίζει η τηλεόραση, αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται!
Είχα σκεφτεί να την πάρω και εγώ, αλλά το μετάνιωσα γιατί εγώ έχω ίσιο μαλλί!![]()
βρε θα σε δείρω εσένανε

ΚουE: Σπυριδούλα χου; :$
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

βρε θα σε δείρω εσένανε
ΚουE: Σπυριδούλα χου; :$
α ναι, ξέχασα, έχουμε και βρέφη εδώ μέσα

Η Σπυριδούλα ήταν δυστυχώς η κόρη μιας "ψυχασθενούς" η οποία σιδέρωσε με το σίδερο το παιδί της για να το τιμωρήσει

kalypso
Περιβόητο μέλος

α ναι, ξέχασα, έχουμε και βρέφη εδώ μέσα
Η Σπυριδούλα ήταν δυστυχώς η κόρη μιας "ψυχασθενούς" η οποία σιδέρωσε με το σίδερο το παιδί της για να το τιμωρήσει![]()
Βρέφη;; χμμμμ!!

Αυτή πάντως δεν έχει καμία σχέση με το Εδάδι μας!
Άκου σιδέρωσε πόδι... Χμ τώρα θα μου πεις η άλλη σιδέρωσε πόδι και εμείς έχουμε για πρόβλημα το ότι δεν ισιώνει το μαλλί.

Vkey
Επιφανές μέλος

Στο γραφείο όλες είπαν ότι μου πάνε ίσια....(Βικάκι εμένα πιο ωραία μου φαίνεσαι με το σπαστό πάντως, σου πάει..
)
Τα παιζάκια...πόσο όμορφη είμαι...
Ξαφνικά το ανακάλυψαν τα σκασμένα ...δεν το είχαν καταλάβει τόσο καιρό

Ο πασάς μου επίσης....

Kι εγώ νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρηVkey η βούρτσα-πιστολάκι-ισιωτικό () νομίζω οτι είναι της Babyliss! Την θυμάμαι που την διαφημίζει η τηλεόραση, αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται!
Είχα σκεφτεί να την πάρω και εγώ, αλλά το μετάνιωσα γιατί εγώ έχω ίσιο μαλλί!![]()

Αλλά εσύ θες στανταρ ξύλο που παίζεις με τον πόνο μας

Η κομμώτρια κάνει κοντά μία ώρα...2 ΩΡΕΣ????????????????
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!
εγώ δεν κάθομαι δύο ώρες να κάνω αυτή τη δουλειά που να με πληρώνεις! ε όχι ρε φιλενάδα!
(άσε που υποψιάζομαι ότι αν ο φίλος σου, σου ζητήσει να κάνεις άλλη δουλειά επί δυο ώρες με το χέρι σου θα τον διαολοστείλεις)
Τι να λέμε τώρα

Αλλά βασικά μόλις μου έδωσες επιχείρημα όταν θα μου γκρινιάζει γιατί έχω καιρό να ισιάξω μαλλί...
Θα λέω ή

Διάλεξε

Μην το λες...ε η Εδαδ δε μετράει
είναι μία η Εδαδ κι άλλη μία η μάνα της Σπυριδούλας που χρησιμοποιούν το σίδερο σε άλλες χρήσεις εκτός από σιδέρωμα ρούχων![]()
Και μία κολλητή μου όταν λέει ότι θα σιδερώσει το μαλλί...εννοεί θα το σιδερώσει όντως

Ophelia
Διάσημο μέλος

Vkey η βούρτσα-πιστολάκι-ισιωτικό () νομίζω οτι είναι της Babyliss! Την θυμάμαι που την διαφημίζει η τηλεόραση, αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται!
Eγώ θυμάμαι οτι όταν είχα πρωτοδεί την διαφήμηση είχα τρομάξει...γιατί αν μαγκώσει στραβά την τούφα και αρχίσει να την γυρνάει γρήγορα, θα γίνει της τρελής!! Βασικά, καταλήγεις να είσαι ολίγον ''καραφλή τραγουδίστρια''...

Gemini5661
Νεοφερμένο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Συγνώμη που θα σε σοκάρω, θα φανώ σκληρή αλλά πρέπει. Παιδί σιδέρωσε σου είπε η ΚουΕ και μάλιστα το δικό της, όχι πόδι.
Άκου σιδέρωσε πόδι... Χμ τώρα θα μου πεις η άλλη σιδέρωσε πόδι και εμείς έχουμε για πρόβλημα το ότι δεν ισιώνει το μαλλί.

kalypso
Περιβόητο μέλος

Συγνώμη που θα σε σοκάρω, θα φανώ σκληρή αλλά πρέπει. Παιδί σιδέρωσε σου είπε η ΚουΕ και μάλιστα το δικό της, όχι πόδι.
![]()

δεν ξέρω πώς είδα αλλιώς τη λέξη, αλλά δεν μ άφηνες στην πλάνη μ- ουφ.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Kι εγώ νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρη![]()
Μάλλον λέμε αυτό!

Eγώ θυμάμαι οτι όταν είχα πρωτοδεί την διαφήμηση είχα τρομάξει...γιατί αν μαγκώσει στραβά την τούφα και αρχίσει να την γυρνάει γρήγορα, θα γίνει της τρελής!! Βασικά, καταλήγεις να είσαι ολίγον ''καραφλή τραγουδίστρια''......αλλά το ευχάριστο είναι οτι δεν θα χρειαστείς ποτέ ξανά ισιωτικό! Σοβαρά όμως, δεν υπάρχει κίνδυνος να μπλέξουν τα μαλλιά με αυτό το πράγμα;;
![]()
Δεν ξέρω! Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά πιστεύω οτι πάντα υπάρχει κάποιος κίνδυνος! Μέχρι και με το απλό ισιωτικό μπορείς να ξεχαστείς και να κάψεις το μαλλί, για να μην πω για το κανονικό σίδερο (άουτς!)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.